Arkdaslar neden kimsenin cizre 'deki yasaga sesi çıkmıyor neden ne dusunuyosunuz
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhalkın içinde masumlar kadar pkk'ya destek verenler var.
Eğer olmasaydı direk temizlenirdi ama bu yüzden operasyonlar daha yavaş daha ağır ilerliyor. Dikkat edilmeye çalışıyorlar.
Sen bunca zamandır verdiğimiz şehitleri ne sanıyorsun?
evlerinde örgütten olanları saklayanlar var. Ne bekliyorsun ki?
bu kaçıncı barış eli uzatıyoruz, bitsin diyoruz ama işe yaramıyor.
Artık bu işin geri dönüşü yok. Masumlar zarar görmesin diye o yasak var.
Bu yüzden sesimizi çıkartmıyoruz.
Pkk temizlenene kadar suçluların icabına bakılana kadar o yaska sürecek.
Bizimde sabrımız var ve bitmeye yaklaşıyor.
Destek veriyoruz daha fazla kargaşa olmaması için bu olacak. Mecburuz hainler bulunacak.18 Yorumla
Soran+1 yılHainler bulunsun amenna benim ona sözüm yok benim demek istedgim sinava çok az kaldı orda ogrencileirmiz mağdur orda bunu hak etmeyen insanlar mağdur
Cevap sahibi+1 yılsiz bütün bunları çocuk oyunu mu sanıyorsunuz?
bu güne kadar kaç şehit verdik haberin var mı senin?
terör örgütü deyince ne anlıyorsun? halktan insanlar ülkemize ihanet ediyor sen ne anlıyorsun bunu?
çocuğunu düşünen insan evine örgüt üyelerini almaz. Gleceğini düşünen pkk'ya yardım etmez.
Sanki 2-3 kişi için sokağa çıkma yasağı oldu bu kadar olmaz ya biraz düşünün. Ne bekliyorsunuz ki sokağa çıksalar pkk hamile kadını vurdu öğrenciyi mi es geçecek?
sonrada devlet halkı koruyamıyor diyecekler, vuran polis miydi diyecekler uzayacak iyice.
Üstelik şu an bile kendi aralarında saklıyorlar suçluları bulmak zor oluyor. Halkın açıkta gezdiği bir yerde pkk sıkar sorun olmaz ama asker dahada zor hareket eder. Karşındakiyle oyun oynamıyorsun su savaşı yapılmıyor. Birazcık gerçekçi olun.
Soran+1 yılBirincisi genelleme yaparak konuşma çocuğunu düşünen evine sunu bunu almaz diye sen ne diuosun ki ha orda ki savaşı biz yaşıyoruz polisi askeri suçlayan mi var benim abim polis benim kardesim askerde sen ne diuosub ki yok su savaşı yok su yok bu ben ne diyorum sen önce bir onu anla ondan sonra bana burada deki haberin var mı yok mu tamm mi benim dediğim gibi ogrencileorn geleceği orda zavalli kişiler pkk nin kökü kurusun sen aklınca napiyosun ha bizi burada sempatixan mi ilan ediyosun saçmalama don o sorularını baştan oku biz burada yaşıyoruz ben bir turkum ülkem uğruna canımı alsın veririm ve burada yasayan her öğrenci de bu ülkenin çocuğudur bu çocuklar da pkk ya karşıdır buna rağmen ha olsinelr demi neden bir kac kişi evine sunu almış diye ya birak önce gel gör sonra konuş
Cevap sahibi+1 yılgenelleme yapmış gibi görünebilirim ancak gerçek şu ki aranızda hem masumlar hemde suçlular var. Üstelik burası ''kürdistan''diyeniniz bile var.
sen bunları görmediğimi mi sanıyorsun kafamdan uydurduğumu mu sanıyorsun :)
orda yaşayan insanlar arasında bunu yapanlar var. Gördüm zaten.
Anlamadığın şu orda bir operasyon yapılacaksa ki yapılması gerekiyor bu öyle halka yasak getirmeden olmaz. Halk dışardayken birine yanlışlıkla kurşun gelse ne sanıyorsun ölse hesabını sen mi vereceksin? hayır. Anında devlet asker suçlanacak. Pkk bir sürü insanı rastgele vurabilir vurduda zaten daha fazla vurduğunda bunlaırn hesabını sen mi vereceksin?
sonrada başlayacaklar devlet önlem almadı diye.
Bu çocuk oyuncağı değil yasak olmak zorunda o yasaklar zaten daha fazla zarar olmasın diye.
Çık dışarıya askerin sıktığı kurşun yanlışlıkla sana gelsin, pkk seni vursun okula gidecek ömründe kalmaz görürüm ben seni o zaman
Soran+1 yılTatlım sissst önce bir hoplama tamm sakin ol yazdıklarında kendinle cellisme daha sonra ge buraya biz eğitim öğrenci sivil halka diyoruz sen kürdistan diyosun ya kafan iyi kizim kendine gel lan kim kürdistan diyo ben mi dedm ha ne başka yöne cekiyosun sen önce git sen konuşmayi öğren gel o yok olan bilginle konuyu başka yine çekme
Cevap sahibi+1 yılsen anlamıyorsun herhalde türkiye sınırları içerisinden yaşayıp doğuda ''burası kürdistan diye''konuşup askeri kovmaya çalışan insanlar var. Sen nerde hangi ülkede yaşıyorsun ya
Soran+1 yılKızım bizde onlara karşıyız sen niye bunu anliyosun biz bunu mu trtisiyorux ha
Cevap sahibi+1 yılsen demedin halen anlamıyorsun diyenler var orda.
sorun şu sen oraya çıktığın anda pkk sana bir şey yaparsa ailen kimi suçlar? devleti çünkü yeteri kadar güvenlik alamadı derler.
Aptal mısın be seninkiler demese diğer insnalar der.
Halen okul diyor l an hamile kadını vurdu pkk okula giden öğrenciye mi bakacak aptal aptal konuşmayın
çatışmanın ortasında halak nasıl izin verecekler
canındna olunca gidecek okulun mu olacak halen kendi kafana uyuyorsun be
bahsettiğim pkk yanlısı insnaların hepsi doğuda var mevcut güya ülked eyaşıyor bir halttan haberin yok be
En İyi Cevaplar
+1 yılAgıtlar kürtçeye ondan maalesef ülke bölünmesı sadece toprakla olmuyor..
51 Yorumla
Soran+1 yılKeosnlokle
+1 yılkürt değilsin orada yaşayıp gerçekleri görmüşsün. aşağıda diyorsun ya hiçbir suçum yokken evime 3 tane kurşun geldi diye onlardan biri sana isabet edip ölseydin cizre'de 3 terörist öldürüldü haberindeki 3 teröristten biri olacaktın. arkandan ohh temizlik var diyeceklerdi. davutoğlu çıkıp ölenler arasında sivil yok diyecekti mesele bu kadar net işte
00 Yorumla
bu kadar karektersiz faşist insan toplumundan duyarlılık beklemek doğru değil bence. boşver sen
214 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılAmin inşallah
Soran+1 yılGdemedim ben türküm bunlar beni bunlar kendilerince her konuma soktu da gerçi bunun türkü kurdu yok insan olan herkes bu duruma acir gdemedim onları bırakıp gdemezdim
Soran+1 yılİste keşke tek duam bu
Soran+1 yılYa türk olayı değil bu bu insanlık meselesi çoğu türk buna bende dahil cizre için konuştuk ama noldu bak vatan haini ilan ediyoruz bir arkasından yorum atmış korkuyoruz ses etmeye hapis yemekten daha ne olsun yani
- +1 yıl
biliyorum.. bu savaşta ya saraydansın ya da vatan haini.. ben vatan haini olmayı tercih ederim.. diğerleri asgari ücretle çalışıp hatta çoğu işsiz dolaşıp cebinde 5 kuruşu olmadan sarayı savunuyor :D
katılıyorum insanlık meselesi. ama hiç mi batıdan insan olaan bir kesim çıkmaz be.. bu kadar duyarsız faşist olunmaz.. bu kadar kötü özellik bir ırkta toplanamazzz
Soran+1 yılEğer ben bu insanlık dramini savunuyosam ve ben öğrencilerim diyerek vatan haini oluyosam oeky en büyük vatan haini benim
Soran+1 yılİnsanim ve vatan hainiyim biz vatan haini olalım vtanseverler devam etsin bakalım insanliklsrina
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
37Cevap
Gündem konusunda 463 cevap paylaştı. Belediye başkanı özerklik ilan ediyordu. Keleşleri alıp devleti cizreden kovuyordu..
bir onunla görüşün isterseniz...126 Yorumla- +1 yıl
Abi sen yaşıyor musun ya :D
Soran+1 yılBen terörü destklemoyoruum ama su an o yasak çok adaletsiz ben ogretmenim benim öğrencilerim orda bitmis durumda
- +1 yıl
Aman abi dikkat et kendine, hava soğuk üşütme :D
- +1 yıl
Mardin Derik kaymakamının eşi de öğretmen ve yazdığı bir mektup vardı.. Terör örgütüne benim çocuklarımı rahat bırakın onlara hendek kazdırmayın diyordu...
Yani diyeceğim o ki devleti kim tanımıyorsa devlet ona anladığı dilde yüzünü göstermek zorundadır. Sende bir öğretmen olarak devleti eleştireceğini Terör örgütünü ve yandaşlarını eleştir. Devleti değil..
Soran+1 yılBizde ogrencilerimize onu ogutluyoruz ve bizim ogrencilerimizde onlara karşı ben devleti elestrmiyorum pkk ya verdiği savaşta sonuna kadar destek veririm vatanim benim için herşeyden önce gelir ama burada sinava kac ay kaldı ha orda ki çocuklar eğitim gorebiliyomu sen şöyle
+1 yılAnlamadığım şu asker ölünce mutlu olanlar ilk fırsatta türkiye ırkçı diyenler canı yanınca zulum yasak diyor açıkçası bunu anlamadım gitti herkes kendi yaptığının hesabını ödüyor adam gibi dursaydınız hiç kimse orayı kuşatmaz saldırmazdı zarar vermezdi Halk konusuna gelelim her zaman kurunun yanında yaşta yanıyor zaten buna bir şey yapamayız ülkedeki terör sona ermesi durumda devlet her hang bireyin hakkını elinde sonunda savunacaktır yıkılan yerleri tekrar kendi eliyle yapıcaktır...
20 Yorumla
+1 yılkimse cizreden kaçan halkın üzerine keleş sıkanları konuşmuyor?
+ pkk nın bazı şeyleri yapıp devlet yaptı diyip en büyük propagandayı yapanları neden kimse konuşmuyor?
ya da
okul- hastane -yollar isteyen bir halkı isteklerini yok edenleri neden konuşmuyorsunuz?
siz yönetseydiniz ya ülkeyi?20 Yorumla7 Haziran seçim sonuçları tanınsaydı, birileri tek başına iktidarı almak için 3 ay terör estirmeseydi, o hendekler kazılmaz, barikatlar kurulmazdı. "Siz bizim irademizi tanımıyorsunuz, biz de sizi tanımıyoruz" mesajıyla acelece bir özyönetim ilan edilmezdi.
Ama özyönetim-özerklik denilen olay, yerel yönetim birimlerinin güçlendirilmesi ise illa ki olacak bir şey. Elitistlerin girmek için yanıp tutuştukları Avrupa Birliği'nde olan bir şey.10 Yorumla
+1 yılCizre'de yasak olmasın da hergün sivil vatandaş öldürülsün asker polis vursunlar. Bumudur mantık?
Terör laneti bitene kadar yasaklar devam etmeli. Ha orda masum insanlar da yok değil. Lakin onlar bu olaylara izin verenler. Hemde olayları vaktinde sadece izleyerek ve SUSARAK!10 YorumlaO cizredeki halk değilmiydi dagdan ceseti gelen teroristin cenaze torenine katılan onların ceket giymiş meclise girmiş hali hdp ye oy atan sokağa cıkma yasağı kalksın tamam ne olacak hepsi sokağa akacak catışamalarda güme gidicekler sanıyormusun ki cıkmıyorlar evlerini hepsi pkk nin sığınağı haline getirdi...
30 YorumlaGündem konusunda 583 cevap paylaştı. Sen hiç oralara gittinmi, bu yasaklar geç kalınmış bir durumdur allahım askerimize polisimize güç kuvvet versin leş oralar resmen terörist dolu
76 Yorumla
Soran+1 yılBen cizre de ogretmenom üç yıldır
- +1 yıl
Cizreye hiç gelmediğin belli ztn öyle olsa böyle konuşmassın Pkk sivil vuruyor polis vurdu diyor polis sivil vuruyor pkk vurdu diyor birbirlerine laf çakmak için hergün insanları katlediyorlar iki tarafta burada zarar gören kim cizre halkı kazanan kim hiç kimse amaç ney : tayyibin egoları
Soran+1 yılBen cizre de ogretmenim tamm mi rehber ogretmenim ben orda hiç suçum yokken polisin gece üçte kurşun sesleri ile uyandim evime üç kurşun isabet etti
Soran+1 yılNe sacmaliyosun Sen ne sacmaliyosun ben muglaliyim ne demek dogu zihniyeti
+1 yılCizre vb yerlerden memurları çekip bombalamaları lazım uçaklarla. ya da toma yerine tank sokman lazım.
823 Yorumla- +1 yıl
@Legollass Yapmıyorlar. Operasyonları limitli tutmaya çalışıyorlar. Koskoca Türk ordusu 7 hazirandan beri 200 şehit vermişiz. Bizim ordumuza tam yetkiyi versen 5-10 şehit bile vermeden 10 binden fazlasını yakar yıkardık. Hükümet sağ olsun, bu şehitlerin hesabını nasıl verecekler bakalım.
- +1 yıl
@Legollass Yahu neye emin olayım sen neden bahsediyorsun? Devlet olarak sokağa çıkma yasağı ilan ediyorsun ve gelip onu protesto ediyorlar. Toma nedir ya toma? Kendi vatandaşın ise toma gönderirsin. Tarayacaksın orayı. Gaz sıkmaları nedir? Oraya tank sokacaksın. Bombalayacaksın diyorum sana. Güvenlik görevlilerini hastanelere götürüyorsun bilerek kötü bakıyorlar ya da bakmıyorlar. Oraları bombala bakıyım tek kişinin sesi çıkıyor mu. Evden çıkabiliyor mu yasak zamanında. Nah yaparlar.
Eğer operasyonlar az sayıda tutulsaydı 200 şehit niye verdik elin bir avuç çapulcusuna? Bu başta ki vatan hainleri de gün gelip asılacak. - +1 yıl
Ya dostum belliki hiç bişi bilmyirsn bildigin şeylerde habertürk-show tv tarzı kanallardan hava saldırısı bile yapılıyor cizreye ve toma diyon onlarca tank onlarca asker-polis-özel harekatçı gönderildi çapulcu diynda ne olursa olsun 30 yıldır devam eden bir terör örgütünden bahsediyorz 1-2 yıllık işid bile ırakın %30'unu aldı tamam ırak dandik bir ülke olabilr ama her ne olursa olsun karşıdada bir yapılanma var illa ölenler olacakıtr ve emin ol biraz daha ileri gitse rte esedden hiç bir farkı kalmıyacak bir kimyasal atmadıgı kaldı
- +1 yıl
@Legollass Televizyon izlemiyorum. Ve senin hiçbir şey bilmediğin kesin. 30 yıldır var diyorsun dimi. . Eskiden Türkiye içinde terör faaliyetleri 0 a yakındı. Kuzey ırak ta oluyordu savaşlar. Şimdi bizim şehirlerde köylerde oluyor. Hava saldırısı filan yapılmıyor ya da tankla saldırı yapılmıyor bir tarafından uydurma. Bana cizrede tankın ya da uçağın saldırdığını göster sıkıyorsa. Bir tarafınızdan uydurup boşa laf yazmayın burada.
- +1 yıl
eskiden dediğin ne zaman yoktu haziran öncesi yoktu ne zaman ki koalisyon olayları oldu oda teröre yöneldi baktı meyvelerini alıyor ülkücülerde satıyor kendilerini ona veriyor oylarına üzerine iyice bastırdı kimse bana laf lugalası yapmasın bu bir taht oyunudur tahtın sağlamlığı için onca asker-polis-sivil ölüyor ama kahraman ilan edilen yine bu oyunu yapan herifler
- +1 yıl
@Legollass Ya abicim ne haziran öncesinden bahsediyorsun sen? akp öncesinden bahsediyorum ben. akp terörü ülkeye aldı. Sen bana cizrede tankla veya uçakla saldırdıklarını göster hele boş laf yapma burada.
- +1 yıl
link atamaıyorm ama cizreye tankla saldırıyor yazsan bile türk-kürt-arap bir çok haber sitesinden görürsün bunu. cizre tank attack yaz yaancı haberlerden görürsün ha gene inanmıyorsan buyur gel cizreye gör bakalım tankları gelir gelmez delik deşik ederlr seni o tanklarla oda ayrı mesele
- +1 yıl
@Legollass Ya boş laf yapma göster işte.
Soran+1 yılBiz cizre den çıktığımız gün kac tank top giriyordu oraya senin haberin var mi arkadaşım ne yalan diyosun benim hadi hu arkadaş görmedi biz öğretmenler çıkarken kendimizi gördük oraya yapılan sevkiyati savaşa gider gibi tanklar tomalr kirpiler giriyodu ne diyosun
- +1 yıl
Sevkiyat yapıyorlar tank ile saldırmaları yok. Var ise gösterin diyorum işte. Herhangi bir uçak saldırısı ya da tank saldırısı gösterin cizrenin içinde.
- +1 yıl
Alayını parçalamaları lazım orada. Katliam yapılması lazım orda. Anca öyle akıllanır orda ki halk.
Soran+1 yılSen bence defol burdan yorum yapmayı kes sen insan olamazsin çünkü arkadaşım boş ver bu beyni olmayan kişiye ne anltsan boş
- +1 yıl
Sizin gibi h*ayvanlara bunları yapmak lazım. Başka türlü akıllanmazsınız. İdam gelse de meydanda asılmanızı izlesek keşke.
Soran+1 yılHayvan sen olmasan böyle konusmazsin kes sesini
- +1 yıl
Dua edin ki arada devlet var. Eğer ki arada devlet olmasa günde keyfi sizden 50 kişiyi öldürürüm. Ki benim gibi kendini tutan kaç kişi var. Vatan hainleri yaşamayacak bu ülke de. Farklı dinden kişilere saygım sonsuz. Farklı ırklara saygım sonsuz. Ama vatan hainlerinin yaşaması zarar. Ordan kaçarken geberirsiniz inşallah.
Soran+1 yılYazık sana kuş beyinli kurtlar vadisini çok izlemissin toz ol lan yiyosa bir yerin kalk git lan cats cizre de hadi kalk git klavye başında oldurursun sen bizi toz ol ya yasin kac basın kac kiminle konusuyoruz
- +1 yıl
Biz siz değiliz ki o tarz diziler izleyelim. Ben doğuda yaşadım büyüdüm zaten. Sorun yok her yere gideriz ülkenin. Siz arada devletin olduğuna yatın kalkın şükredin inandığınız tanrınıza. Eğer ki bu devlet aradan çekilsin bakalım kaçınız sağ kaçabileceksiniz bu ülkeden.
Soran+1 yılOyyy çok korktuk çok hemde hadi canim hadi uyku vaktin senin istuyosan cizre orda ya da oraya catsmaya hde
- +1 yıl
Oraya girdiler zaten bir de bizim gitmemize gerek yok. Biz üniversitelerde etkiniz. Allah belanızı versin.
Soran+1 yılAmin senin de birlikte
Bunu orada hendek kazanlara yardım eden belediye başkanlarına sor... cami bombalayan, hastane tarayan, vatandaşlarının evine roket atan, çocukların eğitim hakkını engelleyen pkk terör örgütüne sor... Devlet ne yapacaktı? kendi ülkesinde özerklik ilan edenlere, kendi ülkesinde hendek kazanlara mı bırakacaktı oraları? faşistlikmiş... artık uyanın uyanın... faşist olan sabun yapıyor bu şekilde titizlikle temizlik değil...
10 YorumlaZevkine mi yasak var. öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki devlet gitmiş bugün burada sokağa çıkma yasağı var diyor. Mahalle mahalle çatışma yapılıyor siz ne diyorsunuz.
20 YorumlaNe yapsınlar çözüm söyle. Operasyonlar dursun pkk doğuyu yönetmeye devam mı etsin. Ya da sokağa çıkma yasağı kalksın pkk ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar sürerken insanlar sokaklarda mı dolaşsın?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGündüzleri Esnaf Geceleri Hain... Pkk Yardım Edip.. Asker Şehit Olduğunda Ses Çıkamayanlar Şimdi Ağzını bile açmaya Hakkı Yok..
Her yerde Hendek Bomba Düzenekleri
Evler Arasında Tüneller...
Çok Geç Bile Kaldılar... Temizlik Şart bir daha barınamasın Adi Şerefsizler... Bu ülkenin ekmeğeni Suyunu içceksin Devlete Baş Çıkartıp Askerini Öldüreceksin hemde kalleşçe..20 Yorumla- Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılben orda yaptım askerliği, ordakileri ömür boyu kapatmak lazım eve
80 Yorumla İstediklerim oluyor bakın hükümete karşı değil ülkeme karşı bile bile bir hainliğim olursa boynum kıldan incedir birazda ölen askerlerimiz için yazı yazın
20 Yorumlaçocuklar sakin olun yemeyin birbirinizi doğuda batıda kuzeyde güneyde bizim no problem ok devlet e gelince devlet konuşmaz gereğini yapar, birbirinizi kırmayın olurmu, ben hepsini halledecem, bütün sorunarı çözcem sakin olun
117 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederiz keşke diğerleri de sizin gibi dusunsede doguyu otekilestrmese pkk zihniyeti son bulsun bizim de istedgimiz bu ama dediğim gibi ben bir ogretmenim ve benim ogrencileri m orda çok kötü durumda
- +1 yıl
2-devlet herzaman vatandaşın yanında olduğunu hissettirecek
3-terör örgütleri ile bölge halkı arasına mesafe koyacak
4-terör örgütlerini hiçbir zaman muhattap kabul etmeyecek
5-terörle mücadele hiçbir zamn terörle masaya oturarak çözülmez, sonuna kadar terörle silahlı mücadele şart asla müsamaha gösterilmeyecek görüldüğü yerde imha edilecek asla merhamet gösterilmeyecek terörün kullandığı argümanlar elinden alnacak
6-zamnında atılan yanlış adımlar doğuyu filistin ne çevirdi ama ne olursa olsun terörrü desteklemeyeceksin neden çünkü şu an bölge halkının çektiği sıkıntı şudur şehit ailelerin ahı tuttu bedduaları tuttu zamanında barındırmayacaktı kurunun yanında yaşda yanıyor malesef ,
Soran+1 yılTerörü desteklediğim yok sunda ansalim tamm mi yanlış atilan adimlarin vebalini benim cocuklarim ödemek zorunda değil bir ay sonra sınav olacak hangi çalışma ile grecek bu çocuklar insanları vatan haini etmek kolay olmasin gözünüzde ya da edin bundan dolayı olacaksam evet hainim
Soran+1 yılYa önce bir haddini bilerek konuş ağzından çıkan laflara dikkat ederek konuş neyin artistligini yapiyosun sen yok ayı su bu karsinda bayan var be polis olacak sin birde düzgün konuş
Soran+1 yılEee yani sonuç
Soran+1 yılSen nasıl polissen bende öyle ogretmenim dostum anlastik mi hadi iyi geceler rabbim yar ve yardimciniz olsun goreviniz de size dert zeval gelmesin siz allah sevdiklrine bagslasin iyi geceler ok
Soran+1 yılHaklisiniz memur bey bence de şart !!!
- +1 yıl
sen burdaki yorumlara bakma bunların çoğu cahil faydasız boş beleş insanlar ben gibi bilge birini çok zor bulursun bunların çoğu makarnacı kömürcü menfaatçi boş insanlar topluluğu kısacası para için yapmayacakları şey yok, vatan ben koruyorum sen canını sıkma bunlar ancak boş boş konuşur
Soran+1 yılBenim. polis ve askere asla lafim yok ailemde çok kişi polis ve asker benim erkek kardesim de asker olacak ama dediğim gibi benim elestrdgim nokta keşke bu yasak üniversite sınavından sonra olsaydı da en azından öğrencilerim sağlıklı sekidle sinava grseydi hepsi hergün ariyo agliyo ben terör örgütüne lanet yağdıran biriyim. ama kalkip ta ogrencilerimi savundum sivil insanlar ölmesin dedim diye vatan haini olacaksam onların gözünde oalyim sorun yok ne dedikleri umrumda değil capulcu takımı hepsi yukarda Biri kurtlar vadisini izlemiş salliyo duruyo hadi yuregi varsa gitsin cizre de ki polisler gibi oda catssn neyse boyle zavlli zihniyete yazıklar olsun sizin de çok kutsal bir işiniz var rabbim yardımcı niz olsun her daim sizi korusun
- +1 yıl
öğretmen hanıma dil uzatan gerzekler o hepinizden daha milliyetçi o sahip çıkıyu neden çünkü o sahip çıkmassa terör sahip çıkacak gerizekalılar bir fok bilmeden gelip burada he he konuşmayın, öğretmen haklı sizden bir fok olmaz bir cacık olmaz size kalsa ülkeyi 1 ayda bölersiniz, rahatınızı bozmazsınızki,,
kardeşim orda normal halklamı savaşıyo asker adamların elinde bombalar keleşler kanaslar el bombaları var neyin kafası sizde ki hepsini gebertsinler.
35 Yorumla
Soran+1 yılNormal halk zarar goruyo benim ogrencilerim zarar görüyor
- +1 yıl
kardeşim sen sosyalizm altında terörizm ve kürt milliyetciliği yapanlara destek oldugunun farkında değilsen sana ben burdan hiç bişe anlatamam onlar orada var oldugu sürece senin ögrencilerinin cocuklarıda zarar görecekler bide eğitimciysen hakkatten daha da büyük yazıklar olsun.
Soran+1 yılBirincisi ben terör propagandası yapmiyroim ve destek vermiyorum ömrüm oldukça karşıyım benim demek istedgimi beynin almiyosa sana yazıklar olsun ogretmenligimi sorgulamak sana düşmez
Soran+1 yılİzin verilse bunun için elimden geleni sonuna kadar yapacam
Cizreyi komple kapatmak lazım. Orası büyük bir karakol olsa çok iyi olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlsünler onlar terörist be benm askerimi polisimi şehit ediyorlar o küçücük çocuklar hamile kadınlar yaşlı insanlar oh olsun onlara
54 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlıktan nasibini almamisson
Cevap sahibi+1 yılbende cizreliym brz imalı yazdım anlamamış olabilrsn hocam ama çogu insanın kafası böyle demek istediğim ölen çocuklar, yaşılar, hamile kadınlar olur cesetleri bile defnedilmeye izin verilmez ama batının buna tepkisi nedir oh olsun onlara benm polisimi askerimi şehit ediyorlar ya senin polisini askerini o svil insanlar mı öldürüyor aksine onlar sivil halkı vuruyor hem pkk vuruyor hm polis bunuda bilmeyen yok
Soran+1 yılBenim pkk lanetine destegim yok bunu anlayin
Cevap sahibi+1 yılbenmde yok ben pkk ile ilgili olumlu birşey yazmadm
+1 yılgebersinler bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenler gün gelir ekmek yediği yerden kursunda yer gomunistin gızı
40 Yorumla
+1 yılUzun adamın adım adım kısalmasına tanıklık ediyoruz.
10 YorumlaNeden pkkya askere polise pusu kurmayin demiyorsunuz?
41 Yorumla- Gündem konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılCizre'de vatanını sevene yasak yok bilakis askerden yardım isteyen vatandaş başka yere naklediliyor ki, Marksist stalinist ve faşist pkk rahat vuruşunda. ...
10 Yorumla
+1 yılBiz zamanında çıktık bağırdık, sokaklara döküldük, direndik, savaştık, haykırdık. İnsanlar "Bizi daha iyi s*ken yok mu?" diye bağırınca, ortamı onlara bırakmaya karar verdik elhamdülillah.
00 YorumlaCizre birkaç müslüman hariç haritadan silinmesi gereken bir yer. Hain yuvası maalesef
50 Yorumla- Gündem konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar 2 yüzlü :) agaç için kendilerini yırtanlar var.
30 Yorumla ne düşünecekler kendi başlarına gelmeden anlamazlar çoğu ohh olsun diyordur emin ol
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sesimiz çıksın? Doğrusu bu. yoksa onlar iflah olmaz
20 YorumlaÇünkü büyük israilin son kapısı olan türkiye ye toprak temeli atılıyor. Hiç kimse bir şey yapamaz ;)
10 Yorumlatayyip baskanlik sistemi getirecek. bu kaos, bu teror bundan, koyuncuklara oynuyor anlayacagin. ama ne o koyuncuklara ne de teror estirenlere kalmaz bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cizredeki yasak asker polis rahat çay içsin diye yapıldı...
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi temizlik yapılıyor.
80 Yorumlamalum parti sayesinde , Şehitlrimizden çok konuşuldugu kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden mi bizi yok etmek istiyor kürt olamazsın nu ülke de yaşama hakkın yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkuyoruz ölüm hücrelerinde bir başimiza 36 sene yatmayi g. tümüz yemiyor dışarıda köle gibi yaşıyoruz
00 YorumlaNe yapalım sen söyle?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtom bombasi atilsin vatan hainlerine ne sesi cikaricaZ
10 Yorumla
+1 yılCizre mi o nedirki arabistanda şehir mi
20 Yorumla
+1 yılNe olmasını bekliyordun? :)
10 Yorumla
+1 yılNeden hendek kazip duruyorlar
20 Yorumla
+1 yılpkk ya değil devletemi kızıyorsunuz
20 Yorumla