Hemen linçlemeyin türkiyede değiliz zaten belçikada yaşıyoruz yani mülteci değil.

Doğum gününü kutlamıştım hikayede görüp. Bana daha önce aşık olduğunu söyledi bende reddettim şimdi arkadaş kalalım dedi çok iyi biri ama ailem onaylamıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hemen linçlemeyin türkiyede değiliz zaten belçikada yaşıyoruz yani mülteci değil.

Doğum gününü kutlamıştım hikayede görüp. Bana daha önce aşık olduğunu söyledi bende reddettim şimdi arkadaş kalalım dedi çok iyi biri ama ailem onaylamıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onun Arap ilkel kültürüyle yapamazsın sen de aklını kullan hayatından tamamen çıkar. Arkadaş olursan kapilirsin o da bunu istiyor zaten erkek evlenince değişir sakın unutma bunu
O benim alkol içip her şeyi yapıp dine göre yaşamadığımı bilerek aşk itirafı yaptı ama. Hem burada Türklerin araplarla evlenmesi çok normal ve iyi oluyor yani anlaşabiliyorlar afgan pakistanlı falan
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diye bir şey duydun mu hiç geçen instada bir reels gördüm kız açık mini etek giymiş adam da kızın kısa eteklerini çöpe atmış kadın da sinirleniyor yorumlar aynen şöyleydi erkek öyle de kabul etse evlilikle sevgililik bir değil evlilikte değişecek birçoğu böyle yorum yapmıştı evlilik sadece kişiyle değil ailesiyle de evleniyorsun
Yani bilmiyorum ben onu denemek için gittiğim partilere davet ettim dersi olmasa sırf ben olduğum için bile gelicekti yani belki içmezdi ama ben cehenneme gitsem sırf benim yanımda durmak için gelir gibiydi flört ettiğimiz dönem şimdi arkadaş olduğumuz için bilmiyorum ama yani. Ailesi de yok ayrıca ve pek baskın bi insan da değil çok naif ben ne desem yapar
Şimdi yapar senden emin olduktan sonra şimdiki gibi olmaz benim bir kız arkadaşım vardı oğlanla sevgili oldu ilkin oğlan bunu etkiledi bayağı ne dese yaptı prenses gibi hissettiriyordu kıza sonra kızı itten pişman etti
Aşk bitiyor emin ol aşk bittikten sonra nasıl olacak o önemli
Ben sadece mantık çerçevesinden bakıyorum zaten ona karşı ufak bi hoşlantıdan fazla bi duygum yok ben aşktan çok çektim 3 yıl o yüzden zaten artık birine aşık olabileceğimi sanmıyorum şimdilik. Onun aşkı biterse nolur bilmiyorum ama saygılı bi insana benziyor sadece değişik çocuksu hareketleri var anlayamadığım yani onu da olgunlaşmamış erkek olarak adlandırıyorum artık
Orası Belçika Arap Türk evlenebilir karışık çok, ama türkiyede böyle bişey yok imkansız!!!
Ben türkiyede de çok duyuyorum ama
Nerede duyuyorsun? Hangi şehirde
Her şehrinde var yani Anadolu’nun doğuya yakın yerlerinde ve İstanbul’da falan çok
büyük şehirlerde olabilir İstanbul İzmir Ankara gibi yerlerde, ama iç Anadolu Akdeniz Doğu tarafları Araplara ne kız ne erkek vermezler bizim Kültürümüz çok farklı onlara göre
İgrenclik
Neden
Ne yaa suruyeli afgan falan yaa