Yasak iliskim var.. evliyim sevgilimde evli.. ask yok ortada sadece hoslanmak diyelim... gun icinde firsat buldukca mesajlasir ve bazende gorusuruz yakinlasiriz.. sizce bu iliski ne kadar surer.. benden sogudugunu hiss edersem ne yapmaliyim? Ben ondan sogursam nasil behaneyle ayrilmaliyim..
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bunun ismi aldatmak değil ki.. Aldatmak deyince soyunup yatağı girerek ilişkide bulunmak oluyor.. Yoksa o zaman her yabancı ile konuşmak ne anlamda olursa olsun aldatmak olur.. Denize düşen yılana sarılır die söylemişler.. Bazen en büyük sıkıntıyı yanımızdakilerden çekeriz de derdimizin çaresini uzaklardan buluruz.. Kimse de buna neden dememeli... Dünyada her şeye tedbir alıyoruz, yemek kokmasın diye buz dolabında saklıyoruz, güve yemesin diye ilaç yapıyoruz dolaplara.. Sevgi de öyle kaybolmasın diye sevgi , öz veri ve saygı göstermek ister... Yoksa yemek nasıl bozulursa dışarıda kalınca sevgide kaybolur gider... Hele aynı dertden iki kişi bir araya gelirse bağlılık dahada artar...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse kimsenin ne çektigini bilemez. Eminim bir nedenin vardır seni anlayabiliyorum. Düşenin halinden düşenler anlar. Zorla mı evlendirdiler, karşıdaki şerefsiz seni evlenmeye mecbur mu etti, aile baskısından mı boşanamıyorsun hiç düşünmezler. Ya da insanız yaa gönlümüz kayar demezleri. Dilerim ki bu yoruma yapanlar seni anlayacakları aa haklıymış diyecekleri ya da ulan ben bunu nasıl yaptım diyecekleri duruma duşmezler. Biri çıkar felegini sasırtır, biri cıkar seni yuceltir. Bir kalp bir gonulden bir gonule kayar ama zincirlenmişse başka bir yerde, ayaklarında prengalar varsa eger... Gunes dogunca kactıgı eve aksam olunca donmeye mahkumdur...
26 Yorumla
Soran+1 yılYargilamak kolay tabi kenardan. insani dahada cikmaza sokuyorlar. yardim etmek fikir bildirmel yerine.
- +1 yıl
Kimse dört dörtlük yaşamıyor ki ya da herkes mi mutlu değil keşke herkes sevdiğiyle istediğiyle olsa mutlu mesut yaşansa bu hayatta ama herkesin bir derdi sıkıntısı mecburiyeti var onu zorlayan... Amaç yargılamak olamasada fikir vermek yardım etmek olsa da hanımefendi çözüm istemiyor ki yanlışına devam için yol gösterin diyor neden yapalım? Ahlak yoksunluğuna gerek yok her insan derdim sıkıntım var diye canının istediğini yapsa kural gözetmeksizin bu mu doğru ya da çözüm olur lütfen biraz yaşınız gereği hareket edin. Evliyken olmaması gerekse de hadi diyelim ki oldu başkasına gönül versin aşık oldun ya da herneyse ie burada iradene sahip olup doğrudan şaşmamak senin elinde ya da boşanmak... Allah aşkınıza normal mi bur durumda hoş görüp kılıf uyduralım tamam herşey insanlar için ama tercihler de bizim elimizde doğru bir tane! Normalmiş gibi görtermekten buna kılıflar bulup normalleştirmekten vazgeçin.
Cevap sahibi+1 yıl@azadDuru aşağıdaki arkadaşların yaptığı gibi o... u yaftası vursaydım daha hosunuza mı giderdi? Belli ki bir derdi var? Ben yukarıda yazdığım yazıda yaptığını destekleyici konusmadığım gibi yargılayıcı da konusmadım. Sadece içinde bulunmus oldugu durumu anlamaya calıstım empati kurdum. ya da kurmaya calıstım. Doğru birsey olmadıgını hepimiz biliyoruz. o da biliyor ben de siz de... Sadece insanların karsılarındakini dusunmeden bu kadar insafsızca yargılamasınaydı tepkim...
- +1 yıl
Hayır tabiki belli bir yaşa seviyeye gelmiş bir birey kendisi. Tepkim şuna kendisinin yanlış yaptığını düşündüğünü düşünmüyorum aksine bir düşünce için fikir istiyor. Anlatmak istediğiniz sorunları olabilir hepimiz gibi, hadi başkasından hoşlandı aşık oldu da diyelim buraya kadar empati kurabilirim evet ama bundan sonrasında sorudaki bencillikle benden saygı bekleyemez lütfen sizde tarafsız bakın... Yaşım ve bu konulardaki deneyimsizliğim var evet ancak hayatımızda olan bazı kavramlarında anlam ve önemi, birey olarak haysiyet ve şeref gibi kavramlarımızda var hoş değil bu hanımın şahsında değil söylediklerim Allah şaşırtmasın ben olsa da benim içinde geçerli kişi yanlıştan dönmek istemiyor bencilliğiyle yardım istiyor neyse bu konular herkesin hayat görüşüne göre değişiyormuş sitede bunu gördüm yazdıklarım şahsi değil kim yaparsa onun için geçerli genel konuştum sadece...
Cevap sahibi+1 yıl@AzadDuru İşte ben de bunu söylemeye çalışıyordum tam da. Ben taraf tutmuyorum ki. Onun gibi düşündüğümü ya da ona hak verdiğimi söylemedim. Yukarıdayazmış olduğum herşey ağır hakaret yazan kişilere bir tepkiydi... Yine de eleştiriniz için zahemt edip de yazdığınız şu iki cümle için çok teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmış olsam da en azından şu kadar kişi arasında iletişim kurma zahmetine sadece siz katlandınız.
Cevap sahibi+1 yılHiç düşüüyor musunuz şu sitede belki de mecburen hayat kadınlığı yapan kişiler var. Ya da bu illetten kurtulmaya çalışıp zorla çalıştırılan tehditle alıkoyulan insanlar var. "O... puluk" gibi bir kelime kullanarak bu soruyu soran arkadaştan önce onları ne kadar yaraladığınızın farkında mısınız? İnsanlıktan çıkmışsınız. Bu tavırı takınan insanlı dışı mahlukatlara sesleniyorum: Sizlerin kadınları taşlayan o yobazlardan gram farkınız yok...
bu doğrudan aldatmaktir bana kalırsa.. Esin nasıl birisi olursa olsun bunu hakettiğini düşünmüyorum. böyle birşey olamaz mı olabilir hepimizin başına gelebilir herkesin doğru düşünemedıgi anlar olur. ama bu durum seni çıkmaza sokar mutlu olamazsın bu sebeple cesaretini toplayıp bir karar alman gerektiğine inanıyorum
00 Yorumla
+1 yılBence onu bunu bırakta yakalanmamaya bak sen hic bir sır, sır olarak kalmaz onun karısı belki onu bosamaz kadınlar affediyor genelde ama senin kocan seni anında kapı dısarı eder cocugun varsa onu sana asla vermez mahkeme.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
97Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Esim ogrendi , suphelendi , hamileyim vs... yaptigin sey cok yanlis ne olursa olsun.. hemen bitirmen iyi olur.. er gec ortaya cikar , hic hos olmayan seyler ortaya cikar , ailen dagilir vs.. bunu yargilamak bana dusmez gerci , senin hayatin ama , iki evli insan.. evli. kadin evli adam vs fantezisi guclu bir heyecan kaynagi olsa da , esini ya, da bebek vs bahane edip ayrilman daha iyi.. ve.. boyle durumlarda , sana ozel hayatinda ulasamamasini saglamalisin.. hani intikam vs olmasin diye.. ya da , esimle herseye sifirdan baslamaya karar verdik , basbasa balayina gidiyoruz tekrar vs diyebilirsin..
20 YorumlaErkek olsun bayan olsun severek evlense bile sevdiğini ihmal ederse ayrılmak isteyip ayrilamazsa butur şeyler ister istemez olabiliyor kimi insan sevmedigiyle evlenmek zorunda bırakılıyor senin neler yaşadığını ya da ne durumda olduğunu bilemem kimseyi yargılamak kimsenin haddine düşmez.
Soğuma olayı ilgisizlik sevgisizlik kendini sakınma olayları insanın uzaklaşıp sogumasina neden olur.
Sogursa ya da sogursan bilmem olmuyor dersin yürümüyor bilemiyorum o anı yasamadan bişey söylemek zor olur.00 Yorumlasen kadınsın. dolayısıyla herşey senin kontrolünde. iki evli insan olarak ilişkinizin canlı olması için cinsel hayatınızın da çok canlı olması gerekir. yatakta ne kadar iyi olursan seni o kadar ister. ayrılma meselesi ise biz söz yeter. kendisiyle bir daha görüşmezsen yapabileceği hiçbirşey olmaz.
00 Yorumlaşu an okunan ezanın hürmetine evlilik birliğinde yoldan şaşanları Rabbim ıslah etsin, akıl fikir versin...
82 Yorumla- +1 yıl
Amin. Vermiyosada onları zelil etsin
- +1 yıl
Amin.
Bazıları, sadece evlenmiş olmak için evleniyor işte.
valla ben bu tarz ilişkileri çok yaşadım amacına ulaşana kadar ilişki gayet heyecanlı ve güzel gider ama elde ettikten ve hevesim geçtikten sonra fazla ilgi göstermem ve araya bir şekilde soğukluk sokar ayrılırım o yüzden senin başına gelecek olan olayda bu işte...
00 Yorumlazor bir durum. ama sanirim. seni gayet iyi anliyorum. her zaman biseylerin eksik birakilmis. sevgisizlikte olabilir. cinsellikte. ilgi ve onemsenmekte. sinirlari asmamalisin her sartta. ama cok zor durum :( ayni durumu bende yasadim zor kopardim kendimi :(
10 Yorumlabir imam söylemişti cuma hutbesinde aklımda hala
Cehennemi kadınlar doldurur , şeytanın yetişemediği yerlere onların beyni yetişir
Kadın , erkeğe hizmet etmek için gönderilmiştir, ama hiç bir zaman yetinmezler hep daha iyisini isterler
die die ide gidiyordu iyi yardırıyordu imam21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Sorular daha çok hani şey gibi en sevdiğin yemek en güzel renk yani o şekilde sormuşsun. Bence sen yazdıklarının ve yaptıklarının farkinda değilsin. ya da ar damarın çatladı. Yaptığın hem ayıp hem günah. Allah ıslah etsin seni. Sevgilinde evli öyle mi rezilsiniz siz.
10 Yorumla
+1 yılHer iki tarafta ta aldattığına göre evliliklerinizde ağır sorunlar olmalı, eğer sorun ya da sorunlar yüzünden böyle bir şeye başvurduysanız evliliklerinizin de devam etmesi hoş bir durum değil, boşanın bitsin, yazık değilmi eşlerinizin zamanlarını çaldığınız, yok sırf keyif için yapıyoruz diyorsanız diyecek kelime bulamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin. sizin yasak aşkınıza sokiyim. işte böyle kadınlar var sonra niye adamlar böyle diyoruz. e kadınlar böyle olursa adamlar tabi olur. dön de bir şu midesizliğine bak Allah aşkına
13 Yorumla- +1 yıl
Bir kadinada sokiyim lafi yakismaz ama
- +1 yıl
gittiği yere yakısıyo
- +1 yıl
Hmm iyi bakalim
+1 yılsırf heyecan uğruna bunları yapmamak lazım eşine saygılı ol. o da aynısını yapsa sence güzel olur mu? aynı evde farklı köşelerde mesajlaşsanız düşüncen hala aynı kalır mı? cevabın evetse mdevam et o zaman!
00 Yorumla
+1 yılAllah korkusu kalmamis insanda, bunun cezasini bu dunyada cekmezsen bile emin ol cekeceksin. komse gormuyo bilmiyo deme hepsi görülüyor ve onune getirilecek... hesaba cekilecek... tovbe et baska bisey demiyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu bir erkek yapsa, bütün erkekler böyle diye yaygara kopartırdınız. Biz nasıl güvenelim şimdi kızlara?
10 Yorumlabu ne miydesizliktir yaaaeşinle yat sonra git başka erkeklerle yat valla anlamıyorum halini,
ama şunu bil gittiğin yol yol değil bacım.10 Yorumla
+1 yılYuh be artık. Şeriatta cezanız ölüm. Eşin görse öldürür seni hapiste çürür yapma bunu kimseye
20 Yorumla
+1 yılSenin gibi bir pisliğe diyecek söz yok eşin umarım kısa zamanda senin ne olduğunu öğrenir ve bırakır senin gibisini. Empati kur işin dini boyutunu düşün baride tut nefsini.
20 Yorumla
+1 yılgörüşüp yakınlaşmak tamam ok de ne kadar ne boyutta cafede mi otelde mi...
bu ilişki artık sen onu ya da o senden doymadığını fark edince ya da hoşnut olacağın istediğin arzuladığın biri çıktığında bitecektir bitmesi de makbuldür :)00 YorumlaSizin gibiler yüzünden herkes evlilikten korkuyor ayıp ya
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bitir bu ilişkiyi empati kur biraz ya eşin seni aldatsa ne hissedersin kendi eşini o adamın eşini filan düşün yazık değil mi onlara bitir hemen doğruya yönel
10 YorumlaŞunu unutmamak gerek kim olursa olsun nasıl olursa olsun evlisin. Sana yapılmasını istemediğin şeyi sende yapmayacaksın. Malum adalet dünyası. Herkesin adaleti şaşabilir Allahın adaleti asla.
00 Yorumla
+1 yılCanım sıkma kendini moralini bozma ama sıkılmayı bekleme yaptıgının bir hata oldugunu anla ve sıyrıl o hatadan kocanıda sevmeyip istemiyorsan boşan , boşanki her ikiniz de yolunuzu çizin
00 Yorumla
+1 yılBir de söylüyorsun hiç pismanlik da yok bakıyorum da sizin gibiler sadece kadinkadının adını kirletir. Allah sizin gibilerden erkekleri sizin gibi erkeklerden de bizi korusun.
12 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılDikkat ettin mi?
Ayrılma fikrine ahlaki boyutu' değil de, soğumayı gerekçe olarak gösteriyorsun... Bu yüzden sana bu konuda burada kimsenin yardımcı olacağını sanmıyorum... Önce kendi vicdanınla yüzleş, sonra gel, o zaman düşünürüz...00 Yorumla Sonra '' kocam beni niye aldatti'' diyorlar. Az bile yapiyorlar mk.
22 Yorumla- +1 yıl
Hak ediyorlar erkeklerde
- +1 yıl
Ne haketmesi yaa tamam bazıları dövüyo ilgilenmiyo aç bırakıyo sırtından geçiniyo ama genede boşansın bari
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBir an once sogumasini saglamalisin ayni sekilde karsi tarafta uzaklasmali sanal alemden biraz kop
00 Yorumla İnsallah kocan pc/tel'ini karıstırırda şu iğrençliğini görür.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Hımmm anladım. Evlilik içinde bitmiş olan tutku ve heyecan peşinde gidiyorsun. Evliliginiz yeterince tatmin edici olsa neden bunu yaparsınız ki
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. cesaretini tebrık edıyorum ilgisizlik mutsuzluk sanırım bunun nedeni sen gibi binlerce kadın var hep sunu idda ettim hiç bir erkek karısını ya da sevgilisini bir erkekle aldatmaz
00 Yorumla
+1 yılsen bence yasamayı hak etmıyorsun. cocugun olursa annesıne cekmez ınsallah. evlendıgın adamın alın terınle kazandıgı parayı ekmegı yıyorsun bırde. haram olsun :)
10 YorumlaBosan kardes madem oyle. Sevgilinde bosansin. Ama yuva yikanin yuvasi olmaz
00 YorumlaEvliyim diyo sevgilim diyo ya ayni paragrafta ayni kadin oha diyorum
18 Yorumla- +1 yıl
yinemi sen ya :)
- +1 yıl
neyse ya küstüm hemen unutmuşsun :D
- +1 yıl
küstüm artık zaten bu karı morelimi bozdu kaşarmısın nedır ya :D
- +1 yıl
kaşarmıdır yazdım ustune alınma sakın ha. s
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkisiyle aynı anda sevis hangisininki daha büyükse onunla devam et sürtuk. Yasama sen geber
51 Yorumla- +1 yıl
Aha mannak kiz
Ne yaptigin burdaki kimseyi ilgilendirmez ama esin ogrenirse sen ve o topraga esin haose cocularin yetistirme yurduna gider
10 Yorumla
+1 yılAni yasa yakalanma :) bir daha mi gelicen dunyaya yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu durumda yalnız olduğunu sanmıyorum bunu yapan ya da yaşayan cok ınsan var. sıkma canını hersey düzelır.
02 Yorumla- +1 yıl
Anın tadini cikarmak lazim
Cevap sahibi+1 yılgörecelı bır durum.
kaldırım taşı gibi yani basan geçmiş basan geçmiş neyse.
12 Yorumla- +1 yıl
Doymuyor doymuyor
+1 yılAn itibarıyla bitir. derhal. Siz kendinizi mahvetmissiniz zaten. Eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun? Allah eşine yardım etsin sizi de ıslah etsin
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan boşanırsın ne olursa olsun aldatmak nasıl bir iğrençliktir.
00 YorumlaMutsuz ve tıkanmış bir kadının.. İlgi arayışı.. İşin zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısın iki tarafada haksızlık vicdan azabı cekersin.
00 Yorumla Sadece meraktan soruyorum. Kendince mutlaka bir nedenin vardır ama, sen nede aldatıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılpara insanı azdırıyor kesin zenginsindir sen :D ayıp ya soruyor birde utanmadan
20 Yorumla
+1 yılHayirli isler kirmizi lambada bekle yesil yandiginda gecersin
20 YorumlaRabbimden korkun bir değil iki defa yanarsın suçun çok büyük.
20 Yorumla
+1 yılneden şaşırmadım acaba :D hayırlı işler yenge :D
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin eşinle onun karısı da yakınlaşsın GuRuP yapın olmadı... Ne midesiz siniz nan
30 Yorumlacanım soğuduğunda zaten o anlar ondada öyle bir durum olursa sende anlarsın ve uzaklaşırsınız birbirinizden...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yanlis yoldasin. Biraz klasik olacak ama ayni şeyi eşin sana yapsa bide böyle düşün derim. Sonucunu düşünmeden hemen ayril o adamdan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle birşey yaptın? Esin sana birsey mi yaptı ciddi soruyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de var daha dün gece yattık evli bir kadın kocasıyla da çok mutlu ama vazgeçemiyormuş benden...
Bir soru sorucam sende gizlisin bende neden vazgeçemiyorsunuz?00 Yorumla
+1 yılallah belanı versin yani ne diyelim biz, burdakiler ne bilsin kevaşeliğin püf noktalarını
00 Yorumla
+1 yılolur böyle şeyler. bir yerde bitecek hazırlıklı ol yeter
00 Yorumlaİkili ilişki olmaz ilerde kendinden miden bulanır kimseye itimatın kalmaz. yol yakınken dön kızım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılO ilişkinin kimseye hayrı yok, bahane bulmadan ayrılmalısın.
00 Yorumla
+1 yılArada bize de uğra. Sonuçta ortalık malı olmuşsun.
Umarım kocanında vardır aynı şekilde ilişkisi.00 YorumlaKısa ve net bişi dicem, Kocan sana bunu yapsa hoşuna gidermiydi
00 YorumlaAdı üstün de yassak kardeşim yassak! Neden inat ediyorsun
00 YorumlaMadem boyle bir halt yiyeceksin neden evleniyorsun hayret birsey
10 Yorumlabahaneye gerek ok bir an once ayrıl kocana yazık degilmi acımıyon mu o adama allah ıslah etsin seni
10 YorumlaBöyle bişey yapacaksın niye evlendin? Evlendin niye böyle bişey yapıyosun?
10 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem