resimli mizah sayfası gibi birşey. paylaşımlar anonim yapılıyor, bunun gibi şeyleri paylaşmışlar.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bir çocuğun ölümüyle böyle dalga geçilebileceğini aklım hayalim almadığı için acaba şunu mu demek istediler diye düşünüyorum. Obama ve David Cameron olayı görmezden geliyor ve insanlar hala tvde eğlence programları izliyor falan mı demek istediler çünkü Cameron üzerinden atlamış falan.
Ölen bir çocuk üzerinden siyaset yapılmasını doğru bulmuyorum hele böyle alaycı bir tavırla
Aslinda manali. Akdenizde tatil yapan o sularda yuzen insanlar bir mezarlikta egleniyorlar
Dalga geçenlerin başına gelmesi ve bizlerin de onlarla dalga geçmesi temennisi ile...
Cevap
4Cevap
çok normal 4chan kuruluşundan beri böyledir. internetin günah mekanı
pedofil, katil tipler çıktı bu siteden geçmişte. her şeyle dalga geçilinir hiç bir şeye sayğı yoktur.
Yanlis yapiyorlar. Yaptiklari sey dogru degil. Karsilarinda bir terörist yok. Bir cocuk var. Sucu olmayan sucsuz bir cocuk
bazilarinda mizah degil elestiri var. obama herseye kayitsiz kaldigini gösteren resim
Kucucuk gunahsizla bu sekil dalga gecmeleri sonlari pek iyi degil yanlarina kalmaz
Allah ıslah etsin gerizekalılar
Ölen kim olursa olsun , ölümden mizah olmaz.
tez zamanda evlat acısı yaşamaları temennisiyle...
sıçayım sizin espri anlayışınıza sokayım
Vicdani olmadiklarini bir kez daha kanitladilar
Sizin ben mizah anlayışınıza..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar