Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 1
En basit hali ile insan eli ile yaratılan köpek ırklarına bakabilirsiniz. Laboratuvar köpekleri dediğimiz Pitbull efendime söyleyeyim Dogo Argentino gibi köpekler farklı köpek ırklarını çifleştirerek elde edilmiştir. Doğanın belki milyonlarca yılda yapacağı evrimi insan devreye girerek kısa sürede gerçekleştirmiştir. Merak edenler Google'da "Köpeklerin Evrimi" yazarak aratabilir. Bunun dışında insan ırkında da evrim çok net bir şekilde görülebilir. Eğer söylendiği gibi hepimiz adem ve havva'dan geldiysek o zaman dünyada yaşayan değişik insan ırklarını izah etmemiz gerekir. Mesela siyahi insanlar nasıl oldu ya da çekik gözlü Japonlar? Daha örnekler çoğaltılarbilir, nihayetinde bir dolu insan ırkı var. Bunun tek izahati olabilir; evrim! Adem ya da Havva'dan yahut başka tür canlılardan meydana gelmiş olalım, bu kadar fazla türde farklı ırklar varsa bu apaçık evrimdir. Yakın zamanda bilim evrimi kabul etti, artık evrimi tartışmıyor. insanın geldiği geçiş formaları bulundu, belki birçoğunuz hala bunları bilmiyorsunuz ama şunu bilin bugün evrime karşı çıkanlar yarın falanca ayette evrim anlatılıyordu diye savunacaklar! Tıpkı önce karşı çıkılan ve sonra sahiplenilen big bang teorisinde olduğu gibi!427 Yorumla
Soran+1 yılkardeş bu kadar yanılgı fazla
Soran+1 yılBiliyorsan eğer türlerin değişimine örnek ver
Soran+1 yılLabaratuar ortamında canlı hayatına bilinçli müdahale ile zaman içünde raslantı ile dönüşüm arasındaki farkı anlayamamışsan tartışak mantıksız
Cevap sahibi+1 yılDogo Argentino denen köpek ırkı doktor Antonio Nores Martinez tarafından mastiff tipinde bir köpek olan Cordoba'dan yaratılmıştır. Türün devamında Boxer, Dogue de Bordeaux, Pointer, Bulldog, Bull Terrier, Great Dane, Irish Wolfhound, Great Pyrenees ve Spanish Mastiff ırkı kullanılmıştır. Şimdi sana soruyorum, daha önce dünyada olmayan bir ırkın yaratılması sihir midir evrim mi? Daha neyi görmemezlikten geliyorsun.
Cevap sahibi+1 yılÇok cahilce konuşuyorsun. Laboratuvar köpekleri denmesinin başka bir nedeni var. Köpeklerin insan gözetiminde çiftleştirildikleri için öyle isimlendiriliyor. Yoksa süreç doğada işlediği şekli ile işliyor. Böyle cahillik etmede bir araştır öncede öyle tartışalım.
Soran+1 yılDostum bu kadar cahil kalmayı nasıl beceriyorsun?
Soran+1 yılLabaratuar köpeği lafı olayın insan müdahalesiyle olmasından gelir. Bunu biyoloji konusunda en temel bilgiye sahip olan bile bilir.
Soran+1 yılInsan müdahalesi ile köpeğin köpek kalmasını, doğanın çeşitli raslantılarla tür değişimine örnek vermek nasıl bir kafa?
Soran+1 yılEvrimi bile darwşn den değil kulaktan dolma bilgilerle biliyorsun. Türlerin değişimine bir örnek?
Cevap sahibi+1 yılYahu hala cahillik etmekte ısrar ediyorsun. Anlaman için sana daha nasıl anlatayım. Adamlar alıyor bir köpekle farklı bir rıkı çiftleştiriyor, ondan sonra onla başka bir köpeği falan filan. Ne cahil adamsın sen evrime inanmasanda olur. Ne okuduğunu anlıyorsun ne bir şey biliyorsun boş boş konuşuyorsun.
Cevap sahibi+1 yılSana laf anlatılmaz. Sen düz kafanın birisin. Ulan sana Dogo Argentino dene ırkın nasıl geliştiğini anlatıyorum. Aç bir araştır be insafsız bilgin yok bari boş boş laf etme. Laboratuvar köpeklerine, neden Laboratuvar köpekleri dendiğini anlatıyorum onu bile anlamıyorsun. Şimdi bir şey diyecem olmayacak. Şunu üç yaşında çocuğa anlatsam anlar.
- +1 yıl
Yazdığını baştan sona okudum, ilkokullu çocuklar okusa güler bunlara. Beyaz, siyah ya da çekik gözlü olmayı evrime dayandıran tarih boyunca tek insan olarak tarihe geçtin tebrik ediyorum. Elinin altında internet var. İnsanlar nasıl siyahi ya da çekik gözlü olmuş bir araştır. Hadi kolay gelsin.
Cevap sahibi+1 yıl@baysahte evrim birden olmaz. Türlerde ufak değişikliklerle başlar ve yeni bir türün meydana gelmesi milyonlarca yıl alır. Bilgin yoksa cahil cahil konuşma.
- +1 yıl
Arkadaşım hala saçmalıyorsun, birşeyden haberin yok bir de diretiyorsun. Sus bari de rezil etme kendini. İnsanların ten rengi, göz şekilleri, burun yapıları, boyları, vücut tüyleri gibi özellikleri yaşadıkları yerin iklimiyle alakalıdır. Çok güneş gören ve kurak yerde yaşıyan insanların ten renkleri koyudur. Soğuk yerlerde yaşayanlar beyaz tenlidir. Afrikadan rusyaya çıkıldığında gözlemlenen bu farkın sebebi iklimdir. 25 yaş üstündesin ama ben herşeyi bilirim havasındasın. Otur arazcık oku, öğren, rezil etme kendini.
Cevap sahibi+1 yılBe cahil arkadaşım, sen neden bahsediyorsun. Hala biliyormuş edalarındasın, önce bir ne yazdığımı okuda kendi kendini salak durumuna düşürme. İlk insanlar hangi ten rengine sahipti? Hepimiz bu insanlardan türedik ve dünyaya yayıldık. Ama zaman içinde insanlar yaşadıkları coğrafyanın özelliklerine göre evrimleşti. Kimi çekik gözlere sahip oldu, kimide siyahi bir tene. Senin annen ve babam beyaz tenliyse sende beyaz tenli doğarsın. Ama işte öyle olmuyor evrim insanları yıllar içinde yaşadıkları cografyaya göre uyarlıyor.
Cevap sahibi+1 yılKısaca sana özet geçeyim. Hepimizin ortak atası olan ilk insanlar siyah bir ten rengine sahipti. Ama bizim tenimiz beyaz, Asya'da yaşayanların gözleri çekik. Anladın mı şimdi olayı? Sadece insanlar değil, hayvalarda yaşadıkları coğrafyaya göre değişiklik gösteriyor.
Soran+1 yılÇok cahil. götdüm senin kadarını ilk kez görüyorum.
Oğlum anlamıyor musun?
tür le rin de ği şi mi ne bir ör ne ğin var mı?
başkalarına cahil demen seni aydın yapmaz
Sen cehalet havuzunda yüzüyorsun.
Faydalı mutasypn nedir?
Mutasyon nasıl olur bir araştır
Durumun inan ki çok vahim.
Cidden soruyorum ne mezunusun?
Cevap sahibi+1 yılBe arkadaşım, bu cahillik nedir. Ulan anlatsam anlamıyorsun. Türlerin değişimi ile ilgili youtube'de tonlarca video var, aç bari izle. Ben sana bilimin kabul ettiklerini anlatıyorum. Sen hala anlamamak için büyük çaba sarfediyorsun. Gözünle görebileceğin, aklınla kavrayabileceğin basit deliller sunuyorum, zekan algılamana el vermiyor.
Soran+1 yılYaz yaz bana değişen tür örneği car.
Natural seleksyonle oşuşmuş faudalı mutasyonu yaz.
Ah olsa neler yazacak neler de:)))
Cevap sahibi+1 yılYahu be kardeşim, hala anlamadın. Natural seleksiyon dediğin şey zaten evrimin başlangıcıdır. Natural seleksiyonun devam etmesi halinde yeni türler meydana gelir. Tabii bunun için milyonlarca ıl geçmesi gerekir. Al balinaların evrimini izle.
İzle: https://www.youtube.com/watch?v=XFpatxkE3oc
Oku: https://www.evrimagaci.org/makale/209
https://www.youtube.com/watch?v=XFpatxkE3oc
Cevap sahibi+1 yılYürümeyi öğrenen balıklar videosunuda seyret. faydalı mutasyonun nasıl geliştiğini görebilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=qZtEmodCGbs
Soran+1 yılYok yok. Daha okuduğunu anlamıyorsun. Yaz dedikçe yandaş site gönderiyorsun.
Hiç bir cahil ile girdiğim tartışmayı kazanamadım.
O yüzden cahil ile sohbeti kestim.
Cevap sahibi+1 yılYürümeyi öğrenen balıklar videosu bilimsel bir araştırmadır. Neden reddediyorsun, faydalı mutasyonun nasıl geliştiğini gösteriyor. https://www.youtube.com/watch?v=qZtEmodCGbs al izle. Ha ben cahilim bilimi reddederim dersen bir şey diyemem. Be arkadaşım ben sabahtan beri sana bilimin kabul ettiği, referans aldığı şeyler paylaştım. Sen saçma sapan yok ilk okul çocuğu tarzında şeyler yazdın. Kafan basmıyorsa benim yapabileceğim bir şey yok. İster ikna ol ister olma gerçek bu evrim vardır ve bilimsel olarak kanıtlanmıştır. O paylaştığım videoda bunun kanıtıdır.
Soran+1 yılIğkum hayvan çırpınıp can çekişiyor yürüyor diyorsun. Hay senin ıspatıba. Tamam inandım ben:))))
Cevap sahibi+1 yılYaw he he. Bir b. ok bilmiyorsun, saçma sapan ilk okul çocuğu gibi yorumlar yazıyorsun. senin yaşın 25-29'da değildir. eğer öyleyse durumun gerçekten ibretlik.
Soran+1 yılHadi sen videoyu bir daha izle. O video sadece ve sadece evrim inancına sahip olanların nancını gıdıklar. Yoksa vu safsata ve tiyatroyu bilenler bunlara ksnmaz emin ol.
Evrimi milletten duyduklarınla öğrenmişsin.
Açta darwin n türlerin değişimini okuç
Cevap sahibi+1 yılYahu be kardeşim, bilim evrimi kabul etti diyorum. Ben senin anlaman için verdim o örnekleri. Yoksa sen inanmışsın inanmamışsın kime ne. Bilim zaten evrimi yok saymıyor. Ayrıca Darwin'in yanıldığı bazı şeylerde var. Teorileri tam doğru değil. Ben buradan bunları sana anlatamam. Bir dolu vaktin var, ne zaman girsem internettesin o değerli vaktini madem merakın var okumaya harca. Kulaktan duyma şeylerle boşa vakit kaybetme. Gerçekten hiçbir şey bilmiyorsun, evrim hakkında iki-üç şey duymuşsun sadece onları gelip burada pazarlamaya çalışıyorsun ama evrim senin düşündüğün şekilde değil. Şimdi sana burada anlatırım onlarıda reddedersin. Video sunuyorum ona bile inanmıyorsun. Ben sana daha ne yapayım. Onların hepsi bilimsel yayın, araştırma sonuçları. Sırf evrim ağacı kendi youtube hesabından yayınladı diye onları reddedemezsin.
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılVar yakında insan olmayı planlıyorum.
113 Yorumla
Soran+1 yılElinde klavye olan bir maymun mu yazıyor geleceğe ait planını?
Soran+1 yıleğer öyleyse cidden inanırım
- +1 yıl
Nasılım kanka?
andrewgarrison.com/.../...onkey-68762_960x3601.jpg
Soran+1 yıltamamdır
Soran+1 yılSanırım "romeo ve juliat-2" yi yazıyorsun
Soran+1 yılSüper
- +1 yıl
Yok be kanka ne yazması netten bir kız düşürmüştüm onla yazışıyodum
Soran+1 yılkız candır:))))
Soran+1 yılO insan olabildi mi? bu arada
- +1 yıl
o insan kanka bilmiyo beni netten foto bulup attım :D
Soran+1 yılSüpersin
- +1 yıl
teşekkürler kanka
Soran+1 yılHakkındı
+1 yılEvet bu bir teori, bir cesit inanc gibi. Ama ben INANMIYORUM. 100% kanit getirin inanayim, ki bu asla olmayacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyiz
Soran+1 yılTebrik eferim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evrim teorisi = Allah'a isyan etmiş bir ateistin saçmalamasından ibarettir. Destekleyici hiç bir gerçeklik yoktur. Baştan sona uydurulmuştur. Aksi kanıtlanamıyor diyorlar da, teoriye göre insanlık maymundan gelmiştir. Fakat dna olarak farelere daha çok benziyor. Bir kere kendi içinde çelişen bir teori. Evrim olması için, bir türün değişerek başka bir tür olması gereklidir. Atıyorum binlerce yıl önce maymunlar evrimleşerek insana dönüşseydi ve bu evrim sürekli tekrarlansaydı ya da maymun ırkı tamamen ortadan kaybolsaydı bir ihtimal olabilir diyebilirdik. Tartışılması bile gereksiz bir konu. Darwin'in hayatını araştırın. Bir deli kuyuya bir taş atar 100 tane akıllı çıkartamaz misali.
14 Yorumla
Soran+1 yılDarwin düşüncesinin bu noktaya geleceğini bilse o kitabı yazmazdı
Soran+1 yılKendisi bile pişman olurdu
Soran+1 yılOrası kesin. Insan kanmak istedikten sonra ne safsatalar var.
+1 yılstore.donanimhaber.com/.../...EF56489666420AAB.jpg
evrim olur ama farklı tür olmaz. mesela bir bakteri evrim geçirir ( farklı koşullarda ) gene bakteri türünde olur farklı tür oluşmaz gereksiz inanç evrimcilik.112 Yorumla
Soran+1 yıltebrik ederim
Soran+1 yılKastım anlaşıldı
Soran+1 yılBu yeterli
Soran+1 yılArkadaşın kastını ben anladım
Soran+1 yılHepsine olmasa da bir kısmına jatılıp doğru buluyorum.
- +1 yıl
Ben bakterileri örnek olarak gösterdim. Evrim olması için ortaya yeni bir tür çıkması gerekir.
Soran+1 yılEvet yeni tür gerekli
- +1 yıl
@Melofelip
Bakteri gene bakteri olur diyoz biz bakteri gelişip değişip evrim geçirip hayvan olmaz mesela. Evrim olması için türü degismesi lazım tüm yapısal faliyetleri degismesi lazım. Mesela süte maya çalarsan yoğurt olur. Besin gene besin. - +1 yıl
bak kardeşim. ben yukarda açıkladım bakteriler hayvanlar gbi çok geniş bir alemdir. hatta daha geniş. bir çok farklı tür vardır. ve bu türlerzamanla değişir. ama bu süre milyonkarca yılı alabilir. bakteriningelişip insan olması bir sefer de olmaz süreç gereklidir bunun için. milyarlarca yıl.
Soran+1 yılArkadaşın bilgi. seviyesine hayran kaldım. Araya girince ciddi. bir şey diyecek sandım ama yine yok.
+1 yılDarwinizm yerlerde sürünüyor? Yakinda evrim saçmalığına inan pek kalmıycak gibi inanlarda ancak kendi içinde yaşıycak aslında inkar etmek için bu safsatayı benimsemek gerekçe olarak sunmayada gerek yok Allah'ı çoğu insan bağıra bağıra inkar edebiliyor bu ona verilmiş bir özgürlüktür! dünya hayatı boyunca istediği şeye inana bilir ya da inanmaya bilir?
Ve elbette her tasarım, bilinçli bir "tasarlayıcı"nın varlığını ispatlar. Tüm evreni yoktan var edip, sonra da onu dilediği biçimde tasarlayıp düzenleyen yegane kudret ise, elbette ki Kuran'daki ifadeyle "tüm alemlerin Rabbi" olan Allah'tır. Kuran'da belirtildiği gibi, Allah, göğü bina etmiş, sonra ona belli bir düzen vermiştir. (Naziat Suresi, 27-28)
"Göğün ve yerin O'nun emriyle durması da, O'nun ayetlerindendir".01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEvrim teorisi inanç değil adı üstünde teori
Daha ispatlanamamış bir tez
Ama evrimleşme diye bir gerçek var ortada36 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılTürlerin değişimi var mı?
Soran+1 yıleğer varsa örnek alabilir miyim?
- +1 yıl
@qwerty0606
Gerekli olanı söylemiş
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSöyledikleri kısmen katıldığım şeyler
Evrim Teorisi bir Inanc degildir. Bir bilgidir. Sen "Ben Evrime inaniyorum" diyemezsin.
Evrim Teorisinin dogrulgunu ya bilirsin ya da bilmezsin, ama ona inanamazsin.
Bilmiyorum, anlatabiliyorum mu.
Nasil delil yok? Evrim Teorisini Adem ve Havvadan geliyor, biz Camurdan yaratildik diye sacmalayan Müslümanlarin sitelerinden ögrenirsen tabiki sana göre delil yok.
Mutasyon sonucu degisimler görmek istiyorsan örnek olarak insanlarin Soy agacini arastira bilirsin.03 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar yazacağına.
Faydalı mutasyona ve türlerin değişimine bir örnek verseydin keşke.
Eğer bir şeyin içinde bilim yoksa o inançtır. Ve bilim gözşem, deney ve ıspat ister.
Sence bu evrim de var m
Soran+1 yılBana vikipedi bilgisiyle gelme.
Bana tahminlerle de gelme.
Evrim teori, ama dediğin şey sadece hipotez.
Yaz şurata türlerin değişimine 1-2 örnekte tartışalım
+1 yılOrnek sen dana iken insan olma yolunda ilerliyorsun. Dusunuyorsun konusuyorsun sorguluyorsun. Sen mytasyona bir orneksin.
Evrim teorisi bir inanc degildir adi belli teoridir. 1800lu yillarda adamin omru boyunca yaptigi arastirmalar sonucu olusturdugu bir teoridir. Gercekligi ispatlanamadigi gibi aksi de ispat edilemiyor. Once bir googledan bakin oyle konu açın.09 Yorumla- +1 yıl
Soguk iklimde yasayan insanlarin vucutlarinin diger insanlara gore daha cok killanmasiyla aciklanabilir. 1yilda bile insan vucudu kil yogunlugu fark ederken milyar yildan bahsedilince olabilir diyorum. Evrim teorisinin gercek olabilecegini dusunmek Allah i inkar etmek degildir. Bilginize.
Soran+1 yılKardeş senin mezuniyet ne?
Soran+1 yılhakaret değil cidden merak ettim?
- +1 yıl
Lise mezunuyum kardes. İstanbul uni acik ogretim ogrencisiyim ayni zamanda tam zamanli calisiyorum. Biseyler hakkinda arastirma yapip bilgi edinmek cok kolay bisey okul okumak gerekmiyor. Piyasada gereksiz yere uni okumus cok kisi var.
Soran+1 yılBana türlerin değişimine bir örnek verir misin?
Soran+1 yılTabi eğer bu evrim inancını
Soran+1 yılDarwin den öğrendiysen
- +1 yıl
Hala evrim "inanci" dedigin icin senin bu konulara kafanin basmayacagini dusunuyorum. Ornek de veremem arac suruyorum su anda googlea ac bak :)
Soran+1 yılDostum.
Evrim bilimsel ise bilim deney, gözlem ve kanıt ister.
Bu evrim de var mı?
yok.
Olmayan bir şryi. kabul etmek nedir?
inançtır.
Dolayısıyla "evrim inancı" doptudur.
Olaya o kadar cahilsiniz ki en başta evrim biliminin, evrim teorisinin inanılacak bir şey olmadığını; bilimsel bir olgu olduğunu, doğrudur ya da yanlıştır açısından yaklaşılması gerektiğini bile bilmiyorsunuz.
00 YorumlaŞu video sonrası o "inancı" bıraktım...
https://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ03 Yorumla
Soran+1 yılBenzer durum bende de var
Soran+1 yılGeçen iki maymın ın romeo ve juliet-2 yş yazdığını duydum.
Soran+1 yılIşte bilim bu dedim:)))
evrim bir inanç değildir. hala derken çürütülmüş bir teoride değildir. benim fikrim evrim yerçekimi kanunu kadar gerçek bir teori
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki inanç değilse. Bilimsel olarak bir gözlem, deney ya da ıspatın var mı?
amerikadaki bilim insanlarının %98 i kabul ediyor sen hala ne saçmalıyorsun birader git azcık araştır
130 Yorumla
Soran+1 yılsen steve araştırmasını biliyor musun?
Soran+1 yılbilmediğüne eminim de
Soran+1 yılHadi araştır öyle del
Soran+1 yılSteve araştırması amerikada yapılmıştır
Soran+1 yılAmerijada ki en yaygın isimdir
Soran+1 yılSteve ismine sahip bilim adamlarının sadece "yarısına yakını" evrim inancına sahiptir.
Soran+1 yıl%98 diye balıklama atlama konuya.
Soran+1 yılBilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun.
Soran+1 yılBen resmi araştırmayı söyçlüyorum. Ve buaraştırmayı az çok evrim ile uğraşanlar bilir. Istersen sorabilirsin.
Soran+1 yılAma senin verin tamamen sallamasyon
Soran+1 yılBilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma
Soran+1 yılSaçmalardan seçmeler.
Madem sudan çıktık solungaç felan vardı.
Var mı? Araform elinde?
Soran+1 yıl240.000.000 yıllık fosil var 1 tane araform yok.
Soran+1 yılAyrıca tür değişimine örneğin hala yok
Soran+1 yılBilgi seviyen düşük ama araştırman daha düşük. "Steve araştırması" evrimci bilim adamlarının "evrime inananlar az değil" diye ıspat için yaptırdığı bir araştırmadır. Cidden çok cahilsin.
Soran+1 yılAha buldu bravo tütlerin değişimini ıspatladın.
Arkadaşın plaketini getirşn.
Soran+1 yılbir hipotez varsa bilelim. Deniyor bunda bir şey yok. Ama olmayan bir şeye inanıyorsun.
Soran+1 yılEvrim konusunda peşin kabulun hayrer verici.
Iyi günler.
+1 yılfaydalı mutasyon? mutasyon kime neye göre faydalı?
012 Yorumla
Soran+1 yılFaydalı mutasyon dönüşüm sonrası türün zarar görmemesi?
Soran+1 yılvarsa örneğin yaAbilirsin
- +1 yıl
Peki doğrusu budur dediğin ve bilimsel kanıtlayabileceğin birşey var mı? Evrim teorisi tam olarak kanıtlanamamış olsa da gerçeğe en yakını şimdilik. Bilim alanında gelişmeler devam ettikçe eminim birçok sorunun gerçek ve net cevaplarını da alacağımıza inanıyorum. Buradaki inanç iman etmek anlamında değildir. İkisi bir birinden farklı şeyler bunun karıştırmamak gerekir. Bu tıpkı Ateizmin bir din olduğunu söylemek kadar saçma birşey :)
Soran+1 yılDostum.
Evrim bilimsel ise bilim deney, gözlem ve kanıt ister.
Bu evrim de var mı?
yok.
Olmayan bir şryi. kabul etmek nedir?
inançtır.
Dolayısıyla "evrim inancı" doptudur.- +1 yıl
Bu teori hakkında en bilinen büyük yanlış insanların maymunlardan gelmesidir. Diğer cevaplara verdiğin yorumlardan anladığım kadarıyla teori hakkındaki bilgileri okuduğunu iddia etmişsin. Ancak bana pek inandırıcı gelmedi şayet okumuş az da araştırmış olsaydın insanların maymundan gelmediğini sadece insanlar ile maymunların atalarının bir olduğunu iddia ettiklerini anlayacaktın. İnsan DNA 'ları ile maymunların DNA'ları %98 oranında benzerlik taşıyor. Öyle sanıyorum Harun Yahya (Adnan Oktar) ya ait kitapları felan okuyup geldin :). Ben bir teori olarak evrim teorisini mantığa yatkın buluyorum. Evet araformlar bulunmamış olabilir halen ama bilim ve teknoloji sürekli gelişiyor belki zamanı geldiğinde eksik parçalarda tamamlanabilir. En azından bana çamurdan yaratıldığımızdan daha mantıklı geliyor.
Soran+1 yılEğitim seviyen nedir merak ettim.
Velev kş dna nın %98 i benzesin basit biyolojik bilgiye sahip nırmal bir insan bile dna sarmalındaki o dediğin %2 lik farkın ne olduüunu bilir.
Araforlar tamanlanır demişsin. Ne var ki elde ne tamamlanacak.
Insan-maymun olayını ben değil az araştırırsan senin cephendekiler söylüyor.
Ha illa dna vs benzediğimiz bir hayvan dan geleceksrk neden fare den gelmedik?
dostum. Bir şeyi savunuyorsan onu tam anlamıyla bil.
Önce git darwin in kitabını oku sonra yine gel ben buradayım.- +1 yıl
Eğitim ilkokul 5. sınıf terk. Harun Yahya Benim cephemde değil madem cephe ayırımına gittin :) "eğer insanlar maymundan gelmişse neden şimdiki maymunlar insan olamıyor?" sorusunu bu kişi yazılarında ve onu destekleyen kişilerde çok karşılaşabilirsin. İnsanlar maymundan gelmedi sadece atalarının aynı olduğunu söylüyor bu teori. Tüm memelilerin asıl atasının sivri fare olduğu da verilen bilgiler arasında. ama bunları biliyorsun çünkü araştırdın okudun sen. Ben sana burada bu kesin doğrudur diye savunsam bunu zaten teori değil gerçektir diye belirtirdim değil mi? ama senin bilimsel yaklaşımdan uzak biri olduğun belli çünkü bilim araştırmaya doğruyu buluncaya kadar ilerler ve kesin kanıtı bulununcaya kadar budur demez fakat gerçeğe en yakın senaryo üzerinden ilerlemeye ve onun doğruluğunu kanıtlayacak kanıtları bulmaya çalışır. Sen kesin bu yanlıştır diyorsun. Peki ben sana soruyorum sence asıl doğru olan şey nedir?
Soran+1 yılKonu evrimin saçmalığı, ve insanların delilsiz, öesnetsiz inanması.
Bunun üzerine fikrin varsa buyur.
Savunma da çok bsşarısız olduğun için mi taaruza geçme ihtiyacı hissediyorsun?- +1 yıl
Güzel bir tespitte bulunmuşsun insanların delilsiz kanıtsız inanması. Evrim teorisinde kanıtları var çıkarışmış fosiller, DNA zincirlerindeki Psödogenler vs ancak bilimsel nitelikte eleştirilmesindeki en büyük etken sanırım ara formların bulunaması diye olsa gerek. Ben önce söylediğimi tekrar edeyim inanmıyorum sadece mantığıma en yakın bulduğum bu. Ben sana karşı herhangi bir taaruza geçmiş felan değilim aksine seninle konuştuğuma sevindim çünkü ben fikirlerin tartışılmasını destekleyen biriyim (tabi karşımdaki kişinin sadece bildiğini okuyan biri olmadığı sürece). Ben bilimi savunurum çünkü bana kanıt gösteriyor evrim teorisi kanıtları var ancak tıkanmadığı yerler de yok değil. Eğer sana evrim teorisini kesin doğru diye kabul eden biri olduğumu iddia etsem; birincisi ben bilimin savunduğu en önemli özelliğini yani "bilim hiçbirzaman kesin doğru budur diye diretmez. Bunu yaptığında ilmin kapılarının kapanacağını bilir" özelliğini redderdim, ikincisi bunun teori değil gerçek olduğunu
- +1 yıl
söylerdim sana. Ben sana fikirlerimi söyledim bunun aksi olarak kesin yanlış olduğunu sen savnuyorsun. Bunun üzerine sana göre asıl doğru nedir diye sordum ancak sen bu soruma cevap vermedin. Ha cevap vermek zorunda değilsin bende değildim ama ben başka fikirleri duymayı, fikirlerden birşeyler öğrenebilmek, belki başkalarında da aynı etkileri oluşturmak için cevapladım. Senden de bunu beklerdim.
Soran+1 yılEn azından anlaşamadıklarımızda anlaştık.
Iyi günler.- +1 yıl
Tamam arkadaşım seni gayet iyi anladım sana da iyi günler :)
+1 yılCharles darwin teorilerini oku
02 Yorumla
Soran+1 yılBen okudum.
Soran+1 yılSen okudun mu?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım