Bence her şeyin en doğrusu ve en güzeli ile yapacak bir teknoloji tabi doğru ellerde olduğu sürece, örn: herkeste çip olacağı için hiç bir insan suç işleyemeyecek, her şey anında kaydedilecek, adaleti sağlamak daha kolay olacak.

Bence her şeyin en doğrusu ve en güzeli ile yapacak bir teknoloji tabi doğru ellerde olduğu sürece, örn: herkeste çip olacağı için hiç bir insan suç işleyemeyecek, her şey anında kaydedilecek, adaleti sağlamak daha kolay olacak.

Bence harika bir teknoloji
Teşekkür ederim, hem bu hem de diğer bütün güzel görüşlerin için :)
Rica ederim bende güzel ve mantıklı sorularınız için teşekkür ederim :)
Avantajları olsa da kötü yanları da olan bir teknoloji. Özellikle, sağlık için yarar sağlayabilir.
Cevap
5Cevap
Ben taktırmam kardeşim nerede benim özel hayatım. Evlendiğim zaman benim mahrem bilgilerim 3 şahıs kişilerçe izlenecek. Diyeceksin ki telefonunda böyle yapıyor ama onun kapatma özelliği var.
3. şahıs kişiler ile değil, her hangi bir program veya yapay zeka tarafından, ya da öyle olmaz ise seçilmiş özel kişiler tarafından, herifin işi gücü yok senin hayatını mı izleyecek?
Pardon da yapay zekanın sahibi yapay zeka mı oluyor anlamadım? 2016 Amerikan seçimlerini hatırlatırım size basit siyasi olmayan begenilere sayasinde Trump seçim kazanıyor. Bunu kişilik analizi ile yapıyorlar. Artı benim de komplo teorim var dünyadaki insanların kişilik analizi yaparak yapay zekayı şekillendirmek mümkün olmaz mı? Düşünsene bir robot alacaksın gidiyorsun mağazaya robotun kişiliğini seçiyorsun ve onu alıyorsun. En son dediğim belki sana biraz sürrealist gelecek ama bunun olması imkansız değil artık?
sen yalnız konuyu başka yere çekiyorsun da neyse :D
Tamam da knk WhatsAppbı ilk indirdiğinde WhatsApp bütün bilgilerini satmadı mı? Ama sen WhatsAppbın kötü niyetli olduğunu bilmiyordun. Bu çipin kapsamı nedir insan bedenin de ne kadar bilgi toplayacak. Düşünsene senin dna şemanı kopyaladığını düşün.
Çipe karşıyım
Bize takmadıkları sürece iş görecektir elbet..
Varsa yoksa taklit
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?