Koyun , yobaz ve argo kelimeler kullanıyorlar. Neden sizce?
Not : Akpli değilim. Hiçbir siyasi partiye bu tarz kelimeler kullanılmasını doğru bulmuyorum.
Not : Akpli değilim. Hiçbir siyasi partiye bu tarz kelimeler kullanılmasını doğru bulmuyorum.
Yobaz'ı genellikle CHP'li kesim der. Asıl düşmanlıkları İslam dininedir. Ama bunu açıkça dile getiremezler, İslam'a uyan müslümana yobaz diyerek sergilerler. Küçük bir örnek vermek gerekirse;
Bir erkeğin namahrem bir bayanla tokalaşması İslam dininde yasaktır. Eğer CHP zihniyetli birinin elini bu sebepten sıkmasan yobaz damgası yersin. Bu kişilere dinini soracak olsan müslümanım der. Delilleriyle bu yapılanın İslam'a uygunluğunu göstersen yine de değiştiremezsin.
AKP'liye koyun diyen de genelde bunlardır. Bunun altında da İslam düşmanlığı yatmaktadır. Müslüman bir liderin elinde ülke abad olacağına onlardan birinin elinde berbat olmasına razıdırlar. İzmir, bu sözüme örnektir. Binali Yıldırım gibi hizmetleri ortada bir şahsı başkan seçmezler de, CHP'li başkanın elinde şu an ki içler acısı haline razıdırlar. Yolsuzluk, hırsızlık bunlar hep bahanedir. Bunlar ortaya atılmadan önce de sevmezlerdi Tayyip'i. Dolayısıyla onu seçen kitleye de kızgındırlar. Koyun olmakla suçlarlar. Halbuki düşünülürse asıl koyunun kendileri olduğu da ortaya çıkar. Misal; CHP aleviler için AKP kadar hizmette bulunmamıştır ama alevilerin oyu hep CHP'ye gider. Yani onların oyu ideolojiktir. Halbuki AKP bir lider partisidir. Tayyip sevilen bir lider olarak bu oyları almaktadır. CHP'de ise lider değişse de oylar değişmez. CHP'liler ne derlerse desinler. Onları kendi hallerine bırakmak lazım.
👏👏👏👏 keske gizliden yazmasaydin cekinmeyin artik bu ulkede namuslularin namussuzlar kadar cesur olmasinin zamani geldi
İşte siz Akpliler böylesiniz!!! Akpli olmayanları islam düşmanı olarak aktarıyorsunuz. Asıl İslam düşmanlığını siz yapıyorsunuz. Dön de bir bak maaşlı trollerinizin İslamı anlatma şekline! 6 yasında ki kız cocugunu evlendirenlere karsı sessiz duranlar Müslüman dimi? Dini kullana kullana anasını ağlattınız. İslamfobiyi yaygınlaştırdınız. Allah sizi affetsin. Neden koyun olduklarını şimdi anlarsınız
Biz ne eleştirilmeye gelen bir milletiz ne de eleştirmeyi bilen..
Hakaret etmeyi kültür sandığımız müddetçe bizden bir halt olmaz..
Sorgusuz sualsiz takip sürü psikolojisi ve koyunluk gerektirir. Amam bu koyunluk cehape de mehapede yok mu? Var. Neden çünkü bizim insanımız ve biz koyunuz akepeliler değil sadede.
Bizden olmayanada hakareti maharet sayarız. Nitekim siyasi tartışma bunu gerektirir.
Anne tarafı Akrabalarımın yarısı cemaatçi yarısı akpartili. Baba tarafı%90 mhp %10 chp.
İnsan olarak hepsini severim.
Ama hangisi koyun dersen hepsi derim. Sadece bir Akparti li var aralarında koyun olarak nitelendirmediğim. O koooca sülalede bir kişi.
Ben chpliyim. Ama oy vermee eli varmayanından. Bizim siyasetçilere ülke vermek nuri alçoya gazoz ve bir bar dolusu kız vermek
Bu söz yeterince açıklayıcı olacaktır koyun tabirine.
https://i.hizliresim.com/o92Vpb.jpg
Cevap
37Cevap
https://i.hizliresim.com/n2kWqV.jpg
Bu kadar da aptal olunmaz. 2000 yılında MHP'ye ait yollar demişler ama fotoğraftaki Hyundai Accent Blue model arabası 2013 model.
bir sosyal medyadan alıntı ne kadar doğru bilmiyorum.. ama durum böyle ise bu kararı sen ver?
Koyun bir benzetmedir aslında,
Yaylada koyunları ne tarafa değneklersen o tarafa giderler ama keçiler inattır farklıdır yani, akplilerde aynı şekilde sorgulamaksızın ne yana değneklenirlerse o yana gitmeye meyilli oldukları için koyun diyoruz.645 bin liralık kurşun geçirmez bir araca diyanet işleri başkanı binipte benim fakir fukara milletimin evlatları zırhlı denilen o aracın 2'ye ayrılmasıyla şehit oluyor gazi oluyor yaralanıyor ve hala bu millet bunları görmeyip bu partiye oy veriyorsa koyun denmeyi hak ediyorlardır. Bu ülkede bu iktidar harici kurbanlık ithal edilmedi mesela, saman ithal edilmedi, bunca okumuş 6 senedir atama bekleyen ünv mezunu insan olmadı? Birazcık bunları düşünebilseler o at gözlüklerini bir çıkarabilseler... Milli irade milli güç diyen bir partinin amblem baskılı şapkalarını bile çin'e yaptırdığını görebilseler bunların hiç biri olmaz da gel gör ki anlayabilen yok...
kılıçtaroğlu chp seçmenine ;
-koyun gibi oylarınızı gidip bize vericeksiniz dedi..
asıl koyun kim oluyor? erdoğan davutoğlu akp seçmenine asla böyle birşey söylemedi
akp insan gibi yaşamı verdiğim için köpek gibi yaşatılmayı benimseyenlere ağır geldi öküzü ahırdan alıp köske koysanda öküz öküdür. onlardak, misalde bu...
Cahiller. En ufak birşeyi bile sorgulamaktan acizler. %90 ı için bu durum geçerli. Geriye kalanı kendi çıkarlarına göre hareket eden tipler
c11.incisozluk.com.tr/.../97435_oe38f.jpg
Hüleeoğğ çok kullanılıyor :D Ama cahil demen yakışmamış -
@FrambuazlıÇikolata
Kimse kusura bakmasın bizim oralarda g. t e g. t derler
bu kadar kafire karşı AKP desteklemek zorundayım ama bir çok şeyini yanlış buluyorum öncelikle bunu belirteyim. Akp put yapmayıp yol yaptığı için RTE çıkıp fatiha okuduğu ve onu tefsir ettiği için din düşmanları solcular laikler akp düşmanı koyun diyorlar yobaz diyorlar asıl yobaz aslında kendileri. adam dini inancı emrettiği için bir şeyler söylüyor yani bunlar akp değil islam düşmanı
islam da hırsızlık varmı? merak ettim şimdi
ben rte hırsız demedim ki neden hemen ona bağlıyorsunuz? demek ki bildiğin bir şey var... ayrıca o 4 bakan neden hala yargılanmadı? ne demişti erdoğan bayraktar ben konuşursam çok kelle gider? bana bunu bir açıkla kardeşim sen bilgili bir insana benziyorsun...
@BAYMERAKLI Tabii ki RTE bağlıycam ve akp bağlıycam tuturmuşsunuz bir hırsızlık ayakkabı kutusu dondurma kabı gidiyorsunuz. atatürkte bu ülke şeyhler dervişler imamlar hoca efendiler ülkesi değildir demişti ama yanında şeyh efendi ile dua ederken fotoğrafı var. şeriat istiyoruz diye halkı ayaklandırdı ama şeriatı kaldırdı bak şimdi de nereye bağladım fena bağlarım. bekleyip görcez her şeyi
ben diyom Ankara sen diyon benimki daha kara anlamadım ki...4 bakan diyorum neden yargılanmadı?
@BAYMERAKLI sana sadece bir tavsiyem var. Hicbirsey goruldugu gibi olmayabilir. İnsanlara lansedilmek istenen baska sey oluyor. İnsanin ilgisini oraya cekip haince baska planlar oluyor bizim ulkemiz ustune. Eger vaktin olursa " bir simit makaleler yaz" bul ve bunlari oku veya sesli makaleri dinle. Donen kirli oyunlara tarafsizca bak. Su an dunyada soguk savas devam ediyor. Hersey masada konusuluo masada oynaniyor. İnan tarafsiz birsekilde bu makaleleri dinle
peki makalelerin tarafsız olduğunu nasıl bileceğim?
@BAYMERAKLI İste o yuzden tarafsiz diyorum mantik yurut donen oyunlari karsisindaki Turkiyenin tavrini, ulkelerin bize tavrini sonucta gundemi az cok takip edersin
@BAYMERAKLI dinledikten sonra fikrini yazarmisin bana
Kim demiş akplilere koyun diye? Ben asla birinin demesi ile koymam.
mizah şov :D
Oha vurdu gol oldu be abi :D
Akp'yi destekleyen bayanlar var, anneler var ve sizler nefret dahi etseniz şurda sergilediğiniz tutuma bir bakın.
mizah anlayışınız bu kadar düşük mü gerçekten?
evdeki annelerinize bakmadan bu kadar iğrençleşebiliyor musunuz?
mizah anlayışınız değil ama insanlık onurunuz ölmüş tebrik ederim :)
bazı şeylerin şakası yoktur sizler kendindne başka görüşlere saygı duyamayacak kadar zayıfsınız :)
bir Akp'li olarak cevap vereyim. Biz kendimizden olmayanlarla tartışabiliriz ama sonunda saygı duyarız. Yalnız diğerleri saygı duyamıyor. Eğer kendilerindne değilsek sadece hakaret etmeyi biliyor. Dahası bu insanlar özgür düşünceden ve Atatürk'ten bahsediyorlar. Atatürk ne zaman kendinden olmayan görüşlere hakaret etti? ben bilmiyorum.
İnsanların çekememesi, din ön planda çıktı diye korkmaları hepsindne öncesi sadece menfaatleri için insan olmaları.
Avuclarim patlatasiya 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kim ne derse desin zerre umrumda değil.
İnadına AK PARTİ 💡💡💡💡
Kulaktan dolma siyasetçilerin tek yaptığı şey "Taşlamaktır"
✔👏👏💪💪
Kadının dibisin yürü beeeeeee
Teşekkürler ciğerim 😍👍
@FrambuazlıÇikolata bu arada nickini yazarken üsendim 😅😅😅
Evet bilerek öyle koydum :D
<3 <3 :*
💪💪💪💪 helal size yaa
Siyaset yaş mı gözetiyormuş? @TunçEmir
Emin ol , RTE'den önceki devrin kitabını yazacak derece de has bilgilere sahibim. Lakin bunu burada böyle bir sitede dile getircek kadar haddini bilmez değilim.
Teşkilatçı kimliğimi ispalamak veya öne çıkarmak gibi çabalar sarfedemem.
şu an sana bu kadar açıklama bile kâfi. İyi akşamlar ✋💡💡
Eğer haddini hududunu bilseydin öncelikle "puahhahhaa" gibi ergence bir tavır sergilemezdin. Eğer ben şu an milliyetçi birinin AKP oy vermesini sorgulamıyorsam , senin uyduruk ilçe başkanlığını neden bıraktğınıda sorgulamam. Gerek duymam. İşte bu şu an yaptığın şey varya hani "Küçümseme" bu yüzden olmaz zaten senden zorlamadığın iyi olmuş.
İnan seninle bu kadar polemiğe girmem bile nimet , öp başına koy.
"- Laf anlayan alır karıncadan bile ders , anlamayanın önüne evliyalar diz çökse ters..",
Hadi Allaha emanet ✋ 💡 @TunçEmir
Çünkü bu ülkede Müslümanlık kavramı yok edilmeye çalışılıyor :) Kale en kolay içten fethedileceği için insanlarımız ne yazık ki kandırılıyor. Kandırılmak demeyelimde 3 kuruş para için vatanına ihanet ediyorlar :) Dikkat et şehit haberleri çıktığı zamanlara. Hep en çok ortalığı yakıp yıkanda bunlardır.
hırsız arsız katil yobaz pislik biri geliyor elinde kuran sallıyor
herkes hüloğğğğ diyip oy veriyor
Körü körüne peşinden gittikleri için diyorlar. Onlara göre din e hizmet ediyor ama alakası yok. Baş örtüsü serbest oldu diyorlar öte yandan dine aykırı yapılan saymakla bitmez. İddia kumarını bunlar getirdi. neredeyse bütün işlerde at yarışı yapılıyor bunlar yaptı hipodrom ları. Köylerde bile kredi kullanmayan kalmadı hani faiz haramdı
@Behnann son cümlenin türkçesi yok mu
Bütün illerde
Sen bakma bunlara koyun diyenler de ya hdpli chpli ya da mhpli. Hepsi koyun hepsi yobaz da farkında değiller. Ülkede yobaz koyun olmayan tek kişiyim.
KeMAL kilictaroğlunun geçmişindeki yolsuzluklarini şerefsizlikleri görmemezlikten gelen Kemalistlerin AKP den neden nefret ettiğini anlamak zor değil. Onları tek ve en büyük korkuları İslamın bu ülkeye hüküm sürmesi, Şeriatın gelmesi Ama kurtuluşunuz yok O ŞERİAT BURAYA GELECEK! ;)
Siyasi bir parti olarak Akp'yi sevmiyorum. Ama Akp tabanına saygısızca eleştiri yapanlar dönüp bir de kendine baksın bence.
anketlerde yapılan arastırmalara göre akp ye oy veren insanlar hep ilkokul ortaokul menzunu insanlar çoğunluk yani cahil insanlar cahil insan bilinçsiz insan düşünüp sorgulayamayan kolay kandırılabilen etkilenebilen insan
Yediremekleri için, yıllardır kendileri iktidara gelemedikleri için.
ahmak koyunlar olmasa gelecektik be kardeşim
Sürü gibiler cunku cobanlari ne derse onu yapiyorlar
@Unicorn35 👏👏👏👏👏👏
@Unicorn35 Demokrasi diye bir yerinizi yirtiyosun ama sizin gibi dusunmeyenlere boyle yakistirmalar yapiyosunz. Sizin dedelerinizin siyaseti bitti siyaset artik zeka ile yapiliyor. İnsanlar cahil degil emin olun. Siz bu ulkede asla iktidar gormiyceksiniz. Ama yine koyucaz az kaldi 😂😂😂
@Unicorn35 Bak hala tek zekanin sizde oldugunu dusunup dusunce ve fikir ozgurlugu yok diyen sizlerde mi beyin var 😉
Demokratik bir ulke istiyoruz diye feryat edip kendi gorusunuzu zorla kabullendimeye calisan kabul ettiremeyince hakaret eden sizlerde mi beyin var😉
Eger bu sorulara cevabin evetse birakta biz zeki olmayalim 😂😂😂😂
@Unicorn35 Beyin error verdi degil mi 😉 siz konusursunuz biz yapariz olay bu kadar basit
@Unicorn35 Cogu sey gorundugu gibi degildir. Bak belkide senin ilgini ceken noktaya toplumun ilgisini cekip baska taraftan haince planlar yapiyor olamazlarmi?
Son zamanlarda wolksvagen in yaptigi hatayi duymussundur. İnan bu bile bu oyunun bir parcasi. İnan kimin ne dusundugu umrumda degil. Herkesin kendi gorusu. Ama su ww icin oynanan oyunun icinde bizim ne isimiz var diyexeksin al sana cevabi dinle bunu sonuna kdar
www.seslimakale.com/.../bisimit--kavgalarin-ortasinda-zuntikâmin-silahi-erdogan-9557
Bize koyun diyolar çünkü sağlam koyuyoruz ama hala yetmiyor maalesef @Unicorn35
Kendini bu ülkenin sahibi gibi davranan burjuva sınıfı kendisine karşı olan akp nin oyunu aldığı halkın yarısına malesef Her türlü hakareti yapabilmekteler
Körü körüne hiçbir şekilde hakkını aramayan sürü psikolojisiyle hareket eden bilinçsiz seçmenler için kullanılan bir tabir bu. Yani Ak Parti seçmenine yönelik bir şey değil. Yani bugün AKP değil de başka bir parti iktidarda olsa muhalifler yine o partinin seçmenine koyun diyeceklerdi :)
nefret düşüncelerinin kibarlaştırılmasının tezahürü o tabir. diyelim öyleler. öyle dersen olumlu bir sonuçmu alıcan.
Onu yanlis anlamissin onlar koy un diyor bizde koyuyoruz ama hala doymuyorlar ac gozluler 😂😂😂
@TunçEmir Yok biz yazdim iste cekemeyenler doymadi diye
kim kendinden farklı düşünen bir insana böyle aşağılayıcı ifade kullanıyorsa ezikliğini acizliğini gösterir
Akp çok koyuyor çünkü onlara :)) Anlayın işte
işte tipik bir akp li fazla şey beklememek lazım...
💪💪💪💪👍👍👍👍👏👏👏👏👏❤️❤️
@TunçEmir su yaziyi oku kim kime koymus gor 😂😂😂
www.camlihemsinhaber.com/yazar.asp
@TunçEmir Eksilemiş bir de zavallı. Göreceksin bu seferki seçimde kim kime koyacak ;) Size çok koyuyoruz ama yetmiyor 1 kez daha koyalım bari..
@rakibalik11 CHP’nin başına kaşar peynırını getirseler o bile %25 alır. Yanı burada KEMAL’ın bır etkısı yok.
Kemal işte; pek cıddıye almamak gerekiyor.
Hahaha çok haklı ya :D
Öyle birşey mi yazıyor?
Yetmiyor işte :)) hep fazlasını istiolar
Hem iktidarsizlar hemde doyumsuzlar 😂😂
Hiç kimseye aşağılayıcı sözcükler kullanılmamalı, karşıt görüşten olsa bile. Ama ülkenin durumu göz önünde bulundurulur ise az bile
Sorgulamadan itaat ettikleri için olabilir mi? Koyunların yaptığı da bu?
Akp'nin her olumlu olumsuz hareketlerini savunan kişilere koyun deniliyor...
Bana deseniz bende koyarım :D Kim koyun diyor Koyayım :D
Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler
kendi gibi düşünmeyenleri çekemiyor bu ülke arkadaş;herkes kendini bir b*k sanıyor
Akp'limisin
hayır;gerçekten tarafsızım ben ve siyasette umurumda değil😐
Alt tabaka seçmen. Eğitimsiz. Doğal. Dünyanın her yerinde böyle.
Koyun diyenler "tıpış tıpış" oy vermeye giden koyunlar... Suç bastırıyorlar...
Simdii zorlarina gidyor zihniyeti degistiremedikleri icin koyun diyorlar ama onlara oy vermis olursa en iyisi en akilisi sensindirr.
Çünki asgari ücretliyse ve sarayların kalkınmasını bakanların refahını düşünüyorsa koyundur.
AK PARTİ lilere koyun demiyorlar. Muhafazakar insanlara hakaret ediyorlar.
Çünkü öyleler?
@Behnann sanane.
@Behnann senin gibileri sevmiyorum.
@Behnann biraz daha ot ye dereden suyunu ic oyle gel. ya da hic gelme gelecek bayrami bekle.
Chpli ergen
@FrambuazlıÇikolata evet chp liyim canini sikan veya rahatina bitan durum nedir?
@Behnann sen gorus meslesini dinimile muslimanligimla bagdastirdigina gore kafir deyip ancak Allahimin sorgulayacagi yerde beni , laflar soyluyorsun. Yobaz oldugunu az once de soylemistim.
Akp'den sanane koyunmuş evet koyunuz çünkü iyi koyuyoruz demi
@FrambuazlıÇikolata akp koyar demiyorlar. akp ye koyun diyorlar. koyan koyduran ve koyulan kelimelerini gozden gecirnelisin. Koymayi hep iyi bildik. Siz de koyulmayi canim.
Evini soyana sen sövmez misin hiç?
kötü söz sahibine yakışır. meyve veren ağaç taşlanır ;)
Koyun Gibi Davranıyolarda ondna olabilir mi?
ama koyunlar :D
@Behnann akpli misin
@FrambuazlıÇikolata yazamaz o engelli çünkü burdan değil özelden yazdım ona düşündüğünün tersi durum olduğunu açıklayınca değişik bir hale büründü hakaret seviyesine de gelice engelledm :D
:D :D
Aynen doğru bir şey değil
Bana göre koyu Atatürkçüler de koyun
@Unicorn35 örnek bir şekil a 😃😃😃
@Behnann katılıyorum 👏
@Behnann vatan hainisin kansız it senin gibilerini Cumhuriyeti kurduğumuzda asmıştık zamanı gelince sizinle tekrar ilgilenecez
@Behnann şeriat mı :) size Arap töresini getittirirsek gök girsin kızıl çıksın Türk düşmanları sizi
@Militarist69 ben Türk düşmanı değilim. Müslümanlığı da severim ama
Sen düşünme bunları boşver
kedi ulasamadıgı cigere mındar dermis
herkes yediğinden ikram edermiş !!!
Çünkü sorgulamadan yaşıyorlar
Koyunlar çünkü :DAsjjask
Dindar oldukları için diyorlardır
ne alaka dindarlık dindar baştacıdır kendi yaşantısıdır yobazlık ayrı kavram dinci siyasete karşıyız
@devrimciche Dinci siyaset neden karşısın müslüman değil misin?
@assfddaasasasd müslümanım dinci siyasete karşıyım din vicdan işidir ipotek koyulmaz
@assfddaasasasd görüşümü savunduğunuz için teşekkürler
@devrimciche "Siyaseti önemsemeyen müslümanları, müslümanları önemsemeyen siyasetçiler yönetir." Necmettin Erbakan
@assfddaasasasd erbakan ilk önce islamı ağzına almadan o altınların o fabrikaların hesabını versin islamiyet kolay görünür ama hesabı zordur emin ol
siyasette din olmadığı zamanlar da vardı elbe başörtülü öğrenciler üniversitelerden atıldığı dönemler mesela ya da ikna odaları olduğu zamanlar daha eskiye gidelim asılanlar oldu bu ülkede dinci siyaset yoksa dine karşı siyaset oluyor bu ülkede.
@assfddaasasasd kemalizm ise kastın ben ona kesin karşıyım başörtüsüne kimse karışamaz herkes hürdür
@devrimciche O halde sorun yok.
notunla birlikte senide koyun yerine koymak lazım
Koymalarını istedikleri için :D
👍👍👏👏👏👏👍👍👍❤️❤️❤️💪💪💪💪
@rakibalik11 Sağol kardeşim :)
Pardon, abicim :)
Ewvallah kardesim 😉
Duşunmedikleri için.
Bir dusunen siz varsiniz 😜😜
Peki koru korune gittigimizi nerden biliyorsun bir dusun ya. Butun ser odaklari bu adamin ustune ulkemize oynuyor. Neden diye hicmi dusunmuyorsun? Neden bu adamin butun dusmanlar kendi aralarinda bile dusmanliklari varken neden ittifak yapiyorlar hic bunuda mi dusunmuyosun kendine sormuyosun?
Al bunu dinlemeni siddetle tavsiye ederim
www.seslimakale.com/.../bisimit--kavgalarin-ortasinda-zuntikâmin-silahi-erdogan-9557
çünkü ben yobaz bir koyunum
her seçimde koysun diye
iyi koyduğumuz için
adamın dibisin ! :)
👏👏👏👏👍👍👍👍 ama ne doyumsuzlar arkadas yaa koyun koyun tamam yine koyucaz az kaldi 😂😂😂 @FrambuazlıÇikolata 😉👍
@rakibalik11 Yetmiyor bunlara yetmiyor bu seçimde 1 kez daha koyalım bari de sussunlar :D
@FrambuazlıÇikolata Yok yine susmazlar yenilen pehlivan misali bunlar 😂😂 yedikce yiyecekleri geliyor umarim kendi kendilerini yerler en yakin zamanda
Ahahh, onlara sor :D
Sacmalik işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar