Siyah çarşaf giyenleri pek beğenmiyorum ben fakat bir o kadar gençlerin giyimine bayılıyorum özetle

Siyah çarşaf giyenleri pek beğenmiyorum ben fakat bir o kadar gençlerin giyimine bayılıyorum özetle

Çarşaf giyen kişilerin, beğeni uğruna değil de, Allah’ın buyurduğu gibi kapandıklarını düşünelim. Ahir zamanda ise, senin gibi tesettürlülerin çoğalması ve sırf güzellik için kapanmaları pek hoş değil. Eleştiri olarak söylemiyorum kesinlikle, fakat bu ve bunun gibi “kapalılık” çeşitleri, maalesef ki bazı erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor ve saçma düşüncelerini, sizler gibi kadınlarla yaşamaya çalışıyorlar.
Acayip hoşuma gidiyor kapalı kızlar. Eskiden böylesine gitmezdi. Ama elbiseler, kıyafetleri falan çok yakışıyor. Ayrıca açık giyinen kadınlar ilgimi çekmezken onlar daha çok ilgimi çekiyor ilginç 😅🙊
Cevap
16Cevap
Valla kardeş " gerçek " kapalilara saygım sonsuz. Ama dini kullanip ortada kapalı gibi gezen süslü püslü motorlara tahammülüm yok. Saçının teli gözükmeyen , bol pardesü giyinip hatları belli olmayan , ayak bilekleri ve el bileklerine kadar kapalı olanlar Allah'ın emirlerini yerine getirenlerdir. Diğerleri parfümler rujlar oooo guzellesmek için kapananlar Allah onları mutlaka cezalandırır
Siyah çarşaflı olanlar var ellerine kadr kapatanlar onların içinden ne çıkacakları bile bell değil bnde begenmiyorum onları ama geri kalanlar gayet iyi giyiniyor ( siyah çarşaf giyip de İstanbul da yakalanan canlı bomba erkek çok oldu ondan öyle diyorum yanls anladilmasn.)
iyiside var kötusude kimseyi giyimine göre yargılamam işter bikiniyle gezen olsun ister çarsafla ister normal giyinen hepsindede iyi insanda var kötude kıyafet iyimi kötumu göstermiyor
tam edebiyle olan tesettürlüler çok hoş görünüyor, ama böyle boynu açık bileğinin üstü gözüken adabıyla davranmayanlar çok rezil
Şu feraceli, çarşaflı olanlar çok hoşuma gidiyor, tarz için kapananları hoş durmuyor zaten. Ki gerçek tesettür de değil
Çok güzel giyinen seksi olanlar var neler neler yok ki 😅
Sevmem ben ya kafani kapat diye Kuran'da bile geçmiyor çünkü
Zorunluluk için kapalılarsa açılsınlar her kadın özgürdür
Beğenmiyorum ve sevmiyorum böyle biriyle de arkadaş olmam.
Çirkin buluyorum. Yüzüklerin Efendisi filmindeki Nazgûl'lere benziyorlar.😂
Modern ve usturuplu giyinenler güzel
Ama bazıları çık abartıyor
Bende galiba acısı var ya tek kapalı çıktığım kız aşık oldugum kızdı o günden beridir kapalı kızlardan uzak duruyorum
kapalı kızlar aslında kendilerinin ne kadar özel olduğunu bilen birinde aradıklarını bulur en küçük dokunuşun bile sıradan olmaması gereken şahanelerdir benceee
Onlar da zaten birine bir şey beğendirme peşinde değiller relax)
Bir şey düşünmüyorum, Allah yolunda ilerlesinler.
Bu tadilat nedeniyle kapalılık oluyo yalnız
Bazıları çok tatlı oluyor
Bayılıyorum ya kapalılara Off gizlisin
Severim
Fotoğraftaki güzel
çok çekiciler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?