Oyunculuğunun TV sektörünün karma karışık olduğu seneler hiç edildiğine katılıyor musunuz?

çok çocuktu ya. Bence öyle ahım şahım bir oyunculuğu yoktu. Roman gibi davranıyordu, çünkü zaten romandı sanırım.
ayneen yaa iyi oynuyordu devam etmeliydi şimdi kim bilir nerde o çocukcağız
Evindedir büyük ihtimal bu saatte.
bu saatte evinde olması değil mesele piyasayı bırakması Yunus bir Aliş daha bulamaz
Yunus Aliş’i canı gönülden sevseydi elinden tutup iyi yerlere getirirdi zaten. Yunus çok sıkı bir Ferhatcı.
tam bir şopar. Bu çocuktan ne doktor olur ne öğretmen ne işçi ne yevmiyeci. En fazla darbukacı olur.
Cevap
5Cevap
Aklımdaki tek düşünce buydu acaba benden başka bunu düşünen var mı diye çok merak ediyordum. teşekküler KS
Soran sen misin yoksa Aliş... Andırmıyor değilsin
Aliş olsam kasıla kasıla söylerdim bundan çekinmezdim. Ama değilim.
Sorunun cevabına geleyim o vakit : malesef bu TV sektöründe de her sektörde olduğu gibi dayin amcan falan olmadi gerekiyor. Diğer türlü kendi emekleriyle bir yerlere gelebilen ciddi anlamda çok zor. Aliş zamanında belki bir ajans menajeri vs olsaydı bu çocuk bir kaç projede daha karsimiza çıkabilirdi.
Ya da söyle başka bir yorum neden harcandigini düşünüyoruz ki belki de kendi devam etmek istemedi
Tv sektörü acımasızdır. Seni pohpohlar aslansın kralsın der işi bitince koyar tekmeyi.
Evet
Çok iyi oyuncuydu be harcadılar çocuğu
Şu fotoğraftaki sahnede ki şaşkınlığa bak. Çok iyi hatırlıyorum bu sahnede muhtar muarrem kısır olmadığının haberini veriyordu ev halkına.
Aliş noldu ya? Yaşıyomu o?
Siz isteyin öldüyse bile kaldırayım yattığı yerden.
Gayet de tatlı çocuktu
Abi bii mendil al diyen cingene benziyor.
kekoluğun başlangıç sembolü bu çocuk..
Çok haksızlık yapıldı
İdolüm benim bu
Çok canım sıkılırsa alişin sahnelerini açıp izlerim.
Hahaha kahkaha attım ya
Nolmuş alişe
Piyasadan sildiler adamı.
Aa Evet 🙄 🙄
Yüce rabbim inşallah beni çok ünlü bir yönetmen yaparda şu çocuğa başrol veririm.
😂 😂 😂 Amin
Sen dalga geçiyon😑 bu üzdü beni.
Büyümek herkese adaletli davrammiyor
Harcadılar
yaşıyor mu noldu ona
komikti
tipsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar