Güzellik & Bakım Popüler olan genç mankenler arasında en güzeli hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Genç mankenler arasında en popüler olanlar bunlar sanırım sizce içlerinden hangisinin fiziği ve yüzü daha iyi Barbara Palvin Gigi Hadid Cara Deleving Kendall Jenner Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bence Kendall, Barbara, Cara, Gigi Popüler olan genç mankenler arasında en güzeli hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mavi_huzur Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Gigi Hadid. Tatlı ve sempatik birine benziyor. Diğer kızlar aşırı seksi ve yapmacık, yapmacık şeyleri sevmiyorum. Her şeyin en güzeli doğal olanı. 0 0 Yorumla
gulru22 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fizik olarak bilmiyorum açıkçası ama yüz olarak barbara Harika bir yüze sahip 0 0 Yorumla
AkuYoh Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hepsinin kadın olması ^^ cesareti ile ama cevap "E" sevdiğim kadın 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben guzellige takan biri degilim ama Barbara manyak bir sey ya. Insan ustu resmen. 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Barbara varken diğerlerinin listeye eklenmesi ona bir hakaret 0 0 Yorumla
okanbey20 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl ya barbarayla gigi çok güzel ama barbarayı seçtim 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gigi Hadid. Tatlı ve sempatik birine benziyor. Diğer kızlar aşırı seksi ve yapmacık, yapmacık şeyleri sevmiyorum. Her şeyin en güzeli doğal olanı.
Fizik olarak bilmiyorum açıkçası ama yüz olarak barbara Harika bir yüze sahip
hepsinin kadın olması ^^
cesareti ile ama cevap "E" sevdiğim kadın
Ben guzellige takan biri degilim ama Barbara manyak bir sey ya. Insan ustu resmen.
Barbara varken diğerlerinin listeye eklenmesi ona bir hakaret
Barbara heralde manken olan
Barbara Palvin güzelmiş.
Why do you post photoshopped pictures?
Kendall
ya barbarayla gigi çok güzel ama barbarayı seçtim
Kendal
Kendall aşkım
Simge sağın
Barbara
gigi haddid
Gigi