+1 yılYa bende akp liyim ama kimse kapanmak zorunda değil ayrıca şeriat niye bu insanlara öcü gibi gösteriliyo anlamıyorum ki şeriatın tanımını bir yapmak lazım. Şariin yani Allah ve rasulunun koyduğu muhatabı yapma konusunda yapmama konusunda ve yapıp yapmamaya serbest bıraktığı seri hükümler toplamına şeriat denir. Yani kuran ve sünnet hükümlerine şeriat denir abi. Din yani islam dini müslümanlık. Ve dediğin gibi dinde zorlama yok. Ve akp nin bu amacı gutmedigi de ortada. Onlar seni korkutmak biraz etki tepkj yapmak istemiş ama kulak asma. Gavura darılıp oruç bozan gibi saçma sapan insanlar ve düşüncelerden dolayı dinden soğuma 😄
23 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa mantıklı özgürlüğü savunan akpli gordum :) saol canım. Dinden sogumamak icin yardım istedim
- +1 yıl
Şeriatın anlamını bilmiyorlar cahiller
Allahın yasası degilde atalarının yası daha iyi
allahın cahilligini bunlardan ögrenıyorsun haşa
Soran+1 yıl@gercek_islam kapanmak istemiyorum o kadar
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle bise yok bizde canim istersen kapanirsn gönlünden gecerse Allah rizasi icin ki şeriatda müslümanliktan dinden gelen bişe kelime olarakda DÜZEN demek zaten. Muhalefetler şeriatı kötü yorumluyor ama araştir olmadiigni goreceksin..
00 Yorumla
Akp şeriatçı bir parti değil ki :D yıllardır Avrupa biriğinin kapısında süründüren Amerika İsrail ile işbirliği yapan bir parti niye şeriat getirmekle uğraşsın :) kafalarından geçmiyordur alakası bile yok bence. Din ile akp yi ayrı tutalım sözde haşa adamlar sanki dini onlar mı getirdi. 1400 yıllık din ortada kuralları uyulması gereken şeyler belli. Herkes öğrensin dinini yaşamaya baksın. islamda kapanmak var ama kapanmazsan dinden çıkmıyorsun. namaz kılmasan bile dinden çıkmazsın. sen yeterki şirk koşma Allaha ve peygamberini tanımamazlık yapma.
10 Yorumla
+1 yılAkp Türkiyeye şeriyat getirsin söz kıçımın resimlerini çekip atıcam risk budur!
33 Yorumla
Soran+1 yılTamam bak kesin atcaksın
- +1 yıl
Atmıyan en adi şerefsiz olsun Şöyle birşey var Akp şuanda her nekadar şeriyat ve din yanlısı gibi görünsede laiklik ve demokraside kolay kolay bırakmaz ayrıca Türkiyenin şuanki haline şeriyat getirmek ve bunu kabu etttirmen yılları alır yılları vede halk bunu benimsemedikten sonra çokta zor aslında konuyu daha geniş yelpazede açıklardım ama uzatmaya gerek yok:D
Soran+1 yıl2023te bu yorumun altına gelicem beni bu ülkeden kaçırıcaksınız siz akpliler !!! :) böyle bir vebale girdiniz madem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılKardeşim bir dakika... Dini ALLAH yaratır ve hükümlerini Anca ALLAH koyar insanlar değil... Bu şekilde bakarsan Bunların bahsettikleri din Hiçbir kutsal kitapta yok ve islam da yeri yok bunlar kendi dinlerini uydurmuşlar kardeşim öğrenmek istersen Kutsal kitaplardaki dini ben sana yardımcı olurum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbugün dünyada yasanılan, öğretilen ve uygulanan islam gercek islam değil. insanların yanlış bildiği birşey var; islam son hak dini onun için bozulmadan günümüze gelmiştir. halbu ki bu sadece kur'an-ı kerim için gecerlidir. bugünkü islam birbirlerinin arkasından söven büyük alim ve büyük imamların islama sokusturduğu farklı bir dindir. bir çelişki ile örnek vereyim; mezheplerin coğu ahir zamanda gelecek mehdiyi bekler. mehdinin yapacağı ilk şey mezhepleri kaldırıp islamı tek çatı altında toplamakdır. sizce mezhepleri kabul etmeyenleri dinsiz olarak tanımlayan sözde alimler mehdinin mezhepleri kaldırma olayına ne sekilde bakacaklar? peygamberler dahil hiç kimsenin allah kelamı üzerine söz eklemeye ya da değiştirmeye yetkisi yoktur. haram, helal ve günahlar kutsal kitapda yazıyor. kur'an-ı kerim ile çelişen hiç bir hadis, fetva ve uygulamaya itibar etmeyin. nitekim peygamberimiz Allah kelamı ile celişen bir söz hadis söylemiş olamaz.
10 YorumlaÖyle birşey getiremezler merak etme sen. İrana dönmeyiz. Döndürmeye kalkarlar ama o zmanada damarına basmış olurlar bu insanların. 90 yıldır özgürce yaşadığın ülkede, çıkıyor bu uşak senin özgürlüğünü elinden almaya kalkıyor. Sarayınıda yıkarlar kendisini de... ülke iç savaşa kadar girer o zaman işte.
Ne diyor bu mal diyenler olursa iran devrimini ve referandumları okusunlar.10 Yorumlaşimdi ben akpartiye oy verdim die içkimi içemiycem kızlarlamı takilmiycam sen neyin kafasını yaşıyorsun ya şu an türkiye kadar bir özgür ülke söle inanam sana
420 Yorumla
Soran+1 yılValla bazı akpliler cok baskıcı bunlar yasak olcak diye seviniyolar
Soran+1 yılÇoğu akpli ne düşünüyor acaba
- +1 yıl
benim gördüğüm hiç kimse baskıyla yöneltilemk istemiyor resmime baksana sence ben senin dediğin şeriata uyum sağlıyabilirmiyim kaldıki akp deki ismler namaz kılıyor diee şeriatlı yöenetimi savunuyorlar anlamına gelmez ben akpartiye türkiye ye hizmet ediyor die oyumu veriyorum açtıkları iş olanakları sağlık sektöründeki iananılmaz hizmetlerini göz ardı etmemek lazımm çok şey varda saymakla bitmez
Soran+1 yılİste senin gibi akplilere saygı duyuyorum. Ama kötüler yuzunden belkide akp düsmanı oldum
Soran+1 yılPeki her akpli atatürk düsmanı mıdır? Ben hem ataturkcu hem dindar olmak istiyorum
- +1 yıl
ATATÜRK ve idealleri sevdam o geldimi ön sıraya ne ak parti nede başkası hiç biri yerini alamaz bu arada geçen seçimlerde mhp ye atmışdım çok sevdiğim bir komşumun arkadaşı millet vekli adayıydı 1 oydan birşey olmaz dedim attım çok pişman olmuşdum attığıma adam resmen millete alay etti her hayırda bir hayır varmışş an sana hayır :D
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılAtatürkü sevmeyen nankör vatan hainidir !!!
Soran+1 yılHmm :) gercekten arastırıyorum. Cogu kez sordum burada siyaset soruları. Kötülerin cogunlugu akpde valla :)
Soran+1 yılYoo sen iyisin sana laf yok :)
Soran+1 yılBosver kotuleri :) iyilerle ilgileniyorum
Soran+1 yılİyi geceler ya da iyi sabahlar
+1 yılAkp lilerden dini ogreniyorsan hic ogrenme mk, onlar ne diyorsa 100 derece falan dondur anca kurtarir, bosver cogu sacmaliyor zaten, koyun surusu olunca boyle oluyor iste
31 Yorumla- +1 yıl
Tayyibi nerdeyse peygamber ilan edecek toplumdan Islam ogrenilmez!(bkz; gecmis donemde milletvekilleri ve yandas medya resmen peygamber yapmaya calisti adami, erdoganin giki cikmadi, neden cunku kendisi oyle olmak istiyor)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSol görüş insanları açmak için baskı uygular ki uyguladıda bundan önce başörtüsü ile üniversitelere alınmayanlar başını aç öyle oku deniyordu hatta askerlik yemin töreninde askerlerin anneleri kapalı diye alınmayanlar bunları sol görüş yaptı onlar böyle baskılar yapar ama şuanki iktidar böyle bir baskı yapmaz merak etme onlar kadar baskıcı değillerdir korkma o yüzden...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen chpnin iktidarını gormedim. Dogdugumdan beri akp oldugu icin baskıcı buluyorum onu
Cevap sahibi+1 yılAcip izliye bilirsin her hangi bir zorlama yok akp ye oyverenlerin hepsi namazinda niyazinda kisiler degil oyuzden oyle bir baski yapamaz kendi secmeninede baski uygulamis olur buda mantiksiz olur o nedenle rahat olabilirsin özgurlugunun tadini cikar ama dininide iyi arastir saglam kaynaklardan
+1 yılbune la 16 yaşında çocuk kafası resmen bu. sitenin yaş konusunda katı kurallarının olmaması ne kadar acı.
aynen kezo aynen akp ülkeye şeriat getirecek aynen. troll soru sormak zeka isteyen bir eylemdir ayrıca. altından kalkamayacağın büyüklükteki aletlerin altına girmemeni şiddetle tavsiye ederim. kezotelli seni.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgördüğün gibi canım kardeşim bunlar kendi fikirlerine mutlaka saygı duyulmasını isteyip karşıt fikirlere asla tahammül edemeyen ya küfür eden ya dalga geçen bir zihniyettedirler asıl soruna gelecek olursak Allahın dini ile RTE ve tayfasının dinini karıştırma
20 Yorumla
+1 yılHayır gelmez arkadaşım emin ol bu ülkede aleviler olduğu müddetçe hiç bir şey yapamazlar zaten aleviler olduğu için seriati getiremediler
10 Yorumla
+1 yılHiç kendini üzme ülkeye şeriat gelmesi için oy vermeyen %50 yi toprağa gömmeleri gerek.
23 Yorumla
Soran+1 yılMuleteer böyle şakalar yapmayın belkide şakalar yuzunden dinden uzaklasıyom !!!
+1 yıltövbe yaa yok öyle bişey kimse seni zorla kapatmaz merak etmee
25 Yorumla
Soran+1 yılİnş
- +1 yıl
korkmaa boşuna kulak asma bu laflaradaa
- +1 yıl
kimse kimseyi kapatamaz ama allahın emrini yapmama dersen bu dinde boşa durmuş olursun
cezanı cekip cennete gitmiceksin merak etme :) - +1 yıl
@Gercek_İslam güzel söyledinn :))
- +1 yıl
Şeriat bu ülkeye gelmez gelmicegi bildiginiz halde istemiyorum diyerek kuranı inkar etmıiş olursunuz haşa allahın yasası atatürkün yasasından kötümü :)
+1 yılyok be yavrum öyle kolay değil o işler burası türkiye tanzanya falan değil
10 Yorumla
+1 yılİslamcı kesilenlerin kabahati bu İslamın değil onlarda ne dediklerini bilmiyorlar merak etme bir şey olmaz
10 Yorumlamerak etme Akp ne şeriat getirir nede dini Akp nin yaptığı tek şey oy karşılığı din pazarlamadır. Ne demiş Aziz Nesin 'halkı %60 aptal olan ülkelerde en geçerli meslek din tüccarlığıdır.'
10 YorumlaNe sacmaliyosun sen iyice ak partileri baskıcı yaptınız şeriat getirmek zorla kapatmak vs boyle bir amaç yok nerenizden uyduruyonuz böyle seyleri. herkez dinini istediği gibi yaşasın istiyorlar yanı gercek demokrasi. Ama senin buna kafan basmaz. şeriat gelcekmis cahillikte nirvanadasin. muslumanlikta da zorlama yoktur bir taraflarinizdan birşey uydururken destekli sallayin
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskıcı bir profil ciziyolar. Benim sucum degil onların !
+1 yılKim diyor be :D AKP'li değilim de AKP şeriat getirmez merak etme :D amerikaya göçeriz birlikte korkma
10 Yorumla
+1 yılAkp dinin kullanıyor diyip kemalist olup müslüman oldugunu söyliyenler
ilk önce Allahın kanunu kuranı degildi allahın yaratıgı atatürkün laik kanunu secen
millet ilk önce kuranla atatürkü takas eder gibi degiştiklerini söylüyormu?
ilk onu söylesinler atatürkün yasası allahtan daha büyük gören kimdir?18 Yorumla
Soran+1 yılBen atatükrçüyüm ! Allahın kulu peygamberimizin ümmeti, atatürk genciyim ayrıca osmanlı torunuyum. Hepsini benimsiyorum nankörlerden degilim yani. Ama soruma cevap vermedin. Direk soruma cevap ver. Ben kapanmak istemiyiyorum akp getirir mi boyle bisey
- +1 yıl
Şeriatı istemiyorsan kuranı inkar etmiş olursun
Soran+1 yılLaik bir ülkede yaşamak isterim. Ülkenin dini olmaz. İnsanın dini olur
- +1 yıl
Ülke dinsiz olursa insanın dini olmaz
cahil - +1 yıl
Keyfin bilir casiye 18 i inkar ediyorsan
Soran+1 yılİnkar etmek inanmamaktır ben inanıp uygulanıyorsam günahkar müslümanım. Ayrıca sana kalmadı benim müslümanlığımı denetlemek
- +1 yıl
Allahın yasasını atatürkün yasasıyla degişmek şirktir
istemiyorsan biş idiyemem kendi sonunu hazırlasın
Soran+1 yılAynen bb
kimse kimsenin yaşantısına karışamaz rahat ol sen. kapanan kapansın birşey demiyoruz. ama özgürlük diye birşey var. öyle kolay değil relax :D
10 YorumlaYa Allah aşkına bırakın bu boş lafları kim dedi ya size bunlari AKP nin içinde nixe açık kadınlar var kapalılık gelse o kadar fıstık gibi kadınlar niye geçsin AKP ye onların öyle bir amaçları yok iftoliralaara inanma bacim
12 Yorumla
Soran+1 yılAkpde açık kadın yok görmedim hic
Ak partiyi biseyle suclamaya karalamaya kalkacaksa bile lutfen bunuda biraz aklini calistirabilen biri yapsin. gercekci sebepler gostererek yapsin. bu ne sacmaliktir ya. hangi kafayla yaziyosun bunu sen.
00 YorumlaMüslümanlığınızı bilinçli yaşayın.. Allah'ın sana verdiği özgürlüğü kimse alamaz. ayrıca eğer müslümansanız şeriatçisinizdir de ayrıca. şeriat toplum düzeni için Allah'ın insanlara koyduğu kurallardır. islam hukuku.. sen ben müslümanım ama şeriat istemiyorum dersen tezata düşersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma kapanıp kapanmamak bana kalmalı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiçbişey yapmak zorunda değilsin. Seni korkutarak etkilemek istemişler.
10 YorumlaKardeşim akpli değilim ama anladığım tek şey senin zaten dinle alakan olsaydı onun bunun için dine küsülmeyeceğini ve dini sadece allah rızası için yaşaman gerektiğini bilirdin ve din sadece kapalıyken yaşanmaz...
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende biliyorum. Ama kalbim sogudu resmen. Kendimi kurtarmaya çalışıyom iste dine yaklasmak istiyorum. Ben dindardım. Bir daha siyaset falan izlemem yaa
- Para & Ekonomi konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılSiz baya baya korkuyorsunuz he akplilerden😕 Onların dilindedir. Şeriat gelse çoktan gelmişti... Biraz mantıklı düşünün😪
02 Yorumla
Soran+1 yıl2023 :( akpliysen bile nolur özgurlugu ve demokrasiye saygılı ol :(
- +1 yıl
😂😂😂 la yürü manyak ya 2023 hedefinin şeriatle bir alakası yok size bu kafayı kim aşılıyor hahaha 😄 Trol acına çıkmışın belli 😂
+1 yılSizin yaşadığınız paralel evrende sanırım başka bir akp var.
00 Yorumla
+1 yıldinde zorlama yok evet ama dinin gerekleri içerisinde kapanmak var. Ayrıca şeriat da insanlara yansıtıldığı gibi lanet bir kavram değil. araştırın yahu çok mu zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkim kapan diyor sana kim şeriat gelecek diyor git onlardan sogu akp böyle bişey demedi ama it ürüyecek kervan yürüyecek geçti sogusanda sogumasanda
00 Yorumla
+1 yılSacmalamayin Allah aşkına kimse kimseye böyle bir şey yaptiramaz başka ülkelerde ki doğru şeriat değil
00 YorumlaBen AKP liyim dinde zorlama yoktur bu güne kadar hiç bir şey yasaklandımı
05 Yorumla
Soran+1 yıl2023 diyolar :(
Soran+1 yılCanım benim yaa :) saol. Özgurlukcu akplilerin oldugunu gormek rahatlattı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu şu kulaktan dolma şeyleri duyup kafasında büyüten zihniyeti anlamıyorum.
00 Yorumlaya şeriatın ne oldugunu araştır önce.. hiç bir akpli sana öyle demez ve şeriatta gelemez.. Erdoağn Mısıra bile laikliği savundu ama gerçek laikliği ataputun laıklıgı değil...
026 Yorumla
Soran+1 yılAtaput nedir yaa bir bitmediniz. Ben atatürkçüyüm ve Allahın kuluyum. Önce Allah sonra Hz. Muhammet SAV 3. Olarak Mustafa Kemal Atatürk gelmeli. Türk ve müslümanlar icin
Soran+1 yılSizin gibi nankorlere yazık bir katille bir kahramanı bir mi tuttun. O olmasaydı hristiyan olurdul belkide. Olmasaydı ülkemiz küçücuk bisey olurdu. O ülkemizin kurucusu ve kahramanı sizin gibi nankorler hep vardı ve olcak maalesef.
Soran+1 yılHerkesin hatası olabilir. Hataları var diye niye başarılarını gormezden gelelimki
Soran+1 yılAbarttıgını dusunuyorum ya da iftiradan ibaret bu dediklerin
- +1 yıl
iftira mı araştır o zaman bak. sana okulda okutulan tarih kitaplarında kapalı şekilde anlatılıyo bunlar. benım iftira attıgımı dusuncegıne git araştır. Şapka devrimi ne demek zaten he? arastır.. yeni kurulan ülkeye gerekli miydi böyle bişey bu ülke İMAN gücüyle kurtuldu Çanakkale de bunun kanıtıdır...
Soran+1 yılBütün inkılaplara şapka da dahil hayranım. Modernlesmemiz gerekiyordu.
- +1 yıl
modernleşmek mi :D peki başörtü takmak takke takmak modernliğe engel mi? modern olmak demek dini değerleri hiçe saymak mı? modernleşmek dinsizleşmek mi? ahirette sana modernliğini mi sorucaklar? sen bı kadınsın yarın öbür gün kapanmak istesen ve sana deselerki şapka devrımı var takamazsın bu senın özgürlüğünü kısıtlamıyor mu? diktatörlük budur işte... diktatör ataputtt
Soran+1 yılBen hic kapancagımı sanmam ama saygılı ol i*ne. Benim atama saygılı olucaksın piç kurusu !!!
Soran+1 yılSiz atatürke saygılı olsaydınız bende osmanlıya olurdum ama siz olamadıgınız icin benide osmanlı dusmanı yaptınız
- +1 yıl
osmanlıdan mı bahsettım? bu ülke için o kadar Başörtülü nenelerimiz ve Takkeli dedelerimiz can verdi savastı ve Atatürk kim ki bu ınsanların torununa bunu yasaklıcak? ayrıca Allaha saygı duy ve ayetıne saygı duy. bir gün sende Öleceksin Hakka geri döneceksin unutma.. Bediüzzaman Said Nursinin bir sözü var : Allahı bulan neyi kaybeder? Allahı kaybeden neyi bulur? ... hadi bacım iyi geceler objektif ol.. sen bana küfür etsende cahilliğine veriyorum ve bacım diyorum iyi geceler..
Soran+1 yılÖteki dünyayı dusunuyor olsaydın Atatürke hakaret etmezdin. Sana hakkını helal etmezse napıcaksın. Ölmüs bir adama hakaret etmek cahillik degilde ne. Her neyse. Zaten Atatürke edilen her hakaret iyi oluyor sizin sevaplarınızla cennete girebilir :) çogu kisi hakaret ettigini varsayarsak
Soran+1 yılO da sana etmez. Ayrıca sen kimsinde cehennemde yanıyor diyebiliyorsun ölürken aleykumselam diyerek ölen birinib cennettedir kesin
Soran+1 yılO her zaman kalbimizde yaşıcak hic ölmuyucek. Sizin gibiler dindende soguttu zaten atam benim herseyimm :) saygı gostermekten baska sansın yok yoksa bende gostermem ki gostermiyorum zaten
Soran+1 yılO. ç
Soran+1 yılÇocuk gibisin hala yazıyosun en son ben yazarım bunu bil
Soran+1 yılSimdi defol sorumdan pis akpli
Kusura bakma ama senin amacin su anda Sadece Laf Kavga cikarmak
11 Yorumla
Soran+1 yılKorkum dinden sogumak
- Para & Ekonomi konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAkp zorla kapatmiyor nerden cikti bende chpliler yuzunden ataturkten sogudum cumhuriyetten sogudum
29 Yorumla
Soran+1 yılSaf mısın sen noye sogudun
- +1 yıl
Hepsi kufurler hakaretler dini asagilama o zaman sende safsin akpli degilim ama akp kimseye kapan demiyor kapalilarda istedigi gibi okur calisir diyor
- +1 yıl
Suanda sen bile safmisin diyerek sogutuyosun efendice konusamiyorsunuz
Soran+1 yılBende bunu soruyom zaten baskıcı gibi geldi bana
- +1 yıl
Asil baski eskidendi askeri sinavlar icin annemin basini zorla actiran zihniyet
Soran+1 yılBuda bir hataydı. Chpli olmama ragmen o devirde yasasaydım karsı dururdum. Herkes özgur olmalı. Kapanmak açılmak kisinin kendisine kalsın. Akpde aynısını yaparmıki
- +1 yıl
Yapiyo zaten o donemde basini actiran genelkurmay ataturkcuydu eskiden subaylar camiye gittiler diye atilirdi esleri baskiyla actirilirdi zorla icki masasina sokulurdu dayim hep anlatti bunlari ve kendimde yasadim
Soran+1 yılKeske o gunleri gorseydim :) neyse ben ickimi kendim icerim
- +1 yıl
Ben haci hoca degilim zamani geldi ickide ictim ibadetimi yaptim kimse baski uygulamamali akp bunu kaldirdi askerde cumaya giderdik :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalanlarini s. kyim sanki 5 vakit namaz kiliyodun daha oncede sogudur birakin artik bu basit beyinsiz karalama muhabbetlerinizi millet bunu yemedigini 49 la ztn gosterdi sizin gibi zavallilarada boyle aptal saptal seyler yapmak kaldo
05 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi çok önyargılı bir yorum. Evet önceden namaz kılıyodum hic kacırmazdım. Ama akp yuzunden gittikce uzaklastım. Özellikle dindarların kadın dusmanı oldugunu gorunce şoka girdim. Sogumaya kadar gitti :( şimdi tekrar namaz kılmak istiyorum. Ama zorlada kapanmak istemiyorum. Özgurluk ve demokrasiyi türk milleti icin koruyun akpliler !!
Cevap sahibi+1 yılYa bu siyril git ayak cekiyo burada millete kus beyni ile biz 90 senedir chp yuzunden ataturkten sogumuyoruzda sen 10 yilda dinden sogudun akp yuzunden din allah ile senin aranda olan bisi akp ne alaka bkp ne alaka yani b*k atmak olsunda ne olursa olsun sitatikocu pis zihniyetler sizi ezanda kulagi olmayanin namazda gozu olmazmis derler tam sen iste bahane buluyosun yalan dolan konusuyosun adam olun az adam kaybetmekte bir erdemdir erdemli davranin az adamlar dunya tarihinde gorulmemis bir is yapmislar ust uste 4 kez secilerek sen kalmis yalandan konusuyorsun
Cevap sahibi+1 yılKime zorla kapan dedik miletin gotu basi acik olsa dahami iyi olacak yani biz dogru olani gosteririz hepsi o baski olayi falan bu partinin yapacagi en sonsey yok oyle bisi uydurup insanlarin beynini yikamayin burada terbiyesizler be
Soran+1 yılBaskıcı bir profil ciziyolar. Demokrasiden uzak baskıcı
Cevap sahibi+1 yılYa giram beyin yok demokarasiden uzak dedigin parti turkiyenin heryerinden oy almis birinci olamadigi yerde halk onu ikinci secmis hala demokrasiden uzak diyosun demokrasi nedir kardesim halkin secimi degilmi cumhur baskanligina bile demokrasiyi getiren secim ile ilk kez yapildi akp ile sen daha neyin demakrasisinden bahsediyorsun
+1 yılSizin bu AKP düşmanlığınız ne olacak böyle
08 Yorumla
Soran+1 yılHep devam edicek bu akp düsmanlıgı
- +1 yıl
Cenabı allah kurtarır inşallah seninde işin zor
Soran+1 yılAllak bizi akpden korusun
- +1 yıl
Birde yazabilsen.
Soran+1 yılYazamamısım :D aynen
- +1 yıl
Nefret had safhada yani :)
Soran+1 yılBu aralar eskisi kadar degil aslında gundem degisti. Rusyaya sinirim bozuk bu aralar :)
- +1 yıl
Allah razı olsun bende kızıyorum o ruslara
Ne diyon sen ya ne kullniyorsunuz. Demiyorr Allahin emretigi seyler zoruma gidiyorr sucu da baska larinda ariyorumm
06 Yorumla
Soran+1 yılAllahın emrettiklerine kendi isteğimle uymayı isterim zorla baskıyla degil. Kapanmak istemiyorum. Zaten iyice uzaklastırdı dinimden
Soran+1 yılChplilerde dinsiz degil haklısın. O zaman akplilerede chplilerede iftira atılıyor
Soran+1 yılLail bir ulkedeyiz zaten
ahaha seni kandırmıslar seriatmi gelicek :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum :(
- Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıçını yer akp şeriat getirir
02 Yorumla
Soran+1 yılGetirir mi yani kesin peki ben napmalıyım. Dinimi degistiremem. Kapanmakta istemiyorum
- +1 yıl
Getiremezler merak etme. Amerika izin vermez en azından 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeriat gelecek ve kapanmassan Kafan kopacak. Yaşasın şeriat
013 Yorumla
Soran+1 yılOha ciddi misin
Soran+1 yılcevap ver lutfen bari hazırlık yapiyim. Dinimi asla degistiremem islama hayranım. Ama ülkemi degistirmek zorunda kalırım. Kapanmak istemiyorum zorla :( sende bir insan olrak yardım et
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl18 ama sen hala cvplamadın :(
Cevap sahibi+1 yılGizliden çık mesaj atiyim oradan konuşuruz.
Soran+1 yılYaa burada gercek dusunceni açıkla söz konusuruz
Cevap sahibi+1 yılValla sakasina dedim. Mhpliyim.
Soran+1 yılŞakasınamı dedin 😮
Cevap sahibi+1 yılEvet. Gizliden çıkınca haber ver.
Soran+1 yılSen çıksana
Cevap sahibi+1 yılYorum atan çıkamıyor.
Soran+1 yılOff olmaz o zaman
Cevap sahibi+1 yıl
Dinde zorlama olmadigina nasil inaniyonuz ya
00 YorumlaBu ülkeye şeriat gelemez keşke gelebilse
00 YorumlaŞu Bilmediğiniz Dinden mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılDinimi sorgulamak kimseye düsmez hele sana hic
+1 yılsoğu yani senin kendi tercihin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnşAllah gelir şeriat
13 Yorumla
Soran+1 yılYok artık. Ama kapanmak istemeyen kızlar nocak. Demokrasi özgurluk nolucak. Bir kız olarak asıl bizi savunman gerekmez mi
Soran+1 yılcevap ver :( sizin yuzunuzden uzaklastım dinden
Battaniye vereyimde ısın asdas
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir soru sordum
kim kandırıyo seni
04 Yorumla
Soran+1 yılAkpliler surekli korkutuyolar :(.
Soran+1 yıl2023
Oyle bisey yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler