kürt olduğunu bu kadar belli etme bari. Çok delikanlılar o kadar delikanlılar ki uykusundaki askeri polisi katlediyorlar o kadar delikanlılar ki yedikleri kaba tükürüyorlar o kadar delikanlılar ki askerin polisin şehit edilmesine göz yumuyorlar!
Al bunlar da cabaları
https://i.hizliresim.com/gZzz95.jpg
https://i.hizliresim.com/W1AA8Q.jpg
https://i.hizliresim.com/m1jjpY.jpg44 Yorumla
Soran+1 yılSonuca bak ewlat sonuca
Soran+1 yılValla gerçekleri dünya biliyorsa bir bizim su at gözlüğü takan türkler anlamad
En İyi Cevaplar
Ağrı'da bekleriz başımızın üstünde yerin, yediğimiz aşta payın, ettiğimiz sohbette her zaman senin gibi iyi yürekli insanlara yer var
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürederim kardeşim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla iyileride var ama çok çok az benim okulumdaki arkadaşım nasıl kötü olunur nasıl insanları kullanılır çok iyi öğretti nasıl arkadan konuşup yüze farklı gösterir hepsini öğretti ve nasıl hırsızlık yapılır sınıfı şikayet edilir hepsini ben onda gördüm Yemin Ediyorum size Atam sağolsun ki böyle yetişmedik
00 Yorumla
Yorum yapan insanlara verdiğin cevaplardan belli ne olduğun belli zaten. Gelip burada propaganda yapma. Vatanın Türkiye değil madem defol git o zaman. Bu arada senin Türk olduğuna da inanmıyorum. Çünkü hiçbir Türk bu kadar vatan düşmanı olamaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yıl4.bp.blogspot.com/.../...421219843_810934647_n.jpg yazıyı okuyunca tepkim
270 Yorumla
+1 yıls22.postimg.org/.../...7_3870904561501433948_n.jpg
Fistan Giyen Erkekler Düzeltiyorum Kadınlar? :D111 Yorumla- +1 yıl
SAYIN! @KızlarSoruyor - @pentin Adminlerim Provakatif Paylaşım Kaldırır mısınız?
+1 yılKürtlük propagandası yapma burada. Neyi anlatıyosun sen bir sen mi gittin sadece oralara. Kimin nasıl ne olduğu ortada. Benim istanbuldaki kürt arkadaşlarım bile nefret ediyorlar oralardan. ne yiğitliği ne mertliğinden bahsediyorsun. O kadar yiğit ve mert olsalar Pkk yi barındırılar mı orda. sırf korktukları ve tırstıkları için pkk nın yanında yeralıyorlar.
80 Yorumla
+1 yılKardeşim sen buradaki he yorum yapan ve akıl yetmezliği çeken insanların yaptığı yorumlara bakma.
çok iyi bir görüş yapısına sahipsin.
Evet oradaki insanlar ahlak sahibidir, şerefli ve yiğittirler.
Orada yaşanılan olayları savunmuyorum.
insanları güzel insanlardır.
Kürt ve türk arasında kinci yorumlar yapanları şimdiden soyliyim, SKLEMİYORUM20 YorumlaKeşke bir öğretmen olarak önce Türkçe'yi düzgün kullanmayı bilsen de gençleri size emanet ederken pişman olmasak. Ama neredee...
92 Yorumla
Soran+1 yılSen merak etme ben o doğudan kaçan türkçeyi iyi kullanan öğretmenleri de gordum
Soran+1 yılOnlar halkını savunmak için dağa kaçmışlardır
Cesaret timsali ya cidden diyorum.
galeri8.uludagsozluk.com/.../...%C4%9Fi_800705.jpg208 Yorumla- +1 yıl
kesss
Yav bir kaybol git Vatan haini Lağam farelerini savunma burada gelipte prova yapma insanların Nabzını Ölcerek Puan toplamaya calısma Senin o yıgıt dedıgın ınsanlar analarının eteklerı ıcınde ellerı gozlerı kapalı vatanımızın askerıne polısıne saldırıyo madem yıgıt cesurlar nıye saklanıolar neyse daha fazla bırsey demıcem :)
94 Yorumla
Soran+1 yılSelahaddin demirtaş'ında dediği gibi erdoğan (ve yandaşları) anca kanalizasyonu temizlerler
Soran+1 yılEminim öyledir git bir gor derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen türk olamazsın :) eğer gerçekten türk olsaydın kürtlerin iyileri kadar çok kötüleri, ihanet edenleri, kadın gibi giyinip polise gizlice taş atanları, çocuğunu çatışmanın ortasına süren sorumsuzlarıda görürdün. Cesaret etek giyip kadın kılığına girmekse biz almayalım :)
Tabi aralarında çok düzgün olanları var onlar ayrı. Ama hepsi bahsettiğin şekilde değil.
Sen türk değilsin bu yazıyıda bilerek yazmışsın bunuda bil :)10 Yorumla
+1 yılProvakatif paylaşım kaldırın şunu @Kızlarsoruyor
Buradabenim ağzımı açtırmayın, şuana kadar hep yağlı paçavra gibi birlerinin elinden çıkıp bir türlü kendine gelemeyen o 'en ahlaklı' en iyi' insanlar dağda mehmetçiğimizi şehit ederken, şehirdede polisimizi taşlar...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne sanmıştın Kürtleri. Ez kéçım kéça kurdanım 😎
32 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D ben kurt kiziyim demek değilmi?
Cevap sahibi+1 yılEvet ☺
+1 yıl1) Temizliğe önem vermezler.
2) Korkağın önde gidenidirler. Kavgaya bile tek gelemezler.
3) Bu hayatta en dönek insanlardır.
Ben 2 yıl bizzat aralarında kaldım benden iyi bilemezsin.184 Yorumla
Soran+1 yılSen isotçuların yanında kalmış dindir kardeşim bir benim gittiğim yere git gerçek kürtü gör
- +1 yıl
Ilk maddene hayran kaldim. Temizligr onem vermezler'mis. şu an Turkiye'de en muhafazakar kesim Kurtler. Bunu bilmeden yorum yaptigin ne kadar acik. Dinde temizligin ne kadar onemli oldugunu anlatmama gerek yok. Ot geldiniz, ot gideceksiniz. Tukurdugumun fasolari!
- +1 yıl
@Otabokasıkılanadam Muhafazakar olduklarını biliyorum, fakat bu temizliğe önem verecekleri anlamına gelmez. Ben ırkçı biri değilim. Gerekirse öz eleştiri de yaparım. Fakat doğrusu neyse onu açık açık söylemekten de çekinmem.
- +1 yıl
Cok merak ediyorum. 2 yil kimle ve nerede yasadin?
Dogruluktan bahsediyorsan, genellemelerin insanlari korelttigini de bilmen gerek be dostum. El insaf!
- Gündem konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılcesaret değil o esarett
çoluk çocuğu kandırıyorlar
eline seninde çocukken versinler
silah sende merak edersin kurşun
atmayı savaşmayı51 Yorumla- +1 yıl
Sen ne sacmaliyorsun?
Kız diyor ki ben öğretmenim, bunları yaşadım ve gördüm diyor.
Sen neyin peşindesin amk? Orda yaşanan kötü olayları veya kötü işler yapanları savunmuyorum.
Alakaya maydanoz olan bir yorum yapıyorsun bu kadarda kinci olmayın.
Türk, kürt kardeştir siz KALLEŞ olmayın-.+
+1 yılYanlış biliyorsun, dağdakilerin geneli kürt onlar cesur mu? :D Cesur olan insan korkaklar gibi dağa kaçıp hain pusular kurmaz bırak Allah aşkına :D
50 YorumlaEvet cok cesur gucluler senin gibi turk kirmalari oyle dusunur o kadr deli kanlilarki analarinin fistanlariyla ortalikta geziyolar kari diye bisey yaomasinlar diye o kadar cesurlar iste karsi karsiya gelemiycek kadar gucluler o yuzden heryre tuzak kurup inlere giriyolar onlar cesurlugu guclulugu bilmeyen senin gibi kirmalarn delikanlisi.
52 Yorumla
Soran+1 yılHaberleri aç dostum haberleri 10.000'ne 300 şimdi bir daha düşün
+1 yılne hıkmetse bu kadar yığıt cesur kurt gencleri tarıh boyu bır devlet kuramamış :))) şimdi soruyorum sana kim yığıt kım cesur :P
60 Yorumla
+1 yılİy sürüsü gibidirler biriyle dikleşirsin vütün sürü gelirker sen ne mertliği ne cesurluğundan bahsediyon.
Etek giyip molotop atmayı ve karlışılığında ıslanmayı yiğitlik görüyon. Yarımm kurşun bile topundan daha değerli.23 Yorumla- +1 yıl
Ahlaklarınıda eşşekker çok iyi bilir
Soran+1 yılBirlik ve beraberlik diyoruz ona hani sen Anlamazsın
- +1 yıl
Öyle birliği ben bilmem napıyım hepsini antartikaya sürsek azdır.
T. C deki 72.5 mileten sanırım en korkakları olabilir genelde kalabalık gezerler dot korkusundan ama Türk yanlızda gezer cesaretinden hiç birsey kaybetmeden bu arada sen Turk olmaya bilirsin kanımca sıyunu bir incele derim :)
14 Yorumla
Soran+1 yılİnanki inceledim inceledim ama bir turlu ovunecbir kurte rastlamadım ki sen esir olmuş bir halk hakkında böyle konusamazsin hangi kitapta yazar 10.000'ne 300
Soran+1 yıl:D ben mi cahilim? Bak her iki tarafı dinlemeden yargısız infaz yapıyorsunuz o topraklarda türkçe bilmeyen annelerin kurtce bilmeyen çocukları olmaya başlıyor bir tarihi silmeye çalışıyorsunuz bir halkı yok etmeye çalışıyorsunuz 40 milyonluk bir halka asla hüküm suremeyeceksiniz
+1 yılMaalesef kürtlükle pkklılık karıştırılıyor.. bu yüzden çok tepki almışsındır zannımca... doğru yoldasın.. umadım mutlu olursunuz :)
00 Yorumlabende bir kürt kiziyimdir. cogu kisi tüm kürtleri pkkli diye görüyolar ve bu yüzdende ön yargilar yapiyolar.
01 Yorumla
Soran+1 yılPkk kimdir be kardeşim
Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. bu kadar bariz kürt olduğunu saklayamamakta başka bir beceriksizlik
40 Yorumla
+1 yılIyi sana mutluluklar çok şükür Türküm eşimde Türk sonsuz gururluyum
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bir türk değilsin yalancı sahtekar seni bariz belli ki burada algı yaratıyorsun bu cümleleri kuracak TÜRK'ün kanında şüphe duyarım kesinlikle bir kürtsün ve asla TÜRK'lük mertebesine erişemeyecek halkın iğreç dağ sıçanları sizi
53 Yorumla
Soran+1 yılBen o satılmış medyaya inanmadim anladın mi git HDP deki turk millet vekillerine bak birtek ben değilim yanı tarkan bile anladı ya bizim milletten bir cacik olmaz
Cevap sahibi+1 yılSen TÜRK değilsin yalan söyleme burada belliki kendi halkını övmeye çalışıyorsun ama yemezler hiç bir TÜRK senin söylediklerini söyleyecek kadar aşağılık olamaz senin tohumun bozuk tarzım değil rezil karı çocuklarında mutasyonlu olacak genetiği bozuk olacak maymun ve sıçan karışımından ne çıkar zaten
Soran+1 yılAllah büyük ve görüyor son olarak bunu demek istiyorum
+1 yılyürü be allahına kurban.
her biji jıtera90 Yorumla
+1 yılwalla bhaq bende öğrtmn olmak istym ya atanamadq yhaa
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğuda bol bol yer var gel yerimiz yemeğimiz öğrencimiz herseyimiz var amedin kapıları sonuna kadar açık barış isteyen halka
- +1 yıl
ablacım troollüyom ya :D
+1 yıltahrik mi etmeye çalışıyorsun? milleti siyasi konulara çekmeyemi çalışıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkettimde zaten gundem ve siyasette paylastim ben kürtler hakkında çıkarilan ve yalan olan düşünceleri desteklemediğimi belirttim gerçekleri yazdim
- +1 yıl
yav bir git yav allah aşkına...
+1 yılSen gitteeee karadenizli yiğitlerii gör yawrıumm 👌
20 Yorumla
+1 yılNe yani bizde mi sokak lambası gibi gezelim aslşçcjşlasd
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgündem yaratmaya çalışıp xper kasıyo şuna cevap bile vermeyin
10 Yorumlabu cesaretli k*rtler nden bizim burada yoklar bişey olunca hemen kaçıyorlar :D
20 Yorumla- Gündem konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılPuhahahaha yaptım gidiyorum
160 Yorumla Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan herkes Türk'tür.
20 Yorumla
+1 yılSen Türk mü sanıyorsun şimdi kendini djdjdjdjd
54 Yorumla
Soran+1 yılİnanki ırkını değiştirme gibi bir sansim olsa direk kurt olurdum
- +1 yıl
Sjdjsjsjsjs
Soran+1 yılBen orta asyadan gelip mezopotamya topraklarında yaşayan bir halkın iyi niyetini kullanıp onları ezen bir milletin soyundan geldiğine utanıyorum kisenn dediklerine bak
pisliklrre denk grlmemissin demekki
61 Yorumla- +1 yıl
Pislikler szin icinizde daha coktur.
Ben namussuzlugun adinin ask kondugunu turklerde sahit oldum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılağzım yerime başka yerimle kahkahalar atıyorum sana
10 YorumlaRüya falanmı gördü acaba..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuna kürtler bile inanmaz.
90 YorumlaRoj tv reklam spotu asszdxxgnm
40 YorumlaSorun kürt olmaları değil pkk lı olmaları
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl"W" lardan ifşa ediyorsun kendini Kürt kardeşim :)
66 Yorumla
Soran+1 yılWalla kurt alfabedir bunlar bulunuyor yersen. Ben oraya gidince hem öğrenci hem öğretmen oldum bana kurt alfabesinden tut yöresel yemeklerine kadar herşeyi ogrettiler
- +1 yıl
Kürt alfabesi? W latin alfabesinin harfi.. şu an kürtçe de konuşmuyorsun. Konuşurken kullanmam doğal olur elbet..
Soran+1 yılQ x w bunlar kurt alfabesinde vardır bilmeden konusmayalim
- +1 yıl
cahil işte bilmeden konuşuyor
- +1 yıl
Anlamamazliktan geldiginizi var sayıyorum
Soran+1 yılGözünü acsana etrafına baksana kim kimin üzerinde güç kullandırır susturmaya çalışıyor farkında değil misiniz.lh6.googleusercontent.com/.../-Kwu-vpY4jKTcepEQb4exzIF77DgPHVIgnmtzx0HOJYP6t7jgFUkMu2N3FlaBygbzJD75Y8m_szZHin3RaTMAZPpt4hC-RnjQEBTDm-HttfIkAFgVK29Oj9F0DL_fXU4CaVpOPkEMkM=w500-h224-nc
+1 yılAslen nerelisiniz hocanım?
02 Yorumla
Soran+1 yılAntalyaliyim
- +1 yıl
tabiki de oranın kaphesi çok olur. Erkek kavramı değişir doğu ile batı arasında. Doğu erkeği korumacı saygılı sevgi dolu ve sahiplenici olur. Geleneklerine sıkı sıkı sarılır.
ahahaha ya gülşdüm valla
60 Yorumla
+1 yılHe hewal 😀
30 Yorumla
+1 yılinandığın allah varya onun ya ok
20 YorumlaGündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uzun zamandır böyle gülmüyordum :D
00 YorumlaGündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu faşistlere en iyi onlar direniyor helal olsun
21 Yorumla- +1 yıl
artı 1
+1 yılTbrkler.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılondan bir yere 40 kisi gidiyorlar
10 YorumlaHe öyle kanks
50 Yorumla
+1 yılHangi ilde calistin
00 Yorumlayav he he
40 Yorumla
+1 yılyaw nedir mk?
00 Yorumla