• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Kadına El Kaldıran Erkeklere Hemcinslerinin Bakış Açısı Nedir?

HatununDibii
HatununDibii Takip Et
Xper 6 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Kadını döven ve bunu etrafındakilere övünerek anlatan erkeğe "helal olsun" diyen tipler var. Sizce bir erkeğin kadını dövmesi marifet mi?
Kadına El Kaldıran Erkeklere Hemcinslerinin Bakış Açısı Nedir?
Nedir Soruları Dövme Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Heavnen
    Heavnen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 61%
    +1 yıl

Toplumumuzun ayıbı. Küçükken hepimiz öyle yetiştirildik kimse yalan söylemesin. Erkek çocuktur önce ona ver, şeyi düşer. Erkek çocuktur gece geç gelir. Erkek çocuktur parasız kalmaz. Erkek çocuktur gezsin tozsun, manita yapsın. Erkek çocuktur, sofra kurmaz, bulaşık yıkamaz, yemek yapmaz, yerleri silmez, camları silmez, çamaşır yıkamaz, ütü yapmaz, kendi söküğünü dikmez. Bunları bize kim yaptı, en sevdiklerimiz yapmadımı. Yeri geldi annemiz söyledi, yeri gedi babamız, yeri geldi diğer aile büyüklerimiz. Çoğumuz böyle yetiştirildik. Kız kardeşlerimiz bir hata işlediğinde vursana şunun ağzına denmedi mi, kızını dövmeyen dizini döver diye atasözümüz bile var. Yani kadına şiddeti önlemenin en güzel yolu yine kadınlarımızın bu konuda bilinçli olması, erkek çocukları ile kız çocuklarına ayrımcılık yapmamaları, sorumlulukları eşit olarak paylaştırmaları lazım. Çözüm hemcinslerimizin bilgili ve duyarlı olmaları. Erkek ve kız çocuklarına hayatın müşterek olduğunu, birlik olunduğunda ancak sıkıntıların çözülebileceğini anlatmaları lazım. Kimsenin kimseye üstün olmadığını, yardımlaşarak birbirinize karşı hem saygı hem sorumluluk hem de sevgi gibi duyguları kazanacağımızı anlatmalılar.

Ağaç yaşken eğilir diye güzel bir atasözümüz varken, biz bunu yanlış anlayıp. Kızını dövmeyen dizini döver diye ikji atasözünü birbirine katmışız. Böyle olduğu için bütün toplum bozulmuş.

Bir toplumun sağlıklı olması için annelere büyük sorumluluk düşüyor. Okullarda bunun öğretilmesi lazım.

Eğitim ailede başlar. Çok güzel atasözlerimiz var, ama bunları anlayıp hayatımıza yansıtamıyoruz.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Amoun
    Amoun Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 463 cevap paylaştı.

Aciz erkeklerin işidir bu.. Düşünmeye bile değmezler..

20
    3 Yorumla
    • Amoun
      Amoun
      +1 yıl

Teşekkür ederim..

Yorumla
    • HatununDibii
      HatununDibii
      +1 yıl

Ne demek :)

Yorumla
    • yoksull1
      yoksull1
      +1 yıl

degıl tabı sonucta kadındada gururvar yıkılması demek kadının yıkılması demek dayak atmadan once izah yapar ınsan bıraz olmadı tek tokat yeter sadece en azından kadın kendını toplar toplasın dıye

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bazı kadınlar da anca dayaktan anlıyor. durup dururken trip atan, sorun çıkaran tartışma başlatan, eşiyle/sevgilisiyle zıtlaşan, hakaret eden kadınlar da var. bir de işin bu boyutuna bakmak lazım.

bazen kadın erkeğin hayvanlığı yüzünden şiddete uğruyor, bazen de kadın erkeği şiddete zorluyor. bir kadın olmam bu gerçeği görmezden gelmemi gerektirmez.

7
    1 Yorumla
    • pusat042
      pusat042
      +1 yıl

çok doğru dedinn

Yorumla
  • HARBİ_DELİİİİİ
    HARBİ_DELİİİİİ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 30%
    +1 yıl

Kadın döven erkek kendine güvenci olmayan ve aciz olduğu için el kaldırır egosunu anca öyle tatmin eder insan demiyorum ben onlara

7
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

13

Cevap

318

Cevap

• nickimkayıp
    nickimkayıp Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Kadın narindir. Kadın zerafetin sembolüdür. Bunu herkes bilir. Ancak bazı insanlıktan nasibini almamıslar böyle bir eyleme yeltenir. Çünkü kadın zayıftır. Dışarıda gosteremediği erkekliği bir bayana size emanet edilmiş bir varlıga nasıl yapabilirsiniz. Ne yazıkkı bunlar olağan rutin olmaya başladı. Artık kendimizi o kadar aştıkki bize ait olmayan insanlara bile sahip olma dürtüsü icerisindeyiz. Bu sapkınlık sapıklık neden bilmiyorum. İnsanların inançlarının zayıfladığı seklinde yorumlayabiliriz. Kuran da Peygamber Efendimizin hadislerinde kadının ne derece önemli olduğunu gorebiliyoruz. Her kadının bir anne olması düsüncesi bile yeterli degil mi? Bence biraz özümüze dönüp dini inançlarımızı dini bilgilerimizi yoklamalıyız ve halkı bu yönde egitmeliyiz. Yoksa her geçen gün daha kötüye gidecegiz.

4
    2 Yorumla
    • Camgüler
      Camgüler
      +1 yıl

aynen öyle katılıyorum size her erkek sizin gibi düşünseydi kadına şiddet ortadan kalkardı

Yorumla
    • Camgüler
      Camgüler
      +1 yıl

aynen öyle katılıyorum size keşke erkeklerin hepsi sizin gibi kadına değer verseler biz kadınlar güçsüz ve zayıfız erkeklerle bir olamayız ve bu düşünerek ten erkek sinirine hakim olmalı bağırsın evden gitsin sakinleşince gelsin ama yok sinirlendiklerinde hemen tokat atıyorlar tekme bile atıyorlar kendilerini o kadının yerine koymuyorlar ve hiç bir şey olmamış gibi özür diliyorlar

Yorumla
  • KSDAS
    KSDAS Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 86%
    +1 yıl

Bir yanlışlık silsilesin devamıdır aslında olay. Şiddetin her türlüsü ne kadına, ne erkeğe, ne hayvana yapılmaması gerekir ve yapılmamalıdır. Daha çocukluktan itibaren çocuğa verilen aile eğitimi şiddete karşı değil şiddete yönelik oluyor. Bu durumu kabul edecek aile sayısı çok azdır. Çocuk kendi ailesinden şiddeti görüyor ve öğreniyor. Onun dışında kendini dışarıda savunabilmesi mantığıyla çocuk korumacılıktan çok şiddete yönlendiriliyor. Güçlü olan kazanır felsefesi mevcut. Böyle bir anlayışla yetişen bir bireyin şiddete başvurması çokta garipsenecek bir durum değil aslında. Garipsenecek durum neden kimse şiddeti arzu etmiyorken bu şekilde şiddete çanak tutulduğudur. O yüzden kadına yapılan veya erkeğe yapılan tarzında bir ayrım yapmak içimden gelmiyor. Şiddetin her türlüsü insanlık onuruna aykırı bir durum. İnsanlık onuru kavramını bilmeyenler, öğretilmeyenler ve hissettirilmeyenlerin şiddet yoluna başvurması ne yazıkki mümkün olabilmektedir.

0
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bir kadına el kaldıran, taciz eden ve şiddet uygulayan adama ben erkek demem sadece hayvan derim... Kadına şiddet uygulayan erkek çocukluğun dan kalan aşağılık duygusunu kadınlara şiddet uygulayarak tatmin edebilmektedir.. Erkek adam kadına hassas ve narin bir çiçek gözü ile bakar..

1
    0 Yorumla
  • Dark_LoRd_
    Dark_LoRd_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bence erkeğin acizligidir annesi tarafından senelerce harcanan emeğin boşa gittiğinin göstergesidir. Çünkü insan düşünebilmeli ve gerektiğinde o düşünce yi savunma bilmelidir. Kadına vurarak kabullendirme yoluna gitmek boş bir kafaya delalettir sadece.

1
    0 Yorumla
  • kumbar
    kumbar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

istemdışı bir tokat bazen sinirle olabiliyor, devamı olursa istemdışı olmaz bu cünkü ilk vurusta ne b*k yedigini anlar zaten istemeyen biri. Sonra gönlünü alır filan. Bu tek bir tokat için boşanan kızlar sevmiyordur bu da net. Kadın döbülürm ü dövülmez tabikide şiddete hayır. Ama yeni nesilin bukadar da narin olması sıkıcı yok bana bağırma bana el kaldırma. Sen de kendini bil biraz :D

1
    0 Yorumla
  • MehmetAlim34
    MehmetAlim34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Şu bir gerçektir ki erkeklerin gücü elinde kadınların ki ÇENESİNDE.
    Erkek çene yarıştıramayınca patlatıyor tokatı.
    Tabi istemediğimiz bir görüntü lakin, bazı kadınlar bize darbe uygulamaya kalktığında oturacak da değiliz. Bir tokatla bayıltır gideriz.
    He o bize vurduğunda oradan ya kaçacak ya da onu tutacak bu kez de taciz var diyecek ve bir yığın erkek bize çullanacak. (Şahsen ben çullanırım) o erkeğe geçmiş olsun.
    Kadına şiddete hayır lakin, Erkeği ezmeyede HAYIR!

1
    0 Yorumla
  • MahirAsim
    MahirAsim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

hem cins mi yok hayır o erkekse ben değilim ben erkeksem o değil
    bazı kadınlar kaşınır tamam kabul ediyorum ama dövmek gerekmez bazı laflar vardır. Onu dövmekten beter eder işte bunları denemek gerek ama bunlar artık adına ne diyorsanız erkek veya mahlukat o kadar cahildir ki ve bir o kadar da ezik bu yüzden kadını dövmek daha kolayına gelir

1
    0 Yorumla
  • ıMıkıFareI
    ıMıkıFareI Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı.

Bunu zevk için yapanları kınıyoruz tabikide olayın bir de psikolojik boyutu var o biraz daha kişinin elinde olmayan bir şey dayak yiyen kadında olabilir erkekte çocukta cinnet haberleri bu hastalıkların patlama noktasıdır zaten ben devletin bu vakalar karşısında ilgisiz milletin bilgisiz oldugunu düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • MatteoTannerJR
    MatteoTannerJR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

şerefsizin tekidi kendi kadın olsaydı kendine vurulmasını istermiydi o it. Kendine yapılması istemediğini başkasına yapma acize garibe dokunma demişler ama baz hayvanlar anlamamış işte.(pardon biraz kaba yazdım ama malum bu aralar bu konularda çok hassasız)

1
    0 Yorumla
  • HatalarlaDans
    HatalarlaDans Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Bir erkek kadın'a el kaldırabilecek kadar aciz ise zaten o insan yaşamayı hak etmiyordur helevki çoçuğunun annesi olan bir kadın'a el kaldırması bu affedilemez kadınlara ne kadar şefkat hissettirirsen o kadar sevgi ve sadakat görürsün aciz olan erkek herşeyi yapar çünkü o aslında ne erkek ne kadındır kişiliğini kaybetmiş ne olduğunu bilmeyen kansız şerefsizdir.

1
    0 Yorumla
  • Ati_35_
    Ati_35_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Yerine göre değişir. Ben karşıyım ama hak eden oluyor tabi. Örnek vereyim benim annem ve babam, ben 9 yaşına iken ayrıldılar. Benim işte birgün sınavım vardı Öğretmenler kâğıda saati yanlış yazmış 4 saat sonradan sınava girecektim. Annemin de o gün işi vardı. Babamı aradı dediği kelime şu "al şu Şerefsiz çocuğunu benim işim var" tabi babam hâli ile sinirleniyor ve okula gelip annemi dövüyor. Yani dediğim gibi karşıyım ama hak eden oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Drejevic
    Drejevic Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Bir erkeğin kadını dövmesi marifet değil acziyettir.

9
    0 Yorumla
  • immortaldie
    immortaldie Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Iyi yapiyolar ellerine saglik :)) saka bir yana arkadasim ben 10 sene evli kaldim cekmedigim kaalmadi eski esimden ama ne kufur ettim nede vurdum bosandim gectim kadina vurmak acizliktir..

1
    2 Yorumla
    • HatununDibii
      HatununDibii
      +1 yıl

En doğrusunu yapmışsın karakterine sağlık :))

Yorumla
    • immortaldie
      immortaldie
      +1 yıl

gereken oydu teşekkürler.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Valla tam 1 yıl önce bir kızı çok sağlam dövdüm hem de 150 kişinin önünde. Ve bu duruma kimse ses çıkarmadı ve sonrasında okulda yuzumu gören helal olsun dedi kızlarda dahil olmak üzere iyi yaptın dediler. Hakketen kıza yaparım bu kadar net.
    Ve soyle bisey diyeyim bu hakketme olayıyla ilgili küfür düşün kıza küfredilmez deriz demi. Ben sana şöyle bisey diyeyim bir kız var hic küfür etmiyo ne konuştuğunu biliyor ağzında hic kotu kelime yok erkekler bu kızın yanında bile ne dediğine konuştuğuna ağzından çıkana dikkat eder. Ona duyurmamaya çalışır. Bide sürekli küfür eden ağzı pis bir kız var diyelim o aynı erkekler o kızın yanında hic dikkat etmez küfür eder edepsizce konuşur. Niye biliyonmu çünkü o saygıyı kız bile göstermiyo kendine erkek niye gostersin bu sadece bir örnektir ve bu ornegimi istersen cevrende bir dikkat et gözlemle. Özetle kız hakediyorsa ve kendine o saygıyı göstermiyosa döverimde söverimde.

0
    0 Yorumla
  • Yolsuz
    Yolsuz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Şimdi burada okadar ahkem kesip kadına el kalkmaz diyenler var.. Fakat kız kardeşlerine veya annelerine el kaldırmışlardır kesin.. Genelleme yapmıyorum ama vardır aralarında böyleleri... Babamda aada anneme el kaldırır ben girerim aray ortalık karışır.. Helal olsun diyen kişiler acizdir..

0
    0 Yorumla
  • sonsuz_ask
    sonsuz_ask Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 82%
    +1 yıl

Şu gururla anlatan ve marifet miş gibi helal olsun diyen tipler kuranı kerimin neresinde yazıyor kadına şiddet ya da dinin hangi yerinde var bu durum şiddet uygulayan erkek bence egosunu tatmin eden ve başkasına diş geçiremeyen zavallıdır ve kadına şiddet uygulayarak kendini bir halt sanıp ego tatmin eder

0
    0 Yorumla
  • TimeBender
    TimeBender Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

inşallah umuyorum ki aşağıdaki her kez gerçekten de böyle düşünüyordur, kendinden daha fiziksel olarak güçsüz bir canlıya illa kadın olması şart değil sizden daha güçsüz bir hayvana veya böceğe güç gösterisi yapmak kadar acizce zavallıca bir şey yoktur.

1
    0 Yorumla
  • maskelituxedo
    maskelituxedo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

haklı veya haksız olsun çok ayıp bir hareket biz yeri geliyor hemcinslerimizle bile dövüşmek yerine konuşarak anlaşmaya çalışıyoruz çünkü icninen gerek manevi gerekse fizyolojik geri alınamıyor , ama aldatılsam allah yarattı demem o ayrı kızmayın ama öyle

1
    0 Yorumla
  • AyıTeddy
    AyıTeddy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Kadın karnına koca bir dünya sığdırdı,
    Siz dünyanıza bir kadını sığdıramadınız. https://hizliresim.com/RJryl6

1
    0 Yorumla
  • yardiyar
    yardiyar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Erkeğin kadını dövmesi dinimizce bazı konularda vardır: kadın dini vecizeler içinde hata yaprsa ve haksz olduğu yerde kocasına itsatsizlik ederse güzellca nasihat edin deniyor yine yaparsa yatağınızı ayırın yine devam ederse yüze ve başa olmamak şrtıyla hafifçe dövün deniyor hadislerde

0
    0 Yorumla
  • ceshhh
    ceshhh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

erkek kadınını korumalı ona el kaldırmak erkeklik olmaz el kaldırana erkek denmez zaten öylelerine yakışacak bir sıfat yok hatta insan silüetine bürünmüş hayvan hatta hayvan bile olamaz ulan ne dolmuşum arkadaş için şişti kadınlara yapılan saldırılardan ne zaman haberlere baksam kesin bu günde bir kadının başına bir iş gelmiştir gözüyle bakıyorum artık haberlere bu gidişatımız ne olacak allah kadınların yardımcısı olsun hepimizin annesi bacısı var allah korusun.

0
    0 Yorumla
  • 4llah-Diyen-Portakal
    4llah-Diyen-Portakal Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Kadına el kaldırmayın demiyoruz ki.. Yine kaldırın.. Elinizi kaldırıp saçlarını, yüzünü okşayın, sarılın falan :(

4
    0 Yorumla
  • kahrman
    kahrman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

dayak , kadın, erkek, hayvan veya canlı hiç bır ınsan için hos degıl dogru degıl ama hangımız bugune kadar kardesımıze veya kuzenımıze vurmadıkkı. veya kavga etmeden bu yaşlara gelen bır erkek arkadasıız var mı .

1
    0 Yorumla
  • Condom01
    Condom01 Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Çok ayar olduğum birşey 2 kez yolda denk gelip müdahale etmişliğim var,
    Bir seferindede arkadaşım ıssız bir yerden geçerken bir erkeğin sevgilisini dövdüğümü görmüş karışmamış sonra kız birkaç dakika sonra arkasından koşup yakalayıp bizimkine çantayla dalmış ne biçim erkeksin sen niye yardım etmeden bakmadan geçtin gittin diye sonrada bizimkide bunu hırpalamış bana yaptığın kadarını niye sevgiline yapmadın diye çok trajıkomik bir ülkeyiz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Vallahi en son konuşmaya gittiğimde ayrılmışken daha da birbirimizle iletişim kurmayalım telefonda bana ağlama demiştim * git serefsiz diyince tokadı yedim sonra bir tokatta ben atıp kaltak diyip :D çekip gitmiştim hani haksızda sayılmam ayrıldık 2. gün başkasıyla olmak da nedir. sonrada gel bana ağla :D ohh ne güzel dünya

1
    0 Yorumla
  • Busssraaa
    Busssraaa Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Erkek şiddet uyguluyor diye helal olsun diyorsa diğeri ikiside erkek değildir. Erkeklik şiddetle olmaz

7
    0 Yorumla
  • yalnızyazar
    yalnızyazar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Başkalarına ezilerek kadına el kaldırırlar sadece güćlerinin yettiğine el kaldırırlar. Bu sadece acizLik ve insafsızlıktır. Ayrıca ezikliktir. Kadına el kalkmaz kalkamaz!!!

1
    0 Yorumla
  • AlfaCentauri
    AlfaCentauri Takip Et
    +1 yıl

Fiziken kendisinden daha zayıf ve korumasız olan bir varlığa, üstelik dünya onunla tamam olan bir varlığa vuruyorsan insan değilsin. Hele de bunu toplumda ve bir de övünerek anlatıyorsan ağır bir dayakla aşağılanman gerekir.

1
    0 Yorumla
  • tblisi
    tblisi Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 33%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Sorunca herkes, "aciz erkek" muhabbeti yapıyor. Ama soru farklı sorulsaydı, haklı olduklarını düşündüğü bir konuda "kafasını kırardım" benzeri şeyler yazar aynı zümre.

1
    0 Yorumla
  • sogutmaci
    sogutmaci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Onlar allahın lütuf u başımızın tacidirlar ;) ne olursa olsun el kaldırma hakkı yoktur erkeğin bayana hatta tartışmada kırmak bile yanlıştır. Ama 100 milyar milyon milyor diyen kadın tarzı için birsey diyemem...

1
    0 Yorumla
  • kurubaklava
    kurubaklava Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl

Hayatimda en en en gıcık ve sinir oldugum 2 şeyden biri, kadina el kaldiran erkekler ve çocuğunu döven ebeveynler.
    Her ikisinede mudahale etmisligim vardir sokakta
    Ama yok, suclu sen oluyorsun
    Ben tinlamiyorum yine gorim yine mudahale ederim

1
    0 Yorumla
  • maviekran
    maviekran Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

Gerektiği yerde kadın erkeğe erkekte kadına tokatı vurmayı bilmeli tek taraflı değil ama gücü yettiği için kadına el kaldıran o... Nin ellerini kirbaclayacaksin.

1
    0 Yorumla
  • ASD33
    ASD33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

helal olsun diyen mi var? gördünüz mü yoksa duydunuz mu? o kadarı da yoktur heralde?

normal sartlarda en ufak bır olayda boyle bırseye basvurmak yanlıs ama acıkcası dövmeyi bırak öldürülmeyi hak eden kadın yıen var

Allah kadının da erkeğin de namussuzundan karaktersızınden korusun cumkemizi

0
    0 Yorumla
  • cesuozctn
    cesuozctn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

homosapienden sonra gelişimini tamamlamamış zavallıdır evrim artığı eziği gibi bişey yani beynini kullanan bir canlının bunu yapmasının tek açıklaması odur

1
    0 Yorumla
  • cooll9
    cooll9 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

ınsanlara sadece kadın olarak dusunme elkaldıran tıpler zekasız tıplerdır konusarak kendılerını kanıtlayamayıp doverek baskın kurma cabasında olan ınsanlar asalak yanı..

1
    0 Yorumla
  • ÖzGürstanbuL
    ÖzGürstanbuL Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

Kadınlar bıze Allahın emanetıdır.. emanete ıhanet edenlerden nefret ederım..

3
    0 Yorumla
  • ofyaayeter
    ofyaayeter Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 42%
    +1 yıl

Allah erkeğe gücü kadını dövmesi aşağılaması ve horlaması için değil onu koruyup kollaması için verdi.

1
    0 Yorumla
  • maviışık
    maviışık Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl

Hemcinslerimin kadına uyguladığı sözel ve fiziksel şiddet, acizliktir.
    Bu tür olaylara şahit oldukça, erkekliğimden utanıyorum.

1
    0 Yorumla
  • fatih00
    fatih00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Ben böyle bir övünme duymadım şahsen sosyal çevremde. Marifet olabilir mi hiç. Ruh sağlığı yerinde olan biri işkence eder mi?

1
    0 Yorumla
  • Hakanjuh
    Hakanjuh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Kötü bir davranış biçimi. İçindeki ezikliği daha zayıf gördüğü kadında çıkarıyor. Değerli ve onurlu bir insanın yapacağı iş değildir. Saygılar.

1
    0 Yorumla
  • Homeros34
    Homeros34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 52 , eic 70%
    +1 yıl

Güçlünün, güçsüzü ezmesi, sadece vahşettir, böylelerini gördükçe, bazen onlarla hemcins olmaktan utanç duyuyorum. Bu konu, kanayan bir yaradır.

1
    0 Yorumla
  • vedatkasim
    vedatkasim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 30%
    +1 yıl

onu yapan erkeğe aferin derim baban ananı dövdüğünde ne hissettin derim adam değilsin derim suratına tükürmem bile buna değmezsin...

1
    0 Yorumla
  • theDeveloper
    theDeveloper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

Şu internette bir videosu olan bir milyar beş yüz tarzında saçmalayan bir kadın bile olsa, şiddet bir çözüm yolu değildir :)

1
    0 Yorumla
  • bahadirbilal
    bahadirbilal Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

Sadece kadına değil.. Dünya üzerinde herhangi bir canlıya ve ya objeye el kaldıran herhangi biri.. Yaratıktan , canavardan başka bir şey değildir :)

1
    0 Yorumla
  • arsiz_belayim
    arsiz_belayim Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

Bir erkek her ne olursa olsun bir kadını dövmemeli.

Kadına şiddet acizlikten başka birşey değildir.

1
    0 Yorumla
  • PıqueR
    PıqueR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Oylelerine erkek diyenin mk ben bir kadina el nasil kalkar l*n nasil kiyabilirsin benim babamda annemle cok tartisir ama bugune kadar el kaldirmadi konusarak cozdu el kaldirmak ne l*n deyyuslar

1
    0 Yorumla
  • Sweetsurfer1985
    Sweetsurfer1985 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 474 cevap paylaştı.

İnsan ezik olduğu müddetçe sapkın düşüncelerini karşısındakine ancak şiddetle kabul ettirmeye çalışır. Türkiye'de de bu oluyor zaten bunca yıldır.

1
    0 Yorumla
  • völkerball
    völkerball Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

www.kizlarsoruyor.com/.../q2543478-bir-erkek-bir-kadina-nasil-yumruk-atabilir
    neler düşündüğüm bu soruda var

1
    0 Yorumla
  • __srdr__
    __srdr__ Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Kendinden güçsüze el kaldıran karaktersizlerin kendini adam sanmasıdır...

Bitmedi gittiler.

4
    0 Yorumla
  • CaucassiAn
    CaucassiAn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Eğer erkek aldatmazsa ve kadının aldattığına şahit olursa o erkek döverde keserde kimse kusura bakmasın ama harici olarak bir bayana uygulanan şiddet tam bir acizlik göstergesidir, alçaklıktır malesef bununla övünen insanlar tanıdım ve çoğu kendilerini bir şekilde ispatlamaya çalışan insanlardı

0
    0 Yorumla
  • Turkiyem052
    Turkiyem052 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Kadına kalkan eller kırılsın. Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Ancak hem kadın hem de erkek ilişkilerine dikkat etmeli, saygı duymalı...
    Şiddet aciz erkeğin (erkek müsveddesi demek daha doğru olur) işidir.

1
    0 Yorumla
  • yaheyya
    yaheyya Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Dikkatli olunmalıdır. Tereddütlü bir bakış açısına sahibim. Çünkü; bazen bayanı düşünüp erkeğe birşey söyleme durumunda ne gariptir ki: " Siz karışmayın, o benim kocam, istediğini yapar" gibi garip bir durumla karşı karşıya kalınabilir...

1
    0 Yorumla
  • Güldürbeniağlatma
    Güldürbeniağlatma Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Kadın dövmek acizliktir ancak bazıları dayaktan fazlasını hak ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=3437azEoG24
    1
    0 Yorumla
  • Sherlock-Holmes
    Sherlock-Holmes Takip Et
    +1 yıl

iyi bir koca, iyi bir baba olmaz. asla ortak noktada buluşmaz. travma yaşamıştır travma yaşatır. korkaktır, gücünün yettiğine aslan yetmediğine kedi olur. mutlu olamaz, sebep değil bahanelere sığınır. çok az insan fazlasıyla sığır.

2
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl

Erkek mi? Kadına el kaldıranlara erkek mi diyorsunuz siz?

2
    0 Yorumla
  • MerTimuçin
    MerTimuçin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

birşeyler yazmak yerine arkadaşların çoğuna katılıyorum demek daha iyi galiba :)

Dipnot:
    Bazı yorumlar var ki yalakalık sınıfına giriyor.

1
    0 Yorumla
  • Muratti
    Muratti Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Bence marifet değil onun zayıflığını gösterir. Önemli olan kadınları düşünce ile yenebilmekte o erkeğe helal olsun denir. 😄

1
    0 Yorumla
  • siestalife5
    siestalife5 Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Bunu yapanlar kendini adam sanar ama adamlıkla uzaktan yakından alakaları yoktur yazıklar olsun el kaldıranlara :/

1
    0 Yorumla
  • RecelEkmek
    RecelEkmek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Gerektiğinde o tokatı hak ettim diyen bir kadın.. Arkasından bunu neden yaptım diyen bir erkek.. (: hak edildiğinde bir iki tokat erkeği bu denki aşağılık kılmaz..

1
    0 Yorumla
  • suziii27
    suziii27 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

bakıs acım yok gozumun onunde olursa agzının ortasına yerlestırıorum bır tane

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (271)
Devamını Gör(316)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Kadına El Kaldıran Erkeklere Hemcinslerinin Bakış Açısı Nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce Rizeli erkeklerden olur mu kadınlara karşı davranışları nasıl? 9 cevap verildi
Kadın/Erkek İlgi Konusundaki Eşitsizlilk Sizce Nasıl? 5 cevap verildi
Erkekler birlikte oldukları kadınlara sahiplenici bir tutumla mı yaklaşır? 13 cevap verildi
Karşı cinsin selamından ümitlenen taraf kadınlar mı, erkekler midir? 65 cevap verildi
Erkeklerin göbeğini açan kadınlara karşı düşüncesi ne? 29 cevap verildi
Erkekler selülitleri karşı cinste bir sorun olarak görüyor mu? 41 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızarmış tavuk menüsü sever misiniz?
  • Arabanızı bıcı bıcı yaptırıyor musunuz?
  • Tatlı su balıkları mı yoksa tuzlu su balıkları mı damak zevkinize daha uygundur?
  • Tarçın sizce en çok hangi tatlıya yakışır?
  • Neyli kek seversiniz?
  • Son ilişkinizin bitme sebebi neydi?
  • Aşk başka mıdır?
  • Bugün kahvaltıda ne yediniz?
  • Düzenli kullandığınız ilaç var mı?
  • Çocukların yanlış kurduğu kelimeler düzeltilmeli mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨