arkadaşlar hdpliler hakknda ne düşünüyorsunuz sempatiklermi
Cevabın nedir?
Gündem konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yorumlar ilginç:
* Vatan hainleri: Hüküm çoktan verilmiş, benden olmayan vatan hainidir diye yaftala, linç ettir!
* Ococuklari: Yani bu hakareti yazan O. Ç. değil?
* Uyusturucu tefeci kapkac cetesi: Uyuşturucu tekeli daha çok Mehmet Ağar-Tansu çiller döneminde ve hatta 1980 darbesinde yaşanmadı mı? Nasıl olduysa askerler yönetime el koydu, sıkı yönetim varken sevkiyat son hız devam etti!
* Tecavuz eden mensup: HDP'nin en az oy aldığı şehirlerde, tecavüzcüler, hatta eşek tecavüzcüleri Çorum'dan Kırşehir'e yeterince yaygın değil mi?
* Kaltaklar: Yani tecavüz edilebilecek, insan yerine konulmayacak kadınlar diyerek asıl tecavüzcünün sen olduğunu ifşa etmişsin.
* Hiçbirini sevmem vatan hainidir: Onlar seni çok seviyor ama?
* karaktersiz , iki yüzlü , düzenbaz, vatan haini, nankör: İki yüzlülük, nankörlük, düzenbazlık, karaktersizlik konusunda sizle kim yarışabilir ki?
* mhp gibi milliyetçi onlar da: Türkiye'de, Müslüman olmayanların, Müslamanlar'ın, Türk olmayanların, Türklerin ve hatta eşcinsellerin haklarını savunan başka bir "milliyetçi" parti olsun, onlara dahi oy verebilirim!
* Beyin yoksunu asalaklar. Kendi mezarlarını kazan bir grup cahil: Tunceli HDP'ye oy veren şehirlerden biri, eğitim oranı, üniversite mezunu ortalaması, okuma yazma oranı en yüksek şehir. Niğde de HDP'ye en az oy veren şehirlerden biri, en azından eğitim oranın en düşük olduğu şehirlerden biri.21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMhp liler hakkında düşündüğümün aynısını, milliyetciliğin ve ayrımcılığın hertürlüsüne karşıyım, Hdp halkların kardeşliği için çalışsa can kurban ama onlarda kürt milliyetciliği yaparak bizleri üzdüler, kardeş kanı dursun diye çalabayan uzlaştırıcı parti yok.
00 Yorumla
Vatan hainleri kime sempatik gelsin yaa? Ancak kendileri gibi teröristlere sempatik gelirler... Ayrımcılık yapmayın diyorlar.. Ne Ayrımcılığı seçim sonrası ellerinde Apo resimleri, küçücük çocuklara apo resmi baskılı tişörtler giydirip sokaklar da kutlama yapan insan onlar.. Onun için vatan hainleri OLDUĞUNU düşünüyorum. Sempatik değil çok itici buluyorum.
11 Yorumla
+1 yılDüşüncem şu sadece HDP diye bir partiye oy veren insanlardır. Kötü olumsuz bir düşüncem yok
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
21Cevap
barajı geçsin dediler geçti türkiye partisiyiz dediler okey kabe taksimdir dediler tamm şimdide polisleri vuruyoalr bomba patlatıyolar devam türkiye oy verin benim annem kürt babam türk ama ben inanmıyorum onlar kürtleri temsil etmiyor benim abim sınırda asker sizinde çocukalrınız asker olsun görürüz barış süreci diyolar masaya oturuyolar pkk bizi dinlemiyo diyoalr şimdi olaya bak o akdar şehidin hesabını kim vericek oy verenler düşünsün ama
20 Yorumlaİlk önce çözüm sürecini başlatıp , sonra Pkk ile alakamız yok diyen bir parti için ne düşünebilirim ki. Sonuçta dün çocukları yetim bırakanlar bugün barıştan bahsediyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtler hakkında kötü düşünmüyorum çünkü her kürt pkk sempatizanı değildir ama hdp liler hakkında pek iyi düşünmüyorum çünkü geneli hatta belki de tamamı pkk ya sempati duyuyor aslında insan ayrımı yapmayıda pek sevmem ama gerçekler ortada
11 Yorumla
+1 yılTürkiye hâlâ gelişmekte olan bir ülke. Gelişmiş değil. Irkçılık yapmak istemiyorum lakin onlarla uğraşmaktan gelişemiyoruz. Gereğinin yapılmasını isterim.
114 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlaşılmasın."Laylaylom" olacak demiyorum tabii. Lâkin buna bir son verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hükûmet böyle şeylerle uğraşacağına diğer ülkelerle rekabet içerisinde olup kendini geliştirmelidir. Bu da izin verildiği , müsaade edildiği vakit olur.
- +1 yıl
O zamandan bu yana gelişmemiz şans eseri mi oldu? Şu ana kadar geliştik hâlâ gelişiyoruz yeterli mi? Hayır bunun için bu gelişme sürecini hızlandırmalıyız. Bu da Gereğinin yapılmasıyla olur. Gelişmedik, çabalamadık diyebilir misin?
- +1 yıl
1980 yılından bu zamana dünyadaki milli gelirdeki payımız aynı, dünyanın en büyük ekonomileri sıralamamız da aynı. Ezeli düşmanı Kuzey Kore'ye, savaş döneminde gerçekleştirdikleri Jeju ve Bodo Ligi katliamları için özür dileyen ve bunun için komisyon kuran Güney Kore, her zaman haklı olduğunu savunan Kuzey Kore'den daha mı yoksul? Güney Kore, yaptıklarını ifşa ettikten sonra daha mı zayıf bir ülke oldu?
Evet, Türkiye 1980 yılından bu yana gelişiyor, ama dünya ortalamasında bir hızla gelişiyor. Bugün Nijerya'da da metro ve havaray sistemleri kurulu. Kazakistan'da kişi başına düşen milli gelir Türkiye'yi solladı, Azerbaycan da sollamak üzere.
Türkiye önce kendi halkıyla barışık olmalı, kendi insanlarının kendi aralarındaki iletişim sorunlarını çözmeli. Ancak bundan sonra kendine bir yol koyabilir. - +1 yıl
Kaynaklarını belirtebilir misin?
- +1 yıl
Yanlı kaynaklardan almanı düşünmüştüm. Haklıymışım. İşte böyle yapıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının, Türksün demektir. Hepiniz kusurlarınızı kapatmak için , Türkiye'nin kötü yanlarını ortaya koyuyorsunuz.(ki bu değerlendirmelerin doğruluğu tartışılır) İnsanın bir şey hakkında konuşurken objektif olması görüşündeyim. Dönüp bir yaptıklarına bakanlıklar.
- +1 yıl
Dönüp bir yaptıklarına bakmalılar*
- +1 yıl
Hepimiz aynı gemideyiz, batarsak beraber batarız, yolumuza devam edeceksek de birlikte devam ederiz. Kaos ortamına girmiş bir Türkiye'nin ne Kürtler'e, ne de Türkler'e bir faydası olmaz. Cumhuriyetimizin hepten batması, en başta Kürtler'i yok eder.
Ama öncelikle kabul etmemiz gereken bazı şeyler var. Türksün demekle bir Süryani, Ermeni, Kürt veya Arap Türk olmaz. Almanya'da milyondan fazla göçmenimiz var, onlara da sen Almansın demek saçma olur. Öncelikle içimizde, bizden farklı etnik, dini ve hatta cinsel kimlikten insanların yaşadığını kabullenmemiz gerekir.
Kürtler, biz Anadolu'ya girmeden önce de buradaydı. Ve halen burada.
Atatürk'ün Türklük savı belki zamanı için doğruydu, ama Atatürk'ün kendisi en başta statükoya karşıydı. Ordusunun mensubu olduğu Osmanlı'ya baş kaldırdı, terörist ilan edildi. Kuvayi Milliye'yi kurdu. Yapabileceğinin en iyisini yaptı ama zamanının koşulları yüzünden eksiklikler vardı.
2015 yılının dünyası çok daha farklı. - +1 yıl
Bu yüzden artık kendi halkımızla barışık olmalıyız. "Olağanüstü" gündemimizi artık "olağan" hale getirmemiz, içinde farklılıklar da olsa bir ulus olduğumuzun farklın varmalı, sorgulayıcı olmalıyız.
Türkiye'nin halen önünde ciddi fırsatlar var. Özellikle gençlerimizin her biri, çok şey üretebilecek ve hatta dünyayı değiştirebilecek güçte. İnsanlarımız en zengin petrol kaynaklarından, bilmemne madenlerinden bile değerlidir. Gençlerimizin önüne fırsatlar sunmalı, açık fikirli olmalıyız. - +1 yıl
Sadece kendinizi teselli ettiğinizi düşünüyorum. Belki de kaybetmenin verdiği acıyı saklamaktan... Dediğim gibi ırkçılık asla sevmem lâkin görünen köy kılavuz istemez."Kürdistan" sadece hayal olarak kaldı, kalacak. Acı gerçekler...
- +1 yıl
Bu arada geçmişten örnekler vermeye çalışarak geçmişe takılıp kalmamanızı öneririm. Gelecek hakkında yanıltabilir. Yarın bile ne olacağı belli değil çünkü... Değil mi?
Nefret ediyorum!
hdp liyim diyen hicbir kimseye sempati besleyemem!22 Yorumla- +1 yıl
Nefret ettiklerinden biri:
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/29633301.asp
Pkk ya destek verdiğini bile bile hdp yi destekleyenleri kendini enayi yerine koymayı seven insanlar gibi görüyorum.
30 Yorumla
+1 yılherkes aynı değil bir insan hdpli diye yargılamakta yanlış bende hdpliyim en çokta ailem yüzümden
10 Yorumla
+1 yılBu kadar içi kin dolu insanlar varken bu ülkede bir b*k olmaz kardeşlikten pardon kalleşlikten... Herneyse...
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen sabır...
al işte ortalığı birbirine düşürüyorsunuz yazıkk yaaa hepimiz kardeşiz neyin kafasını yaşıyorsunuz herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaraktersiz , iki yüzlü , düzenbaz, vatan haini, nankör, ya öyle bir soru sordunki 6000 kelime yazasım var ama ne yazık ki 2000'e müsade var sen beni anladın.
11 YorumlaBeyin yoksunu asalaklar. Kendi mezarlarını kazan bir grup cahil.
15 Yorumla
+1 yılneresi sempatik kardeşim Türkiye sizin yüzünüzden gelişmiyor
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Vallaha milliyetçilik konusunda mangalda kül bırakmayıp askere gitmemek için para ödeyenlerin olduğu bir ortamda, ben param olduğu halde paşa paşa gidip askerliğimi yaptım. Mehmetçikleri, polisleri kimlerin kendi halkı ile karşı karşıya getirdiğini ve bundan nemalanmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz. Yakın akrabalarım arasında PKK ile çatışırken aramızdan ayrılanlar oldu.
- Gündem konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılhayvandan farkları yok desem hayvana ayıp olur
44 Yorumla- +1 yıl
aynen bölücü olmadığım için insanım hadi ikile
- +1 yıl
Sen gidip ülkeyi kürdistana çevirmek isteyen, aponun kardeşini meclise sokan, kardeşi dağda olan demirtaşın partisine oy verirsen bende sizi ayırırım hepimiz bu vatanın evlatlarıyız burada kürt olupta bölücülük yapmayan arkadaşlarıma hiçbir zaman ses çıkarmadım ama sen gidip hdp ye oy verirsen ben sana bölücüde derim satıcıda
+1 yılHdp eşittir pkk ne düşüneyim şerefsiz dolu
55 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılVatan hainleri
Ococuklari
Uyusturucu tefeci kapkac cetesi
Tecavuz eden mensup
Kaltaklar18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende sana iade ediyorum senin gibi soysuz köpek degiliz. el biji demiyoruz
Allah diyoruz. elinde sonunda sizin gibi pislikleri dunyadan silecegiz
Cevap sahibi+1 yılDaha dogru durust konusmayi bilmiyorsunuz. iciniz pislik ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılKendini ne zannediyorsun. her psliginiz var
Sabıkanı arastirsam bir ton pislik cikar
Cevap sahibi+1 yılKisaca ben alevi degilim
Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. hepsi hain terörist destekçisi benim gözümde
00 Yorumla
+1 yılKanya Ku Tu Ave Je Vexwi Kevra Navejye ! ! !
04 Yorumla- +1 yıl
Na lo beje Velle?
- +1 yıl
Yalan mı?
- +1 yıl
Söz güzel bir söz olabilir ama bağladığın yer yalnis.
- +1 yıl
Yanlış Değil Gerçekler. Üzerinize Alınmaya Gerek Yok.
Gündem konusunda 515 cevap paylaştı. Hiçbirini sevmem vatan hainidir
20 YorumlaHiçbir şey düşünmüyorum
00 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. sempatiği de var kekosu da var
00 Yorumla
+1 yılVatan haini serefsiz kopekler
10 Yorumlasempatik gorunumlu canavarlar
13 Yorumla- +1 yıl
Marifetmiş gibi ceset resimleri paylaşanlar, kadın cesetleri özellikle üzerindekileri çıkarıp bunu teşhir edenler canavar değil yani?
www.hhportal.com/.../810401-pkk-lesleri-18-a.html
+1 yılSewiyoruz ailecek izliyoruz
20 YorumlaKravat takan teröristler
10 Yorumla
+1 yılhdp=terör
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize o kadar sempatiklik fazla hepsi yok olsunlar
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum.
20 Yorumla
+1 yıllanetler
38 Yorumla- +1 yıl
hdp den de destekleyenden de nefret ediyorum kimsenin bu toprakları karıştırmasına hakkı yoktur!
- +1 yıl
terör örgütüne tercümanlık yapan sence ben karıştırıyorum der mi? bide profilinde yozgat yazıyo nasıl böyle diyosun
- +1 yıl
90'lı yıllarda iki taraf da karşılıklı olarak kıyım yaptı. Ortadoğu mantığı ile birbirimizden nefret etme, öç alma hastalığından kurtulmamız gerek. Konuşmamız, müzakere etmemiz gerek.
Ruanda'da Tutsiler ve Hutiler birbirilerini katlederken, dünya dehşete kapıldı, a ne güzel orduları var güzel savaşıyorlar demedi. Bizim de Tutsilerden ve Hutilerden farkımız yok, aslında var. Onlar bu saçmalıktan sonra hatalarını fark etti, şu anda barış içinde yaşıyorlar, biz halen eski mantıkta yaşıyoruz. - +1 yıl
benim amacım kürtlerden değil, hdp yani terörün ta kendisinden nefret etmek
- +1 yıl
alakası yok. pkknin takım elbiseli versiyonu.
Gereksiz insanlar
25 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026