Ben bir Vatansever, Atatürkçü, Milliyetçi olarak CHP nin HDP gibi bir terör örgütü temsilcisine destek vermesinden utanıyorm vallaha utanıyorm içlerinde ne kadar hain varmış ya mesela Hüseyin Aygün vardı tam bir pkklıdır bu adam nasıl olrda CHP nin içinde yer alırdı Cumhuriyeti kuran partinin böyle yapması kafaları karıştırıyor gerçekten Atatürk'ün Milliyetçilik ilkesini es geçiyorlar hep CHP'ye veriyorz bakalm napıcaz bu seçimde ?
Cevabın nedir?
+1 yılBu tür söylemler bana hep iktidar partisinin propagandası olarak geliyor. Sözünüze göre hareket etmem. Şimdi bende gizliden şöyle bir yazı yazabilirim "12 Yıldır akp'ye oy verdim ama artık yalanlarını gördüm". GÖrdüğünüz gibi çamur atmak kolay ve bana inandırıcı gelmediniz.
Atatürk ilke ve inkilaplarına inanan, çağdaş düşünceyi kendine kılavuz edinmiş, Cumhuriyet değerlerini savunan bir insanım. Chp'nin tarafında değilim. Bir parti bu kadar özünden kopmamalı. Yanlış yönetiliyor ve her fırsatta her yerde dile getiriyorum bu haliniz utanç verici.
Hdp anlayışına asla oy vermem. Belki yasalar önünde özgür ve suçsuzlar ama benim vicdan mahkemem de her seferinde müebbetten hapis cezasına çarptırılıyorlar.
Chp ve hdp'nin aynı paralel de olduklarını da kabul ediyorum ama iş birliği yaptıklarına inanmıyorum. Farklı amaçlar için çalışan iki partiden bahsediyoruz. Elbette yakınlık olacaktır. Tıpkı iktidar partisi ile saadet partisi gibi. BU çok doğal. Fenerbahçe düşmanı bir Galatasaraylı da Galatasaray'ın olmadığı yerde Beşiktaş'ı destekleyebiir Fenerbahçe'ye karşı. Çıkar ilişkisi denir buna ama kalkıp da Beşiktaş taraftarı olmaz.
Her parti içerisinde farklı görüşten insanlar var ve olacaktır. İktidar partisi içinden de pek kıymetli (!) cumhurbaşkanı çıktı. Sıfatlarını ve kendisini sevmiyorum. Vatan hainliğiyle yargılanması gereken bir insan. Üstelik çoklu suçlardan. Örneğin yolsuzluklara karışan bakanlar var.
Bu demek değil ki Chp'yi hoş görmeye çalışıyorum. ASLA ! Ben herkesin yargılanmasını ve kanunlar karşısında eşit olmasını isterim. Yani Chp'ye yüklendiğiniz yerde iktidar partisine salvo atış yapmak gerekir diyorum.
Oy kısmına gelirsek. Kerhen Chp'ye oy verme kısmını geçeli çok oldu. Kasten tepki gösteriyorum ki kendilerine çeki düzen versinler diye ama nafile. Toplumsal bir harekete ihtiyacımız var.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkardeşim siz daha bu memleketi o parti bu parti diye böyle bir konumda ayırırsanız yandınız tüm partiler hdp ye düşmeli birbirimize değil. Millet hala koltuk sevdasını yenemedi yok saray yok şöyle yok böyle orda herkez şehit olurkende bende şehit olmak istiyorum demekle olmuyor
00 Yorumla
+1 yılBen de utanıyorum ama Y-CHP oldu artık o... Akp hdp ile çözüm süreci yapınca, chp'de hdp kartını oynuyor... Ama millet görüyor... Benim kızdığım nokta neden türk siyasetçi az ve neden baskın olamıyorlar?
Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türk halkına Türk milleti denir
M. Kemal Atatürk, o zaman yöneten de türk olmalıdır...21 Yorumla
Soran+1 yıltebirkler güzel yorum
bazı şeylerin farkına varan birileri var şükürler olsun ki...
02 Yorumla
Soran+1 yılbu akpnin pkknın önünü açtığı gerçeğini değiştirmiyor
- +1 yıl
ben akp yi savunmuyorum hiç bir şekilde aslada savunmam ama yaptığı çoğu şeyi kılıçdaroğlu yapmazdı chp nin başına gerçek atatürkçü gerçek bir türk gerçekten milletini savunacak biri gerekiyor adam gibi adam gerekiyor yani o şekilde birisi gelmedikçede chp ye oy vermeyi düşünmüyorum şu an da hiç bir partinin başında doğru düzgün biri yok ama en azından yapılan şeyler göz önünde bulundurulmalı diyorum akp alsın demiyorum ya da başka bir parti gerçekten hak eden hangisi ise o alsın ama genç arkadaşlarımız gidipde özgürlük diye ortalıkta yalan dolan laf söyleyenlere verdikçe onları meclise soktukça bu ülke düzelmez
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
Malesef Atatürkçü ihtiyacını karşılaması gereken Chp bunun aksine bu ülkede Atatürk milliyetçiliğine son vereceğiz diyen Sezgin Tanrıkulu gibi adamları bünyesinde barındırıyor. Bu benim bir Atatürkçü olarak zoruma gidiyor. Mhpye Akpye oy vermem Chp'de hitap edemiyor malesef gelde seçim yap yapabilirsen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürtler dağdan insin siyaset yapsın diyenler şimdi Kürtlerin siyasi kanadını yokedip pkk yı önemli yere getirmeye çalışıyor, hdp yi düşman edip imralı. görüşmelerine devam etmek kimin fikri acaba, hdp bitsin Kürtlerin tek temsilcisi pkk kalsın mantığı nedir. Kürtleri. terörize ediyorsunuz farkında değilsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhdp ile akp'nin daha çok ortak yönü var, bırakın bu palavraları. dengir mir mehmet fırat akp miletvekili iken nasıl hdpli oldu? ayrıca doğu illerinde neden hdp ile sadece akp yarışıyor?
ayrıca çözüm süreci deyip kürtçe kanallar açan, imralıyla görüşen, sayın öcalan diyen de akpliler değil mi? geçmişi ne çabuk unuttunuz :D01 Yorumla
Soran+1 yılakpde aynı biliyorz
Muhsin Yazıcıoğlu şehit olmasaydı bilader bunlar olmayacaktı...
Yiğit adamların sonu hep toprak.
Nerde dallama var tepede.02 Yorumla
Soran+1 yılMuhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü kader değildi süikast idi.
baktılarki Muhsinin partisi aldı başını gidiyor adamı duman ettiler.
CHP'de anladı artık tek başına bir halt edemeyeceğini, AKP'nin yaptığını yapıyor iktidara gelene dek birilerinin üstüne çıkıyor, büyümek için gerekli bir strateji
00 Yorumla
+1 yılBence hdp'ye bayılmıyorlar. Hdp'nin akp kadar büyük bir tehdit olmadığını bildikleri için destek oluyorlar. Akp'den kurtulunca hdp'yi her türlü bastırırlar.
10 Yorumla
+1 yılşu an bulunduğumuz durumda Devlet Bahçelinin koalisyona evet demesi ve ortalığı pkknın partisine bırakmaması gerekliydi. Chp-Akp-Mhp koalisyonu Akp-Chp-Hdp den iyidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Mhp koalisyon istedi? 7 haziran gecesi daha 'erken secime gidilsin' demediler mi?
+1 yılOnlar Atatürkçüler miydii jskdj :D :D Atatürkle uzaktan yakından bir bağlantıları yok. Atatürk dine saygısı olan biriydi. Peki kıçıdaroğlu? Atatürkü okumak farklııı Atatürk'ü anlamak farklı.!
19 Yorumla- +1 yıl
@Leon26 başörtüyü hizmetçiler takar demesi ne derece doğru sizce? Din dersinin zorunluluğunu kaldıracağız demesi ne derece doğru? Bu ülkenin resmi dili Türkçe, resmi dini İslam.! Eşşek gibi o dili konuşup saygı duyacaksın. Eşşek gibi o dersi de göreceksin.! Ben nasıl sizin yobaz düşüncenize saygı duyuyorsam sizde benim başörtüme dinime dilime saygı duymak zorundasınız.! Çok iyi bir parti olsaydı o şerefsizlerle birlik oluşturmazlardı.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
tabe haklısın :)
Soran+1 yılyalandan mağduru oynama kızm kimse başörtüsüne laf etmiyor türbana laf ediyor türbanı siyasi bir silah haline getirdiğiniz için insanlar laf ediyor başörtü dediğimz şey anadolu kadnlarının herzaman taktığı şey ama Türban bir araç olmuş drumda
hüseyin aygün geldi ve gitti ön seçim yapıldı ve birçok yerde halk kimi istediyse o vekil oldu. Saçma sapan başlıklar açıp demagoji yapma. Chp li olmadığını da çok iyi biliyorum maksat başlık açıp çamur atmak!!
10 Yorumla
+1 yılKardeşim vatan sevgisi insanda din duygusundan din hissiyatından gelir, bir adamda Allah sevgisi din inancı yoksa vatan sevdası da bekleme, umarım özet oldu mesaj alındı.
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdi abi ben mesela ateist bir adamım diyelim ben bu vatanı milleti sevemezmiyim böyle bişeymi var
Soran+1 yılMilliyetçi olmak için illa dindar mı olmak zorundayız
- +1 yıl
Kardeşim araştır, incele benim dediğime gelirsin er ya da geç.
Gizli Üye(25-29)+1 yılzaten şunu insanlar bir türlü anlayamadı chp eski chp değil artık. atatürk öldüğünden beri değil!
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAk partiyi devirmek için hainlik yapanlara mı oy vereceksiniz bence düşünün
31 Yorumla
Soran+1 yılhainler diyosnda ben akpartiyide hain olarak görüyorm hdp bdp kimlerin onayıyla geldi meclise
Gizli Üye(36-45)+1 yılHDPyi destekleyen herkesten utanıyorum bende. Ne CHP ne de MHP koalisyona evet demediler, HDP'ye bıraktılar.
bir milliyetçi olarak üzülüyorum33 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeröristlerle ilk işbirliği yapanın kim olduğunu unutmayın bence. Hem de hakkı ile meclise girmiş bir partiyle değil, bizzat terör örgütünün kendisi ile masaya oturmuştu birileri.
03 Yorumla
Soran+1 yılakpartiden bahsediyosun işte
Cevap sahibi+1 yılEvet. Akparti bizzat pkk ile işbirliği yaparken chp hdp ile yapıyor bunlar kıyaslanamaz bile. Ak Parti saf dışı bırakılabilse chp hdp'yi kolayca bastırır.
Soran+1 yıldoğrusun
+1 yılartık farkına varı chp akp yı devırmek ıcın butun turkıye dusmanlarıyla ıs bırlıgı yappıyorrrrrrr
05 Yorumla
Soran+1 yılama bu akpnin pkkya yol açtığı gerçeğiini değiştrmıyor
- +1 yıl
Alp. o yolu açmadı chp ve mhp destek verip oy vererek hdpkk ya yol açtı ıslam ölümlere karsidir alp nin çözüm süreci de ölümlere karşı olduğu için öyle gözüküyor islama göre ölümü engellemeye çalıştığı için ama su bıçak kemiğe dayandı ve pkk nin bitmesi için saldırması lazım yabancı ülkeleri. türkiye üzerindeki tek kozu hdpkk didir
- +1 yıl
Ha chp başkanı isaiilde sorulan bir soruya biz başa gelirsek. israille çok iyi ilişkiler kurarız diyor biz hukumetimixden memnun değilim diyor muhsin başkana aynı soru baskka bir ülkede yöneltiliyor o ne diyor benim hükümetim benim devletim ve icislerim beni ilgilendirir bizi ilgilendirir sizi ilgilendirmez diyor
Soran+1 yılya arkadşım yalandan mhpye chpye suç atma erdoğan demedimi dağdan inin meclise gelin onlarda bdpyi kurdu
bırak şimdi İslam yolunu falan din ile çözülecek iş değil bu bizm askerimiz yokmudur
bu arada israilli iyi ilişkilerin kurulması bize kar kazandırır filistine yeteri kadar yardım ettik arap devletler neden yardım etmiyorda Türkler ediyor filistinin kardeşi araplar neden etmiyor koyn gibi olmayıın biraz okuyubn- +1 yıl
senden kat kat fazla okudugum ıcın sıkıntı yok arkadasım ve cozumun ıslamla oldugunu bılen adam bılıyordur ıslam cozum degıl dıyen munafıktır ıslam herseyı cozer herseyı ısraıl pıcı kımkı ııskılerımızı guzel tutacaz he yıllarca boyun egen onderlerınız sayesnde nereye vardı bu ulke he elın kafırıye olumlu ılıskı muslumana yakısmaz ve ısraıl kı su anda kı karısıklıklarımızın en buyuk mımarlarındandır pkk sadece alman ıngılı< yardım etmıyor oda edıyor sonra senın vekılın safak pavey en ve aılem hdp ye oy verdık desın ıyı salladık desın asıl vatan haınlerı sızsınız
chp-hdp die b, işey yok bunları uydurup milletin aklını bulandırmayın seçim önü açık açık akpliyim de kaçak dövüşüp milleti CHP DEN sogutma
05 Yorumla
Soran+1 yılalgı operasyonu yapmıyorm rahat ol bir çok CHP li benm gibi düşünüyo
Soran+1 yılgözünü seveyim CHPnin içindeki kürtçüleri görmüyormu gözün neresi milliyetçi ya Atamın partisi böyle olmamalı
Soran+1 yılArkadaşım çıkar diyenmi var bütünlüğü bozan kim varsa ölecek biz Cumhuriyeti kuran partiyiz tabiki birleştirici gücüz ama birliği bütünlüğü bozan kim varsa hainlik yapan kim varsa ölecek
Mhdp devlet bahçeli cikipbne dedi chp hdp ozentisi milletvekillernden kurtulmasi lazim dedi
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende izledm haklı adam
+1 yıle o zaman oy vermeyin. sonra da gelip ağlamayın buralarda
06 Yorumla
Soran+1 yılhacı onu bırakta senin partilerini hiç oy vermeyiz onuda bil yani
- +1 yıl
e vermezsen böyle sürünürsün kapitalist sistemde
Soran+1 yılne sürünecem sürünmemin sebebi gelen kahpe iktidarlardan dolayı avrupa ülkelerinin hangisinde komünizm var ordaki halk sürünüyormu adamların asgarisi 2000 euro devlet her çocuk için para veriyor işsizlik maaşı 1000 euro bunları komünizm olmadanda yapablilirz ama yapmıyor hırsız devlet adamları senin sistemde bu ülke yürümez ekonomik olarak çöker bu ülke
- +1 yıl
işte onu diyorum oy vermezsen böyle kapitalizmi savunursun bana
Soran+1 yılkomünizmin devlet yönetme anlayışı iyi olsada siyasi politikası yine uymuyor abicim anti Milliyetçi yapamassın sen bu ülkeyi :)
- +1 yıl
doğu perinçek hem milliyetçi hem sosyalist
+1 yılOna bakarsan akpde bir millet vekili vardı abisi de hdp de millet vekili?
05 Yorumla
Soran+1 yılakpde çok varya merak etme ben hdpyle akpyi ayırmıyorm ikiside bu vatan için tehlikeli
- +1 yıl
Kardesm sen chpnin basindakiler kemal. kilicdaroglu olsun muharem ince olsun hdp destekliormu ona bak
Soran+1 yılsadece genel başkanlara bakarak partinin siyasi tutumu belilenirmi
- +1 yıl
Iyide her partide 500 kisi oldugunundusun bunun 50sinin hdp destekliyen olmama ihtimali %0 hrr partinicin nekadar sevmesekte turkiyede bir hdp gercegi var artik
Soran+1 yılonu hepimiz kabllendik artk zaten hdp gerçeği var artık
o olmasa tunceliden vekil gelmeyecekti o yuzden şimdi yok zaten
00 Yorumla
+1 yılvalla hepsi rekabet içindeler hiç biride ülkeyi savunmuyo ben sadece Atatürkçüyüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcehape yıllardır aynı nane , sene 1991 hadep ile cehape kol kola meclise girdiler , cehape bu ülkenin başlı başına bela pkk dan daha beter ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılakpli değiliz biz
Cevap sahibi+1 yılben diyorum armut sen diosun elma , kafan mı güzel nafsımın gözü
Soran+1 yılarkadaşım teröristleri meclise çağırdı tayip erdoğan dağdan inin meclise girin dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen koskoca Atatürk'ün partisisin. Tamamen çizgisinden uzaklaştı.
00 Yorumla
+1 yılakp içindeki pkklıları bir araştır😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorö biliyorm ben akpartiyide iyi biliyorm
Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. birilerinin bunları görebiliyor olması güzel
00 Yorumla
+1 yılakp uzun vadede en tehlikeli düşman
00 Yorumla
+1 yılUtanılmalı zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılakpli değiliz haberin olsun
- Gündem konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhala daha beraberler
00 Yorumla
+1 yılChp- hdp birbirine çok yakışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep chpye verme