Havalı tüfek(Tek saçma)

Arkadaşlar, ben havalı tüfeklerle atıcılığı mı geliştirmek istiyorum ancak bu oyuncaklar hakkında bir bilgim yok.Arkadaşlarım özel bir izin veya ruhsat gerektirmeksizin kullanabileceğimi söyledi.Özel bir izin veya ruhsat gerektirmek sizin bu silahlardan alabilir miyim?

Son olarak bu silahlardan internet üzerinden satın alacağım ve bir bilgim yok.Kullanan birileri varsa yardımcı olabilir mi?Site linki filan verin!

4.5 veya 5.5 mm olmak üzere çeşitli çaplarda üretiliyormuş.Av için kullanacak olsam 5.5 mm'lik seçerdim ancak 4.5 mm'lik olanlar çapı daha küçük olduğu için daha isabetli ve hızlıdır diye düşünüyorum.Bir bilgim yok ancak çapı küçük olanların hava direnci ve ağırlığı fiziki açıdan daha isabetli ve hızlı olmasına olanak sağlar.Sizce 4.5 veya 5.5 hangisini seçmeliyim?(nişancılık için kullanılacak)!

Birde havalı tüfekler emniyet bakımından nasıl.Sonuçta yivsiz ve barut gazı kullanmaksızın çalışsalar bile birilerinin gözünü rahatlıkla çıkarabilecek oyuncaklar.Her şeyden önce emniyet gerekli!

İsabetli atışları olan,hızlı saçma atabilen,menzili 50-60 metre görecek,dayanıklı ve 250 lira civarı önereceğiniz en iyi tek saçma hangisidir?
Havalı tüfek(Tek saçma)