Gündem Oyları kullandık mı? Pasara Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kullandım Birazdan gideceğim Oy kullanmayacağım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oyları kullandık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Evet kullandım. oy kullandıktan sonra parti var sanırım :D 0 0 Yorumla
FarkımFelaket Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kullansak da neye yarar haksızlık olduğu sürece neyse. 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kullandim ama sandıkta zarf sayısı azdı katılım az olmus pek umudum yok 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 500 cevap paylaştı. Daha kullanmadım. 15.30 gibi gideceğim. 1 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Akşam 4 de kullanırım sıra beklemeye gerek yok 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. Kullanmadım 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kullandık. 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Gündem konusunda 324 cevap paylaştı. Kullandım 🇹🇷 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet kullandım. oy kullandıktan sonra parti var sanırım :D
Kullansak da neye yarar haksızlık olduğu sürece neyse.
Kullandim ama sandıkta zarf sayısı azdı katılım az olmus pek umudum yok
Daha kullanmadım. 15.30 gibi gideceğim.
Birazdan gideceğim
Mesai bitikten sonra kullanacağım
Henüz kullanmadım
Her şeyden önce vatandaşlık görevi arkadaşlar.
Birazdan gideceğim
Manken gibi bee 😅
Akşam 4 de kullanırım sıra beklemeye gerek yok
Kullandım
Kullanmadım
Gidiyorum
Kullandık.
Kemal dedem 🫶🏻
🫶🏻
Kullandım
Kullandım 🇹🇷
Kullandım abla