MHP'nin Bahçeli tarafından yönetilmesi ne derece doğru onun yerine kim gelmeli sizce?
Sinan Oğan
Meral Akşener
Koray Aydın
Ümit Özdağ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir süre önce Meral Aksener`e hic süphe duymuyordum..
Sonra bir arkadas sayesinde gecmisini okudum..
Bir de üzerine Levent Kirca`yi izleyince kahkahalar atmistim...
Sinan Ogan ile Koray Aydin arasindayim..
Ümit Özdag`in adini bile anmiyorum.
Koray Aydin gecmisten bugüne gercekten bir savasin icinde.. Genel Baskanligi da 7** `ye 4** kaybetmisti..
Bunun yaninda Sinan Ogan`in ise baskanlik koltuguna oturmasi demek Cemaate karsi kayinpederinin intikami demek !
Sinan Ogan`in o koltugu almasi, MHP`nin MHP olmasi demek !
Sonuc ne olursa olsun Engin Alan - Osman Pamukoglu gibi isimlerinde MHP catisina yöneltilmesi lazim.. Ve hatta CHP`den ayrilan Vatan Partisi icerisinde mi degil mi emin olmadigim Birgül Ayman Güler gibi isimlerin de MHP`ye cekilmesi gerekiyor..
sonuna kadar Sinan oğan olmalı. Turanı destekleyen genç dinamik ve Türklere düşman değil dost. 90lı yıllardan bile Türkçiklik için bişeyler yaomaya çalışıyor ve düşünceleri çok güzel. konuşmasını biliyor ve korkusuz ben seviyorum sinan oğanı inşallah sinan oğan gelir.
Vatanını seven herkes Ülkücü değildir, Ülkücü olmak için ideolojiyi iyi kavramak ve kendini donanımlı olarak geliştirmek gerekir ne yazık ki bizim tabanımız pek okunuyor bu yüzden de Mhp'nin üzerine oynanan oyunların farkına varamıyorlar. Bu saatten sonra Devlet Bahçeli'nin parti başında kalması mantıklı değil çünkü birilerinin Devlet Bahçeli'yi kötü gösterme siyaseti başarıya ulaştı. Bundan sonra Meral Akşener ya da Sinan Ogan başa geçmelidir.
Ama Şu da var Devlet Bahçeli zaten o koltuğun ağırlığını taşıyabilecek kapasitede değil evet birileri mhp ye evet bahçeliye hayır şeklinde bir algı operasyonu yürüttü ama bahçeli nin gitmesini gerektiren ana sebep o değil bahçeli Merve Kavakçı isimli başörtülü vekil meclisten kovulurken ve bülent ecevitin eşi ülkücülere hakaret ederken sessiz kaldığı zaman gönüllerde üzeri çizildi
Cevap
2Cevap
Kesinlikle ve kesinlikle sadece OSMAN PAMUKOĞLU olabilir.. Aksi taktirde çoğu milliyetçi osman pamukoğlunun partisine yöneliyor.. Ayrıca chpli bazı kesimlerde osman pamukoğlunun görüşlerini beğeniyorlar..
Bunların hepsini topla bir adam etmez özelşikle sinan oğan meral ve koray
Bu üçü çok tehlikeliler
Siz gene bahçeliye dua edin bence eğer giderse mhp top yekük biter nah buraya yazıyorum gün gelince hatırlatırım😄
@andezittt ben sana ne dedim? Büyü adam ol öyle gel😉 Millete salça olma!!!
Sen adam olmadıkça benden cevap alamayacaksın çapsız😤
meral akşener de en azından ikinci tansu çiller olmasın
Meral Akşener olabilir.
Osman Pamukoğlu
ya da Akşener
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar