Daha önce Çin Halk Cumhuriyeti`nin kuruluşunun 66. yıl dönümü nedeniyle Ankara’da verilen resepsiyona da Vatan Partisi davet edilen tek parti konumundaydı. Davet ile sınırlı kalmadı ve ciddi bir ilgi söz konusuydu.
Şimdi de Çin Halk Cumhuriyeti tarafından davet edildi.
Çin Halk Cumhuriyeti Vatan Partisi yakınlığının kaynağı nedir?
Çin Komünist Partisi Türkiye`de neden sadece Vatan Partisi ile görüşme halinde?
Kardeş sen cidden safsın kardeş bilimsel sosyalizm yani komünizm marksist parti bu ülkede iktidar olmaz burasi müslüman çoğunluk ülke ilkel 200 yıllık ideolojiler bunlar bitti çağdışı kan getirir Mao Lenin diktatör din düşmanları ki Perinçek de ateist birisidir bu halk ona babayı verir oyaşlandı ölecek tatil yapsın MK hayat kısa
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yahu 200 yıla çağdışı ilkel deyip, islam din diyorsun.. Bugün bir çok ülkenin yönetim şekli!
Mao ve Lenin diktatör... klişe cümleler kuruyorsun. neden diktatörmüş bu adamlar? Yarattıkları ülkelere bak. Süper güç ikiside!
Perinçek ateisttir değildir. Konuyla alakasız ( zaten görüşünün tamamı konu dışı) müslümanlığa tek bir hakareti müslümanlık dışı tek bir hareketi mevcut mu?
Ezan okunurken mitingi durdurmak mı hakaret? Hz. Muhammed'e tarihin en büyük devrimcilerinden diye tabir etmek mi?
kendisi inandığı değerler uğruna yaşadı bu uğurda ölüyor. Ortaya bir eser bırakıyor... bundan daha değerli bir yaşam olabilir mi?
eeee türkiyedeki kolu doğu perinçek onların kardeşim ama zannediyorlarki ÇİN yeni küresel güç olacak asla olamaz böyle birşey ABD çevreliyor hepsini hiç biri ne yazıkki ABD kadar kapsayıcı ve ÇEVRELEYİCİ olamıyorlar...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalnız alım gücü en sağlam ülke konumunda. Amerika gibi emperyalist olmadığı için belki sesi duyulmuyor olabilir ama en basit örneği ile Esad'ın düşmeyişinde bile pay sahibiler.
kardeşim emparyalist ve çevreleyeci aynı zamanda realist politikalarını konuşturması lazımm malesef daha bunu yapamadı ÇİN ABD bu söylediklerimi 80 yıldır yapıyor...
SÜPER GÜÇ KOLAY OLUNMUYOR MALESEF ALIM GÜCÜ YETMİYOR SADECE...
tabii esad konusunda destek verdiler yanii ama oda kendi çıkarları için rusyada aynı şekilde ama ESAD bir kahraman olarak gösteriliyor yazık bu bencee
TKP veya CHP varken neden işçi (vatan) partisi değilmi komunist oldukları için değil budist oldukları için (iftira atmayayım fakat doğu Prerinçek masondur bunu kendi ağzıyla söylemiştir.)
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Niye Çin masonlar tarafından mı yönetiliyor? çıkar göster l*n nerede ben masonum demiş?
gösteremiyeceğim youtubedan bu tür paylaşımlar kaldırıyor aradım kaldırmışlar, kendi ağzıyla söylüyor ergenekon soruşturmaları engellemeseydi görecekti o ama yapacak bişey yok
Masonluk gençlerin adıyla İlluminati, Türkiyede derin devlet adıyla anılan liones , dizilerde tapınakçılar olarak bilinen uluslararası gizli yapılanma. Birçok adı var ama dinsizliği aşmış kendileri haricinde herkezi küçük gören bir oluşum.
dizilerden ibaret bildiğim değil bilinen demiştim Örnek olarak tüm resmi anaokullarına ağustos 2014te şeytanın kitabından alıntıları sanki kurandan ayetlermiş gibi yazarak gönderen eğitim derneği, Birçok insanın manen aklını karıştıran bir topluluk. Düşünsene müdürlerden birinin imam geçmisi olması vesilesiyle anlamışlar.
Türkiyede becerikli insanların seçilerek dinsizleştirildiğini biliyormusun gerçi ben bunu kime yazıyorum
Masonlar kendi içlerinde ayrılırlar liones grubu farklıdır mesela türkiye üzerinde çok etkiler sionlar farklıdır dahada kaç taneler tam bende bilmiyorum düşünsene bir gurp Avrupayı karıştırıken diğer grup ortadoğuyu karıştırıyor bir grup doğu asyayı karıştırıken bir diğeri danimarkada eylem yapıyor sen perinçek'in BOP'a karşıt olduğunu söylüyorsun niçin ditatörü'ü destekliyor peki dikatörün her yaptığını kendi yaptığı gibi niçin lanse ediyor. BOP diktatörden öncede vardı
Perinçek çok eski bir Çinci, Mao'cu komünisttir, Komünistler farklı fraksiyonlara ayrılmıştır, bazıları Stalinci, Bazıları Marksist-Leninist, bazıları Mao'cu, Bazıları da Enver Hoca'cıdır. Perinçek Mao'cu olduğu için Çin'in ilgisi kendisinedir.
benim pek bilgim yok ilgilenmiyorum ama galiba tkp içi boş, uyduruk bir parti durumunda. Perinçek aktif olarak görüşmeler yapıyolar , daha programlı ciddi bir siyaset izliyor gibi görünüyor. Net bilgim yok dediğim gibi.
En İyi Cevaplar