1) biz ordu milletiz. gazı verince dağları delemesekte saldıranın yarsını yanımızda götüreceğiz bunu biliyor.
2) kimseye meydan okuduğu yok. TV lerde abuk sabuk konuşuyor arkadan neler oluyor göremediniz bir türlü. suriyede teror orgutu resmen devletleştiriliyor. selcuklulardan beri türkmen yurdu olan kerkük musul halep bayır-bucak azez lazkiye ve daha bir çok şehir yer rusya ya da esed güçleri tarafından bombalanıyor. bu adamlar ki en zor zamanında bu ulke insanlarına yardım etmişken bizim devletimizin başları eksik etek gibi bir abd ye bır rusyaya dönüyor. bir uçak düşürdüler sınır ihlali diye. bugun rusyanın sınırımıza 5 km yakınındaki bir dağı vurması için hergun her ucakla ihlal yapması gerekir bunu kimse sormuyor. dikkatli olunda biraz araştırın. meydan okumaların hepsi hikaye.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Meydan okumasan bir kazancımız var mı?
Okusan da okumasan da teksin bu dünyada. En yanında duran bile bir gün ayağını kaldırır, herkes kendini düşünüyor.
Kaybedecek bir şeyin yokken korkak olmayacaksın.
Beğenilir beğenilmez, dış siyasette her zaman doğru buluyorum.50 Yorumla
+1 yılBu adam kime kafa tutuyor ki? Isteseler onu bir dakika içinde yok ederler bu zor bir iş değil. Gücü anca masum halka yetiyor. Yiyorsa israile kafa tutsun? Niye gidip anlaşma yapıp arayı sıcak tutuyor?
Yemiyor da ondan.10 Yorumla
Önemli olan meydan okumak değil o meydan okumaların bize getirisinin ne olacağıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Miting de " eeeey Rusya aklını başına al yine gelirse uçağınız yine vururuz " diye bağırıp Rusya ya gidince " biz Rus uçağı olduğunu bilsek vurmazdık ilişkiler normale dönmeli " diyor
Davos ta " sayın perez diyip bağırıp one minute diye bağırıp bir daha gelmem diyr çıkıp " 15 dk sonra gelip " benim tepkim ne İsrail'e ne yahudilere idi moderatöre idi " diyor
Almanya bizim havaalanına karşı diyor gidip ALMAN arabalarına biniyor
Çok pis sopa gösterir bizimki. Adamlar muhtemelen şizofren olduğunu düşündüklerinden " delidir ne yapsa yeridir " diyorlardır.10 YorumlaŞu ülkeyi küçümsemeyin artık. Türkiye güçlü bir ülke. Rte söylemese biz söyleriz. Biz karşı koyarız.. Biz kafa tutarız.. Buna birlik ve beraberlik denilir ve birlik olduk mu birlikten güç doğar.
Bana yoldan, abd ye rusya ya kafa tutmayacak bir insan bul !.
1- Rusya ya kafa tutuyoruz. Çünkü sınırımızi ihlal etti. Yol geçen hanedanı mı bu ülke.
2- israile de kafa tutuyoruz. Vurmasınlar orda ki Osmanlı torunlarına.
3- Abd ye de kafa tutuyoruz. Çünkü pkk nın sağ koluna vermesin destek..
4-BM ye de kafa tutuyoruz. 3-5 mülteciyi alıp yunanistana nobel ödülü verilmesin diye..
(BM nin adaletine buradan yola çıkabilir siniz)
Bunu rte yapmazsa halkça biz yapacağız. Eğer yapmazsak itibarımizı kaybederiz.. ezik bir ülke konumuna düşeriz.11 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍
Gündem konusunda 486 cevap paylaştı. Mültecilere güveniyor, şu anda dünya Türkiye'ye muhtaç, elinde mükemmel bir koz var. Ben de hazzetmem ama elindeki fırsatı iyi değerlendiriyor, ben saf gibi 3 milyar dolara ülkeyi mültecilerin üzerine yapacak sandım yapmadı, pazarlığı sıkı tuttu.
20 YorumlaMeydan mı okuyor? Birkac yıl önce israile de meydan okuyup çocuk katilisnz demişti fakat Şu an israil dostumuzdur demeçleri eşliğinde anlaşma imzalanmıs durumda. Dünya 5 den buyuk yani 5 daimi üyeligin yanlş ve adaletsız bır sıstem oldgunu belirtiyor ama bunu bircok ulke belırtıyor zaten neresinde ayırt edici bir meydan okuma var anlamadım? Rusyanın bölgedekı son acıklamalarını okumadın sanırım. Çok sert ve net bir biçimde tehdit ediyor ve kendince şartlar koyuyor. Ha rus ucagının Vurulması bir bakıma dogru muydu bence dogruydu. ışıd endişesiyle türbeyi taşıması Gibi meydan okumaları da var onu da boş gecmeyelım.
00 Yorumlameydan okuduğu iddiaları sadece sabah ve yeni akitte var gerçeklerse şunlar:
<a target="_blank" class="media-link" href="https://www. birgun. net/haber-detay/erdogan-in-pazarlik-tutanaklari-ortaya-cikti-3-milyhttps://pbs.twimg.com/media/Cas-B1iUkAAozsO.jpgnofollow">www. birgun. net/.../... hic-konusmayalim-103154. html
https://pbs. twimg. com/media/Cas-B1iUkAAozsO. jpg10 Yorumla
+1 yılŞu an yolda bekleyen mülteciler bizim ekonomimiz için yeterince korku verici. Biz laf yapıyoruz onlar icraatlarını yapıyorlar hertürlü. Abdnin silah göndermesi engellendi mi? Rusyanin tacizleri mültecileri bilerek Suriye'den süpürür gibi türkiyeye doğru itmesi engellene biliyor mu?
10 Yorumla- Gündem konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılSevilmeyebilir, sayılmayalir, dünyanın hiçbir ülkesinde bütün bir halkın tek bir adamı sevdiği görülmedi... Bu şahsiyet siyaset konusunda diğerleri gibi beyinsiz değil. Gündemden bir haber değil. Güvendiği tek şey halk...
Bazıları abd israil diyip saçmalasada.. Ülkenin bu gidişatından onlarda rahatsız güç kazanmamızdan yani.. Bende sevmem ama bu ülkede olabilecek nadir siyasetçilerden biri... Herşeyine doğru demekte yanlış demekte aptallıktır... Biraz akıl kullansa insanlar...10 Yorumla
+1 yılNato olmayaydi bizim arkamizda erdogan bunlari yapabilirmiydi? Ruslara kafa tutmak kolay degl. Ben Türküm. Savas cikarsada her túrlu savasmaya hazirim kim olursa olsun. Fakat adamlardaki tekneloji farkli bisey. Iman gucu tabiki önemli. Fakat artik savaslar eskisi gibi degl. Nato destegini çeksin bizden ortada kaliriz resmen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok yanlış yere gelmişsin ks de coğu insan asilime edilmiş batı kesimiyle dolu :D onlar için varsa yoska kumsalda g*t güneşlendirmek ve kafadan sallamak akıllarıncada siyaset yaptıklarını sanıyorlar.
neye güvendiğ ihakkında bazı bilgilere sahibim bu bilgiler tabi ki bir tanıdığım vasıtsıyla öğrendim AMÖA SÖYLEMYECEĞ. M00 YorumlaAdam gibi adam çünkü.
Diğerlerinin yapamadığını yapıyor.
Geçmişimiz hepsininkinden güzel çünkü. Gücümüzü hatırlatıyor...
Fransa da güçlü birini gördüklerinde şöyle derler: Bir Türk kadar güçlüsün! ;)32 Yorumla- +1 yıl
İste bu 😄
- +1 yıl
@Uykuculardanbiri bence de :)
+1 yılKim ne derse desin sopayı göstermek zorunda gerekirse meydanda okuyacak ki ne kadar güclü olduğumuzu ve birlik olduğumuzu ve gücümüzü göstermek zorundayız bunuda basbakan ve cumhurbaşkanı yapar :D
11 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=0kHBFs3TPnA bu sitede canım yarışması yapılsa ilk 3 girersin.
+1 yıl13 Milyon Nüfuslu İsrail neyine güveniyorsa dünyaya meydan okuyarak 78 . milyon Nüfuslu Türkiye'nin Cumhur Başkanınında elbet güvendiği birşey vardır dimi. :)
05 Yorumla- +1 yıl
@IEvreka İnsan sayısıyla öyle bir oluyorki sen kafanı yorma. Bu ülkeye karşı eğer bir savaş ilan edilirse emin ol önce ben giderim düşmana karşı savaşmaya. Günümüzde artık yeni yetişen nesil korkar olmuş, Allah korusun şu ülkede savaş çıksa Suriyeliler gibi komşu ülkenin kapısına kaçacaklardan biride eminim sen olursun. Ben vatanımda kalıp kalanlar için kanımın son damlasına göre savaşırım.
- +1 yıl
sakin ol şampiyon sakin yarana bastıysam kusura bakma da ne sana nede tayibe bişey söylemedım ben rahat ol sadece günümüzde olanı söyledim ki ben akp ye oy atıyorum zaten :) böyle klavyeden en önde giderim demekle olmuyo bu işler savaş cıkarsa gittiğin zaman karşılıklı konusruz ;)
- +1 yıl
- Gündem konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılSiyaset adamı çünkü neyi görmemizi istiyorsa onu gösteriyor bizde onu görüyorum ama gerçekler ne? kapalı kapılar ardında neler oluyor asıl olan bu
00 Yorumla Gündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sopa çekmek denmez bence ona. Kendini bir halt zannetmek, derin sularda yüzmek, kaşınmak denir. Bir gün yiyecek kafasına çar bombasını, fok yoluna gideceğiz cümleten.
00 Yorumla
+1 yılBen de bilmiyorum neye güveniyor.
- Her şeyi bilen bazı insanlar var. Onlara sormak lazım bunu.10 Yorumlaonun yüzünden diğer ülkelerin sopaları bize girmezse iyi siyaset böyle kabadayı gibi yapılmaz şu an dünyada adamı umursayan tek bir lider yok.
20 YorumlaAllah'a güveniyor diyor ya hüzünlenme Allah bizimle😉
10 Yorumla
+1 yılAmerika ya güveniyor tabiki de. Emperyalist bir ABD yalakasidir tayyip. Özel yetistirildigini düşünüyorum amerika tarafından. Ne kadar ara ara amerikaya soğuk yapsa da yalan. Göz boyamak için.
00 Yorumlamadem meydan okuyacaktın ortak çıkarda pohpohlamayacaktın siyasi bir liderin duruşu olmalı ve bunu bozmamalı
00 YorumlaDur bakalim bu diklenmelerin (!) Geri donusu nasil olacak. Libya, israil, irak gibi olmasin da...
00 Yorumla
+1 yıl1. R. T. E ❤
2. Kim Jong Un❤
İki büyük yönetici, iki büyük güç.10 Yorumla
+1 yılnereye meydan okuyor? kameralar karsisinda bögürüp masa basinda anlasiyor tüm dünya ile.
00 YorumlaHayır okusa ne olcak savaş cıksa kendi ya da oglumu savasicak garibanin evlatlari savasicam
30 Yorumlaİçimizde birlik olsak kimse karsimizda duramazda işte ic de hayin çok reisin cesaretine bende hayranim..
10 Yorumlaboyun eğenin başını ezerler o da dik duruyor doğal olarak :)
00 Yorumla
+1 yılyunanistan bulgaristan sınırını açıp tüm süriyelileri otobüslere bindirip avrupaya göndermek ile tehtid etti :) avrupa birliğini
00 Yorumla
+1 yılbirilerinin yapması lazımdı, mazlumların sesini, haksızlıkları söylemesi lazımdı. o da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan
01 Yorumla- +1 yıl
güvendiği de Allah ve millet... yetmez mi?
+1 yılKanserden yakında ölecekya ona güveniyor heralde bu ABD işlerinin kurmaca olduğunu anlamadınızmı İsrail oyunu gibi one munite
09 Yorumla- +1 yıl
Dünyada çok korkmuştur şimdi tayyip erdoğandan adam ekvadora bile önce zırhlı arabasını gönderiyor namaz kılmaya 200 korumayal geliyor.
- +1 yıl
@derajemi terör örgütünün hedefinde olsa zaten şimdiye kadar ölürdü tayyip kendi halkından korkuyor.
- +1 yıl
Doğru senin düşündüğün gibi ortalıkta sazan gibi dolaşırsa şimdiye terör örgütleri onu öldürmüştü. Kendi halkından korkmuyor ama büyük çoğunluğun seçtiği bir adamı öldürmek isteyen herkes teröristtir ve onun kendi halkı değildir. Chp'li kesim olsun, hdp'li kesim olsun, istiyorsa milliyetçi olsun.
- +1 yıl
@derajemi adam kendisi terörüst zaten ışidle bağlantısı var iranla var pkkyla var Hizbullah la var daişle var İsrailli var.
- +1 yıl
al senin öğdüğün adam.
- +1 yıl
cevap veremeyince hemen konuyu nereye çektin. ben ne diyorum sen ne gönderiyorsun. o adamın yaptığına siyaset derler. senin kafanda biri olsaydı zaten çoktan ölmüştü, devlet diye bir şey de kalmazdı ortada. siyaset yapamayanı etek giydirip oynatırlar kameraların önünde. adı üzerinde siyaset düşmanınla bile el sıkışırsın gerekirse. sahtekarlık yapan bir din adamı vardı. siyaset ilmini bilmeyen iyi niyetli biri onun sohbetini dinlemeye gitti ve söylediklerini duyunca orada ona sahtekar, bu adam sahtekar dinlemeyin diye bağırmaya başladı. hocanın cemaati onu bir güzel dövüp dışarı attı. bu sefer adam siyaset ilmini öğrenip öyle geldi ve onlara bu hoca gerçekten tam Allah dostu. onun sakalından bir tutam koparan cennetliktir diye bağırınca bu sefer cemaat hocanın sakalını yoldu üstünü başını paramparça etti bir güzel benzettiler. buna siyaset derler işte. anlamadığın için boş boş konuşuyorsun
- +1 yıl
@derajemi senin gibi 100 taneye cevap verrim ama bilgi seviyen çok düşük sana bu yeter kendi kendini yedin zaten
Adam gibi adam dik duruslu bir liderde o yuzden siyaseti kilictar oglu gibi hala heykel ve poster uzerine yurutmuyor gercekci soyaset yapiyor
00 Yorumla
+1 yılABD İsrail AB bu üçlünün uşağı kimlere güvenecek mason herif
00 YorumlaGündem konusunda 745 cevap paylaştı. Önce Allaha sonra ülkesine güveniyo daha da fazla açıklamaya gerek yok
20 Yorumla
+1 yılHerkesin tek can i var. Kimi bok yoluna verir. Kime de vatani ugruna
00 YorumlaGündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kuzey Kore dünyaya kafa tutuyor ona ne dicen 😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılBir adam inancına güveniyorsa imanı varsa. Ve allaha güveniyorsa değil dünyaya çıkar uzaya da meydan okur. sevıyoruz seni uzun adam
00 Yorumla
+1 yılOndan bir cacık olmaz dünya lideri varsa oda putinin şuanda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo allaha güveniyo diğerleri gibi milletlerin arkasına sığınmıyo!!!
00 YorumlaGurur birakmadiktan sonra
Diklense ne yazar😏00 Yorumlaçok sabah akit vs takip etmemeni öneririm.)
22 Yorumla
Soran+1 yılİşim olmaz
- +1 yıl
Kim dünyaya meydan okuyor Allah aşkına ABD başkanının yanında titriyor arkasında duruyor videoları aç bak izle ama bizim gazeteler obamanın yanında başını kaşısa o elin başa doğru gitme anını durdurup fotosunu alıp obamaya haddini bildirdi diyor.
Rusyaya meydan okuduğundan mı bizim milletimiz çile çekmeye tezek yakmaya alışıktır diyor bütün hapsi putiniarıyorum çıkmıyor arıyorum çıkmıyor arıyorum çıkmıyor diyerek putinin onu adam yerine koymadığını belli ediyor. Sen zannediyormusun ki putin uçağının düşürülmesinden rahatsız? Adam zeka küpü uçağını düşürttü Türkiyeyi tuzağa düşürdü eskiden Türkiye suriyeye bişeler sokuyordu putin açıktan bişe diyemiyordu o olaydan sonra esad sınırlarımı putin koruyacak dedi türkiye burnunu içeri sokamıyor burnunu rusya diyor zaten isterseniz sokun diye
+1 yılLiderler korkak olmaz
10 Yorumla
+1 yılAdam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan
10 Yorumlagücünü allahtan ve milletten alıyo da ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCahil cehaleti diyoruz biz ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabah tükürüp akşam yalayan biri sadece o kadar :)
00 Yorumla
+1 yılkime güvenecek? sana bana güveniyor tabiki
00 Yorumlabana güvenmesin.
beter olsun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyaya meydan okuyor :D :D :D :D
10 Yorumla
+1 yılSavaşta ölecek olan 80 milyon enayi ye
00 Yorumlane zaman!!! nerde !! yapmis o dedigini?
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNato'ya güveniyor kime güvenicek
00 Yorumla
+1 yılHepsi oyun güzelim sende inandın mı
12 Yorumla- +1 yıl
@Siriuse kardeşim Erdoğan piyon unutma bunu
- Gündem konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılhahahaha vayy :D 😂
00 Yorumla çünkü genel başkan değil LİDER de ondan
00 YorumlaGündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. 😄 yapma ya vay be
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ina guveniyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKefen giyen o m*llara güveniyor
00 Yorumla- Gündem konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılBol şans reise :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın hammaddesi 💙
10 YorumlaEe sonuç?
00 YorumlaArkasinda ben varim
00 Yorumla
+1 yılneyse bişi demicem
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri