Söz meclisten dısarı ; bence ikizler. Karşımdaki insan ikizlerim dedigi an buzzz gibi oluyorum, ufaktan ufaktan selamı sabahı kesme planları yapıyorum :D Özellikle de erkekleri, ne kadar ikizler erkegi arkadaşım olduysa alayı itici derecede dengesizdi. Kızlarına nötrüm sanırım. Ya altı üstü burç deyip geçemiyorum ikizler konusunda :) ne yaptıkları ne dedikleri belli olmuyor, fazladan 50 tane karakterleri mevcut. Umarım istemediğim ot dibimde bitmez ve ikizler erkeğiyle falan sınanmam, adeta nefret ediyorum :D ben akrebim bu arada.
Cevabın nedir?
sadece birkişi boğa demiş oda inatçılığından dolayı. evet boğanın bir kusuru varsa oda biraz inatçı olmak. onun yanında sadıktırlar, duygusaldırlar, dürüsttürler filan ama. bende boğayım ama sanırım milletin sadakate filan baktığı yok. kızlar sadık bir erkekten değilde çapkın erkekten hoşlanıyor çoğunlukla. nne biçim iştir anlamadım. (: kaldıki istesem çok güzel çapkınmış gibi davranabilirim hiç çekingen birisi değilimdir. ama benim bir iki yalandan sözüme kanacak kızla hiç işim olmaz. o nedenle kendimi bozmadan devam ediyorum. beni seven böyle sevsin (: he bana en son bir kız sen çok çekingensin senle olmaz dedikten sonra daha 24 saat geçmeden hiç tanımadığım çok güzel bir kıza evlenme teklifi ettim. oda hani kendimi gerekten çekingenmiiyim değilmiyim diye test etmek içindi. (:
04 Yorumla- +1 yıl
Eee sonra n'oldu pekii :D
- +1 yıl
sadık değil her boğa
En İyi Cevaplar
+1 yılAKREP burcuyum. Cevabımda AKREP. Bir Akrepden intikamı tatmadınız mı? Tatmayın canınız yanar :)
116 Yorumla- +1 yıl
Ben de akrep burcuyum, akrebi yaşamasını bileceksin cok mutlu olursun aksi halde yaşatmaz zaten :D
- +1 yıl
güzel lafmış yazdım bunu kenara. Bazen soruyorum kendime çokmu tehlikeliyiz?
- +1 yıl
Bazen tehlikeli olabiliyoruz :D bir bayan arkadaş demişti bana astroloji ile ilgilenen :) ya akrebi kartal yapar onunla birlikte uçarsın, ya da akrep olur seni uçurur :D
- +1 yıl
Tehlikelide olsak sevdikmi dibine kadar severiz , bizden bağlısıda yoktur. Yeterki bize ihanet edilmesin. İşte o zaman o sevgi 5 dakikada bitiyor. İntikamıda dolaba koyuyoruz. Zamanı gelince çıkarıp yiyoruz :)
- +1 yıl
Hahah :D aynen öyle, hele deger verdiğin insandan soğuma anı yok mu o cok tatlı oluyor ya ben bayılıyorum :D uzerimden yük kalkmis gibi oluyor :D
- +1 yıl
Çok hızlı oluyor. En sevdiğim tarafıda gideni hayatta aramamak. Anında unutmak ebediyete kadar. Aslında değer verdiğin insan megersem yükmüş senin ayağını bağlıyormuş gibi geliyorya harika birşey işte :D
- +1 yıl
Cok gururluyuzdur :D ardımıza bakmayız
- +1 yıl
Pire için yorgan değil , fabrikasını yakarız ulan. Açılın akrepler geliyor :D
- +1 yıl
Kendi kendimizi gaza getirdik 2 dk da :D ahhhaha
- +1 yıl
İyi oldu iyi ufak bir özgüven depolaması yaptık beleşten. :D
- +1 yıl
onedio.com/haber/ne-kadar-akrep-burcusunuz-295650 yap bakalım su testi :D
- +1 yıl
Sanki siz akrep burcunda doğmamışsınız da siz doğduktan sonra akrep burcu üzerinize tanımlanmış. Akrep burcunun ne kadar özelliği varsa hepsi sizde vücut bulmuş. Kin, tutku, hırs, ihtiras, kıskançlık, delip geçen bakışlar, kazdıkça derinleşen bir ruh, vs. hepsi sizde. Hiç çekinmeden akrep burcuyum diyebilirsiniz ama biliyoruz ki demezsiniz çünkü siz şekilci değil, şekli yaşayansınız. Bırakın diğerleri ardınız sıra gelsin. Seninki ney sende yap :D
- +1 yıl
Aynısı çıktı bende de :D
- +1 yıl
Bu ikili nescafe - sigara ya da pascal nouma - ilhan mansız ya da ya da çarşı - kapalı gibi olmaya başladı :D Teklike kokuyo buralar :D
- +1 yıl
Hahahah :D korkutma milleti :P
- +1 yıl
O kadar hatrımız var EİC seçersin artık.
Ben teraziyim ve hayatım boyunca hiçbir Balıkla anlaşamadım kız arkadaşlarımda oldu erkeklerde hep bir umutla bu sefer burçlar etkilemez dedim ama (alınmayın lütfenn) hepsi sinsi içten pazarlıklı kararsız dengesizmi olur arkadaş bana göre bu böyle belki bizim burç uyumumuzdanda kaynaklanıyor olabilirr :D
07 Yorumla- +1 yıl
Valla ikizlerde de ben öyle sanki secilmisler sanki gezegenler yıldızlar çakılmıs onlara :P
- +1 yıl
Akrep ikizler uyumu kötü degilmismismismis aslında pehhh.
- +1 yıl
Yıldızlar dalga geçiyor bizle :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılikizler. ikizler. ikizler. tatlı tatlı yaklaşıp yılan gıbı sokarlar adamı. dengesız oldukları için senın de dengenı bozup da giderlerhep onlar haklı. onlar mukemmel. pire için yorgan yakan kendını bır bok sanan ama aslında bir bok bıle olamayan tıpler.
12 Yorumla- +1 yıl
helaaal.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
41Cevap
Hey kovaları sevin lütfen :) bencil falan değiller.
Ah neyse bende ikizleri sevmem. bir kere bütün tanıdığım ikizlerin bir satış koyma huyu var hele hele o bir şey söyleyip aksi şeklinde davrananlar yok mu oglm bir s*ktrin diyesim gelir.12 Yorumla- +1 yıl
Benim yerime de de :D
Bana cektiren tum sevgililerimin ikizler oldugunu farkettim şu an daha önce anlamam lazimdi :/ cok dengesiz oluyorlar. Bir gun ak dese ertesi gun kara diyor
12 Yorumla- +1 yıl
Şu an mı farkettin :D
Ikızler, balık, yay benden uzak olsunn amann amann.
11 Yorumla- +1 yıl
Ikizler evet.
Terazi burclarıı kadar dengesiz özentii aldatan bir burc görmedim. Birde tartışma anında olayı büyütüp haklıymıs gıbı davranmaları yok mu cinayet sebebiii. Sırf terazi burcu diye knusmadıgım ınsanlar var. O derece nefret edilesi bişeyler :D
10 YorumlaKoç erkekleri ve yengeç kızları.. Benden uzak olsunlar aynı fabrikadan seri üretimler mübarek :)
14 Yorumla- +1 yıl
Hahhahahaha :D
Bende akrebim. İkizler , boğa, koç burçlarındaki kişilerden genel olarak nefret ederim , aşırı inatçıdırlar boğa ve koçlar çünküü :3 ^^
12 Yorumla- +1 yıl
En yakın arkadaşlarımdan biri koç, boğa hakkında fikrim yok ama ikizleeeeeeer.
+1 yılBen de ikizler im. Yaa ne istiyorsunuz bizden. Gayet iyi insanlarız. Iyiliğimiz de karakteriniz de yanımızda ki kişiye bağlıdır. Hak edene göre yani. Ben de balıkların hoşlanmıyorum. Sahte romantikler.
13 Yorumla- +1 yıl
dişilere nötrdüm ama az önce 2 dişi ikizlere kıl oldum artık nötr olabilecek miyim bilmiyorum :P
- +1 yıl
En gıcık yanı eleştiriden hoşlanmaz. ama büyüyünce onlar da akıllanır. Boş ver. Yine de genellemeyelim.
- +1 yıl
peki öyle olsun :)
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yengeç , l*n insan ota foka duygulanırmı kendime hakaret etsem bir yanım trip atıp demek böyle düşünüyorsun diye aglıyor :,((
32 Yorumla- +1 yıl
Ahahah :D ayyhh
- +1 yıl
:Ddddd
+1 yılRahat bırakın ikizleri artık. Ben akrepler içten pazarlıklı, sinsi ve bencil diyor muyum? Her daim kendi çıkarını düşünüp, etrafındaki kişileri de ona göre seçtiklerini söylüyor muyum ha?
Azufajmvhljgh01 Yorumla- +1 yıl
Teveccühün :D
İkizlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr, yine ikizler. uçuncusu ikizler
14 Yorumla- +1 yıl
Herkes muzdarip :D
- +1 yıl
Bence de :D
En illet başak ve aslan. Başak çok sinir bozucu kadar detayci ve enerji düşüren. Aslan suskun ama gizliden yöneten üstte olmaya uğraşan hele aslan kadını nefret... yay kadını bir de
04 Yorumla- +1 yıl
Abim başak benim :)
- +1 yıl
Haha :D aksine hayatı yasamasini bilir ya :D
+1 yılikizler kızıyım :D biraz aşağılanmış gibi hissettim ama ne kadar ikizler arkadaşım varsa hepimiz çılgınız yani çılgın bir kişiliğin varsa hayatı yaşamak istiyorsan arkadaşların ikizler olacak ve benim cevabım da OĞLAK
03 Yorumla- +1 yıl
Akrebim ben de eglenceliyimdir neşeliyimdir disi ikizler hakıında pek fikrim yok haklı olabilirsin :D
- +1 yıl
bende akreplerle güzel anlaşırım :D
- +1 yıl
coonımmm :D
+1 yılKesinlikle ikizler bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor çift karakterliler
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle.
+1 yılYine ön yargılar ikizlere karşı.. Ne çektik beeee :))))
14 Yorumla- +1 yıl
Hahahah :D disilerine nötrüm :D
- +1 yıl
Ama arkadaş olarak iyiyizdir hani, eğlence istiyorsan ikizlere takılcaksın :)))
- +1 yıl
Akrep olarak ben de fena sayılmam :D
- +1 yıl
Gel sarılayım sana burcumun insanı <3
+1 yılne hastalıklı bır dusunce burca gore insan mı seçiyor biz mi sectık mayıs hazırnda doğmayı. ay donuyrmus bır an kıyamm sana. ikizler burcu insannn sürüyle arkadası olur sana mı kaldı
06 Yorumla- +1 yıl
sus sende yalaka @Mutsuz02
- +1 yıl
Ya boşver ben geldim. bunlar bilğin gerizekalı ergenler önceden ırkçılık vardı şimdi bunlar :) burcumuzu sölemesek o dedikleri özellikleri anlıycak zekaya bile sahip değiller. sadece görüntü ve fark yaratmak içşn yaptığı saçma salak düşünce açıklama bununki. sölediklerinin ne anlam geldiğini bile bilmiyodur sağdan soldan duyduğu cümleler :)) takma bölelerini @sibsibellll
- +1 yıl
@DryLeaves
Benimde burcum yengeç nefret ediyorum ikizler burcundan dengesizler çok saat başı davranışları değisiyor
14 YorumlaGenelleme yapmak istemiyorum arkadaşlar yanlış anlamasın ama burcu ikizler olan bir arkadaşımdan çok kötülük gördüm kanka
02 Yorumlayap yap öyleler :D
Bir ikizler olarak akrep diyecektim yahuuuu :) ayhh sen ölme emi kiiizzzzz :)
03 Yorumla- +1 yıl
Amin ecmain sen de :P
- +1 yıl
Yapamıyorum :((
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence kova kızları , Dünya'nın en mutlu insanı da yaparlar en mutsuzu'da ve yine en çok öldürmeyip süründürenler de onlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Hıı bilmiyorum :D
+1 yılAllah hepimizi akreplerin gazabindan korusun sevmedikleri insanlara karsi baya tehlikeliler :) sevince de tam seviyorlar ama
01 Yorumla- +1 yıl
Haha. :D haklısın ne diyeyim:D sevgimiz de nefretimiz de cok güçlü ortası yok :D
+1 yılbende izkizlerim ve çok kötü en önemsizi kararsız ve bu yüzden sözleri zor tutarız ayrıca çabuk sinirlenir ve hiçbir şey görmeyiz birden bire mutlu birden bire hüzünlü oluruz çok kötü
00 Yorumla
+1 yılEn masum en melek burç terazi kendi dunyasinda kimseye zarar vermeyen ve zarar vermeyi sevmeyen burç. ve bu arada akrep kızlarina asigim
02 Yorumla- +1 yıl
Eheh :$
- +1 yıl
Akreplerle iyi anlasiyorum cunku cok tatli seksi ve cekiciler ve bende sadakatliyim oda sadakat hastasi hic uzmuyorum kisacasi iyi anlasiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşak kızları kadar Aptal salak mantıkları yüzünden yedikten sonra akıllanan bir burç yok başaklar kendilerini akıllı zanneder sağlam yerler sonra gelir onu sevenlere bela olurlar. Ah bide aptal mantıkları yok mu yedirdikce yiyorlar neyse :D
09 Yorumla- +1 yıl
Hahahah :D iyi giydirdin yalnız
Cevap sahibi+1 yıl:D Öyle ama Sana söyleyim Terazinin Öfkesinden Korun En iyi eş Terazidir, En iyi lider Koçtur, En akıllı İkizlerdir, En aptal Balıktır beynen gelgitleri var :D sonra en sinsi akreplerdir güvenilmez Başaklar zaten salaklığın nirvanasının en başındalar, aslan bir değişik anlamlandıramadım :) geri kova iyidir , yengeçler falan bunlar sulak oldukları için iyidiler :D ama akrep-başak-balık-koç bunları birbirne bırak felaket :D :D :D
- +1 yıl
Merhaba ben akrep :D akrep de su burcudur
Cevap sahibi+1 yılAbla pardon ben bişey demedim :D
- +1 yıl
Ahaha :D
Cevap sahibi+1 yılBende Teraziyim :) Bizede dengesiz derler ama Solumuza oturmayanı sağımızdan yollarız ondan acıtır biraz :D ;)
- +1 yıl
Annem terazi no problem :D
- +1 yıl
Ayıp oluyor ama ben de başağım.
Cevap sahibi+1 yılAma benim bahsettiğim çirkin geri zekalı bir başak :) sizin gibi güzel alımlı bir başak bunu üzerine alınmamalı bence (Hadi "R" yapıyorum anla beni :) ;) )
+1 yılBurçlara göre insanlari eleştirmek yanlış olur ama ne kadar ikizler tanidiysam ayni karakterdeler çekilmiyorlar gerçekten
01 Yorumla- +1 yıl
Ahhahahh :D cümlenin sonu iyiydi :D
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKova kızından çok çektim -.- Sağ gösterip sol vuruyolar.
11 Yorumla- +1 yıl
Bilemedim :D
+1 yılAkrep burcunun bir darbesi oldu bana zamanında. Allah belasını versin.
01 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme :P
+1 yılBana da ikizler çok itici geliyo eski sevgilim ikizlerdi soguttu beni hayattan
03 Yorumla- +1 yıl
Yaa işte diyorm ben cok fenalar, Allah bulastırmsın :D
- +1 yıl
Amin amin
+1 yılBn ikizlerim ve bnde akrepleri pek sevmem dogrusu sekerim
01 Yorumla- +1 yıl
Teveccühün şekerim :D
- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılBalik ve kova olan iki insan tanidim... aşırı bayiyorlardi...
08 Yorumla- +1 yıl
Birkaç tahlilde daha bulun kesinlessin :D
- +1 yıl
:D evet ama ne kadar uzak o kadar iyi. d. oglaklarada illet diyen cikmamis degilzde baktım yok yaniii:Ddd
- +1 yıl
En yakın arkadaşım oğlak :)
- +1 yıl
Yanlis anlama da lisans yapmis gibiydi bu tanidigim arkadaslar.. surekli yanlis anlayip dogrusunu acikladiginda da yani demek istedigini israrla yanlis anladigu seydr takili kalip cileden cikariyorlar... bizzat basima geldi.. ama iste belki bunlarin yapisi boyleddir.. genelleme yapmayayim..
- +1 yıl
Oglak en yakin arkadasim yok ikizlere cok yuklenilmis. iki ikizler arkadasim oldu biri cocukluktan beri devam ediyor.. digeri 3sene surdu cunku kiz gercek arkadas degilmis. onemlisi anlamak :D
- +1 yıl
Ben ikizler konusunda genellemenin dibine vururum arkadas :D
- +1 yıl
:DD IYI YAPIYORSUN.
@Mamoru detay istemissin yazdimda seni etiketleyemedim. asagida bak tamM bosa gitmesin
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. burcların bir önemi yoksa bence insanların bazıarı o burcların özelliklerine uyamıyor ve nefret etmemizi sağlıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Paradoks gibi :D
Evet katiliyoyorum slogani bile kotu ikizler dikizler ne kadar banel akrepleri seviyormusun :)?
02 Yorumla- +1 yıl
Ben akrebim zaten ve en sevdiğim burç akrep :)
arkadaşlarını burçlarına göre degilde kişiliklerine göre seç bence
04 Yorumla- +1 yıl
Ikizlerin kişilikleri malum işte :)
- +1 yıl
Değil herkes öyle düşünüyor benim oyle düşündugum kisiler hakkında
Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. Bence gerçek tehlike akrep burcudur :D senin dediklerinin aynısını akrep burcuna karşı düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Teveccühün :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkreple ikizler yanyana gelmesin valla herşeyi akreplerden çektim :D
Ama doğru cidden 432803432 yüzlüyüz. :/02 Yorumla- +1 yıl
hahah yerim ya :D
Cevap sahibi+1 yılcidden öyleyiz ama ben iyi niyetlilerdenim karşim :D
ya akrepsin demek bende aslan burcuyum aslan için ne düşünüyorsun diye sorsam cevaplar mısın ki
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle en duygusal ve olana en acı veren burç = Yengeç -.-
02 Yorumla- +1 yıl
zırlayan burç
- +1 yıl
@sırtıüşümüşeylül Azcık zırlayabilirim evet -.-
+1 yılNisanın ve mayısın insanları çok illet hangi burçsa artık ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Koc ve ikizler :D
- +1 yıl
Aynen !
+1 yılayib ediyonuz bende ikizlerim cok ciciyimdir aslinda :d akrepleri hic sevmem bende
01 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ediyorsun sen de :P
+1 yılBir küfür etmediğiniz kalmış ya ikizlere !!! Harbiden ne çektik biz ya... :(
05 Yorumla- +1 yıl
Ahahahha :D baksana kaç kişi illallah demis :)
- +1 yıl
Aslında çok seviyorsunuz da söyleyemiyorsunuz :D :D
- +1 yıl
Tövbeler olsun :D
- +1 yıl
Ne bu ya sanki kaynananı öldürdük!!!
- +1 yıl
Ahhahahah :D
Kesinlikle ikizler bence de mümkün oldukça uzak durmaya çalışırım
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de valla, görünce topuk :D
+1 yılAkrep en tehlikeli burcdur dier burcların bir, iki özelliği varken akreb ayrıdır akreb insanı olmak zordur bende akrebşm
02 Yorumla- +1 yıl
Cok seviyorum ben burcumu cok güçlü bir burç :D
- +1 yıl
Ainen kardeşim bende 😊
+1 yılbilemedim simsi burclara pek inanmam ilgilenmem aslinda ama ben akrep burcuyum :)
00 Yorumlaİkizler ya aldatmaya yönelik bir kızlar ama severim enerji dolular
00 Yorumlabn sadece terazi burcu oldugumu biliyorum. detayli olarak nasi bir burc oldugunu bilmiyorum :-)
00 Yorumla
+1 yılBaşak erkekleridir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLanet olsun ikizler burcu olan kızlara -.- Ayrıca bende akrebim :d
06 Yorumla- +1 yıl
Dişilerini bilmem ama erkeklerii ıyyyyy.
- +1 yıl
Hahahah :D @sentences
Cevap sahibi+1 yılDemem lazım -.-
Gizli Üye(36-45)+1 yılYay cunku ben yayim. d saka saka iyiyimdir ama dengesizim biraz
010 Yorumla- +1 yıl
Yoook dengesizlik ikizlere mahsus :D
Cevap sahibi+1 yılBende biraz ikizler de var demek ki. d kanimsa vardir belki p
- +1 yıl
Inşallah yoktur :D
Cevap sahibi+1 yılYay tanidik mi var :-))
Cevap sahibi+1 yılIkizlerden cok canin yandi herhalde
- +1 yıl
Valla yazdım detaya ikizler hakkında dusuncelerimi :D yay var cok sevdiğim bir arkadaşım eglneceli olurlar :D ayrıca benim de yükselenim yay :D
Cevap sahibi+1 yılHm ben de eglence olsun diye dedim zaten. p
Cevap sahibi+1 yılSakinimdir genelde guleryuzluyum ama belirli seviyeye gelene kadar yanu sabırlı bir insanim:-)
- +1 yıl
Ben çok sabırlı sayılmam :)
Cevap sahibi+1 yılHimm olsun iyisin iyi :-)
Burçlara inanmadığım için sıkıntı yok öyle takıntılarım olmadı hiç
00 Yorumlaiikizlerden nefret ediyorum bir de kova.
14 Yorumla- +1 yıl
Hehh çıktı bir tane daha benden :) Kova hakkında fikrim yok :D
aslan bayanı iğğrençç
03 Yorumla- +1 yıl
Bir fikrim yok :D
- +1 yıl
Ahhah :D
+1 yıliki kişi slan demiş sadece haha olley. :D
10 Yorumla
+1 yılAkrep ve ikizler. Allah korusun ya...
00 YorumlaKesinlikle ikizler.
12 Yorumla- +1 yıl
Böylece grup kursak (ikizlerden nefret edenler olarak) cok albüm satarız ::D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkizler katılıyorum. Başbelası tipler :)
11 Yorumla- +1 yıl
Iyyyy kesinlikle.
Ah o başak burcu kızdan çektiğim... (:
02 Yorumla- +1 yıl
Bilemedim b
- +1 yıl
:D.
Yengecim ben neye yarıyorsa artık :)
19 Yorumla- +1 yıl
Su grubundansın, akrep ve balık gibi :D
- +1 yıl
Mümkün değil :D
- +1 yıl
Ya akrep? Sence o ne yapar?
- +1 yıl
Hahahahhah :'D
+1 yılYengeç. Tamamen gereksiz ^^
03 Yorumla- +1 yıl
Bir fikrim yok :D
- +1 yıl
nidennn
- +1 yıl
@sırtıüşümüşeylül ben yengecim o yüzden :)
+1 yılkızlarda aslan erkekte boğa koç
00 YorumlaKoç :)
13 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılikizler erkeği kardeş :D bende akrebim
01 Yorumla- +1 yıl
Al benden de o kadar :)
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?