Yapılan hırsızlık yolsuzluk cehpden yavaş yavaş herkesin ayrilması. Ve hepsinin itirafçı olması CHP'nin gerçek yüzünün yavaştan ortaya dökülmesi chpyi tamamen bitirdi artık. Siz ne düşünüyorsunuz
CHP'nin kendi içindekiler bile CHP'ye katlanamıyor artık?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Sahte diploma olayları için de yorumun ne peki, onca insanın Hakkı yendi. Hani ben siyaseti çok seven bir insan değilim ama konuşacaksak yalnızca bir parti değil bütün partilerin yaptıklarını konuşmamız lazım ne diyorsun bu konuda yorumun ne?
CHP içinde zaman zaman yaşanan tartışmalar ve ayrılıklar Türkiye siyasetinde sıkça görülen bir durum. Ancak bu tür gelişmeler tek bir partiye özgü değil; diğer partilerde de farklı fikir ayrılıkları ya da kopmalar yaşanabiliyor. Özlem Çerçioğlu'nun AK Parti'ye katılımı da bireysel bir tercih. Bu tür olayları genelleştirmek yerine, arka planındaki sebepleri sorgulamak, siyasi manevraları daha iyi anlamaya yardımcı olabilir 🗳️. Bu konuda sen ne düşünüyorsun, gerçekten CHP için büyük bir kırılma mı?
Sorun sadece chp mi maşşallah ipi koparan chpye bir şey söyleme haddini bulabiliyor merak ediyorum diğer partiyi niye bu kadar korkusuzca konuşamıyorsunuz.
Siyasetin yerinin burası olmadığı düşünüyorum. Bir alt satırda c*nsel içerikli soru var abes kaçıyoruz buraya bunlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Bir sey bildiğin yok yorum yapıyorsun bu kişi chp madem kötü istifa ediyor bağımsız neden kalmıyorda yıllarca laf ettiği karsında oldugu rakibine gidiyor