Erdoğan'ın 617 milyon dolara yaptırdığı saray için herkesin fikrini alalım.
Cevabın nedir?
Ekonomimiz dünyanın en büyük 15. ekonomisi dendiğinde, servetin %78’inin en zengin %10’un elinde olduğu, yaşam standartlarında Avrupa'da son sırada yer almamız gibi olayları atlayıp sadece imaja kanıyoruz, kandırılıyoruz. Adam gerçekten Türkiye'nin dünyadaki en büyük 15. ülke olduğunu sanıyor. Eğitimde atılım yaptık dendiğinde, ülke eğitim ortalamasının 6. sınıf olduğunu atlayıp, sadece imaja kanıyoruz, gerçekten eğitimde sınıf atladık sanıyoruz. Bizi biz yapan bir takım değerleri yok ettiğimizi unutarak, yeni Türkiye gibi janjanlı sadece imajı olan bir lafa kanıyoruz. "Yurtta sulh cihanda sulh" gibi anlamlı bir felsefe unutturularak, "Ortadoğu'da bizsiz yaprak kımıldamaz" gibi aslı astarı olmayan sadece lafta bir düşünceye odaklandırılıyoruz. Aslen Ortadoğu'da herkesle kavgalıyız. Bu ülkeler sonucunda komşumuz ve mutlaka arkalarından iş çevrilmesini akıllarına bir kenara yazıyorlar. Kimsenin asında muhatap olmak istemediği kişilere dünya önderi denilerek, öyle olduğuna inandırılıyoruz.
AK-Saray da böyle bir imajın ürünü. Büyük Türkiye'nin büyük sarayı olur tabii diyor sokaktaki adam. Yaşadığınız yer ne kadar paçoz olsa da durumunuz ne kadar kötü olsa da en güzel kıyafetleri giyip, insanları zengin olduğunuza inandırabilirsiniz.
Gerçeği örten bir yapı AK-Saray. O AK-Saray'ın bir odasına harcanan para ile belki madenlerde 1000 tane yaşam odası yaptırılabilirdi. Kesilen ağaçları saymıyorum bile.
Bunları da geçtim, bu mudur Müslümanlık? Bu şatafatın Müslümanlık ile ne alakası var. Sadece kefen lafı nerede kaldı? Halihazırda zaten çok güzel bir Cumhurbaşkanlığı Köşkü vardı, amaç nedir?
Sonuç olarak, ekonomimiz dünyanın en büyük 15. ekonomisi dendiğinde, ülke nüfusunun %60 küsurunun açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşadığı gerçeği değişmiyor, öyle olmuyor.
Büyük Türkiye'nin büyük sarayı olur dendiğinde, büyük Türkiye olunmuyor!93 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılak partililerle tartışmaya girmeyin sinir sisteminize yazık olur... MEVLANA:)))))))))))))))
800 tl açlıktan nefesi kokanların bu sarayı övmeleri de tuhaf doğrusu... ALLAH göstersin onlara doğru yolu. diyecek başka yol yok.
işlerine gelince yok emekli maaşı için zam olmaz ekonomiden hedef şaşmamamız lazım ama bu yapılınca bir sürü bahane!!! aşağıda @seyoby denilen gerizekalının da yaptığı yoruma bakarsınız akp lileri anlarsınız az çok!!! yolsuzluk kasetlerine montaj derler ama atatürk hakkında uydurulan videoya inanırlar hemen... o yüzden böyle malları kaale almayın boşverin!!12 Yorumla- +1 yıl
bunun ak partiyle ilgisi yok bu sarayı başta chp mhp de olsa gene eleştiririm ben.. o parayla neler yapılır halbuki. gereksiz bir israf!!!
hz ÖMERE üstündeki hırkanın hesabını soran müslümandan çalmışsa çalmıştır ülkeye hizmet ediyor ya ona bakın diyen müslümana dönüşmekte kıyamet alameti sanırım... neyse öbür tarafta ALLAHA da savunurlar tayyibi bu adam namaz kılıyordu biz ondan oy verdik havalimanı yaptı bize onu cennete sok diye!!!
+1 yılçünkü müslümanlık bunu gerektirir. ihtişam gösteriş zevksizlik tam onlara yakışır bir şey.
onca insan yaşam odası olmadığı için öldü o şirketlerin sahiplerinden alınan paralar havuzlarına aktı ve gelsin zenginlik. onlar sarayında oturup dış siyaset yapsınlar pabucumun dış siyasetçileri.20 Yorumla
+1 yılLibya Devlet Baskani Kaddafi kafasi halk tarafindan ezildigi gunlerde sokaktan biri;
-Halk acliktan olurken O lux sarayinda altin bardakta keyif catiyordu. Bunun gibi bisey.2950 Yorumla- +1 yıl
Senin allahina sozlerine kurban olsunlar kardes cok guzel konustun
- +1 yıl
Bizim halkımız açlıktan ölüyomu? saçmalamayın.
o zaman https://www.timeturk.com/m/haber.asp?id=893222 bu ne o zaman hadi cevaplayın ,
hiç biriniz bunlara bişey demezsiniz dimi? - +1 yıl
@seyoby Bu kadar sığ görüşlü olmayı nasıl başarabiliyorsunuz? Bu gerçekten büyük bir başarı. Atatürk büstlerine harcanan para ile yapılacakların listesini yapmışlar ama biraz mantıklı düşünsen hiç biri birbirini karşılamıyor. 10 yılda sadece gizli ödenek adı altında alınan para 10 Milyar Dolar. Sence bu para ile neler yapılırdı? Açlık sınırı 1500 TL olan bir ülke de 4 kişilik aile için belirlenen 900 TL asgari ücret sence ne kadar ideal? 2.8 milyon işsiz varken, 3 milyon Suriyeli mültecilere istihdam sağlaması ve kimlik vermesi ne kadar mantıklı? Türk halkı ekonomik açıdan Dünya sıralamasında 64. sırada iken erdoğanın en zengin liderler sıralamasında 7. olması sence ne kadar doğru? Emeklilik yaşını 65'e yükseltip, en alt maaş sınırını 350 TL'ye indirmesi sence ne kadar objektif?
- +1 yıl
Yazık yaa Açlıktan öldüniz hep,3 bin liralık iphone 6 için buz gibi havada kuruk bekleyenler, milletin aclıktan öldüğüne üzülüyor... nankörsünüz be çok büyük nankörsünüz
- +1 yıl
@seyoby Biz osmanli torunuyuz. Atatürkcüler hem osmanli torunu ve Atatürkün cocuguyuz diyorlar Anlamadim gitti Atatürkcüleri.
- +1 yıl
@34Poyraz53 aynen kardeşim dediğin gibi.
@devilgirl ayrıca kaç senedir bu ülkeyi RTE yerine başka yönetseydi durumumuz nasıl olcaktı hiç düşündünmü , şimdi rahatsın tabi , istediğin gibi salla. RTE den önce adamları gördük !
Chp yönetiminide gördük , sakın gelipte onları savunmayın burada , iktidardayken tek çivi bile çakmadılar , halk aç kaldı , şu an böyle bir sorun varmı? söylesene. - +1 yıl
:) neden bu kadar hırsla yaklaştıgına anlam veremedim doğrusu sonucta aynı ülkenin vatandaşlarıyız düşmanın değilm ben senin isteyen istediğini düsünsun kasma bu kadar hakaret falan degil dusuncemi soyledim rahatsız oldu isen muhattap almazsın hemcinsinmişim gibi çıkışma bana @seyoby :/
- +1 yıl
@seyoby kardeş bunlar sıkıntı görmediler o yüzden atıp tutmaları kolay oluyor
- +1 yıl
@seyoby Senin yaşın kaç arkadaşım? Sen kaç iktidar gördün de geçmiş iktidarları yargılaya biliyorsun? Ben de başka iktidar görmedim ama yapılanları görebiliyorum. Sen sadece sorularıma cevap ver. 25 yıl çalışıp ta emekli aylığı olarak 350 TL almak ne kadar rahat sence? Şimdi Atatürk'e yapılan hakaretleri gördükçe gülüyorum size. Kurtuluş savaşı sonlarında Dünya tüm zamanların en ağır ekonomik krizini yaşarken biz gelişiyorduk. Bundan 10 yıl sonra ülkenin asıl durumu ortaya çıkacak.
- +1 yıl
150.000 büyükbaş x 5000 TL iki yaşındaki bir dananın fiyatı = 750.000.000 TL eder.
750.000.000 / 1.000.000 kitap = 750 TL
Yani senin bize sunduğun kaynağın saçmalığı burada ortaya çıkıyor. Bir kitabın maliyeti 750 TL mi?
Sana bir hesap daha yapacağım.
67.000 okul + 1220 hastahane + 6500 sağlık ocağı + 100 cem evi x 5000 TL büst fiyatı = 374.100.00 TL eder.
750.000.000 - 374.100.000 = 375.900.000 TL nerede peki? - +1 yıl
@seyoby Sana yaptığım hesabı inceler misin?
- +1 yıl
@ForeverAction senin aklın yerindemi?
Büyük başla kitabı niye karşılaştırıyosun? kaynakta öyle bişe yokki
İşte büstlere harcanan para ile alınabilecekler ve yapılabilecekler listesi:
5 Havaalanı
2000 km asfalt yol
3 adet yolcu uçağı
1.000.000 adet kitap
2.000.000 adet defter
50.000 adet ayakkabı
150.000 büyükbaş hayvan
300.000 küçükbaş hayvan
450 tam teşekküllü hastane
200 fabrika.
kaynaktaki olay bu. Burdan onu nasıl çıkardın sen? - +1 yıl
@seyoby Arkadaşım haberde yazılanı incele biraz. Bize sunduğun kaynakta büstlere harcanan para ile alabileceğimiz şeyler yazılı değil mi? Bende sana hesap yapıyorum yazılanları toplayım 5000 tl ile çarptım sonuç bu.
67.000 okul + 1220 hastahane + 6500 sağlık ocağı + 100 cem evi x 5000 TL büst fiyatı = 374.100.00 TL eder.
Bir büyükbaş hayvanın fiyatı sadece 5000 TL bende sana bir hesap daha yaptım 150.000 tane büyükbaş ile 5000 TL'i çarptım. Aradaki dağlar kadar farkı göremiyorsan eğer sana dicek sözüm yok. Bana diyorsun ama senin beyin seni terk edeli çok uzun zaman olmuş. İstediğini yazabilirsin cevap vermiyorum. - +1 yıl
100 Yıldır fındık kadar beyninizi geliştiremediniz. O Adama olmasaydı da, yok efendim bardağın adı yorgo olurdu, yok efendim sen kim olurdun da bilmem ne.. Yahu güzel kardeşim bir düşünün de öyle konuşun. O Kafanızın içindeki bazlama değil, bir düşünün.. Madem bu adam bizi kurtardı nerde misak-ı milli sınırları? Nerde petroller? Niye lozan antlaşması? Madem biz kurtulmuştuk niye bunların hepsi var? Niye ayağında çarığı olmayan dedeler şapka giymedi diye asıldı niye? bir düşünün, savunmadan, saldırmadan. Sadece Düşünün. Think about it!
- +1 yıl
En iyi cevap icin tesekkur ederim oncelikle..
- +1 yıl
burada seyoboy denen mala salak dediğim için cevabım kaldırılmış... önemli değil eşeğe altın semer vursan eşek gene EŞEKTİR!!! yorumumu da kim şikayet ettiyse girsin ona!!!
- +1 yıl
- +1 yıl
@dogiis scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/.../...843678952_n.jpg
sadece bunu söylüyorum ve gidiyorum. - +1 yıl
Anitkabir neden yapildi? Beni aydinlatir misin?
- +1 yıl
Yaa Dunyanin en gorkemli 2. sarayiymis. Hani biz ekonomisi duzgun, zengin gelismis bir ulke olsaydik tamam da.. Bunların hicbiri Turkiye de mevcut degilken, halkin 4 bir yaninin zamla cevrili oldugu bir ulkeyiz, aclik sinirinin cok cok altinda bir ulkeyiz, istihdamin 0 oldugu bir ulkeyiz.. Hem icte hem dista kotu gidisati olan bir politika izleyen bir ulkeyken emin ol bu saray niye dedirtiyor. Koyun can derdinde, kasap et derdinde. Konumuzun esas ozeti
- +1 yıl
@dogiis bir dk orda dur. En kötü iktidar kenandan sonra RTE dedin?
Türkiye cumhuriyeti kurulduğundan beridir en parlak dönemini RTE döneminde yaşadığı istatistiklerle kanıtlanmıştır. Artık bu sözünden sonra daha bişey demek istemiyorum sana. RTE dönemine kadar ekmek derdi vardı. Şimdi sağa sola dikkat et hiç kimse ekmekten şikayet etmiyo herkez başka başka sebepler buluyo. Çok yanlış bir cümle kurdun. - +1 yıl
Kötülüğü sadece ekmekle algilama Cahillikle de algila. Dini kullanarak insanların beynini yıkadı. Tüm haber kanallarını kendi yandaşı yapti özgür medyadan söz edilemez bile. Bu arada özgür medya demisken burada bile yorumum kaldirildi burdan site yöneticilerini kiniyorum. Eğitim mahvoldu. Sağlık özelleştirilerek vaziyete geldi. Milyonlar çalındı adamlar bildiğin cumhuriyet karşıtı. Siz hala kuzu kuzu savunun.
- +1 yıl
@dogiis bikerek yalan söyleme sağlık şartları eskisine göre çok iyileştirildi ve gayet en fakir insanın bile alabileceği hale geldi. Dini kulanarak diyosun , o adam dinine bağlı olduğu için diğer islam ülkelerini bile savundu hala böyle konuşma. özgür medya diyosun, gazetelerin yarısı arkasından yalan yanlış haberler sallıyo, o adam herkezin okuduğu normal bir şiiri okudu diye hapis yattı , adaletten bahsetme sakın !
- +1 yıl
@dogiis @Artesia
hadi bakalım buna ne diyeceksiniz?
www.facebook.com/video.php?v=665947846851800
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
83Cevap
+1 yılPadişahın kendini padişah gibi hissetmesi için bütçeden karşılatarak yaptırdığı saray işte. Hayır çankaya köşkünün suyu mu, çıktı çatısı mı akıtıyo, oturulmıcak durumda mı nedir yani? bir de toplam 1.37 milyar tl harcanmış. O parayı da yine vatandaştan finanse edicekler tanesi 18 lira olan kimlik sayesinde. 73 milyon çarpı 18 = 1.318 milyar falan. Gözlerini para da doyurmadı ya bu ülkede maaşı 2 asgari ücrete çıkarıldı diye servisinden yemeğinden ve dolayısıyla hayatından olan madenciler var, soğuktan ölen bebekler var, bu kadar sefalet içindeyken bu kadar lükse tapmak hiçbir şeyle açıklanamaz. Din tacirliği yaparak geldiler burya ama bunların dini imanı yeşil dolar sadece
30 YorumlaDevam devam sonuna kadar destekliyorum. Bu halkın anasını g... bmedikten sonra akıllanacağı yok. Ecdadına kadar soysun geçsin milleti, hak ediyorlar. Sayın cumhurbaşkanımız herşeyin en iyisini yapıyor on kat daha arttırsın vergileri, bu halka yetmez çünkü, ne kadar az vergi ödüyoruz ya. Bir saray değil on saray yapılsın. Bilal oğlanın sarayı eksik mesela halk olarak üzülüyoruz. Durmak yok g. bmeye devam
58 Yorumla- +1 yıl
Eskiden padişah kendisinden şiir istediğinde hiciv sanatıyla şiir yazan şairler varmış bazılarının kellesi gidermiş. Ama şairler hissettiklerini yazmaktan vazgeçmezmiş. Bu halkın kurtarılmayı hak ettiğine inanmıyorum. Kendi seçimleri ve yok olup gitmekte özgürler. Çünkü o zaman nefret ettikleri Atatürk ün aslında ne yaptığını anlayacaklar. Dinlemedikleri için, araştırmadıkları için, gerçeklere karşı kör sağır ve dilsiz kaldıkları için pişman olmalarını istiyorum. İşte o yüzden bırakalım kendi kurdukları cehennemin içinde yanıp gitsinler.
- +1 yıl
Ben yıllarca herkese birşeyler anlatmaya çalıştım. Taraf seçmedim çünkü her tarafın kendine göre doğruları ve yanlışları vardı. Birbirlerine ön yargılarla yaklaşıyorlardır. İlk başlarda safça kırabileceğime inandım , insanların gözlerinin bu kadar kör olamayacağına ama bu sadece bir yanılsamaymış bunu geç olmadan anladım. Cemaat adı altında insanların daha küçük yaşlarda beyninin yıkanmaya başlandığı mekanların içinde araştırmalar yaptım. Bir taraftanda insanların nasıl bu kadar dinsiz olabileceğini anlamaya çalıştım , girdiğim ve gördüğüm ortamlar kan dondurucuydu. Burada her şeyi anlatmıyorum. Ama özetle insanlar birşeyleri kendi başından geçmeden anlamıyor anlayansa her zaman azınlık oluyor , çoğunluk her zaman var olmayan bir kan ve intikam davasına kapılıyor. Çok fazla vakit kalmadı yeni bir intikam kuşağı yetişiyor malesef ortalık yine karışacak
Ak Saray değil, Cumhurbaşkanlığı Sarayı. Batı köpeklerinin oyununa gelip kendi ülkesinin cumhurbaşkanına hakaretvari sözler söyleyen acınası cahillerden olmayın.
tayyip o sarayı kendine yaptırmadı TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne yaptırdı. Bence güzel ülkeme öyle bir saray çok yakıştı. Biraz fazla maliyetli oldu, doğru ama ülkem için en iyisi neden olmasın.
İşçi maaşlarında artış yok, her şey çok pahalı, varsa yoksa memurlara zam, özelleştirilen elektirik kurumları vatandaşa zulmediyor, paranın değeri kalmadı gibi bir şey... daha bir çok olumsuzluk sayabilirim size. Ama ben Doğruya Doğru, Yanlışa Yanlış diyenlerdenim. Ne körü körüne biat ederim, ne de körü körüne yererim...35 Yorumla- +1 yıl
Birader şunu sorarım o zaman ben sana orasi yapima baslandiginda basbakanlik konutu olacak diye yapiliyordu. Madem kendine yaptirmadi da cumhurbaskani olunca neden şak diye kendi geçti oturdu ve köşke cevirdi.. tabi sizde haklisiniz kendi oturmadan kiraciya verilir mi oyle bir yer...
- +1 yıl
Cumhurbaşkanlığı ya da Başbakanlık Sarayı, ne fark eder? Sonuçta her ikisi de şahsa değil Kurumlara aittir. tayyip nefretiyle dolu insnlar bu farkı anlayamayacak kadar dengesizleşmiş demekki.
Memur zammı az mı geldi? O zaman asgari ücretle çalışan bir işçiyle iş ve ykonum değiştirin bakalım nasıl idare edeceksiniz? Bence bazı memurlar şükürsüz. Ben işçi maaşımla geçinmeye çalışırken memurlar benim iki katımdan fazla maaş aldıkları halde çeneleri kapanmıyor. Memurlardan daha fazla yoruluyor, çalışıyor ve çok daha azına kanaat getirmek zorunda bırakılıyoruz. Tüm bu dengesizlik içinde en fazla yakınan işçiler olması gerekirken memurlar hiç susmuyor bile. Ne diyeyim, Allah gözünüzü doyursun. - +1 yıl
Peki milyonlarca işsiz üniversite mezununun olduğu T. C.'de gerçekten böyle bir lükse ihtiyaç var mıydı, elini vicdanına koy da öyle söyle?
- +1 yıl
Ben her şehre üniversite kurulmasına da çok karşıydım, kuruldu. Ne oldu? Her yer üniversite mezunu, potansiyel işsiz doldu her taraf. Sen kendi ülkenin insanlarına iş imkanı sağlayamadan Suriyeli sığınmacılara çalışma hakkı tanıyorsun. Bu da dengesizlik. İnsanları üç kuruşa çalışmak mecburiyetinde bırakıp 1.3 milyar liralık saray yaptırmanın zamanı değildi belki ama TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin bir Sarayı olmuş fena mı?
Devlet üniversitede okuyorum, topluluk kurdum. Okulumun topluluk kasam için bana ayırdıgı ücret 2 bin tl gibi cüzi bir rakam tüm yılı kapsayan. Ben bu parayla hangi yazarı nasıl getirteyim, hangi çalıştayı yapayım, hangi sanatcıyı getirip üniversite ögrencileri için faydalı şeyler yapabilirim diye kara kara düşünüp sponsor peşinde koşarken sırf gösteriş için bu denli para harcanması içime batıyor.
Allah görüyor. Buna sıgınıyorum şahsen.10 Yorumla
+1 yılyapılsın bu tür binalar. yıllardır osmanlıdan kalan saraylarla yaşıyoruz. eleştirenlere şunu soruyorum, çankaya köşkü için
Ankaralı bir Ermeni tüccar tarafından 1800'lü yılların son çeyreğinde yaptırılan ve sonrasında kentin zengin ailelerinden Bulgurzadeler'in eline geçen Kasapyan Köşkü olarak bilinen bağ evi, Ankara Müftüsü Rifat Efendi'nin gayretleriyle halk arasında toplanan 4500 lira bağış sayesinde Bulgurzade Tevfik Efendi'den alınır ve Mustafa Kemal'e hediye edilir.
şimdi sizlere soruyorum o zamanki halkmı fakirdi şimdiki mi. bırakın artık bu basit siyasetleri. adam 2002 den beri her seçimde diğerlerini sandığa gömdü ve hala chp nin mhp nin bişe yapacağı yok.00 Yorumlakaç-ak saray o dediğin maliyetin 2 katına yaptırıldı... türkiyenin imajı ve gösterişi için, rezil olmayalım deeemi denerek, tabi yemedik biz... işçi ölümleri, bölücülerin yol kesip kendi ülkemizde kimlik kontrolü yapması, 29 ekimde amerikan bayrakları ile peşmergelerin geçiş şovu ve yolsuzluk olaylarıyla o kadar batmış ki imajımız anca böyle düzelir diye düşünmüş sayın devlet büyüklerimiz
20 Yorumla
+1 yılben rte yi bu ülkede beyin dönüşümünü başlattığı ve biraz da olsun topluma tarihsel süreçtte verilen narkozdan uyanmasını sağladığı için oyumu ona verdim.
Ak Saray ın başbakanlık için planlanıp daha sonra Cumhurbaşkanlığına verilmesi , Uçağın da Başbakanlık için alınırken RTE CB oldu diye oraya verilmesi yakışmadı. Ayrıca Saray ın adı olmadı. İlk Günlerde Ak Saray olacakmış felan deyince ben yok canım diyordum.30 Yorumla
+1 yılErmenileri alevileri bombalamasına ragmen gıkını cıkarmadı millet sabiha gokcen hava limanı yapılırken ki orada kesilen agacların haddi hesabı yoktu simdi tutturmus rteye laf ediyorlar kendilerine tahsis edilse havada karada konarlar tek amac gecmisteki kendi rezilliklerini unutarak adam akıllı bir seyler basaranları karalamak, yurtdısında insanlar hayranlıkla izliyor yukselen turkiyeyi ki kendi savundukları parti baskanlarını da gorduk iktidardayken ımfye borc biriktirmekten bos beles adam bile demeye bin sahit isteneceklerin onunde saygıyla egilmekten ne isler becerdiklerini (!) Simdi Turkiye kendine gelmeye basladı kendi halkındaki her halta maniple olma, duydugu bir seyi arastırmadan olur olmaz konusma becerisine sahip kesime ragmen helal olsun. Hep olsun!
10 YorumlaÇok büyük israf, yurttaşların sıkıntı çekerken sen lüks ve sefa içinde yaşa. Böyle müslümanlık da olmaz, insanlık da.. Bunlar din tacirleridir.. O parayla ekonomimize katkı sağlayacak bir çok şey yapılabilirdi.
40 YorumlaSiz sadece yediremiyosunuz o kadar !
o zaman https://www.timeturk.com/m/haber.asp?id=893222 bu ne o zaman hadi cevaplayın ,
hiç biriniz bunlara bişey demezsiniz dimi?226 Yorumla- +1 yıl
Atatürk ulkeside yasiyorsak Bustelerin yapilmasi zorunlu! Aksaray ne kadara yapıldı haberin varmi? Cok mu gerekliydi? Aksarayda 1000 oda var, Maden ocaginda yasam odasi yok.
Maden ocaginda adamlar var, aksaray da adam yok! - +1 yıl
Put diyorsun lan? Ayrica git bir bakalim hangi donemde vergi bahanesiyle cebinden bu kadar para calindi. Heykel yapilacak tabi ki şu an bunca insanin egitiminde sagliginda Atatürk ve buyrugundaki askerler Buyuk rol oynadi ama sizin yegane amaciniz yesili mahvedip bina dikmek olunca anlamiyorsunuz. Collestirip iyice araplasacaksiniz dimi illa egitimsiz iktidarin zenginligiyle ovunen yalakalarinin yasadigi karsi cikanlarin idam edildigi toplumlara hasretsiniz dimi
- +1 yıl
@Artesia adsadas parayı kim cebine attı bunlar kadar demişsin.
chpnin iktidardayken verdiği zarar yüzünden ülke batıyordu nerdeyse , ne kadar cahil insanlarsınız siz size nasıl laf anlatıyım ben?
Tükiye Cumhuriyetinin kurulduğu yıldan beri en parlak döneminin , bu dönem olmadığını söyleyebilirmisin? - +1 yıl
Anna yeri orasi sehitleri anmak icin de canakkalede yer var nerden vuracagini sasirdin sen de diledigin gibi gidip girebiliyorsun ziyaret ediyorsun sadece ulke vatandasi degil bircok milletten insan da ziyaret ediyor orayi hadi bakalim "ak" saraya gir sen bir insan muamelesi dahi gorecek misin merak ediyorum dot yalarsan ayri tabi de
- +1 yıl
@Artesia al buda sana gelsin angut
scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/.../...843678952_n.jpg
+1 yılbu ülkede rte istesin kocamı boşarım diyen koyunlar var. normal insanlara göre sadece kendini ve arkasında duranların çıkarlarını düşünen bir adam ama kıl dönmelerine göre ülkenin kahramanı.. koyunlar insanları baştacı ederler tabi davranışlarına bakmadan.. :)
10 Yorumlaben israfın her haline karşıyım. açıklama yapmış itibar makamıdır diye. devlet dairelerinde iş yapamayan memurun itibarı ne olacak odalar küçüçük. ya da ülkede okadar basit ölümler varken itibarın düşmiyecekmi neyse ne güle güle kullansın. sadece 2mt bez yanında olacak sulsan süleymana kalmadı
20 Yorumla
+1 yılBen bu soruya küfürsüz cevap veremem... Ülkenin %50si koyun olduğu sürece bedelini millet olarak ödemeye mahkumuz.
Birkaç seneye bu ülkeden defolup gideceğim, bu düşünce beni rahatlatıyor...15 Yorumla- +1 yıl
Atatürk'ün arkasında vatansever bir halk vardı.
Ulan zaten 70-80 yaşlarında ölürüm, bu 70 senenin 20 yılı gitti sayılır. Geri kalan hayatımı çalışıp başka ülkede adam gibi yaşayarak geçirmek benim hakkımdır - +1 yıl
Cahillik okur yazarlığa göre değil, gerçeğin peşinde koşup koşmamaya göre belirlenir...
Bence Türkiye'deki cahilliğin şuanki sebebi dindir...
İnsanların beyni o kadar uyuştu ki, inançlarını bazı emellere alet ettirebiliyorlar - +1 yıl
Yolun açık olsun...
hani başbakanlık binası olacaktı, niye başbakanlık binası olarak kalmadı? çünkü rte için yapılıyor, devlet için değil. cumhurbaşkanı olunca cumhurbaşkanlığı sarayı olacak dedi kimse gıkını çıkaramadı. devlet için yapılsa başbakanlık binası olarak kalırdı. her şey rte için, bak sen :/
ak parti ak saray, oldu olacak ülkenin adı da aktoprak olsun20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşünülecek bir tarafı olsa, düşünülse yapılmazdı boşa bu kadar masraf. şuna işaret ama; ABD çakması Rusya çakması bir sisteme doğru gidiliyor, bu da çakma Beyaz Saray. hadi gözümüz aydın, başkanlık sistemi yolda. Bu tür şeyleri örnek alıp yapacaklarına refah içinde yaşadıkları siyaset sistemlerini örnek alsınlar. ABDdeki liberalizmi uygulasınlar. Nerdeeee
10 Yorumla
+1 yılBence gayet normal bisey ataturkun kullandigi biyere her onune gelen girmemeli muze olmasi mantikli cankayanin bunun yani sira ak sarayda guzel olmus yapilirken sesiniz cikmiyorduda simdimi akliniza geldi? Şu tabularinizi yikin artik birakin fakir edebiyatini jepiniz buraya girecek kadar durumu olan kisilersiniz.
20 Yorumla- Gündem konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılEn çabuk gaza gelip düşünmeden konuşan canlı türü: kemalist 😪
O sarayı bu ülkenin şimdiki ve gelecekteki cımhurbaşkanları kullanacak bundan haberiniz var dimi? 😪 kendilerine saray yapmışlarmı mış :) tayyipçi olmasam bile bukadar ucuz siyasete göz yumanıyorum yahu.. Daha sağlam şeyler bulun arkadaşlar pilis..33 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istediğimi sen bile anladıysan onlar hayli hayli anlar @met25
- +1 yıl
Sana eğitim veren eğitimcilerin suçu ne şimdi? :) @met25 ?
O taş yapıdan çok var ülkede bir tanesine daha o kadar para verilip yapılması bence çok gereksiz. Millet her kesimi ile memnun değil. Memnun olan sadece kendine yakın olanlar. O paraya daha faydalı işler yapılırdı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl617 milyon çok yüksek bir rakam değil. Oraya harcanılan parayla devlet iflas etmez. Zaten galataray stadyumuna da o kadar para harcanmıştı. Kaldı ki bir çok hastahane ve yol yapımın da bu gibi yüksek rakamlar çıkmaktadır karşımıza. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
224 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah herkese zeka, beyin, el, kol, bacak vermiş. Kullan aklını kalma sokaklara o zaman. Elinden bir şey gelmiyorsa devlet mi besleyecek seni.
- +1 yıl
Mille ne hayrı var ki. Nasıl düşüncelere sahip insanlarsınız sizler?
Cevap sahibi+1 yılBu milleti yürütenlere bu millete bakanlara hayrı var. Buda millete hayrı olduğunu gösterir.
- +1 yıl
Çok yanlış düşünüyorsunuz, bir partiyi destekliyorsunuz diye her yapılanı tasvip etmeyin.. Tüyü bitmemiş bebeklerin hakkını yiyor bu hırsızlar.
Cevap sahibi+1 yılKimsenin kimsenin hakkını yediği yok. Son 12 yılda ülkede ki gelişmelere bak o zaman. Bundan öncesinde eğitim mi vardı. Torpildi katsayı idi millet atanamıyordu bile. Ülkenin siyasi, ekonomi, ve askeri yönden gelişmelerine bak son 12 yılda. Ben o partiden yana değilim ama bazı gerçeklerde görünmemezlikten gelemez. Haksızlık yapanlar sizsiniz.
- +1 yıl
Yapıldıysa bu milletin parasıyla yapıldı. Şimdide milletin parasıyla yapılıyor o saray, ben başörtülüyüm ben ve tüm ailem tayyipe oy vermiştik.. ellerimiz kırılaydıda vermeseydik.. haram olsun ALLAH belasını versin hırsızların ve yandaşlarının..
Cevap sahibi+1 yılSadWings bilmeden konuşma git araştır istersen GS nin yeni stadıda yatırılan parayı. Gezi olayları ayakkabı kutusu kısmını savunmuyorum. Ben sadece işin ekonomik boyutunu savunuyorum. Ayrıca erdoğanı çok sevdiğimde söylenemez ama ondan daha iyisi çıkana kadar ona vereceğiz oyumuzu. Başka kim var allahsen kime oy verelim kılıçdaroğluna mı? Tamam Rte'nin hataları oldu o söylediklerine zaten katılıyorum savunmuyorum bile ama emin ol siyasette elimizde olanın en iyisi bu.
Cevap sahibi+1 yılElbette sizin verdiğiniz parayla yapılacak. Daha önce ne zaman ya da nerede görülmüş milletin parasına dokunulmadığı. Senin verdiğin vergilerle olacak tabi bu ülkede yaşıyorsan o vergiyi vermek zorundasın. Aksi halde bu ülkeden defolup gidersin. Çanakkale savaşında millet yemeğini, silahlarını eşyalarını veriyordu. Siz gibi düşüncesiz değillerdi en azından. Vatana ihanet etmiyodular.
Cevap sahibi+1 yılSenin verdiğin vergilerle yaptıracak tabi. Siz nedne cumhurbaşkanını devletten bağımsız biri olarak görüyorsun. Hadi kendine ev yaptırsa tamam onu anlarız da o ak saray tamamen devletin değil mi? Sanki erdoğana özel yapılmış bir yer. Ona bakarsan TBMM de vergiyle ülkenin ekonomisiyle yapıldı ama sonuçta devletin o.
- +1 yıl
senin keyfin yerinde belli ki, kime hizmet ediyorsun? millet acından ölüyor, sen bol keseden sallıyorsun, hangi hükümet döneminde bu kadar çok fatura ödedin.. vatan hainide sizsiniz, hırsızda sizsiniz. alçakta sizsiniz.. Ama neylersin ki bu ülke insanı adam değil, sizin gibilere başkaldırıp taksim meyadanında sallandırsın.. ALÇAK HIRSIZLAR!
Cevap sahibi+1 yılTaksim meydanlarında yürüyüş yapanlar etrafa oraya buraya zarar verenler zaten vatan haini. Gezi parkı olaylarını 24 saat canlı yayınladılar avrupada buna güldü. Ulan avrupada böyle bir olay olsa medyaya bile yayımlamazlar. Gördük orada halkımızın verdiği tepkiyi. Erdoğan iyi yapmış gene ben başbakan olsam orada bulunan herkesi içeri tıkardım. Devlete baş göstermenin cezası bu olmalı. Atatürk yaşasaydı emin ol oda aynısı yapardı. Çünkü atamızın devlete baş tutanlara tahammülü yoku dvelet zaten zor ayakta duruyor hepsini kurşuna dizerdi. Siz başbakan görmediniz.
Cevap sahibi+1 yılİşine gelmeyince ters tepki veriyorsun, hep bildiklerini haklı olarak görüyorsun ama olaylar bundan ibaret. Neyse seninle siyaset konuşulmaz. Zaten siz gibi insanlarla hiç bir şey konuşulmaz, kırıcı oluyorsunuz. Geçmiş atatürkle Rte'yi bir tuttuğunu söylüyorsun bana ya. Ya hiç bir şey anlamadın ya da anlamak istemiyorsun.
- +1 yıl
Atatürk yaşasaydı asıl sizin gibilerin yüzüne tükürür astırırdı.. Beyinleriniz yıkanmış sizlerin, kimlere hizmet ettiğiniz belli değil.. YAZIKLAR OLSUN.. BAŞKADA BİRŞEY DEMİYORUM..
Cevap sahibi+1 yılAtam yaşasaydı benle gurur duyardı. Çünkü Atatürk'ün gençlere verdiği öğütlerin çoğu bende var. İşte bu yüzden bazı gerçeklerin farkındayım. Sizin gibi kömürdü, su idi, ve en önemlisi ağaç kesildi diye devlete baş kaldıracak kadar da aciz değilim. Kiminle gurur duyacağını karıştırma.
Cevap sahibi+1 yıl6 bin ağaç kesince oksijensiz kalacağız dimi. Allah aşkına bunu bir çocuk bile söylemezdi :) Daha fazla konuşup kendini küçük düşürme.
- +1 yıl
iflas etmez onca insan yerin altında ölür. insafsızlar
Savunmam etmem uzun adami ama, o saraya da birsey demem sonucta ülkenin temsili bir sembolü olacak. Bugun beyaz saray denilince akliniza ne geliyor? Evet iste olay tam olarak budur. Bugune kadar ki izlediginiz amerikan filmlerinde kactanesinde ve kackere beyaz saray kelimesinin gectigini bir sorgulayin. Bugun avrupada Turkey deyin adamlar ulkemizi tanimiyor direk hindi diyor. Birtek istanbulu bilirler o da içlerindeki yara oldugu için.
12 Yorumla- +1 yıl
Bende sevmem o adam demek istemiyorum. Ama yuzlerce insan oldu madenlerde 1 yilda kac yuz insan öldü burada biraz vicdan yazilari gormek isterdim ama bakiyorum turkiyenin imaji falan ne diyonuz siz ya ulan aksarayla kalkinacak mi bu ulke. Polislerimize askerlerimize yapilan zulümlerden sonra hala aksaray mi bu kadar piskinlik olamaz.
+1 yılönce sanayi ve teknoloji gelişsin. katma değer üretilsin. ihracat arttsın. bunları başar sarayda senin olsun uçakta. Sanayi hala özal zamanında ne olduysa onun üzerinden devam ediyor. Mevcut organize sanayiyi yok edip oralarada bina yapmayı düşünüyorlar. Bunların işi tamamen rant üzere kurulu. para yemeninde en güzel yolu yol yapmaktır.
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük bahçesi varmış akşam mangala gidicez. Sonuçta :milletimizin yeri burası " dedi Tayyip amca..
10 YorumlaHalkın her bir bireyi inanılmaz rahatlık içinde yaşıyor, yapılması normal. Sonuçta aç, evsiz insan mı var Türkiye'de? Bunun büyük ikiz kardeşi Beyaz Saray'dan daha iyi, Beyaz Saray'da kalan adam para ödüyor, saçmalığa bakar mısın...
00 YorumlaHelal olsun paşama bu milleti iliğine kadar kurutmadan ölürse ya da giderse adam değil. Ceplerindeki son kuruş paraya kadar al. Bir kez daha helal olsun.
20 Yorumla
+1 yılApartmanda mı yaşasın adam. Ben reisicumhur olsam 1 milyar dolarlık bir saray yaptırırdım kendime. Ucuza kapatmışlar yine.
16 Yorumla- +1 yıl
çankaya güzel değildi. dünyanın en büyük başkanlık binası bizde işte. daha ne istiyorsun. beyaz sarayın bile kaç katı. yabancı arkadaşlarınla oturduğun ortamlarda, hava atarsın
- +1 yıl
ironiye giriş 1
- +1 yıl
DC ile zor geçtim :(
- +1 yıl
mesele o değil. ben olaylara pozitif bakmaya çalışıyorum
+1 yılGereksiz para harcama hiç gerek yok insanlar ülkede açlıktan ölürken saray yapılıyor.
22 Yorumla- +1 yıl
1. dünya savaşında bizi satan Araplardan hayır gelmez. Ayrıca adam saltanatını kurmaya hazırlanıyor.
Madende o kadar işçi ölürken bu duruma yatırım yapmak yerine kendi keyfine saray yaptırıyor işte. O kişilik ne utanacak yaptığından değil mi? Onu destekleyenler utansın
10 YorumlaBu insanların üzerinde çalarak aldığı bütün paralar boğazında kalsın. Kimi maden ocaklarında can versin kimi asansörde kimi canını hiçe sayarak sgk binasının çatı tamiratı yapsın kimide saray yaptırsın adalet eşitlik arıyodunuz alın size eşitlik.
10 Yorumla
+1 yılAaa tayyittt musluman ne yapsa yeridir bizim gerizekali g*t killari hala savunsun 1 bucuk kattrilyon para ya sirf israf hakkim varsa haram zikkim olsun buna oy verenlerin burnundan fitil fitil gelsin
20 YorumlaGereksiz ve israf olarak goruyorum. Gosteris meraklisi cakma musluman bunlar ben hakkimi helal etmiyorum
20 Yorumla
+1 yıl1,3 milyar dolar. Senin benim alnimin teriyle yaptirdigi. Hirsizlar haram yemeye devam ediyor.
40 YorumlaAtatürk orman çiftiği yerine o saray yapıldı. Çok saçma ve bencilce.
10 Yorumla
+1 yılgüle güle kullansın adamın harcayacak parası çok önce bir yolları yaptırsın
02 Yorumla- +1 yıl
yollar, benzin, tren rayları köprüler üniversite öğrencileri daha milyonlarca şey TÜRKİYEMİN SORUNU BİTMEZ!!
+1 yılBir arkadas Atatürk bustuyle ilgili resim paylasmis ve yorum yazmisti bende altina yorumu gecirmistim. ancak kaldirilmis! Ks sitesinin ödleri patliyor demekki kapatilir site!
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrica Aksaray 300 milyar dolara yapildi tatlım. dusun ne kadar oldugunu!
+1 yıleee artık anayasa değişti erdoğanda TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN değişmez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir cumhurbaşkanı oldu ALLAH sonumuzu hayra çıkarsın... adam gecekondu da mı kalsın
34 Yorumla- +1 yıl
senin için benim için değil tabi onlar için öyle ben erdoğan yanlısı değilim olmamda
- +1 yıl
ne diyon la sen kafan basmıyorsa yorum yapma
Açıyorum Televizyonu RTE ve ailesi SArayda Eğleniyporlar Mangal Yapıyorlar Şehzadeleriyle gülüyoalr Oynuyolar...
Ordan Diyorum içimdne Geçiriyorum keşke benim de bir sarayım olsa keşke bende eğlensem.. Anne bana niye SAray Almıyorsunuz? :DDDD10 Yorumla
+1 yılNe olacak, senden benden çıkaracak, ayda 500 milyona yakın fatura ödüyoruz.. Ama bu insanlarada müstehaktır.
30 YorumlaFatih Sultan Mehmet, Topkapıyı kaç akçeye yaptırdı ya da Sultan Abdulmecit Dolmabahçeye kaç akçe saydı bilinmez ama bu yapılan mabedden sonra Erdoğan dönemin sultanı benim diyor.
08 YorumlaHalki makarna komure muhtac olup devlet adaminin saray yaptirmasini savunan zihniyeti anlamiyorum
10 YorumlaRTE nin minik gecekondusu bide yeni oyuncak ucak felan aldirmis :)
10 YorumlaBENim bir Türk Milliyetçisi olarak fikrim bence çok yanlış bu proje. Çankaya varken.
30 Yorumla
+1 yılHadi yaptırdın o paraya o sarayı. Adını sanki nixe Beyaz Saray gibi Ak Saray koymak da ne oluyor?
10 Yorumla
+1 yılVatana Millete Hayırlı Olsun... Çankaya Köşküne Yerleştirilen ve Tamamı Bulunamayan Dinleme Cihazlarının Yüzünden Yapıldı, Bilip Bilmeden Hakaretvari Yorum Yapanların Aklında Olsun.
25 Yorumla- +1 yıl
Demekki O da Onlardandı ve Gizli Şeyleri Rahat Duysunlar Önlem Alsınlar Diye, Kapıları Açtırıyordu... Senin Gibilerde Bunu Delikanlılık Zannedip Övünüyorlar... yok arkadaş yaa, nasıl bir kafadasınız
Devletin Üst Kademelerinin Konuştugu, Stratejiler ve Devlet Menfaati İçin Yapılacakların,, Başka Ülkeler Tarafından Öğrenilmesinin Ne Denek Olduğunu Biliyormusun - +1 yıl
@tuğbatgb en iyi yaptıkları sey
valla gereksiz buluyorum ego tatmincisinin cumhurbaşkanı işte ne diyim bizim paralarımızla yapılan bişey ve hala paramızı yiyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyiki yaptırmıs boşver
yapılmış yapılmıstır
alınmış alınmıstır
sonucta 5 10sene sonra ölecek yerıne baskası oturacak :D mezara göturmeyecek ya03 Yorumla- +1 yıl
bey condomu getir
Cevap sahibi+1 yılben bır fabrıkada çalısıyorum ve işçi bulamıyorz
1500tl maaş ile çalıstıracak ıscı bulamıyoruz
nerde bu aç insanlar bır ben göremıyorum
neyse sızınle munakasaya gırmeyecegım
herkesın dusuncesı kendıne
öglen namazı oldu Allah kabul etsın kılacagınız namazlarınız inşAllah kardesım
+1 yılnede olsa devletimiz duble duble yollar yapıyor zaten bu millet makarna yemeye alıştı kimse çıkıp bir şey demez.
20 YorumlaOlmasi gerekiyor devletin en ust seviyesi gorkemli olmali ulkeyi direkt temsil ediyor. ABDde beyaz saray var rusyada kremlin var bizde niye olmasin. Gecekonduda mi agirlansin konuklar sikinti yok yani
00 YorumlaSosyal devleti anlayışının Türkiye de çöktüğünü gösteren yapı...
10 Yorumlasonrada hizmet hizmet diye bağırıyo o paraya türkiyede aç kalmazdı
20 YorumlaYazık günah kendi parasıyla musrifliktir bu ki milletin parasıyla yapıldı bu da haramdir
10 Yorumla
+1 yılSanki kendi malı adam 3 5 seneye yok olacak orası Türkiye Cumhuriyetinindir bırakın artık şu gereksiz muhalefeti de adam akıllı muhalefet yapın
14 Yorumla- +1 yıl
condom şart
- +1 yıl
Kesinlikle keşke kullanması gerekenler kullansaydı
- +1 yıl
İsminin Cumhurbaşkanlığı konutu olduğu belirtildi daha neyin tartışması bu orası babasının malı değil devlet malı
Bende ak partiye oy vermiş biri olarak gereksiz buluyorum onca aç yoksul işsiz ewsiz insan warken yazık hemde çok yazık çankaya neyine yetmiyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvip bölümünün kapılarını biz yaptık,100 kapı ve astronomık bir fiyat tutttu bütün yaz ayıp o şantiyede geçti ve bitirene kadar burnumuzdan getirdiler lanet ettim.
00 YorumlaÇok iyi bir proje bence. Hükümete oy vermeyenler açlıktan ölebilir net. Biz bize yeteriz yaşasın faşist yönetim.
10 Yorumlaamacın ne ak saraya tepki çekmekmi yoksa xpermi? zaten habire soruluyo bu soru
111 Yorumla
+1 yılNe takıyosunuz bu adamı o kadar ya kendi parasıysa yaptrsn alla alla parasınımı kıskanıyosunuz -,-
02 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak Bilmiyorum o yuzden kendi parasıysa yaptrsn dedim ya?
Sanirsin tapusu onun ustune.. Ondan sonra baskasi oturacak...
215 Yorumla- +1 yıl
geri zekalı mısınız
- +1 yıl
Dilenenleri goruyoruz haberlerde kac trilyon paralari cikiyor bankalarda..
Egitim icin harc parasini kaldirdi. Meslek liseleri icin üniversite kapisi acti... Yasadigim yeri bir çöplükten cennete cevirdi... Siizn o dalga gectiginiz yollari yaoti... ben begeniyorum ve seviyorum adamalri siz begenmiyorsaniz cikin gidin ülkeden
+1 yılanıtkabirin şahşahasının yanında solda sıfır.
64 Yorumla- +1 yıl
+1 verdim. galiba soruyu soran arkadas eksi vermis
- +1 yıl
Adamsin
- +1 yıl
Size ölülerden hayır yok.
Bırakın da yaşayan ve yaşatan devlet büyüklerimiz,
Kendine ve milletimize layık yerlerde otursunlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılerdoğan yaptırdıysa tapusunu kendı uzerınemı yaptırdı ataturk heykellerne mılyar dolarların verıldıgı bu ulkede ne yapsa yaranamaz erdoğan sıze geri kafalılar
40 Yorumla
+1 yılÜlkemizde insanlarin refah seviyeleri çok yüksek olduğu için gerekli bir saray !
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem