Para & Ekonomi Sizce hangisinin gençliği daha yakışıklı benim favorim arda kural? yasemin1818 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor leonardo dicaprio mubrad pitt miarda kural mıarkadaşlar arda kuralın şizofreni hastası olduğunu duymuşsunuzdur. iki gün önce haberlerde sokakta yaşadığınıgördüm. hastalığı bayağı ilerlemiş. umarım en kısa zamanda iyileşir Sizce hangisinin gençliği daha yakışıklı benim favorim arda kural? Cevapla Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Brad pitti hiç beğenmiyorum. Leonardonun gençliği iyiydi. Arda da yakışıklı... yazık ama. Çok üzüldüm haline. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya arda kural kimmiş ya onu nediye paylaştın karşılaştırmaya bak en iyisi brad tabi ki tartışılmaz. 1 0 Yorumla
ILiveRock Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl buna ölüp bir , ten kızlar bir el atsalar toparlar herif şimdi hayrına 0 0 Yorumla
Nobodyslistening Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Git evlen o zaman evlenecek birini arıyormuş 1 3 Yorumla yasemin1818 salak Yorumla Nobodyslistening +1 yıl Sallanda bir tarafına bak Yorumla yasemin1818 +1 yıl terbiyesiz. adam hasta siz de öyle olabilirdiniz ama siz kafasızlar hasta adamı bile kıskanıyosunuz. Allah başta size yardım etsin. Yorumla
En İyi Cevaplar