6 ok içerisinde milliyetçilik yazıyor ama insanlar buna sol parti diyor
Cevabın nedir?
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCHP milliyetçiliği objektif bir milliyetçilik değildir, subjektif bir milliyetçiliktir.
Bunun ne demek olduğunu herkesin bilmesini beklemiyorum. Budalalık derecesinde bir iyimserlik olacak, o yüzden ben açıklayayım. CHP'nin ve Atatürk'ün getirdiği milliyetçilik anlayışı DİL, KÜLTÜR ve DUYGU üzerine kuruludur. Ben bugün Türkiye'de doğmuş büyümüş, Türkçe konuşan, Türk kültürü ile şekillenmiş, uluslararası bir platformda Türk çıkarlarını gözeten biri isem Türk milliyetçisiyim demektir. IRKIM, SOYUM-SOPUM, KANIM ÖNEMLİ DEĞİLDİR! Irka dayalı milliyetçiği bugün Turancılar yapar, karıştırmayınız.
Bu bağlamda CHP sol bir partidir, Kemalizm hala sola yakın bir ideolojidir. Fakat uygulamada CHP ne kadar solcudur, o ayrı bir tartışma konusu.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSola özenen bir parti. Eğer gerçekten solcu olmak istiyorlarsa Atatürk'ün ilkelerinden vazgeçmeleri lazım çünkü Kemalizm sol değildir.
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kafeinsiz sol dediğin zaman benim aklıma Marksizm kökenli ideolojiler gelir. Bu ideolojilerde proletarya milliyetçiliğini sadece bir raddeye kadar destekler. Chp olsa olsa en fazla merkez sol ya da sosyal demokrat olur
- +1 yıl
Nasyonel Sosyalizm diye bir şey var. Hitler Sosyalizmi.
- +1 yıl
@AntonySoprano
Hitler`in sosyalizm ile alakasi yok. Kaldi ki Hitler bambaska bir konu hakkinda cok fazla bir iddia var ve cok basit bir soruyla neredeyse bütün iddialar desteklenir nitelikte;
Yakildigi söylenen Hitler`in en azindan kemikleri nerede?
@alala1905 Namik Kemal Zeybek bu adami dinledikce ülkücülüge bakis acim cok degisiyor ve gercekten cok seviyorum bu adami.
Marksizm icin de Müslümanlik icin de ya da aklina gelebilecek her konu icin de. Bölge halklari bunu yasarken kendi kültürüyle yogurur diyor.
Marks ya da Engels bir fikir koydu ortaya bu fikrin temel ilkeleri alinir ve islenir. Ancak bana bir fikri kayitsiz sartsiz alip ideolojik hale getiren virgülüne dahi dokunmadan biat kültürünü destekleyen sol akim insani gösterme. Amerikan tasmalilarindan saniyorum ki ikimize de gina geldi :D
Atatürk solun en önemli liderlerinden biri.
Benim icin en önemlisi ya o ayri.
CHP ne milliyetci ne sol ne kemalist.
Cevap sahibi+1 yıl@benistiyorduj benim yerime cevap vermişsin teşekkürler :) yazdıklarının çoğuna katılıyorum katılmadığım tek nokta Atatürk'ü solcu olarak değerlendirmen, ben Atatürk'ü solcu olarak da sağcı olarak da görmüyorum.
- +1 yıl
Ne demek :)
Seninle anlastigimiz konu bugün solcu gecinen sayisiz tasmali isbirlikcilerin solu sadece sakiz ettikleri.
Eger sola böyle bakarsan Atatürk`e en büyük hakarettir solculuk.
Ancak, solun kendi anlamina baktigin zaman Atatürk en büyük liderlerindendir.
Sana 2-3 sayfa bir sey göndericem, okumak istersen :D :D
Haber verirsin.
Sol demek milletini sevmeyen demek degil insancil ve demokratik cercevede eşitlik saglayan bir hukukla yonetimi benimser anlamina geliyor chp icin ayrica milliyetcidir çunki milleti ulus ve halklar babinda görür buda Atatürk'ün dunya goruslerine verdiği bir dersdir oyle olmaz boyle olur demesidir. Yani hem sagci hem solcu önemli olan halkin sagligi anlayisidir.
10 Yorumla
+1 yılO kadar cahilce yorumlar okuyorum ki bu soruda. Chp sol mu milliyetçi mi? Kemalizm sol değil? Bir şey söylerken ne olur biraz araştırsanız. Göbeğinizden değilde beyninizden analiz yapsanız. Ve maalesef söylediklerinle cehaletinizi belli etmeseniz. Konuşarak öğrenmez insan. Bilim sorgu demektir. Sorguladığınız şeyi araştırın önce
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
50Cevap
+1 yılÖnceden yobaz bağnaz bir parti idi. Kılıçdaroğlu biraz demokratikleştirdi modernleştirdi ama yetmez değişimi sonuna kadar götürmeli yeni Chp yi tamamen inşa etmelidir.
Bazen hayalkırıklığına uğrattığı oluyor ama 😕 Yine de Kılıçdaroğlu'yu Chp içinde ve tabanda örgütlenmiş gerici bir kesime karşı savunmak zorundayız.
#SonunaKadarYenilik
#KahrolsunEskiKokuşmuşZihniyet
Ben #YeniCHP yi seviyorum. Sonuna kadar da destekliyorum. Ancak cidden değiştiğini görmek isterim yani sözde kalmasın lütfen..
Chp sol değil ama belki zamanla sol olmayı başaracak. İşte kokuşmuş zihniyetten, vesayetçi anlayıştan kurtulup, Sosyal Demokrasiye yaklaştıkça güçlenecek ve zamanla da iktidar olacak 😊
Değiştikçe güçlenecek güçlendikçe daha da değişecek 😊 Bu partiyi geriye çeken prangalardan kurtuldukça sol bir parti olmayı başaracak
Kişisel görüşlerim böyle ancak farklı fikirlere de saygılıyım :)) Katılmak zorunda değilsiniz bana 😊😊10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık onlar da ne olduğunu bilmiyor. O kadar mağlup oldular ki hangi tarafa yaransak da oyumuz artar diye düşünmekten girmedikleri kılıf kalmadı. Örneğin son birkaç yıldır Kılıçdaroğlu Diyanet çalışanlarına bayram tebriği atıyor her yıl hahaahha ne alaka yani?
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Chp = Hdp.
Ben Thpliyim bir Türkçü olarak.(Turancı Hareket Partisi)
Chpliler birde hümanik oluyorlar ve sol bir parti.6 okun anlamı Atatürk ilkeleri.
Atatürk'ü biliyorsan ezik bir solcu olursun ama Atatürk'ü anlarsan Güçlü bir Türkçü ki Atatürk sağcıdır ve Türkçüdür. İsteyene tek tek kanıtlarım :)30 YorumlaChp Şu an ki hali milliyetçi parti değil komünist bir partidir. Cennet mekan alparslan türkeş diyor ki : Chp atatürk'ün izinden gitsedi mhpyi kurmazdım diye sözü var. Doğru çünkü Şu an ki chpeyle atatürk'le hiç bir alakası yok.
44 Yorumla
Soran+1 yılYani özel mülkiyeti tamamen kaldırmak istiyorlar
- +1 yıl
@Dairus Ssk yı nasıl batırdığını bana anlatır mısın, kahve edebiyatı istemiyorum ama rakamlara dayanarak anlat lütfen.
+1 yılMilletcilik vatani değerleri göz ardı etmeden geçmişini ve ülkenin değerini unutmamaktadır. Yazıklar olsun ki ülkemizde milliyetçilik ırkçılık ve faşistliğe dönüştü.
02 Yorumla
Soran+1 yılVatanseverlik ile milliyetçilik tamamen aynı şey diyorsun yani
- +1 yıl
Vatanın benliğini kaybetmemesi, onu vatan yapan unsurları korumak ve devamlılığını sağlamaktır benim için milliyetçilik. Ama günümüzde çok farklı şekil aldı insanlar kukla gibi ırkçı harekerler sergiliyor sokakta asyalı dövüyor, bütün kürtlerden nefret ediyor vb.. ama sorsan aslında hepimiz herkese saygılıyız hiçbirimiz insan hakkı yemeyiz...
Siyasetten hiç anlamadığın EİG seçtiğin görüşten belli. Sorun milletini yüceltmekse, halkın refahı, milletin bölünmez bütünlüğüyse solcular bunu sağcılardan daha fazla savunur..
00 Yorumla
+1 yılSol ağırlıklı partidir ama dönemin şartlarında milliyetçilik gibi toplumun avantajına olacak işler yapılmış bu yüzden atatürk zamanı pazardan eve elmanın iyisini almış diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılMilliyetçimi milliyetçiliğin mesi yok tam solcu ve ülke düşmanı :D
Ypg pkk chp feto ısid horasan hdp iran bu 8 şey tüm dünyayı ve ülkeyi bezdirmiştir.00 Yorumla
+1 yılNormalde kemalizmi savunan bir parti. Lakin kemalizm sol'a ait bir ideoloji değildir. Kemalizm bana göre milliyetciliktir. Milliyetçiler solcu olmaz. Kürdün milliyetciside kendine solcu demesin
10 Yorumlaher ne kadar merkez sol gibi görünse de günümüzde tüm partiler merkez sağa yaklasmaktadir. Çünkü seçmenin çoğu sağ kesimde dolayısıyla sol ödünler verir kendinden. Yoksa tutunamaz sistem içerisinde
10 Yorumla
+1 yılBen parti tutmayan birisi olarak gördüğüm ; şuandaki chp nin milliyetçilik ile alakası olmayıp daha çok teröristlik ile alakası olduğunu düşünüyorum. Örneğin ; "hdp barajı geçtiği için mutluyuz. " diye fikirlerini beyan ettikleri bunun göstergesidir.
24 Yorumla
Soran+1 yılSanırım orada Ak partinin gücü azaldığı için demek istemişler yani Hdp geldi Ak partinin gücü azaldı gibi
- +1 yıl
Her ne olursa olsun terörist partisini desteklemek ona karşı bir sempatisi olduğunu, desteklediğini gösterir.
- +1 yıl
Hdp nin barajı geçmesi akp iktidarının yıkılması anlamına geliyordu eğer mhp isteseydi kürt türk sağ sol hepsi bir arada bir koalisyon olabilirdi ki bu hem akp nin sonu hemde barış dolu yeni bir çağın açılışı olurdu.
Hdp den nefret ederim ancak mhp den fazla oy aldıysa demek ki birileri onları istiyor. - +1 yıl
@kafeinsiz hdp nin barajı geçmesi yerine akpnin iktidar olmasını iyi yeğlerim. Ben hiçbir şartta teröristleri desteklemem. Sırf akp düşmanlığı yüzünden teröristleri desteklemek ne kadar doğru? Onları desteklemek yerine chpnin mhpnin başına daha sağlam kişiler gelip onlar iktidar olsun. Vatan hainliginden başka birşey değildir.
CHP özünde Ortanın partisidir. fikri akımı ve uygulamaları Halk yolunda olması gerekirken İnönü ve kurmayları 40lardan sonra yarı rus yarı ingiliz özentisi olmuşlar. 80 2000 lerden sonra ise tamamen dümenci parti oldular. yazık oldu yani
10 YorumlaChp şu an = Hdp.
Ayrı yazılmasına kızarım bunların :)50 Yorumla
+1 yılNe bok olduğu belli değil bnde mecburiyetten oyumu veriyorum içinde güzel vekiller var fakat basi tirt
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tam böyle sola doğru giderken pat diye sağ ayağını sağa çevirip kollarını öne ve arkaya açıp kafayıda yukarı çeviriyorlar çarpılmış gibi Hafazan Allah :(
00 Yorumla
+1 yılChp bozuk pusula resmen. İmam osurunca cemaat sıçarmış lafındaki imam olmak üzere, hatta oldu bile belki de...
00 Yorumla
+1 yıl6 okun içinde kürt milliyetçiliği yok ama bdp den daha milliyetçi oldu günümüz CHP si! partiyi bu hale düşürenler utansın
00 YorumlaSolda milliyetçidir sağ da aslında bir fark yok.
Biri önce halk diyor biri önce devlet.
Bunlar eski de kaldı hala sağ sol konuşulması bile saçmalık.10 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaCHP nin mına koydular ne milliyetçi ne sol bşında didir poktan bir herif vekiller mafya %24 oy slogan başbakan kemal öyle başbakan olsın ülkeyi zikerler adam hdp ile utanmasa birlikte seçime gircek
00 Yorumlaulusalcılar ne milliyetçi ne solcu ama bn ve çevremdeki kişiler yani chp liler solcu falan dgliz
00 Yorumla
+1 yılO dönemin şartlarında insanları bir arada tutmanın tek yolu milliyetçiliği yaymaktı.
02 Yorumla
Soran+1 yılO zamanın ideolojisini neden hala tamamen sahiplendiklerini söylüyorlar o zaman
- +1 yıl
bu konudaki muhattabın ben değilim
+1 yılsen kafandaki milliyetçilik ve solculuğu bir daha düşün bence.
00 YorumlaChp nın şuuru kalmadı.. Umarım Atamın kemikleri sızlamıyordur..
20 YorumlaNe olduğunu Chpliler de anlamıyordur artık. İdeolojisiyle yaptıkları çok çelişiyor.
018 Yorumla- +1 yıl
en azından halkı patronların kölesi yapmadı. Veya bütün devlet arazilerini, fabrikalarını özelleştirmedi.
- +1 yıl
doğu ve güneydoğuda, orta doğuda bugün savaş varsa silah tüccarlarının karı içindir. Bu hükümette büyük orta doğ projesinin başkanı olduğunu daha önce açıkladı ve şehit düşen her askerden sorumludur. Hala demogaji yapıyorsnuz, onun cenazesine gitti bunun cenazesine gitti diye. Hiç sormuyorsunuz kendinize,2002 de pkk terörü bitme aşamasındayken sonrasında nasıl böyle hortladı? Bu sorunun ekonomik-siyasi ve sosyal çözümlemesini yapamadan, televizyonda izlediğiniz her şeye inanmanız çok tuhaf. Ben chp li değilim, istediğiniz kadar eleştirin;ama, chp yi eleştirmeye gelinceye kadar bu hükümetin memleketn tüm öz kaynaklarını sattığını görmeniz gerekir.
- +1 yıl
Pkk lı cenazesine gitmesi üzücü ancak chp nin kürtlerle iyi olması bir yandan da iyi eğer chp gelirse hem akp den hem de pkk dan kurtuluruz.
Chp zaten Atatürk ideolojisi gereği vatana ihanet edemez partinin kuralları belli görünenlere aldırış etmemek lazım sonuçta chp gösterişlik bir cenazeye gitti koskoca devleti pkk ile aynı masaya oturtan pkk ya güçlenme şansı verip tüm doğunun hakimiyetini bırakan akp hükümeti. - +1 yıl
@geronimo2062 "Hdp baraji geçtiği için mutluyuz." diyen de chdp değildi galiba.
- +1 yıl
@RaGiNGBuLL43 arkadaş dertli fazla üstüne gitmemek gerek.
- +1 yıl
@RaGiNGBuLL43 mhp yıllardır milliyetçi ve hdp nin bile gerisine düştü.
Milliyetçilik lafla olmuyor önce başa geçmek lazım başa geçmek içinde ne gerekiyorsa onu yapıyorlar.
Biz başta olupta vatan satanları biliyoruz asıl.
media-cdn. t24. com. tr/.../k%C3%BCrtler1. jpg - +1 yıl
- +1 yıl
Başlıcam chpnize de akpnize de ne kadar fanatiklesmissiniz ya nasıl bu hale geldiniz, yanlısı babanizda yapsa karşısında durun neyse ya ne haliniz varsa görün
- +1 yıl
@kafeinsiz Chpde aynı boku yiyor bir şey farketmedi. Hepsinin hataları var. Kimse yoğurdum ekşi demiyor. Birbirimize sataşarak, laf sokarak bir şeyler düzelmiyor bu memlekette. Aylar önce bıraktım siyasi tartışmaları oyumu veririm, fikrimi beyan ederim biter. Vatanını sevenlerin de bu denli ayrışmasına karşıyım. Gerçek vatan sever Akpyi kötüleyeceğim diye Chpyi savunmayandır gözümde.
- +1 yıl
@kafeinsiz şimdiki chpnin Atatürk ün kurduğu partiyle zerre kadar alakası yok. Ayrıca kılıçdaroğlu tuncelili ve gösterişlikle alakası yok cenazeye gitmesinin. Eğer kılıçdaroğlu başa geçse ülkeyi kökten satar adını bile değiştirir. Ben şuandaki iktidarın sütten çıkmış ak kaşık demiyorum. Ama diğerleri birbirinden kötü karşısında rakip yok. Bahçeli olduğu sürece mhp dende bişey olmaz. Umarım vatanımız, milletimiz, bayrağımız için en doğru kararları verecek, devleti en iyi yönetecek kişiler gelir. Ama nerde?
- +1 yıl
Gerçek vatan sever önce gururu bir kenara bırakmalı.
Chp şu an deniyor her yolu deniyor yok kemal şöyle yok chp böyle yok laiklik dine karşı diyerek halkı zehirleyip sonra chp ye işleri saptırıyorlar.
Hemen her kahve de bir tane akp elamanı var günde en az 2 saat çene çalıp milletin beynini yıkıyor chp kötülüyor.
Yol olmayan köylere gidip insanların aklına giriyorlar.
Bu şekilde dediğim dedik sistemin sonucunu gördük mhp yi kimse ciddiye almıyor hdp mhpyi solladı yakında 2 ye bile katlar. - +1 yıl
@kafeinsiz her yolu denemek yerine "nerede hata yapıyoruz" deseler onu düzeltmeye çalışsalar daha mantıklı değil mi? Chp kendi başındaki adamı bile değiştiremiyor daha. Kaç seçim kaybetti sayamıyorum artık. Mustafa Balbay gelir diye heveslenmiştim o da baraja takıldı, aday bile olamadı. Kılıçdaroğlu bu gün kalkmış mecliste baraj kalksın diyo. E önce sen kendi partindeki barajı kaldır demezler mi adama. Bence şu an savunulacak hiç bir yanı yok. Akp hatalıysa o duble hatalı.
+1 yılMilliyetçilik ile solculuğun zıt olduğunu nerden çıkardın?
03 Yorumla
Soran+1 yılGenel düşünce bu yönde
- +1 yıl
Öyle bir şey yok. Sadece sen öyle algılamışsın.
Soran+1 yılSadece ben değil sen çevrende yazılanları okumaz mısın
+1 yılChp nin Şu an ne olduğunu bende bilmiyorum ortaya karışık bişeyler diyor kılıçtaroğlu bir gün allahsız bir gün dindar çok tuhaf adam cidden
00 Yorumla
+1 yılBaşbuğun yolundan iyice ayrılmış, ilke ve inkılaplarını sapıtmış, etnik artıklarla dolu bir parti haline geldi.
10 Yorumla
+1 yılniye solcular milliyetçi olamaz mı? faşizm ile milliyetçiliği karıştırma gerçi Atatürkün kurduğu parti ile şimdi ki CHP çok farklı
20 Yorumla
+1 yılsol var aşırı sol var gercegi asiri olandır normal sol cakma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılChp komünist diyenler var :)
- +1 yıl
olabilir belki ama ben atatürkün chpsinden bahsetmiştim
+1 yılchp eskiden milliyetciydi de Şu an cizgisinden cikti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılChp iyice pkk cizgisine kayıyor kk chp yi cok değiştirdi vatanseverlikten eser yok mesela rusya diyorki türkiye nin başika kampında ne işi var Çıkıyor Ke-mal de diyor ki türkiye neden ırakın toprak bütünlüğunu neden bozuyorsun... Şimdi buna ne dersin
00 Yorumla
+1 yılNe milliyetçisi ya Sezgin tanrıkulu (Öcalanın Avukatı) bile partide şov yapıyor. CHP nin 6 okuda pkk ya çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSözde solcu. Alakası yok. Kapatılması lazım o partinin. Faydası yok.
12 Yorumla- +1 yıl
senin partini blmem ama kapatılmasını istemem.
Cevap sahibi+1 yılYahu chp mi kaldı? Atatürk yaşasaydı bizzat kapatırdı şimdi.
+1 yılMustafa kemal atatürk den bakarsak vatan bayrak sevdalısı. Kemal Kılıçdaroğlu dan bakarsak sol ve pkk sevdalısı. Kalk gel be Atam sitesi geliyo insanın
00 Yorumla
+1 yılAvrupa tarafından yönetilen partidir işine geldiği gibi hareket eden bir parti
20 Yorumla
+1 yılşu anki chp=pkk (sezgin tanrıkulu pyd nin terör örgütü olmadığını söylüyor)
00 Yorumla
+1 yılsolculuğun tanımını önce aç bir oku bence sonra bu soruyu sor? bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup soru yöneltmişsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilliyetçilik kadar saçma bir şey yoktur türkiye için değmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne olduğu belli değil kürtçü bölücü dhkpc pkk yanlısı yani kk chp si alevi partisi oldu diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılTüm partilerin ta diyip gidiyorum :D
20 Yorumla
+1 yılChp ilk kuruluş gayesinden uzaklaşmış bir oluşum
00 YorumlaŞu an ki Chp'nin ne olduğu belli değil...
00 Yorumla
+1 yılOnlarda emin değiller kazma bu kadar
00 Yorumla
+1 yılAtatürk zamanı farklı. Şimdi pkkli resmen.
30 Yorumla
+1 yılChp'De solu temsil ediyorsa vay halimize.
00 YorumlaOy alacağım diye şekilden şekle girme durumu
00 Yorumla
+1 yılValla bende anlamadım sapıttı chp de pusulayı.
10 Yorumla
+1 yılneresi milliyetçi biri açıklasın
00 Yorumlachp=pkk=hdp bunu anlamayan var mı hala?
00 Yorumla- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl6 ok onlara girsin Atatürkle alakası yok partinin
20 Yorumla Milliyetci felan değil.
00 Yorumla
+1 yılsagı solu olmayan bir parti
00 Yorumla
+1 yılbence islamiyet karsiti bir parti
10 YorumlaAtatürklen yolla çıkmış bir party ama alakası yok
00 YorumlaChp eski chp değil..
12 YorumlaBen komünizm de ısrar ediyorum
00 Yorumla
+1 yıl2023'lü 2023 ok
00 Yorumla