Sanatçı diye bildiklerimiz eli kanlı terör örgütünü desteklemişler. Nasıl olurda yıllarca asker şehit eden pkk uzantısı bir partiye oy verirler. Biz sırtımızı pyd ye dayadık diyen onlar değil mi?
HDP yi destekleyen karaktersiz TÜRKLER var. onlara TÜRK demek istemiyorum. HDP yasalmış PKK taraftarı değilmiş. siz kör müsünüz beyinsiz ahmaklar mısınız o kadar miting yaptılar apo piçinin pkk nın bayrağını açtılar. nasıl bir TÜRK olarak HDP ye destek verebilirsiniz? yorumda HDP yi destekleyen kişiler siz hangi milletin vatandaşısınız? HDP kamera önünde barış der kamera arkasında haince planlar yaparlar. göz boyama bunlar. adamlar pkk itlerine sivil halk diyor sende HDP yi destekliyorsun. bravo yani.
Sonrada barış kardeşlik istersiniz, halbuki Erdoğan'ın dizinin dibinde foto çektirenler kıymetli sanatçı olurlar.. bu İnsanlar ellerine silah alıp asker vurmuyor sadece kürt hareketine siyasal alanda fırsat vermeye çalışıyorlar ki pkk ya ihtiyaç duyulmasın
Pardon ama pyd ve ypg nin ne olduğunu biliyormusun ypg ve pyd süriyedeki bir çok Türkmen kadını tecavüz kamplarından kurtardı pyd ve ypg gönüllü olarak işidi karşı savaşan insanlardan oluşan bir silahlı kuvvetler dikkatini cekerim bedelli ya da zorumlu değil ve HDP DE siyasi bir parti eğer burası cumhuriyet ülkesiyse herkes en hür hakkı olan seçme özgürlüğünü kullanır..
Doğru tabi zaten şu an barış barış istiyoruz silahlar susun kimse ölmesin diyen hdp değil dimi sende haklısın böyle bir medya varken nerden bileceksin yinede bir umut...
Ne savaşı allah aşkına. Savaş karşı karşıya gögüs gögüse yapılır. Bu o. ç. ları kalleşce vurup kaçıyorlar. Bunları savunanda bunlardandır. HDP nin alblemindeki ağaç ne ağacıdır bilirmisin. Yahudi ağacıdır. Yahudi ağacı nedir bilirmisin onuda araştır anlarsın. Adamlar yahudi ya. Neyin savaşı diyorsun.
mantıklı olanı yapmışlardır. birileri koltuk sevdasına düşüp savaş çığırtkanlığı yaparak milli değerlere karşı oldukca hassas psikolojik açıdan oldukça zayıf insanımızın gözlerini kör edene dek adamların yaptıkları gayet bilimsel ve mantıklı birşeydi. yalnızca akp yönetimi istemediği için bu ülke bunu yapmak şarttı ve hdp nin barajı geçmesi tüm türkiyenin yararınaydı. bunlar hassas kafayla değilde bilimsel kafayla değilde bilimsel kafayla düşünebilen herkesin yapacağı mantıklı bir davranıştır
Baris adi altinda, sirf iktidar karsiti olmak icin vatana ihanet...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Askerimize teröristler bunlar diyerek binlerce askeri cezaevine atanlara ses çıkarmayın. İki üç kişi öldü diye meclismi toplanır diyenlere ses çıkarmayın, ülkedeki TC ibarelerini kaldırmalarına ses çıkarmayın, hdp. nin amacı apoyu itibarsız hale getirmek diyenlere (aponun itibarını düşünenlere) ses çıkarmayın, sıradan halka ana avrat küfür edin. Ülkeyi bu hale bunlar getirmedi önce asıl suçluları suçlayın. Ülkeyi onlar yönetiyor
@Tokyo11 Ersin Korkut mu okumuş , ya da aydın? Ne bileyim Murat Boz mu? ya da ne bileyim Barış Atay mı? Nejat işler? Yeşim büber? Bunlar Aydın ve okumuş mu :):):):)
İşte sorgulamadan yargılayan zihniyet örneği murat boz barış altay nejat İşler hepsi 2 Üniversite okumuş yeşim büber tiyatro eğitimi olan oyunculuk ödülü olan biri ersin korkuta gelince o Üniversitesi bitirmemiş ama büyük ihtimalle senden daha fazla araştırma yapıp okumuştur...
Açıp okudun mu? Adamlar okulu bırakmışlar , gidip neler yapmışlar. Bedelli gelince malum yaşda 35 - 40 olunca parayı verip diploma alıyorlar. Okuyun şu kaynakları hele bir o-ku-yun.
Wala ben ilkokuldayken herkes biliyordu ama ayıplamamak lazım Wikipedia diye bir site var gerçi google diye de bir arama motoru var orayada yazsan bulursun bir uğraş yaparsın sen
Aaa tabi doğru sende haklısın senin için okumanın belli bir yaş sınırlandırması vardı dimi tüh bak bunu nasıl atlattım bence artık kıvırmayı sen bırak destan yazmışsın madem bu kadar bilgiliydin bunlarmış okumuş aydın diye gaf yapmasaydın bedelliye gelince senin muhterem cumhurbaşkanın vicdani red yasasını kabul etsin bizde uğraşmayalım bu kadar kimse koltuk sevdasına ölmek istemez...
@Omniscelulaecellula Sen laftan anlamıyorsun galiba. Arkadaşım bak tekrar diyorum. Sadece Murat boz öyle yaptı onu da kaynak linkinin yanında parantez ile yazdım. Diğerlerini açıp okusana hangi birileri okumuş? Aç oku. Lafı çarpıtma.
Bence sen körsün ya da senin bakış acın farklı okumayı öğrendinmi toplamda 4 link var ersin korkut dışında hepsi mezun olmuş neyin etkisi bu anlamadım ki önce okumayı öğren sonra cevap ver hadi hadi...
@Omniscelulaecellula Cevap? "Defol git", ve "Allah'ın belası" diye hakaret eden benim yani? Tahammülsüz ve barbar olan da benim, hem de üstüne cahilim? Memlekette ciddi bir akıl tutulması var bence.
Bu ülke bana ait sana değil benim dedem Çanakkalede destan yazdı güney doğuyu kurtardı ben osmanlı torunuyum benim adım geçti Osmanlının resmi gazetesi olan Takvimi Vakayiy-e de 1847 gidicek biri varsa o da sensin sonradan beyninize pembe renkler sıkılmış nesil olarak
En İyi Cevaplar