+1 yılBabam hep nerde Türkeş zamanında ki mhp der. MHP iktidar olamıyor neden Bahçeli yüzünden çevremde bir çok mhp li olupta Bahçeli yüzünden chp ya da akp ye oy verenler biliyorum kendi bakış açım ise şu ana kadar gördüğüm , tanıdığım bütün Ülkücüler kendilerini kabadayi olarak görüyor ellerinde tesbih höt döt ayrıca kızlarda ayrı bir hava kurt işareti yapıp faceye fotoğraf atınca vatan kurtariyorlar böyle ulkuculuk olmaz. Ülkucu dediğin okur adam olur vatanini savunur şimdi eline tesbih alan kurt işareti yapan ülkücü oluyor bana saçma geliyor yani son olarak cidden bunlarla siyasette konusamiyorsun Bahceli yi sevmiyorum diyosun hemen vatan haini ilan ediyorlar saygı duymuyorlar lütfen arkadaşlar bir şeyi idrak edelim sadece chpli Atatürk ü seviyor ya da sadece mhp li vatansever ya da ya da sadece akpli dinli imanli tarzı tabularinizi yikin artik
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim savunduğum ülkücülük senin söylediğin ülkücülük değil zaten
En İyi Cevaplar
keşke içlerinde sadece Türk olanlar olsa şimdi ocaklarda kürt, çerkes vs. dolu ve bir çok kişi kavgada adam olsun diye gidiyor 80'lerde ki ülkücü hareket gibi olsa keşke yine bende Türkçüyüm
127 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum da vatanını milletini seven kürtlerde var çerkezlerde lazlarda onlara haksızlık etmiş oluruz o zaman sonuçta bütün kürtler pkklı değil vatanını milletini seven insanlarda var içlerinde
Soran+1 yılbende bu düşüncedeyim bize ne araplardan fayda var ne avrupalılardan bize can ve kan kardeşlerimiz lazım
Soran+1 yılher kelimesine katılıyorum ;)
Soran+1 yılben teşekkür ederim düşüncelerinden dolayı
Soran+1 yılMedeniyet adı altında bu düşüncelere karşı çıkan çok ve ben bunları gördükçe ülkemizin neden bu hale geldiğini daha iyi görüyorum
Soran+1 yılÇok zor ama imkansız değil neymiş irkciymisiz neymiş barbarmisiz biz böyle iyiyiz
Soran+1 yılBunların medeniyet duskunlerinin kafaları basmaz buna
Soran+1 yılAynen hele biri var bildirdi duruyor duruyor aynı şeyleri söyleyip duruyor
Soran+1 yılEvet salak salak konusmaktan bask bişey yapmadı madani sisirdi ya
Soran+1 yılBide faşist diyorlar burada bile adamı delirtiyorlar sonra biz faşist oluyoruz 😄
Soran+1 yılsorma bende bıktım :)
Soran+1 yılIsiramazlar nasil olsa 😉
Soran+1 yılRica ederim hak edene hakkini vermek farzdir 😊
Soran+1 yılişin dogrusunu söyledim :)
+1 yılhttps://img538.imageshack.us/img538/2351/UbCS3l.jpg
Ülkücüyüm Turancıyım Türkçüyüm! mhp'li Değilim ! Ülkücülük mhp'nin Tekelinde Değildir.
TTK!51 Yorumla
Soran+1 yılvatanını seven biri olduktan sonra gerisi önemli değil
Ülkü insanı hayvandan ayıran temel özellikdir die başlıyordu geçenlerde okudugum bir kitap
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çoğu ergence davranışlar içinde, zeka seviyesi düşük ne yaptıkları belirsiz gereksiz bir grup. Bir ülkücüyle asla oturup bir şeyi konuşamazsın, tartışmazsın çünkü çünkü medeni vasıflardan yoksunlar; dinlemeyi bilmiyorlar, söylemleri yok. Anladıkları tek şey gruplar halinde birilerine saldırmak. Konuştukları tek dil şiddet.
Şu habere bak daha taze bugünün haberi:
Ülkücüler Kürde benziyor diye Mhp'li dövdü:
https://www. cumhuriyet. com. tr/haber/turkiye/363885/MHP_liler_Kurt_diye_bu_sefer_ulkucu_dovdu. html535 Yorumla
Soran+1 yılsenin zeka seviyen çok yüksekse buralarda çürüme kimsenin zekasına hakaret etmeye hakkın yok birader
Soran+1 yılzeka seviyesi düşük ! diyen sensin birader bu hakaret değilde ne oluyor?
- +1 yıl
cinli diye koreli kovalamislardi bir de, ha terörist diye linc etmeye kalkistiklari askeri de unutmamak gerek.
senin kim oldugun önemli degil önemli olan ülkücü harekatin seni kime benzettigi gjgdzbjhj. - +1 yıl
Benim gözlemim bu. Hakaret maksadıyla söylemedim.
Kendini ülkücü olarak gören grubun içine sızıp çok rahat bir kişiye karşı provakatif eylem yapabilirim. Çok rahat grubu provoke edip biri linç edilebilir. Çünkü çok kolay gaza geliyorlar, pek sorgulamazlar, şiddeti seviyorlar, vurup kırarak ego tatmini yapıyorlar. Bunu her olaylarında görüyoruz ülkücülerin.
Çoğunun sorgulama yetileri düşük, kendi egolarını tatmin etmek için "milliyetçilik" kavramı altına sığınırak diğer insanlara saldırılar, varoluşlarını buna borçlular.
Kısacası "zeka seviyesi düşük" demem bir hakaret maksadıyla yapılmamıştır. Muhakkak zeki insanlar da vardır aralarında ama topluluk olarak benim gözlemim onların gerçekten sorgulama yetileri pek, olmayan zeka seviyesi ortalamanın altında insanlar olduğu.
Soran+1 yıl@kopukucurtma5 Sen koreliyle çinli arasındaki yapı farkını iyi biliyorsun sanırım
Soran+1 yılsen gözlemini değiştir görmek istediğini görmekten vazgeç o zaman daha iyi anlarsın zeka seviyesine gelecek olursak sen buralarda çürüme
- +1 yıl
- +1 yıl
Görmek istediğim değil bu, ülkücülerin çok yakınında da bulundum, üniversitenin ilk yıllarında yurtta kaldığım dönem oda arkadaşım ülkücüydü. Gazi Tıp okuyordu. Sözde en aklı başında olanlardan ama o bile "reis" olmak gibi ergence bazı şeylerin peşine düşmüştü, varoluşunu içi boş bir kavramla ispatlıyordu. Yaptığı hiçbir şey yoktu ama "buraların reisi benim" diyip duruyordu.
Ayrıca tekrar ediyorum ben buralarda çürümüyorum buna inanabilirsin
Soran+1 yıl@kopukucurtma5 sen uygur TÜRKlerine yapılan işkenceleri biliyor musun peki
Soran+1 yılbirader herkesi birbiriyle bir tutamassın senin yanlışın burada
- +1 yıl
Benim verdiğim sadece bir örnek. Bir kişiden yola çıkmıyorum. Ayrıca örneğin @kopukucurtma5 e verdiğiniz cevaptan da yola çıkarak bir şeyler daha yazayım.
Örneğin Uygur Türklerine işkenceler yapıldı diyorsunuz. Kabul ediyorum Çinde bir kesime baskı vardır. Ama sosyal medyadaki bir çok ülkücü grup bir çok yalan videolarla propaganda yaptılar. Her çekik gözlünün zulüm gördüğü videolara "Uygur Türkleri Zulüm Görüyor" başlığı ekleyerek bir çok ülkücü insan topladılar ve bu insanlar hiç sorgulamadan Çinlilere nefret kusmaktan yakıp yıkmaktan başka bir şey söylemediler, yapmadılar. Bir çok saçma sapan fotoğraflarla "Uygur Türkleri Zulüm Görüyor" propagandası yapıldı. Depreme ölen insanların fotosunu kullandılar, sıradan bir kavgada yaralanmış birilerinin fotoğraflarını kullandılar, başka bir ülkede yapılmış kıyımların fotolarını kullandılar hatta işkencelerle ilgili bir canlandırma sergisinden bile foto kullandılar. Hiçkimse sorgulamadan ölüm de ölüm naraları attı sadece. - +1 yıl
@soran cinde kac milyon insan yasiyor ülkene gelen turiste fasistce saldirarak mi kiniyorsunuz durumu?
o turistler cinli bile olsaydi nereden biliyorsunuz yapilan zulme karsi olmadigini?
insanlik mi yani cinde zulm var diye cinliye saldirmak?
e korelilerde trde bize saldirdilar diye kendi ülkelerindeki türklere saldirsinlar madem haktir.
Soran+1 yıl1 tanede işkence görse aynı bin tanesi de aynı sen neyin kafasını yaşıyorsun
Soran+1 yılsana cevap verdim bir grup kesim işkence görüyormus videolar sahteymış bir grup işkence görmesi normal bişey demi
- +1 yıl
E okuduğunuzu anlamıyorsunuz ki. Ben normal ya da anormal gibi bir ifade kullandım mı? Yorumum var mı bununla ilgili?
Demek istediğim, anlatmak istediğim tek şey var orda, ülkücüler yine düşünmeden şuursuzca her videoya her resme atlayıp yine şiddet diliyle konuştukları. O kadar sahte video, sahte fotoğraf yayınlanıyor hepsinin dibine yorumlara bakıyorsun tek bir tanesi " yahu bu nedir " dememiş. Hepsi çinlilere ölüm naraları atıyor. Bu grubun ne kadar şuursuz olduğunu nasıl kolay bir şekilde yönlendirebileceğini belirttim.
Soran+1 yılGördüm de senin gibi ülkücü düşmanı görmedim yazık inşallah bir gün nerede bu ülkücüler diye sende bağırmazsın
- +1 yıl
@soran ülkeye faydaniz ne de nerede bu ülkücüler diye bagirsinlar?
orda burada linc girisimleriniz disinda ne farkiniz var digerlerinden?
hayir linc girisimleri yaptiginizda kendinizi özel secilmis insan falan mi saniyorsunuz.
yaptiginiz barbarliktan baska bisey degil.
gören de ülke kurtariyorlar bilimde ilimde teknolojide ülkeyi ilerletiyorlar sanacak.
Soran+1 yıl@kopukucurtma5 senin medeniyetli anlayışın buysa bırak biz BARBAR olalım. linç girişimi yapılan masum vatanını milletini seven olmuyor
Soran+1 yılen azından senin gibi bir geniş değiller tepkilerini bir şekilde gösteriyorlar. sen uza artık
- +1 yıl
- +1 yıl
+ su teröriste benziyor dövelim
- ya degilse?
+ olsun biz yine de dövelim degilse özür dileriz
vatan sevgisi nerede tam olarak?
Soran+1 yıl@kopukucurtma5 zaten medeni olmayalım senin medeniyet anlayışın it gelsin askeri polisi sehit etsin susalim
Soran+1 yıl@kopukucurtma5 uydurma kelimelerle gelen bana benim düşüncem önüme geleni dövmek değil zaten ben haini dövmekten yanayim
- +1 yıl
Soran+1 yıl@kopukucurtma5 ben sabahtan beri ne söylüyorum kızın sen beni anlamiyormusun 5 parmağın 5 taneside bir değil diyorum hala kalkmış bana aynı şeyi ısıtıp ısıtıp getiriyorsun
- +1 yıl
Soran+1 yıl@kopukucurtma5 ayırt edebiliyor musun dedim destekliyorum oh iyi olmuş demedim !
Soran+1 yılCindeki zulümden haberin var mi dedim hani burada otup duruyorsun ya
- +1 yıl
Soran+1 yıl@kopukucurtma5 biktirdin beni walla usandım ya
- +1 yıl
https://www. facebook. com/PYDSalihMuslim/videos/1706087752954158/
Şimdi bana gelip bu güruhu en azından tepki gösteriyorlar diye savunuyorsun? Yuhh valla, diyorum hep söylemleriniz yok tek anladığınız dil şiddet diye alınıyorsunuz sonra. Önce tartışabilecek seviyeye gelin, sonra tartışalım - +1 yıl
+1 yıl"Ülkücü her insana uzanan insan demek,
Hoşgörü ve sevgiyle bezenen insan demek
Gönülleri fetheden kazanan insan demek
Ülkücü davasını yaşamalı bilmeli
İktidara gelirse hak ederek gelmeli." demiş Ozan Arif, ben de aynen katılıyorum.10 YorumlaKonya/yunak
Beklerim buraya seni, her kurdun pkk yanlisi olmadigini anlaman icin.
Burasi kurtlerin ic anadoludaki yerlesim yeridir
Hemen internetten bak mesela yunakta secimde hdpye ne kadar oy gitmis bu %90i kurt olan ilcede.
Ben soyleyeyim %7 hdpye oy gitti. Hani her kurd ayniydi hepsi pkkliydi. Artik gereksiz irkciliktan vazgecin pkkya karsi birlik olalim. Zaten birligiz de şu an kac tanidigim askerde biri bir kac hafta once 2 mermi yedi catisirken. Celik yelek varmis bisey olmadi.04 Yorumla
Soran+1 yılBen her kurt pkk yanlisi demedim ki
Soran+1 yılYok kardeş. Gormedim sen gorduysen ne mutlu
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/OZbPdZ.png
Buyur kardesim Stras adlı üeyeye vermis oldugun cevap degil mi?
+1 yılNe yaptigini, ne istedigini bilen dusunce tarzina her zaman saygim sonsuzdur
211 Yorumla
Soran+1 yılbizim tek düşüncemiz TURAN son nefesimizi verinceye kadarda öyle olacaktır bize nasip olmaz belki ama elbet çocuklarımız TURANI görecek ALLAH'ın izniyle
- +1 yıl
Umarim olur ulkucu degilim ama yakin buldugum ve şu an ihtiyacimiz olan dusunce bence
Soran+1 yılşu an için değil bizim her zaman bu düşünceye ihtiyacımız vardı bize bu gune kadar ne araplardan fayda geldi nede avrupalılardan bizim ihtiyacımız olan can ve kan kardeşlerimiz
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
Haklisin tabiki dedigim gibi saygim sonsuz
Soran+1 yılteşekkür ederim görüyorsun ki bunu anlamayan insan çok
- +1 yıl
Dar zihniyet onlarinki ne diyebiliz ki bosver
Soran+1 yılkendi ırklarını savunanlara nasıl böyle düşmanca olabiliyorlar anlamıyorum
- +1 yıl
Inan bende anlamiyorum ama sanirim cogu gercek turk degil olsa boyle davranmazlardi
Soran+1 yılTÜRKİYE böyleleri olduğundan bu halde
- +1 yıl
Dogru soze ne denir ki
Adam gibi adamlar ama Partinin başındakiler yüzünden kazanamıyor mhp ihtidarı
40 Yorumla
+1 yılGenel olarak seviyorum, arkadaşlarım var ama bazen saçmalıyorlar. Örneğin Çinli sanıp Uygurlu dövmek, esmer diye kürt sanıp MHPli dövmek gibi.
35 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
İşte bunlar yok olduğunda gerçekten seveceğim bir grup. Bazıları var oturup iki kelime edemiyorsun, siyaset hakkında konuşamıyorsun, bazıları sırf şiddet istiyor, sırf kürt diye adam bıçaklayanları var. Bana göre olması gereken efendi, saygılı, kültürlü, vatansever ve aynı şekilde vatanını seven herkesi kabul eden, dinine sahip çıkan, kavga etmeden oturup iki kelime edebileceğin ama aynı zamanda vatan hainlerine asla acımayan, gerektiği yerde gerektiği gibi kuvvet kullanan insanlar olması lazım. Tabi bu benim görüşüm siz kendinize ne yakıştırıyorsanız onu yapın.
Soran+1 yılbenim görüşümde bu sonuçta kimse ırkını seçip bu dunyaya gelmiyor
- +1 yıl
O zaman tebrik ediyorum seni kardeşim. Sizin gibileri daha çok görmek isteriz :)
Soran+1 yılinşallah kardeşim zihniyetin değişmesi lazım önce
Kimisi farkında kimisi farkında olmadan destekliyor. Bir şey bilmeden körü körüne ülkücü gençlik takılan adamlar bana çok boş geliyor. Lise de örgütlenip millete reislik taslayan tipler vardı aslında tamamen boş adamlardı böyle gençlik olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yıldediğim gibi 5 parmağın 5ide bir değil benim burada sorduğum gerçek ülkücüler !
Soran+1 yılkarıya kıza laf atanlara biz ülkücü demiyoruz zaten bende karşıyım onlarda ülkücü değiller zaten öyle zannedenler sonuçta hepimizin anası bacısı eşi çoluğu çocugu var
+1 yılcCc her zaman milletin yanında terörün karşısında sonuna kadar cCc
21 Yorumla
Soran+1 yılher zaman ve her daim nankörlere hainlere geçit yok !
Ülkücü hareket engellenemez CcC
78 Yorumla
Soran+1 yılcansın
Soran+1 yılAllah zeval vermesin
Soran+1 yılamin
- +1 yıl
Ülkücü Hareket canlanmalı tekrardan
Soran+1 yıl@GezginSokrates sonsuza dek
Her siyasi görüşün aşırıya gideninden hoşlanmam.. oturaklı, bilgili, saygılı ülkücüler iyidir ama oraya buraya saldıran hüloooüğğ zihniyetli adamların temizlenmesi lazım dalga geçiyoruz sonra
30 Yorumla
+1 yıladam gibi adam oluyorlar genellikle.
21 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünmene sevindim
Eskiden ülkücülerin bir davası vardı daha bir ciddiydiler şimdi eliyle kurt işareti yaoan ülkücüyüm diyor mahalledeki serserilerden başka birşey değil siyasetten anlamayan it kopuk sürüsü oldu maalesef eski ülkücüler değil
31 Yorumla
Soran+1 yılit kopuk deme istersen !
+1 yılMhp pkk ile bir oldu ve oyle bir oartiye oy verenler var hala yazik aciyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılhayırdır anlaşma yapılırken yanlarında mıydın şaçmasapan konuşuyorsun
- +1 yıl
Televizyonda gorduk? Koalisyon falan derken bokunu cikardilar akp oylarini dusurmek icin pkk ile anlastilar gorunen koy klavuz istemez
Soran+1 yılulan sen gözlük al gözlük meclis secimlerinde hdp chpye oy kullandı mhpde akpye sen bilmeden daha fazla konuşma istersen
+1 yıliçlerinde her zaman iyi niyet olan kaba adamlar ama yinede arkanızdayım :D
15 Yorumla
Soran+1 yılhepimiz kapa değiliz emin ol
- +1 yıl
tanıyorum sizi kabalık derken kötü değil yani iyi bir şeyi söylerken biraz emredicisiniz o kadar :D
Soran+1 yılben emir almayı da emir vermeyi de sevmem ;) insan ne yapacağını bilir zaten
- +1 yıl
huuu oldu dostum ülkücü hareketi durduramayacağım :D
Soran+1 yılAnlaştık 😉
Ya dinle uğraşmasınlar ya milliyetçilikle. O zaman en azından tutarlı olurlar.
12 Yorumla
Soran+1 yıldinini ve ırkını sevmenin nasıl bir tutarsızlığı olabilir
bence adam gıbı adamlar.
42 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah sevindim böyle düşünmene
+1 yılNefret ederim kendi ustun gorenlerden
612 Yorumla
Soran+1 yıldavamızı anla ondan sonra görüş bildirseydin daha mantıklı olurdu
- +1 yıl
Sizin davanız mı var? Siz bos gezenler tayfasi ne ara dava yaptiniz ilginc.
Soran+1 yılsende beyin mi var bunu anlayacak ilginç !
- +1 yıl
Haha beyinden bahsedende beyine ait birsey olsada ciddiye alsam 😄😄
Soran+1 yılsen beynin ne olduğunu da mı biliyorsun şaşırttın beni
Soran+1 yıldaha fazla kapasiteni zorlama bu gunuk bu kadar zorlama yeter sana
- +1 yıl
Boş Gezenler Tayfası dediğin g. tünü kurtarıyor ama
Soran+1 yıl@ÜlkücüGençlik48 adamsin adamm
- +1 yıl
Sende kardeşim
Soran+1 yıl@ÜlkücüGençlik48 eyvallah kardesim benim
- +1 yıl
Zavallilar.
Soran+1 yılHaklisin cok aciyorum sana yazik
+1 yılBende ülkücüyüm merak ettim hakkımızda ne düşünülüyor?
00 Yorumla
+1 yılülkücülüğü yanlış algılayan ve güden bir kesim.. Kuranı kerimden bahsedip masaya tesbih koyup sevgili isteyen saça bir oluşum..
25 Yorumla
Soran+1 yılsen hiç ocağa geldin mi? tesbihin neresi yanlış? sevmenin neresi yanlış? ülkücüler duygusuz mu?
- +1 yıl
teşkilatındaki adamın sevgilisini isteyen! ocağı iyi biliyorum dostum, saçmalığınıda
Soran+1 yıl5 parmağın 5 ini bir tutamazsın birader nasıl bir saçmalık bana bir açıklasana
- +1 yıl
ger. ekten uğraşmak istemiyorum, senin eşşeğin kancık olsun..
Soran+1 yılseni adam sanıp evlenen de mübarek olsun !
+1 yılülkücülük Gururdur
11 Yorumla
Soran+1 yılCansin
saçmalık.
512 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılvatan sevmenın neresi saçmalık neresi zararlı?
Soran+1 yılülkücülüğü bana anlatma istersen
Soran+1 yılherşeyi bildiğimi ifade etmedim davamı bildiğimi ifade ettim !
Soran+1 yılÜlkü bir hedeftir bizim hedefimiz TURAN ! Irkçı diyorsan diyebilirsin sana göre fark yoktur çünkü !
Soran+1 yılBiz bugüne kadar ne araplardan ne avrupalılardan bir yarar görmedik aksine zarar verdiler madem ırkçısın diyorsun evet IRKÇIYIM araplar bizi kurtuluş savaşında ingilizlere sattığından beri avrupalıların ülkemizi batırmaktan başka bir düşüncesi olmadığından beri IRKÇIYIM ülkemde pkk yı destekleyen kürtleri gördüğümden beri IRKÇIYIM. Bizim kendi ırkımızdan başka bir kardeşimiz dostumuz olmadığını gördüğümden beri IRKÇIYIM. Bunlardan rahatsız oluyorsan benden yana sıkıntı yok ben ölene kadar IRKÇIYIM !!
aykırı her olayda zapt edileyemen liseli ergenler
17 Yorumla
Soran+1 yılLiseli olmayan genclerde var mesela ben ergende degilim benim icin ne soylersin bakalim
Soran+1 yılVatana ihanet olarak yapilacak herseyin karsisindayiz bu cok dogal siyaset mi konusmak istiyorsun knusalim mesaj at
Soran+1 yılChpnin siyaseti hdpnin siyaseti akpnin siyaseti vatana ihanettir akp pkklilari el ustunde tuttu cozum sureci diye hdp kardeslik adi altinda insanlari aptal yerine koyuyor sirtini pkkya dayadigini soyluyor chp akpyi yikmak icin neredeyse hdpnin koynuna girecek hersey ortada ama bizim insanimiz bunu gormemekte israrci malesef
Soran+1 yılTamam ordan devam edelim
+1 yılOcaklarda çay içtiklerini düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılyasin-i şerifler okunduğunu tarihle ilgili bilgiler verildiğini de biliyormusun
- +1 yıl
Tarihi bilgiler osmanlı ya da en fazla karahanlılar oldugunu düşünüyorum bozkurt'uda islam ile bağlaştırdıklarını düşünüyorum
Herseyin asirisii kotuu
13 Yorumla
Soran+1 yılvatan sevgisinin aşırısının neresi kötü olababilr? tabi dediğin gibi herşeyin aşırısı kötü ama vatanı çok sevmenin kötü bir yanı olduğuna katılmıyorum
Soran+1 yılbenim ülkücü anlayışım farklı benim derdim bu vatanın kötüleyen ekmeğini yiyip suyunu içip nankörlük edenlerle pkk yanlısı olmayan kürdede saygım var insanlarada
+1 yılIyi niyeti kavgada kullanmasalar igide
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi şahsi kavgalarda kullanılması kötü
Sevmem.
34 Yorumla
Soran+1 yılnedeni var mı?
Soran+1 yıltabi senin neyi savunduğunu bilmediğim için birşey demeyeceğim ama merak ediyorum ne zorbalıklarını gördün?
- +1 yıl
Ulan ülkücüler olmasa hayatta uyuşturucu şimdikinden fazla olacak sen istermisin çocuğunun kardeşinin abinin babanin uyuşturucu kullanmasini sen istermisin hırsızlık daha çok olsun ulan bizim davamız var davamız gelmiş burda laf ediyorsunuz öğrenin gelin bakalım bir bunların önüne geçen ülkücüler biz komünist degiliz biz türkçüyüz be
+1 yılBirşey Düşünmüyorum
07 Yorumla
Soran+1 yıldüşünseydin kardeşim çoğu insan kötülüyor nasıl olsa
- +1 yıl
Ülkücüyü kötüleyen fahişe çocuğudur onların ben soyunu sopunu sikim davamız vatan
Soran+1 yıleyvallah kardeşimde küfür etmesen daha iyi olur. Davamız Ölene kadar VATAN !
- +1 yıl
Onlara Küfür Etmek Hafif Gelir Haklısın
- +1 yıl
Ükücülerin Aralarında Arada Serseriler Çıkabilir Genelleme Yanlış Ama
Soran+1 yılOlabilir 5 parmağın 5 i bir değil nasıl olsa
- +1 yıl
Aynen
+1 yılKuruSıkı
019 Yorumla
Soran+1 yıldikkat et ağzını açmasınlar
- +1 yıl
:) Kardeşim biz ölüme koşanlardanız. Sende o mahalledensen birlikte savaşalım. Nasılsa kardeş kardeşi öldürüyor biz de birbirimizi kurşunlayalım
Soran+1 yılbizde şehadete koşanlardanız
- +1 yıl
Farklı kulvarlardayız Kardeşim. Ben kurşuna da kafa atıyorum senin silahın var mı yoksa henüz Pıçak mı taşıyanlardansın? Ona göre bir mertebe olmalı aramızda postun para etmeli mesela
Soran+1 yılyok ben bileğime güveniyorum araç gereç kahpelerin işidir ;)
- +1 yıl
Bunu polis asker duymasın :) Sonuçta onlar silah taşıyor.
Soran+1 yılonların görevi ! benim lafım yerine gittiğine eminim ;)
- +1 yıl
Kahpelik içten gelen bir kişilik bozukluğudur. Kimse kimsenin lafıyla sözüyle kahpe olmaz. Kahpe kimdir diyosan arkadaşım dediğin adamın senin arkandan kuyu kazması dostum deidğin adamın seni yarıyolda yüz üstü bırakmasıkardeşim deidğin adamın seni kavgada satması sokakta giderken esrarı çekip sana kaa tutan adamın lafları captagonu yutmuş kafa trilyon olan karşısındakini sırtından bıçaklayan kahpedir. Sivil halkı kurşunlayan insanhayatını hiçe sayan kendi vatandaşını öldürendir en büyük kahpe. Bunu düşünenleri savunan ve aslında kim oldukları bilinen amaa soru mayetinde dayatılan veya dayatılmaya çalışan kişidir asıl kahpe.
Soran+1 yılBiz bu vatanın ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet eden polisimize askerimize kurşun sıkan pusu atanlar KAHPE diyoruz !
- +1 yıl
Her neyse mevzu uzuyor boş yere. Senin kahpe anlayışınla benim anlayışım farklı kardeşim. Ben bu ülkeye askerlik yaptım geldim bu vatanın da evladıyım. Kimseye de kahpelik yapmadım yapanıda sevmedim. Ne türk milliyeçisi Ne Kürd Milliyetçisi 2si de bana ters. Ben insanı severim Irkçıları sevmem
Soran+1 yılpkk destekçisi değilsen vatanın milletini seviyorsan beni sevip sevmemenin bir önemi yok benim için
- +1 yıl
Ben halka yapılandan huzursuzum kardeşim benim sorunum bu. Türk Kürd benim için farketmiyor. Ben empati kuruyorum
Soran+1 yılBende empati kuruyorum sehit düşen annenin babanın kardeşinin eşinin çocuklarının ne günahı var
- +1 yıl
Sivil halkın da bir günahı yok.. Küçükken Counter Strike oynardım. Orda rehineler olurdu ben onları hep kurtarırdım ama bazıları da onları zevk için öldürürdü. İşte şu an öyle oldu zevk için insanöldürüyolar.
Soran+1 yılKim kimi öldürüyor bana bu soylesene
- +1 yıl
Bilmiyon mu? Yani şimdi sen bunu bilmiyon ölemi. E tabi bilmezsin hangi medyayı takip ediyosun anladım şimdi ben. Objektif ol kardeş olayları 2 taraflı tart tek taraflı düşünme. Şimdi bak Hdpbinalarını yıkıyolar ateşe veriyolar Doğuya ait otobüs firmalarına saldırıyolar taşlıyorlar. Hele bu neki ülke içten içe savaşa gidiyor bilmiyorlar.
Soran+1 yılBunların hepsi keyiften olmuyor birader askeri sehit edersen bunlar olur daha fazlası olmadığına sukredin
- +1 yıl
Haa bu yani :) Kısasa kısas mı diyon.
Soran+1 yılAynen Eden fazlasıyla bulur diyorum 😉
Gündem konusunda 974 cevap paylaştı. Gereksizler.
514 Yorumla
Soran+1 yılne için gereksizler?
Soran+1 yıl@tenntenn adamsın
- +1 yıl
@soran Sizinkiler ile ilgili soru da sormuşlar bak: www.kizlarsoruyor.com/.../q3794439-teror-olaylarinin-sorusturulmasina-karsi-cikan-mhp-neden-terore-karsi
Soran+1 yılneyini araştıracaksın birader terörü kimin yaptığını mı bunu aklın almıyorsa benim seninle konuşacak bişeyim yok ;)
Soran+1 yılsen paylaşmadın mı bunu birdader
- +1 yıl
Ama bak bu komik: www.birgun.net/.../...ir-mhp-liyi-dovdu-88824.html
Soran+1 yılsizinkilerle ilgili soruda sormuslar dıyen sen degıl mısın bırader
Soran+1 yılben ilk önce sana cevap vereyım dedım bırader bende zaten sen sordun demedım sormuşlar diyen sen değil misin dedim
Nefret ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılEdersin tabi ;)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler