• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Bağdat Caddesi'ndeki tecavüz olayının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kendimizi bu insanlardan nasıl koruyacağız? (Sayfa 3)

Alşme
Alşme Takip Et
Xper 6 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
178
Yapay Zekaya Sor
Bağdat Caddesi'ndeki tecavüz olayının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kendimizi bu insanlardan nasıl koruyacağız?
Babalık Soruları Çocuk Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

159

Cevap

341

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • PooLparty
    PooLparty Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Or*spu çocuğu. şeref*siz köpek. minakodumun haysiyetsiz namussuz , soyunu sopunu s*ktiminin pezeven*gi ull*n kanım çekildi. öldursem hincimi alamam. o kızın ne işi var 3de disard oda sal*KKK mk

0
    0 Yorumla
  • Ceyssi
    Ceyssi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bu olayları yaşamamak icin dışarı cıktığımız günde kaç badire atlatıyoruz laf atanmı dersin arabayla kapına gelenmi dersin meraba nabeer gibi yavsk yavsk gülenmi dersin yetmeyip eve gidene kadar söz atmamı dersin la ben bigün cocuga sevgilim var rahat bırak dedim olsun 2tane olsun dedi evmi alıyoruz güzel kardeşim

0
    0 Yorumla
  • hikmet0858
    hikmet0858 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 72%
    +1 yıl

Bu ne abi ya sirimden ağladım ya kızda çaresiz çaresiz gidiyor. Ah ben orada olacaktım ahhhh o adamı 2 ye bölüp 4 le çarpmazmıydım ama elden bişey gelmiyor malesef. O kız görki ne durumda şimdi.

0
    0 Yorumla
  • nandesk
    nandesk Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

bunları görünce neden idam yok diyorum hale bak ya pislik herif hapiste bizim paramızla karnı doyacak vallahi böyle mikropların bir taraflarını kesmsk gerek Allahın cezaları

0
    0 Yorumla
  • muglak
    muglak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Böylesi pezevenkleri varya Hadim edeceksin ülkeden süreceksin ve ifsa edeceksin şerefsiz kendi cocuklarinın başına böyle bir şey gelse ne be yapardi acaba allahından bulsun

0
    0 Yorumla
  • Lotis
    Lotis Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Nasıl bir dünyada yaşıyoruz. Kimse istediği saatte, dilediği şekilde, dilediklerini yapamayacak mı? Suçsuz günahsız insanların canını yakıyor böyle iğrenç insanlar. Dünyada adalet denen şeyden eser yok.

1
    0 Yorumla
  • BiriBeniSevsin
    BiriBeniSevsin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kız saat 3'de dışarı çıkmış bu olabilir belki arkadaşıyla gezdi vs. bilemeyiz fakat yanına mutlaka bir şey almalı kızlar cidden biber gazı vs. bulundurun yanınızda öldürsen bu piçleri bu sefer vuran suçlu ya

0
    0 Yorumla
  • Prensesberna
    Prensesberna Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya Allahim koru sen bizi

3
    0 Yorumla
  • EleniDw
    EleniDw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Türkiyede adalet mi soruyorsun sen? dışarısı suç listesi kabarık insan dolu. Atmıyorlarki hiç kimseyi içeriye.

2
    0 Yorumla
  • _Endless_Love
    _Endless_Love Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Türkiye'de Kanunlar Ağır Değil Çünkü Ömür Boyu Hapis Olsa Bu Olaylarda Bak Bakalım Daha Yapan Var Mı.

2
    2 Yorumla
    • 55conqueror
      55conqueror
      +1 yıl

Ozgecan in katillerine müebbet verdiler de ne oldu çare Allahın koyduğu cezalara dönmek insanın uydurduğu hukuk bu kadar olur

Yorumla
    • _Endless_Love
      _Endless_Love
      +1 yıl

@55conqueror Şu an konum özgecan değil yoksa özgecanla ilgili söylenecek çok şey var

Yorumla
  • FahriyeAbla
    FahriyeAbla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Videoyu bir 5 kez daha izledim. Evet haklısın böyle insanların etrafta dolaşması büyük suç ama bu videodaki kız afedersin de hiç korkmuş ya da yardım istermişcesine hareket etmiyor! Apacık ortada..

0
    0 Yorumla
  • florian33
    florian33 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

her defasında hayret ediyor insan. nasıl bu kadar acımasız olunur.. bu ülkede yaşamaktan nefret eder oldum artık.. yaşamak için erkek mi olmak gerekiyordu? gece gezmek herkesin hakkı?

0
    0 Yorumla
  • Romiyo_
    Romiyo_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Gündem konusunda 424 cevap paylaştı.

Gene tecavüz olayından sonra birileri çıkıp "o kızın o saate ne işi vardı diyor " ulan sanane sanane ! .
    Siz saat kaçla kaç arası tecavüz etmiyorsunuz söyleyin ona göre çıkartalım kızları sokağa.

3
    0 Yorumla
  • lomoldum2
    lomoldum2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

bazı şerefsizler o saatte dışarıda ne işi var demiş lan şerefsiz sanamı soracak ! sizemi soracak dışarı ne zaman çıkılacagını , adamlara bak bunu söyleyenleri alıp teker teker si...

0
    0 Yorumla
  • Umutsuzvebulutsuz
    Umutsuzvebulutsuz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

İğrenç şey seni sana insan denmez be hiç kıyarken düşünmedin mi lan çekeceği acıları düşünmedin mi umarım geberirsin Allah senin belanı versin. Ceza evinde sana tecavüz ederler İnşallah

0
    0 Yorumla
  • BulentBaskan
    BulentBaskan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

işkencenin en büyüyüğünü yapıcaksın böyle oclarına cezaevinde gösterirler gününü. O kızın halini düşünemiyorum bile. Nasıl bir psikopatlıktır lan bu.

1
    0 Yorumla
  • simakes
    simakes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Banka soyuyorlar beraat tecavüz ediyorlar beraat kitap yazıyorlar gerçek haber sunuyorlar ağırlaştırılmış müebbet hapis isteniyorsa bu ülkede buna da beraat verirlerse çok şaşırmam

0
    0 Yorumla
  • Belinelli
    Belinelli Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Bazen erkek oldugumdan utaniyorum, biriyle uzun sure goz goze bakinca çekinen insanlariz. Aklim almiyor boyle olaylari, cezaevinde şerefi olan cok insan var. Onlarin ellerine saglik simdiden

2
    0 Yorumla
  • Mrr-Kedi
    Mrr-Kedi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ah. ah... Bu onun bunun cocugunu bana verseler hergun eglenirim ben bununla icimde zaten yatan bir sadist var bunlari gordukce uyaniyor kendisi iskence yapar yapar mutlu olurum.

0
    0 Yorumla
  • Roketadam
    Roketadam Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Ülke ne hale geldi. Kızım seninde gece saat 3 te dışarda ne işin var ! Böyle pis insanların olduğu yerde o saatte öyle dolanılırmı. Yazık günah Allah belasını versin.

1
    3 Yorumla
    • YusufK2
      YusufK2
      +1 yıl

Tamam adam suçlu. Ona lafımız yok. Ama kızda suçlu. Kızın anne babası en büyük suçlu.

Yorumla
    • Ezgilimmm
      Ezgilimmm
      +1 yıl

zaten emin olun, tecavuzun en az oldugu ülkelerde de kadınlar geceleri dısari cikmiyordur. Bu konu dünyanın günesle olan durumuyla alakalı değil, kafa yapısı ile alakali.

Yorumla
    • cikolatalilattem
      cikolatalilattem
      +1 yıl

'Anne babasinin ne sucu var belki muhafazakarlardir? Belki aksam besten sonra disari cikma cikma diye buyutmuslerdir. Bilmiyorum tanimiyorum aileyi ama olabilir. Insan illa ailesi gibi olmaz ki.. Ben de cok farkliyimdir ailemde zaten ya onlar gibi olursun ya da tam tersi. Ailesinin muhafazakar buyuttugu bir genc arkadaslarindan cevresunden okuldan ozenip gece Gezmesine cikabilir

Yorumla
  • çirkefveuyumsuz
    çirkefveuyumsuz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Gece 3 te sokağa çıkıyoruz o saatte genelde malesef sizi gidi siziler var bunu inkar etmeyelim geleli Bağdat caddesinde o kız orospuydu demiyorum. Ama erkekler böyle algılıyor gece sokağa çıkıyorsa bir numarasi vardır gibi kızın bir suçu yok

0
    0 Yorumla
  • erdemklc
    erdemklc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Ulan ben yunanistana gittim adam bizi uyardı gece erkekler çıkmasın kızlar taciz eder diye ve harbiden kızlar istediği gibi geziyor dönüpde birinin laf attığını görmedim gecenin 4 de bence çıkmamalı diyenler bence siz saygıyı öğrenmelisiniz

0
    0 Yorumla
  • whiteshadow72
    whiteshadow72 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Güneydoğuda teröre engel olamıyorsunuz bağdat caddesi gibi bir yerde tecavüzcülere engel olamıyorsunuz Allah kitap diye geziyorsunuz (o kitaba o Allaha kurban olun ) bakara makara deyip kansızlık ediyorsunuz Siz ne işe yararsınız o zaman

1
    0 Yorumla
  • Mücennebe
    Mücennebe Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Bunu bile İktidara bağlayan zihniyetler , bu olayların asıl sorumluları sizlersiniz... Gerçek suçluyu göstermek yerine bunu bile siyaset malzemesi yapıyorsunuz yazıklar olsun... Bu suçu işleyenleri hadım edeceksin başka yolu yok...

1
    0 Yorumla
  • XnickbulamadımkiiiX
    XnickbulamadımkiiiX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

annelere büyük görev düşüyor burada, sünnetten sonra"hadi oğluuum pipini göster bakalım amcalaraaa ahahaaha!"zihniyeti kaldıkça değişmez. Kızların giyimine değil, oğullarının küçükken nasıl yetiştirildiği önemli.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu adama or. spu çocukluğu para ile desen indirim yap der, bunları ilk bir yakacan sonra o kızın eline kırbacı verecek kırbaclayacak o p. ci sonra aletini kesip azına verecen * . na koduğumun evladının. Bunu o sehrin meydanında yapacan bak bir daha yapmıyor mu bunun gibi kardeşim ler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çok dindar bir insan değilim ama bazen keşke şeriat hükümleri geçerli olsa diyorum bak böyle suçlar işleniyormu ben bu devletin adaletinr hiç güvenmiyorum adamlar benim gibi beş esnafı dolandırdı savcıya suç dilekçesinde bulunuyorum suçluyu çağırıpta sen bu suçu işledinmi diye sormuyor

0
    0 Yorumla
  • Mazine
    Mazine Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Ülkede yeteri kadar adalet sisteminin ve keskin cezaların olmamasının sonucu
    Yazık günah ya

2
    0 Yorumla
  • hedehödöhede
    hedehödöhede Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl

Tecavüze uğrasam videoda kızın yaptığı gibi koluna mı dolanırım yoksa tiksinip uzak mı dururum acaba?
    Hmm..

0
    0 Yorumla
  • tuğçeko
    tuğçeko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Cezaevinde hakettiğini bulacağından şüphe yok, lakin böyle cezaların artık gizli saklı olmaması ibret-i alem yapılması şart !

0
    0 Yorumla
  • SosyeteDelikanlisi
    SosyeteDelikanlisi Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Bu erkeklikten uzak oksijen tüketmekten başka bir b*ka yaramayan şerefsizleri ya asacaksın ya da günde 3 öğün ıslak sopayla döveceksin.

0
    0 Yorumla
  • Coolumsu
    Coolumsu Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Gündem konusunda 763 cevap paylaştı.

Caydırıcı ceza olmadıktan sonra, benim başıma gelmedi banane diyenler, özellikle o saatte ne işi vardı diyenler oldukca bu haberlerede alıştıracaklar bizi.

1
    0 Yorumla
  • AUfuk89
    AUfuk89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

ortada tartışılacak hiç bir konu yok we malesef ülke olarak biz buyuz. en ağır işkence şeklinde idam şart. bu şerefsizler belki o zaman cesaret edemezler.

0
    0 Yorumla
  • Kırmızıgözlütavşan
    Kırmızıgözlütavşan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Bu yüzden idam gelmeli diyorum. Bu ne ya ben de 19 yaşındayım çok kötü bir travma bu bunu ancak yaşayan bilir.

0
    0 Yorumla
  • martelart
    martelart Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

iste is burda söylemesi kolay , okuyamadan söylenene inanan, görmeden duyduguna inanan cahiller, bunuda yapar, tek cözüm vardir, egitim, bu yastaki adam daha hic birsey ögrenemeyecegine göre göreviniz , cocuklarinizi egitmektir.

0
    0 Yorumla
  • Kutsal_bakire
    Kutsal_bakire Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Cezaevi çözüm değil !

Kesin bir çözüm getirilmeli , bir değil iki değil bu yalnızca görüntülere sızan tarafı dışarda binlerce tacize, tecavüze uğrayan var , utanıpta söyleyemeyenler bile var , devlet umarım artık bu duruma kökten bir çözüm bulur

0
    0 Yorumla
  • turanhavva
    turanhavva Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

malesef çok yazık kendimizi koruduk koruduk koruyamadık gitti hayatımız... tabi önlemler almalıyız ne gibi akşam hava kararınca sokağa çıkmamalıyız yanımızda biri olmalı her türlü gündüz dahi olsa çünkü burası Türkiye!!!

0
    0 Yorumla
  • -Eyll-
    -Eyll- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Bunlardan bir tanesini ibret olsun diye idam edemediler ya ona yanıyorum.
    İnsanlık dışı ya

2
    4 Yorumla
    • IIRyuII
      IIRyuII
      +1 yıl

Adamla ilk tanışan kız yalnız? saat 03.00 'de adamla tanışıyor. adamla bir güzel geziyor görüntüleri var. sen gezer misin o saatte? adam bıçağını düşürdü diye korkup kaçıyor, kızı takip ediyor adam yakaladığı zamanda o bıçakla tecavüze zorluyor kızın suçluluk oranı %70.

Yorumla
    • Endpointt
      Endpointt
      +1 yıl

@IIRyuII sen nasıl bir yaratık evladısın çözemedim herif sana değilde kıza hallendi diye zoruna gitti galiba inatla gece üçte sokakta bir erkekle tanışmış %70 suçlu kız felan ulan gece üçte o piçle tanışsa hatta sokakta öpüşse bile o piçin ona tecavüz etmeye hakkı yok anlıyomusun gece gece ifrit oldum

Yorumla
    • IIRyuII
      IIRyuII
      +1 yıl

@Endpointt o kız henüz yeni tanıştığı adamla öpüştüğü zaman biz karışamıyorsak tecavüz edildiği zamanda biz karışamayız. Kız tecavüz kaçınılmaz olduğunu anlamış zevk almaya bakmış hatta o kadar memnun kalmış ki koluna giriyor? Adam da tipsiz değil yakışıklı biri tecavüz zorlada olsa orda ilişkiye giriyorlar karşılıklı zevk alınıyor inkar etmeyin bunu, bakire değilmiş ++++ ifrit olmuş muş. sağdan git cüzdan bulursun

Yorumla
    • Endpointt
      Endpointt
      +1 yıl

@IIRyuII zihniyeti bozuk yaratık anlaamakta ısrar ediyosun ama tekrar deneyeceğim kız bakire değilmiş ya adam yaışıklıymış ya kız bacım dahi olsa adam dünya yakışıklılık birinciside olsa tecavüz edemez anladınmı!!! o cüzdanı da neyse seviyene inmeyeceğim

Yorumla
  • ZeBrandon
    ZeBrandon Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

güzel insan... İnşallah içerde onada tecavüz ederler.

5
    0 Yorumla
  • beyazorkide
    beyazorkide Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

çok acı gerçekten idam ger gelmeli ama kızdakide iyi cesaret ya o saatte kulaklıkla yürüyor birde arkasından geleni duymayacak

0
    0 Yorumla
  • VolkanÇolak
    VolkanÇolak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

Hem Tecavüzcülere ağır cezalar, hemde tecavüzü meşrulaştırmaya çalışanlara ağır cezalar getirilmesi taraftarıyım.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kızın o saatte ne işi vardı? kimse kusura bakmasın o saatte dışarda gezen kıza tecavüz de edilir cinayete de kurban gider. orada çığlık atmak yerine adamın dediğini yapıyo bide tecavüzden sonra onun koluna giriyo. Bu ne biçim kaşarlık ya.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Böylelerinin ceza olarak şeyi kökten kesilmeli diyorum. Hakettikleri o. Belki bu diğerlerinede korku olurda yapmazlar. Cezaevinde yatar çıkarım af çıkar iki pişmanım derim indirim olur bişeyler olur diye iyice korkusuz oldular

0
    0 Yorumla
  • TuranTürk
    TuranTürk Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Bu ülkede saçı uzun olana, tırnağı uzun olana sövülür ama böyle şere*sizlerin sokakta gezmesine göz yumulur.

1
    0 Yorumla
  • dil3k
    dil3k Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Bu insandan baska herseye benzeyen adi serefsiz herifle evlenen karinin ben aklina sicayim bide bu k×hpe evladindan iki cocuk peydahlamis..

0
    0 Yorumla
  • AltairIbnLaAhad
    AltairIbnLaAhad Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 44%
    +1 yıl

Normal bişey. Ülkede adalet yok ki. Sadece bu değil tüm suçlar artıyor.

1
    0 Yorumla
  • Univerliseli
    Univerliseli Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Gündem konusunda 478 cevap paylaştı.

Lanet olsun o adama, şerefsizin önde gideni. Şimdi ben bu kıza mı üzüleyim yoksa haberin yayınlanmasından sonra adamın çocuklarının haline mi?

3
    0 Yorumla
  • Melikşah_
    Melikşah_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

"Gecenin 3'ünde dışarıda ne işi var" diyen zihniyetten de koruyun kendinizi. O kansızlarında böyle şeylere meyili var !!!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

:D saat gecenin 3 u tecavuz geliyorum demis zaten hic yok kadin haklari falan diye savunmayin ben saat 3 de disari cikan kiza hic iyi bakmiyorum bakmayacagimda

1
    0 Yorumla
  • geno17
    geno17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

yanlış anlaşılmasın o kardeşim u savunmuyorum ama kızda koluna girmiş gidiyor bu işte bir terslik var zorla birşey yok gibi

0
    1 Yorumla
    • geno17
      geno17
      +1 yıl

pardon bıçak dayamış sırtına onu görmemiştim adi şerefsizin

Yorumla
  • xBeniboylebil
    xBeniboylebil Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

İlginç bir şey fark ettim. Bu siteyi takip ederken birçok kızın adamın sabıkasında yazdıklarını yapan erkeklerden hoşlandığını fark ettim. Şimdi düşünüp kızların ne istediğini anlamaya çalışıyorum..

0
    0 Yorumla
  • Anarşist_Prometheus
    Anarşist_Prometheus Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

Bence azkaban tarzı hapishaneler yapılsın bunlara içeride bir birlerine ne yaparlarsa yapsınlar... Kesin hergün bir birlerine tecavüz ederler bizde rahatlarız

0
    0 Yorumla
  • crazyysf
    crazyysf Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

lanet olsun. pis adi şerefsiz. asmak lazım ulan senin anan bacın yok mu şerefsiz.
    buna ağırlaştırmış müebbet vermek lazım. bunu yapan insan olamaz olamaz.

0
    0 Yorumla
  • cekko13
    cekko13 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

evine giren hırsızı vuramıyorsun nedeni yatak odana kadar girecek illa o zaman haneye tecavüz denilerek ve nefsi müdefa sayılan bir ülkede tecavüzcü o... ç... larına özel yasa beklemek imkansız

0
    0 Yorumla
  • Baysor
    Baysor Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Bunları hapse atıyorsun, sonra tekrar aynı suçları işlemeye devam ediyorlar. Bu yüzden tecavüz, terör suçlarına vb. acilen idam cezası gelmeli. Yoksa düzelmez!

0
    0 Yorumla
  • bunalımadam
    bunalımadam Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

iğrenç bir şey ya buna söylenecek söz yok zaten de, esas sıkıntı bunu meşru görüp sesini çıkarmayıp bir kızın o saatte ne işi var diyen iğrenç zihniyet bence.

0
    0 Yorumla
  • felakettin
    felakettin Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Gündem konusunda 353 cevap paylaştı.

adam haklı kardeşim kim ne derse desin öyle kanunlarımız varki görürsünüz bu adam 3 yıla kalmadan tekrar çıkar dışarı niye yapmasınki ne cezası var bu olayların

0
    0 Yorumla
  • thephotographer
    thephotographer Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Bir yerde belli bir saatten sonra kadınları dışarıda dolaşırken göremiyorsanız medeniyetten yoksun bir yerdesiniz demektir. Daha da kötüsü kadının ne isi var o saatte diyerek durumu normal gösteren tiplerin olması.

0
    0 Yorumla
  • nakuel
    nakuel Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Neden idam yok neden neden sıra bir başkasına gelmeden daha ne kadar canlarımız yanıcak

3
    0 Yorumla
  • Aylin___
    Aylin___ Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Kendini şöyle koruyacaksın gece üçte sarhoş kafayla tek başına dolaşmayarak

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (320)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Bağdat Caddesi'ndeki tecavüz olayının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kendimizi bu insanlardan nasıl koruyacağız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tecavüzden nasıl korunuruz her yer sapık kaynıyor? 20 cevap verildi
Yeni gün, yeni sığınmacı olayı. Bu taciz ve tecavüz olayları daha ne kadar devam edecek? 5 cevap verildi
Bu tacizcileri ve tecavüzcüleri kim koruyor? 7 cevap verildi
Haneye tecavüz darp tehdit? 7 cevap verildi
Son zamanlarda artan kadın cinayeti ve tecavüzlere karşı nasıl korunabiliriz? 12 cevap verildi
Bingöl'deki tecavüz olayı 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨