AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
320Cevap
Gücü kadınlara yetebilen, kendine güvenmeyen hayvanlar yapar ancak bunu.
Bakış açısımı beynimi o hastalıklı düşüncelerle meşkul edemem. * onu yapanlar.
Kadına tokat atıcağıma gidip bilereklerimi keserim daha iyi
Ordaki erkek kelimesini yanlış yazmışsın erkekler ne olursa olsun bayanlara el kaldırmamalı kaldıranlarda cezasını ağır ödemeli
Bana çok büyük kazık atanlara bile el kaldırmadım..
Attığı kazığı farkedip onlardan ayrılmam zaten dayaktan beter bir ceza..
bayanlar hassas insanlardır istisnalar olmadığı sürece saygı ve sevgiyi fazlasıyla hakediyorlar bence ki çoğunlukla kötü davranılıyor. Bayanlara şiddet uygulayanlar erkek değil hayvandır açık ve net.
Gucsuz, korkak erkekler bayanlara el kaldirir. Cunku dışarda erkeklere gucu yetmez dayagi yer hırsını yaratılışı geregi kendinden gucsuz olan kadindan alir acizlik.. ben boyle dusunuyorum.
bir erkegın kadını dovmesı asla marıfet olarak gorulmemesı gerekır bnce. ve kadına el kaldıran sadece erkektir delikanlı adam ne kadar güclü olursa olsun bı kadına asla el kaldırmaz...
Burada ne söylesek boş.
Herkes inandığı şeye inanıyor yine.
Kadına el kaldırılmaz. Ne olursa olsun, bunu yapan insan değildir. Kendinden zayıf olana şiddet uygulamak güç değil, acizliğin göstergesidir.
Kesinlikle marifet değilve yanlış. Önce o eli kendine kaldırıp vursun, sonra da oturup o şiddete sürekli uğrayan karşıcinsini düşünüp empati yapsın.
Yok ya benm cevremde oyle bir sey olmaz bide normal degil anormaldir bu yapanlar kecke benm karsima ciksa yok iste cikmiyo
Türk parası ile beş kuruş etmeyen kişilerdir. Ama kadınların büyük kısmına görede değerli erkek tipidir.
Açık konuşuyorum katıksız o* cocuğudur. Yeteri kadar açık oldu sanırım. K. bkmayın başka şekilde ifade edilmez. Teşekkürler.
Emin olun hayatlarında dayak yememiş, dayak atamamış normalde kavgadan korkan çok zayıf basit insanlardır.
Ben acizlik olarak goruyorum erkekligini bu sekilde ispatlamaya calisiyor iyy nefret ederim o tiplerden
acizlik, cehalet, hayatta bir boka sap olamamak hıncı kadından çıkarmak, sabaha kadar sayarım böyle, kısacası dallama işte
Kadına el kaldıran dışarda pısırık adamlardır adam bile denmez ya heryerde yalakalık yapar kimseye biley söyleyemez gelir evde kral kesilir iğrençlik
Onlara erkek bile denmez kadını Allah sana emanet ediyor ama sen ona el kaldırıyorsun sadece yazık diyorum halimize
Kadını döven ve bunu etrafındakilere övünerek anlatan erkeğe "helal olsun" diyen tipler yok, en azından buralarda.
şerefsizlik başka açıklaması yok. aciz şerefsizler... gücünün yettiğine vururlar ancak...
o hemcinslerimle bir odada sabaha kadar anaların emdikleri sütü burunlarından getirmek tek hayalim ;) @HatununDibii
Kesinlikle marifet değil. tamamen insanların kendilerini tutamamalarından dolayı oluyor. iki taraftan biri ılımlı yaklaşırsa dayak olayı olmaz bide herkes üstüne düşen görevleri yerine getirmeli.
Yeni reklam çıkmış önceadamol diye tam da yerinde kadına el mi kalkar söyleyecek söz bulamıyorum adamlık ayrı erkeklik ayrıdır kadına vuran erkektir.
Bu tür haberleri yazıları görünce erkekliğimden utanıyorum tam bir utanç tablosu
Onlar Erkek değiller ki?
" Biz kadınları siz erkeklere emanet ettik "
Kadına El Kaldıran Erkek? Kadına El Kaldıran Aciz ve basit ucube sadece onlar.
Kadina el kaldirana biz erkek demiyoz yanliz lütfen
bu suçu erkeklere atmak çok yanlış çünkü kadınında şerefsizi var erkeğinde bir erkek için namus çok önemlidir eğer namussuna laf getirecek bir hareket yapıyorsa destekliyorum ama saçma sapan nedenlere bir bayana el kaldırıyorsa o adamın şerefini *
Biz arayip bulamiyoz elin oğlu dovuyor öldürüyor elleri tas olur insaallah
Erkeğin gücü kadına vurunca değil kadına kurulunca ortaya çıkmalı.
19 saattir çalışıyorum kafa dağıtayım dedim. soruyu okudum devrelerim yandı :S
Genelde dindar ailelerde görülür şiddet :)
Hiç iyi gözle bakmayacağım tipler
Kadin olsam aldatan erkegi affederim ama doveni affetmem.
Gücü hemcinslerine yetmeyen erkekler, kadın dövüp kendilerini tatmin ederler
Aciz, savunmasız kişiye erkek ya da kadın fark etmez el kaldıran aşağılık biridir.
Kadınlara el kaldıran erkeklere el kaldırmak istiyorum
Güçleri kadınlara yetiyor bir tek. Ama kadında kaşındıysa orası farklı.
Hangi sebep ile olursa olsun bir bayana el kaldıran adamı adam diye karşıma dahi alıp konuşmam.
Eee erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsada, adam olmak her erkeğe nasip olmuyor malesef :)
Zavallılar, erkek olmayı şiddet göstermekle, ayakta işemekle, cinselliği küfüre dahil etmekle bir tutan canlılar işte...
El kaldırmıyacan kadına laf sokacan bırakacan olay bu. Hem böyle konuşan olmaz hemde erkekliğine laf eden.
Kadına el kaldıranın, kaldıramadigi başka bir şeyi vardır.
kadın hiçbir şekilde şiddeti hak etmez suçu ne olursa olsun. benim bakmaya kıyamadıklarıma şiddet uygulayanlarla hemcins olamam
kadın veya erkek olarak cinsiyetçilik yapmaya lüzum yok bu konuda. hiç bir canlı başka bir canlıya eziyet edemez şiddet kullanamaz. bunun aksini yapan kadın da olsa erkek de olsa aynı derecede yoz yobaz ilkel ve potansiyel suçludur.
ya tabiki onaylamiyoruz ama bazen cidden insani zivanadan cikartiyosunuz,
gücümü bir leg press makinesinde kullanmayı tercih ederim :)
Gücü yetiyorsa bize kaldırsınlar o eli savunmasız kadına vurmak o serefsizlerin isi
o tip erkeklere karsı kadının destekcisiyiz vurulmaz kadına
O. c dur sütsüzdür sütü bozukdur ş. sizdir yorumu silin ama durum bu yani
Yatakta Biriyle Yakalamadığım Sürece Baş Vuracağım Yöntem Değildir..
Kadına iki el birden kaldırılmalı sadece sarılmak için
Kendinden fizikten zayıf bir canlıya zarar vermek acizlerin işidir
erkek adam kadına el kaldırmaz kaldıran zaren adam değildir
Hak ediyorsa dövsünler. Dayağın kadını erkeği olmaz. Hak edene vurulur. Ayrım yapmam.
Onlar sadece bayanlara delikanlı'dırlar. Biz onlara erkek demiyoruz...
Kadinlar cicek kadar narindir kadinlari dovup ovunenler sıkıntılıdir
Güç gösterisi.. Erkekliğinden şüphe duyulmalı, sevmek varken neden vurasın..
Karisini döven top disarda sesi cikmayan korkak tiplerdir genelde. Karisini doveni Falakaya yatiracaksin.(Kadinda Ahlakli olacak aldatan tip sivri dilli olmayacak)
Islak odunla mahzene kapatip ellerini sicimle baglayip gozleri kararana kadar dovuceksin sonrada bir daha yapip yamacagini sorup son olarak suda bekleteceksin ayaklarını 2 3 gun
"Gadınlar çiçehdür çiçehler sevgi isdar"
Şeklinde düşünmesem de kadınlara el kalkmamalı. Ayrıca erkeklere de el kalkmamalı. 😊 niye birbirinizi dövüyorsunuz ey insanlar! 😅