Erdoğan'ı taklit edip onun ceketinden giymeler. Belediye başkanlarını alıp Paris'te eğlenmeler. Mültecilerle ilgili hiçbir çalışması ya da fikrinin olmaması. Hitabet yeteneğinin vasatın altında olması vs.
Bu adamdan bence muhtar bile olmaz. CHP'ye adam akıllı bir lider lazım değil mi?
Bu adamdan bence muhtar bile olmaz. CHP'ye adam akıllı bir lider lazım değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ya kanka salla şimdi özgür özel'i falan... dilan polat hağisten çıkmış... ben onun kocası engin polata hastayım yaa... çok yakışıklı, şeyide acayip ve kalın diyolaaa... sence de öylemidir... ve ne zaman çıkar hapisten
🤣🤣🤣 uçmuşsun
Mülteciler ile ilgili bir çalışması ya da fikri olsa bile adam iktidar değil hiç bir şey yapamaz bu konuda
İktidara geldiğinde mültecilerle ilgili şunu bunu yapacağım demiyor.
Kendisine biçilen rolü oynuyor, kasmamak lazım, sonuçta o da ekmeğinin peşinde
Aynen Salağn teki zaten.
Öyle seçmene böyle lider
Zaten muhalefet kötü olduğu için bunlar iktidara geliyor.
Bi partinin liderleri bu kadarmı yapmacık ya da bişeyler yaptığında üzerinde yapmacık durur yav. Solda adam akıllı duruşu olan bi liderin olamaması ne kadar acınası
Hem de çok acı. Partisi yıllar sonra bir seçimde 1. parti olmuş, 5 büyük ilin hepsini farkla almış ama partinin başındaki lidere bak, tam bir rezalet. Mustafa Sarıgül desen ayrı bir rezalet içerisinde.
Ben gecmeliyim