Merhaba,
Bence hiç bir şey olmaz ikisi de Selahattin Demirtaş sevicisi

06 Kasım, 2023 Pazartesi 21.35
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Bence hiç bir şey olmaz ikisi de Selahattin Demirtaş sevicisi

06 Kasım, 2023 Pazartesi 21.35
Özgür Özel’in başarılı olup olmayacağı konusunda kesin bir şey söylemek zordur. Başarısı, birçok faktöre bağlı olacaktır, bunlar arasında partinin iç dinamikleri, Türkiye’nin genel siyasi durumu, Özel’in liderlik yetenekleri ve stratejileri bulunmaktadır. Ancak, Özel’in genel başkan seçilmesi sonrası yaptığı konuşmada, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak, “Elimizdeki belediyelerin tamamını yeniden kazanacak, yanlarına yenilerini ekleyecek ve hep birlikte büyük bir zaferi kazanacağız” dedi. Bu, Özel’in partinin başarısı için hedefler belirlediğini ve bu hedeflere ulaşmayı planladığını gösteriyor.
Sonuç olarak, Özgür Özel’in başarısı, zamanla ve gelecekteki eylemleriyle belirlenecektir. Bu süreci takip etmek ve gelişmeleri görmek önemlidir.
Selahattin Demirtaş vurgusu üzerine başlayan bir genel başkanlık kariyeri CHP'ye İstanbul ve Ankara seçimlerini kazandırır, genel seçim kazandırmaz..
CHP, Kürt siyasetine olan ılımlı barışçıl yaklaşımını milliyetçi histerinin bu kadar yüksek olduğu konjonktürde bu kadar açıktan dile getirmemeli.
Ama şunu da unutmamak gerekir. CHP'yi Kürt siyasetinden tamamen soyutlayıp Deniz Baykal döneminin demokrasiden uzak, statükoya, vesayete tutunan İslamofobik, Kürt düşmanı Kemalist bir çizgiye çekmenin de CHP'yi bugünden daha başarılı, iktidar alternatifi bir konuma getirmez.
Özgür Özel CHP'sini, son 2 yılda ağır devalüasyon ve enflasyon krizleri yaşamış bir Türkiye'de iktidar alternatifi yapacak şey etnik kimlik siyaseti ya da Gardırop Atatürkçülüğüne tutunmaktan değil ülkenin ağır ve kronik iktisadi meselelerine kalıcı çözümler üretecek kadrolar yaratmaktan ve bu doğrultuda kısa orta uzun vadeli bir yol haritası çizmekten geçmektedir.
O potansiyeli göremiyorum..
Teşekkürler..
Rica ederim karşılıklı
Azerbaycanliyim ve pek Türk siyaset anlamam yorum yapmak için yazdim😂😂
Anladım 😃
Cevap
11Cevap
Olur inşallah diyelim ama benim de hiç umudum yok...
Ben konuşmasını dinlemedim bu yüzden evet veya hayır diyemedim ancak Kılıçdaroğlu gibi HDP ye yakınlaşırsa geçmiş olsun
Başarılı olamaz çünkü sosyal demokrat CHP antipati topluyor. Kemalizme dönmesi lazım yeniden.
Görünürde o ama Ekrem İmamoğlu seçildi, nasıl olacak bakalım, zaman gösterecek.
chp son secimden sonra isi bitti. brnim gibi sirf akp gitsin diye oy verenleri kendi destekcileri saniyorlar ama yok oyle artik oy falan. bos oy. ayagima elime yazik.

Japon makinesi kullanırsa olur
Cumhurbaşkanı olacak kadar olamaz Erdoğan bırakmaz.
3 ay olmuş soruyu soralı ama şu an karşıma çıktı.
Özgür Özel başarılı olursa ben de ABD başkanı olurum.
Chp. Dem veya digger partilerle ortaklik yaptigi. surece. Chp, den. Bir seyden bekleme Ozgur Ozel Karizmatik. biri degil. Basarili olamaz
Sistem değişmediği sürece hiçbir şey değişmez
Olacak başka yolu yok
İki ucu da çamurlu değnek. Siyaset hep öyle.
Evet
Öyle umuyorum 🙏🏻
Evet olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?