PKK nedir? PKK bir terör örgütüdür değil mi? Peki bu örgütün arkasında kimler var? Burada kürtler var diyeceksiniz değil mi? Aslında bu tamamiyle yanlış bir bilgi. Kürtler bunlara inanıp "Bizim hakkımızı savunuyor " diyorlar. Katiyyen öyle bir şey yok. PKK, bir ERMENİ örgütüdür. Bu ermeni örgüt, asala'nın devamıdır.
Bakınız : Bunlar dinsizdir. İnancsızdır ve bebek katilleridir. Bunlar dağda birbirlerine tecavüz eden vahşilerdir.
Peki bunlara silahı kim veriyor?
İlk olarak AMERİKA , onları birbirine düşman olmasına rağmen, amerika ile anlasamamalarına rağmen RUSYA besliyor. Peki bu ermeniler bizden ne istiyor? Özerklik deyip, bu ülkede yasayan kürtleri kullanıp onları galayane getirmeye calısıyorlar.
Bunların içerisine Sırp, İngiliz işbirlikleriyle TÜRKİYE'yi karıstırmaya calışıyorlar. Peki bunun içerisinde sadece sırplar ve ingiliz askerleri de mi var? HAYIR oranın icerisinde Suriyeli de var. Bakın ; bundan 10 sene sonra suriyeliler de başimıza bela olacaktır.
Meclisteki hainlerin boynunda haç işareti var bunlar kürt degildir ermenidir. Lütfen kurt arkadaslarim, kardeslerim bakin kardeslerim diyorum bunlara uymayın bunlar şeytandıt.
Birincisi; fotoğrafta ki adam Green Street Hooligans filminde ki adam, ikincisi PKK yıllardır Sırp Keskin Nişancılar kullanıyor. Bosna savaşında; Bosna'ya yardım eden Türkiye'ye Sırp halkı hala düşman, savaş döneminde Sırp Keskin Nişancılar çok fazla ün yaptı, dünyanın en iyi sniperları; bunlar. Şu an çoğu savaş suçlusu olarak aranıyor, bundan dolayı PKK safına katılıp, para karşılığı sniper olarak hizmet veriyor. Yıllardır PKK'nın Sırp sniper kullandığı bilinen bi' şey, geçmiş yıllarda ki haberleri araştırırsanız görürsünüz bunları.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kürtleri sevmiyolar , Türkiye yi sevmiyolar ama nefret falanda yok. Siyasette duygu olmaz. Büyük devletlerin amacı ortodoguyu karıştırmak ele geçirmek. Ve bunu başardılar kısmen. İşin en büyük kısmı olan Türkiye yi gelecekte yok etmek için hazırlanan alt yapılar bunlar. Bunun içinde en büyük maşa kürtler. Ve kürtler bunların işine geldiği gibi davrandikca da ilerleryen zamanlarda o büyük devletler amaçlarına ulasacak gibi görünüyor. O yuzden bu iş kürtleri bilinclendirmekten geçiyor ve umarım akıllarını başlarına alırlar artık. Çünkü yıllardır yaptıklarıyla maşa olarak çok zarar verdiler kendi yaşadıkları ülkeye.
Holıgan mıydı bu film? Demek oyunculuğu bırakıp keskin nişancı olmuş helal olsun koca yürekli adam 😂😂😂 Bu resimle dalga geçiyorum Sırp birisi öldürüldü ve biriside yakalandı onu biliyorum yanlış anlama
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Paylaşımı pkk lılar yaptmış bn de emniyetin haberine dayanarak paylaştım
MOSSAD ve CİA ortaklaşa dünyada ne kadar paralı asker var oraya yığdı.. Tekrar ediyorum şu anda yetkili olsam dünyaya ''Bundan sonra bölgede yakalayacağım veya öldürülen PKK lı meydanda yakılarak canlı yayınla imha edilecektir'' deklerede bulunurum.
1
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
O zman işid gibi olur tepki çeker aleyhine kullanırlar...
İstiklal harbinde hiç bir şey yoktu.. Bana bir tatbikat sonrası bir amerikalı general ''Senin gibi 8 subayım olsun 2 saatte her yere girer çıkarım.'' bir subayda ''Ben iki yıldır Ankaradayım ama Türk ordusunu hiç tanıyamamışım.'' demişti.. Teknoloji var ama bizim askerimiz gibi askeri yok o filmlerdeki askeri yok..
Bir düşün bakalım şöyle.. 1. Çanakkalede karşımızda sömürgelerden getirilen müslüman İngiliz ve Fransız askerleri vardı. 2. Arap çöllerinde bizi arkamızdan Arap köpekleri vurdu İngilizlere yol açtı. 3. Tüm Avrupayı arkasına alan Yunanistan Dünya harbinden çıkmış yoksul bir ülkeyi işgal etti ama elinde tutamadı.. 4. Fransızlart ve italyanlar tutunamayıp kaçtı gitti..
Siz söyle dùsünun irak ve suriye profesyonel askerle saldiran ingilizler fransizlar neden bati da yunanlilari doguda ermenileri kullandi? Neden urfaya kadar gelebildilerde daha ileri gitmediler?
Onu hemen Ankara anlaşmasını yaparak ve sonra Lozanda ileri bir tarihe bırakarak önlediler.. Atatürk sağ olsaydı 2 nci dünya harbi sonrası Musul bizimdi.
En İyi Cevaplar