HAYATTAN HEADSHOT YEMEK?

Fakir cirkin bir insan evladiyim. Kendine bak vs mevzusu da potansiyel olmadan bir ise yaramiyor. Hem cirkinim hem de cocuk gibi duruyorum. Bunun yaninda baska dertlerim de var fakirlik gibi. Cok kotu bir yerde oturuyoruz. Kardeslerim kotu bir mahalle okuluna gidiyor. Ben kendi okuluma gidebilmek icin sabah 5'de uyaniyorum. Kotu bir teknik lise. Lys vs calismaya calisiyorum ama olmuyor. Zorunlu staj da var. Matematige kafam basmiyor. Hayatim boyunca iyiydi genelde derslerim ama matematik yapamiyor olmam beni nerelere dusurdu.
Eve gelirim evdekiler ayri bir kavga. Okulda gereksiz insanlar. Staj desen yalandan gulumse insanlara sorunun yokmus gibi. Her kalktigim sabaha lanet ediyorum. Yok olmak istiyorum. Benim yasimdakiler suslu puslu guzel zengin dershanesi vs her seye gider. Anneleri babalari bilincli, egitim gormus. Ben hayatim boyunca gitmedim hic dershaneye. Bir kitap alirken bin kez dusunuyorum. Kendi paramla aliyorum cunku. Staj bitince az bir sey gelen para da gelmeyecek. Saglik sorunlarim da var. Arkadaslar desen, duzgun bir arkadasa denk gelemedim. Hayata 10-0 yenik baslamak nedir ya? 18 yasindayim ama 50 yasinda bir insanin kederine sahibim. Eskiden cocukken dua ederdim simdi isyan ediyorum cunku kabul olmadi o cocukluk dualarim. Asik olurum asik oldugum, guzel kizlara gider. Dalga gecerler benimle genellikle. Hayatimda boyunca ailemle gezmek, mutlu olmak, aski tatmak istedim ama olmayacakmis demek ki.
Ruhsal bir cokuntu icindeyim, sizce yapilacak en dogru sey nedir?
Simdiden tesekkur ederim cok uzattiysam ozur dilerim.
HAYATTAN HEADSHOT YEMEK?