AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır, daha çok bullpup sınıfına giren çin yapımı bir silah diye biliyorum.
YouTube, da bir arkadaş atış yapıyordu bu silah ne kadar etkili dedim kendisi bana bu tüfeğin kalaşnikof türünün versiyonu dedi bende onun yalancısıyım
Kalaşnikof mermisi atıyor olabilir ama model ve tasarım olarak farklı kişiler tarafından üretilmiş iki silah. Biri rus malı diğeri çin malı
Bu silah vurduğunu öldürüyor mu
Öldürür, tüm silahlar öldürür sadece hayati organlara denk gelmesi yeterli
Şunu demek istemiştim mermi içinde mi kalıyor yoksa arkadan mı çıkıyor bide yanlış bilmiyorsam bu silahla vurulan bi daha yaşamıyor
Mermi kemiğe çarpıp yavaşlamadığı sürece vücuttan atılır hatta deldiği yerin 5 katı daha fazla et parçalar çıktığı delik. Özellikle piyade tüfekleri özellikle askeri amaçla kullanılan tüfekler olduğu için kullanılan tüfekler ölümcüldür. şu an yanlış bilmiyorsam çin veya Kore askerleri bu silahı kullanıyor nasıl ki biz mpt 76 ve g3 tüfeklerini kullanıyorsak bunlar da onu kullanıyor. G3'ün nasıl bir silah olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.
G3 biliyorum önden 1 santim girip arkadan 15 santim çıkıyor bu M16 piyade tüfeği yanlış bilmiyorsam 15 santim giriyor 15 santim çıkıyor
15 santim giren silah yok, adama RPG-2 atmıyorsun kendine gel 😂
Aslında var, o da shotgun tarzı saçmalı tüfekler
Bunuda bana askerde köy korucuları ile sohbet ederken kendisi söylemişti dalga geçmiyorsa eğer ki
Köy koruyucularına ak47 veriliyor
Elinde görmüştüm M16 tüfeği
Ben hiç bir koruyucuda görmedim şahsen. Güzel silahtır m16
15 kişiden ikisi M16 kullanıyorsa geriye kalan 13 kişi ak 47 kullanıyordur sadece 2 kişide gördüm gerisi Kalaşnikof kullanıyordu
QBZ 95 o silah sağlam mı acaba sık sık arıza yapıyor diyenler var sağlam diyenler var
Denemedim
Anladım abicim bu arada ben silahlara meraklıyımdır biz askerde teskeremizi almaya 1 hafta kala mpt 76 getirmişlerdi kısacası ben 1 hafta kullandım ama g3 Tutukluk yapıyor
30 yıllık tüfekleri kullanıyorlar halen tabi yapar 😅😅
En azından denemek nasip olmuş o da güzel.
Imı tavor tar 21 oda güzel silah
Türkiyenin bütçesi yetmez bence o silaha
O daha pis öldürüyor
Amacın öldürmekse kalemle de öldürürsün
Psikopat mısın anlamadım ki
Estağfurullah abi Allah'ın verdiği canı Allah alır ben silahlara meraklıyımdır ama av işlerine adam öldürme gibi şeylere karşıyımdır
Piyade tüfeğidir
YouTube, da bir arkadaş atış yapıyordu bu silah ne kadar etkili dedim kendisi bana bu tüfeğin keleş türünün versiyonu dedi bende onun yalancısıyım
Hayır
YouTube, da bir arkadaş atış yapıyordu bu silah ne kadar etkili dedim kendisi bana bu tüfeğin keleş türünün versiyonu dedi bende onun yalancısıyım