gecen din konularıyla uğrasan bir abimle konustum. internetten okudugumuz haberlerde sadece ramazan ayı için 600.000 TL alıyormus. sizce bu dogru birsey mi? ya da islamı parayla anlatan biri ne kadar doğru anlatabilir? ve onu samimi buluyor musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yıldini bilgileri vermek için ücret istemek caiz değildir fakat karşındaki bağış yaparsa alabilirsin.. yoksa taksimetre açar gibi size sohbet yaparım ama program başına 20 bin dolar verin diyemezsin... fakirliği övüp özel şöförünle havuzlu villana gidersen toplum vicdanında karalanırsın... cübbeli ahmet hoca da çıkıyor ve tek kuruş almıyor.. zengin olmak suç değildir deniyor.. tabi ki suç değil biz de servet düşmanı değiliz.. fakat bu zenginliğin nasıl olduğu sorgulanabilir.. resulallah bu dini bize ilk anlatan kişi ama hiç ücret almadı aksine ömrünü verdi... savaştı yaralandı , zehirlendi. defalarca suikasta uğradı.. islam alimleride sohbet yapmak için para almadı... asıl onların hakkıydı çünkü şimdikilerin anlattıkları o islam alimlerinin kitaplarından alındı.. bunlar servet peşinde... isterseniz bir arayın çağırın evinize hocam gelin bize sohbet yapın bir arabamızla sizi götürür getiririz deyin.. bakalım kaç tl isteyecek... ben üç sene önce sağlam kaynaklardan öğrendiğim bilgiye göre evine davet eden. birinden 5000 tl istemişti
13 Yorumla- +1 yıl
Onlar iyiyi anlatıyorlar sadece sırf biri bile onların güzel sözünden etkilenip kendi çeki düzen verse bile yaptıklarını doğru çıkarır bu. Ayrıca insanları Peygamberle kıyaslaman çok çirkin.. Sana göre olsa kimse dinini anlatmayacak herkes örnek olacak üstelik kötü yollardan bu kadar para kazanan varken bir adam emek vermiş yıllarca prof olmuş ve sevgi kazanmış. Şimdi çık sen anlat desek 0 para ile anlatır mısın anlatsan bile kaç kişi dinler. Ayrıca böyle gıybet ederek hiç hoş olmuyor.
- +1 yıl
hanımefendi burada bir yanlış algılama söz konusu sanırım... dini zenginleşmek için alet edemezsiniz.. bizim demek istediğimiz bu... dinde anlattıklarınıza etiket koyup fiyat belirleyemezsiniz.. dinin kuralları vardır farzları , sünnetleri, mendupları.. vacipleri vardır. mekruhları ve haramları vardır. mantığımıza göre hareket edemeyiz. insanların sevgisini kalplere koyan allahtır. koyduğu gibi de söker alır. tabi herkesin kendine göre bir düşüncesi var. sizin söylediklerinizde bana göre yanlış olan tek şey bu yüksek ücretleri olağan görmeniz. gösterdiğim örnekleri beğenmemiş olmanız. zaten bu hocaların bazıları peygamlerin işine gelen sünnetlerini uygular işine gelmeyenleri uygulamaz.. kadir inanır traşlı kravatlı hocaefendilerden fazla bir şey beklemiyorum ben şahsen.. yarın büyük mahkemede her şey meydana çıkar..
- +1 yıl
Haklısın orada her şey ortaya çıkacak ;) Yinede eleştiriler ölçülü olmalı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİslam'a göre "haram" yoldan para kazanmadığın müddetçe ve de o kazandığın parayı haram yola harcamadığın müddetçe sıkıntı yoktur. Süleyman peygamber de gayet varlık içindedir mesela. Bu müslüman geçinen cahiller bunu bilmiyor mu? Zengin olmak suç değildir İslam'da. Ana tabi bu eleştiren insanların derdi yüksek meblağlar.. E kapitalist düzene ses çıkaramıayınca da gidip de bir mesleğini icra eden doçente saldırıyorlar. Geniş bakamıyorlar çünkü.
1014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*ama
- +1 yıl
Kapitalist düzen ve maddecilik konusunda çok yerinde tespitler.
- +1 yıl
Bu düzenin sizi de rahatsız ettiğini görmek beni memnun etti. Günah keçisi ilan edilmesi yönündeki eleştirinize tamamiyle katılıyorum.
Bozuk, çarpık düzenin menfaat dünyası yarattığı bir ortamda suç işlenmeden, hak yemeden, kanunlara uyarak para kazanan ve bunu da özel sektörde yapan bir insana bakıp bir de diğerlerini düşünüyorum ; Cem Uzan gibileri, yolsuzluk yapanları, titancıları, hırsızları, ihalelerde yolsuzluk yapanları, devleti soyanları. Nihat Hatipoğlu bu düzen içerisindeki en az suçlu insanlardan biridir.
Bir tarafta asgari ücretle çalışan ve aile geçindirmeye çalışanları görüyorum, diğer yanda ise her türlü pisliğe bulaşmış ama isimleri beyefendi ve hanımefendi olan kişileri.
Biz ruhumuzu paraya ve maddeye satalı çok oldu. - +1 yıl
Çok çalışan ile az çalışan arasında bir fark olması gerektiğine inansam da bir futbolcu milyon eurolar kazanırken her an ölümle mücadele eden maden işçisi bu kadar az kazanmamalı.
Sizin de buyurduğunuz gibi düzen çok bozuk. O yüzden soruyu soran genç arkadaşım için 600.000 TL tuhaf bir etki yaratıyor. Halbuki millet neler neler yapıyor ve ne vergi veriliyor, ne hakkı ödeniyor.
Hepimiz suçluyuz. Satılık ruhlarımızdan ötürü suçluyuz. Anlık zevklere kapılıp gerçekleri gözardı ettiğimiz için suçluyuz. Maddenin büyüsüne kendimizi bıraktığımız için suçluyuz. - +1 yıl
Bizim toplulumuzda yemin etmek vardır. Almanlar hiç "kuran çarpsın" demezler veya "vallahi" demezler. Oysa biz de kim işe dini karıştırıyorsa arka planda parayı götürüyordur.
- +1 yıl
İnsanları soymak için en iyi yol en çok inandıkları ve güvendikleri alandan gelmektir; Türkiye'de bunun kaynağı da din.
Dini kullan, parayı götür, hacca git, sıfırlan.
İnsanlar da bunu yiyorlar.
Soran+1 yılburadaki yorumlara hayran kaldım. düşüncelerinizi paylastıgınız için tesekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim soran :)
Soran+1 yılne olursa olsun insanların düşüncelerine saygı duymak gerekiyor ben böyle düşünüyorum. seven olabilir sevmeyen olabilir ama herkesin fikirlerini almak istedim.
Cevap sahibi+1 yılYargılamadan anlama çabasında olmak güzel.
Soran+1 yılkesinlikle :)
Cevap sahibi+1 yılTalim etmesini öğütleme siye bir şey yoktur @charybis. İslam'a göre ''Elinden geleni yap, en iyisini kazan ve kazandığınla da insanlara yardım et.'' anlayışı vardır. İnsanları itaatkar yapan bir anlayış yoktur. Ne zaman duyulmuş ''Alın şu üç kuruşu, şükredin, fazla konuşmayın.'' dediği. Yanlış tespitlerde bulunmamak lazım.
Cevap sahibi+1 yıl*diye
+1 yılHizmetinin karşılığında aldığı para gerçekten bizi ilgilendirir mi?
Devletin yani sizin benim vergilerimizle ödediğimiz para değil bu. Özel bir televizyon kanalı tarafından ödenen para. Kanal bu parayı vermekte bir sakınca görmüyorsa bizler ne diyebiliriz ki. Para bizim değil ki.
İslamı parayla anlatmasında bir yanlışlık görmüyorum. Din görevlileri bu işi meslek olarak yapıyorlar ve karşılığında da maaş alıyorlar.
Siz miktarın büyüklüğü karşısında rahatsız oluyorsunuz. Fakat şunu unutmayın. Nihat Hatipoğlu bu para karşılığında hayır mı işliyor, yoksa har vurup harman mı savuruyor bilemiyoruz. O yüzden en uygunu "hakkında hayırlısı" diyerek çekilmek değil mi?
Başkalarının paraları, servetleri üzerine konuşmak pek doğru bir davranış değil.58 Yorumla
Soran+1 yıldin görevlileri bu işi parayla yapıyor ama gecimlerini yapacak kadar ayda en fazla 2.000 tl ama 1 ay için 600.000 TL cok fazla
- +1 yıl
Buna serbest piyasa ekonomisi denir. Televizyon kanalı özel bir kurumdur. Yöneticileri 600.000 TL verip daha fazlasını kazanıyorlarsa "vermeyin" denir mi?
BU ülkede 5-10 TL'ye gömlek satın alamayan insanlar da mevcut, diğer yandan bilmem kaç bin dollara özel dikim giyen de var. O kadar çok parayı verene "ne yapıyorsun" diyebilir miyiz hiç.
Herkes parasını istediği gibi harcamakta özgürdür.
Din görevlilerimiz maaşları karşılığında kaç kişiye ulaşıyorlar, Nihat Hatipoğlu kaç kişiye ulaşıyor?
Ben sizin ne demek istediğinizi anlıyorum ama sizin, benim paramız değil ki bu. Başkasının parasına ne hakla karışırız ki? - +1 yıl
Tüm bunların yanında bir de malum "din" söz konusu ve insanların bam telidir. Bu da olaya farklı bir boyut katıyor. İnsanlar diyor ki ''İslam'a göre aza kanaat edin diyecek ama kendisi o kadar parayı alacak." Halbuki islam'a göre o olay öyle değildir. Elinden geleni yapmak ve en iyisini kazanmak vardır dinde. Ve Allah da verdiği nimetleri kulunun üzerinde görmekten memnuniyet duyar. Elinden geldiğince çabalamak vardır, u Bukadarı bana yeter" deyip çabalamayı bırakmak yoktur islam'da. Dini de bilmiyoruz ki.
aldığı para umrumda deği belki de hayırlıdır yaptığı iş... ama ben kameraya bakma şeklinde yapmacıklık buluyorum... bir de şu arkadan ve dipten gelen fon sesine de kıl oluyorum mesela... cüppeli bu konuda uzman gibime geliyor samimi bir duruş ve anlatışı var... ömer döngeloğlu da aynı... daha içten geliyorlar bana... hatiğoğlu ve onun oğlu yapmacık geliyor bana... necizane fikrimdir bu...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
38Cevap
+1 yıl600 bin aldığı bence tamamen bir söylentiden ibaret. Birisi taş attı kuyuya misali. eğer alıyorsa da helal hoş olsun. Anlattığı şeyler sayesinde bir adım daha yaklaşıyoruz dinimize. Ayrıca programında açıkladı keçiörende sadece bir evi varmış. Adam aldığı parayı hayır için kullanıyor mesela Ankarada erkekler için dini derslerin verileceği bir okul yaptırmış tamamen ücretsiz bu mahalledeki yaz kursları gibi basit türden değil daha kapsamlı aynı şeyi kızlar içinde yaptıracakmış. Yani adamın ne yatı var ne katı kendi halinde mütevazi bir hayatı var
20 Yorumla
+1 yılBen çok beğeniyorum. İşini çok iyi yapıyor ben ekranlarda görmeyi isterim. O parayı hak ediyor bundan da ötesi fazlasını kanala kazandırıyordur. Bence milletin parasını denetlemek sorgulamak bize düşmez. Üstelik o parayı da hak ediyorsa helalse. Ayrıca uyuşturucu satarak insanları zehirleyerek milyar dolarlar kazananlar var faizden milyarlar kazananlar var. Bence bu eleştirenlerin yaptıklarının tek bir ismi var HAZIMSIZLIK
10 YorumlaYahu adam orda uykusuz kaliyor isini yapmak icin bedava mi calissin? Kim calisir bedava?
Adam profesor olmus okumus kulturlu biri , ve artik ünlu.. k*cini basini acarak milyonlar kazananlar varken , bu azmış millettin kulagina adam akilli guzel bilgiler veren birine bunu cok görmeyin!35 Yorumla- +1 yıl
Uykusuz kalmak. Hiç bu yönden düşünülmemişti. Çok haklısın. Saatlerce vardiyası belli olmadan köle gibi çalışan işçiler, güvenlik görevlileri, gece nöbetçileri asgari maaş alırken Nihat Bey'in bu kadar yüksek meblağlar alması adaletin mevcut olduğunun haklı göstergesi. Ve Nihat Bey uykusuz kalırken senin ve Türkiye'nin uyuduğunun da. Önemli olan uykusuz kalıp kalmamak değil, o yastığa kafanı vicdanın rahat, hakkından fazlasını almadan koymak. Neyse uyu sen maluk uykusuz kalmak çok üzücü bir durum.
- +1 yıl
nihat bey kendisinin çalışarak yazdığı kitaplardan anlatmıyor.. bindörtyüz yıldır evliyaların mürşitlerin imamı hanifelerin. muhyittin arabilerin, yazdığı kitapları. hazreti ömerin , hazreti ebu bekirin sahabelerin hayatlarını anlatıyor.. bütün kitapcılarda satılan kitapları anlatıyor. sizleri duyanda adam elektriği buldu , onu anlatıyor zannedecek.. :D aldığı para uçuk para..
- +1 yıl
Bana sorarsanız bu sadece belli bir grubun düşmanlığı o grup öyleki kişilerle ilgilenmez bugün nihat hatipoğlunu kötülerler yarın başkasını Yeter ki dilinden Allah kelimesi düşsün sonra da kendi cahilliklerini gizlemek için bir iki ayet yazarlar bilmezlerki Kuran bir bütündür ve kimse kendi yanlış görüşlerini aklamak için onu kullanamaz. Bu grup öyle bir grup ki onlara göre dindar insnalar evlerde hizmetçi olmalı veya hep memur esnaf olmalı. Onlara göre hocalar yalancıdır çünkü Hz. Muhammed (s. a. v) anlatırlar ama ara sıra hata yaparlar. Bu gurup iyiliği hep dindarlardan beklerler kendilerini karıştırtmazlar bunlada yetinmezler bir de kalpten bağlı insanlara cahil yobaz yakıştırmalarını yaparlar çünkü onlar sevgi nedir bilmezler kalpleri öyle bir nefret doludur ki bunu gizlemek için de ist çü gibi ekler alan görüşler altına girerler bilseler keşke asıl cahilin sevgiden habersiz olan olduğunu nokta
- +1 yıl
alice_crossdresser madem o kadar kolay sende anlat ya biraz da para kazan önünü tutan yok...
adama hayranım yaaa.. neden biliyormusunuz bu devirde öyle bir baba olmak çok zor. adam islamı tercih etmiş ve oğlunu da kendisi gibi yetiştirmiş... helal olsun öyle anne babalara... . evliyim :) ama said hatipoğluna hayranım :) onu bana verseler eşimden vazgeçerim ;) allahım herkese öyle evlat ve eş nasip etsin inşallah.. aminn
02 Yorumla- +1 yıl
abartma sende :)
Aldığı paradan yüksek bir meblayı fakirlere, evsizlere, şehit, gazi, engelli ailelerine verdiği müddetçe hiçbi derdim olmaz kendisiyle.
Ama gözlediğim kadarıyla televizyondaki hiçbi din"Cİ" adam akıllı sorulara cevap vermiyor. Hep basit sorular. İlginç soru geldiğinde de başka bişeye yorup geçiştiriyolar.00 Yorumla
+1 yılOldu o zaman sizde okuyun doktor olun insanların hayatlarını kurtardığımız için para vermesinler hepimiz babamızın hayrına çalışalım açlıktan ölelim çünkü onlar insan değil haklısınız. illa birine saracaksanız gidin A9 da Adnan Oktar zubbesine sarın ya da cübbeliye sarın kadınlarla denizde fink attığı için Nihat Hatipoğlu a değil. Kul hakkına girmeyin.
16 Yorumla
Soran+1 yılya ben para almasın nemiyorum ki sadece aldıgı para size görede cok fazla değil mi?
- +1 yıl
Elin kadını çıplak çıkıyor sahnelere orasını burasını açıp şeytanlık yapıyor sahnede kendinden geçiyor erkeklerin aklını basından alıp iğrençlikler yapıyor ve 2saatlıgıne 450 bin TL alıyor. Ama bir din adamı çıkıyor sahur ve iftar saatlerınde hergum çıkıyor ve sadece o kişinin 4 de 1 ini alıyorken neden bu halkımıza batıyorki? O insan iyi bir şey yapıyor en azından kimsenin içindeki şeytanı çıkarmıyor.
Soran+1 yılkarsılastırma kesinlikle yanlıs ve sana katılmıyorum.
- +1 yıl
O da sizin görüşünüz.
- +1 yıl
Sen sahnedeki elektrikle falan çıplak oynayıp dans eden o kadının aldığı parayı hakedecek bişe yaptığına inanıyor musun. İnanmıyorsun belliki. O kadın hak hukuk düşünmez parasına bakar belki ama bir din adamı benim verdiğim emek bu işe denkmi demek zorunda. 1 ay maden çalışan işçi 2bin alamazken 600bini yaptığı şova layık gören adam din tüccarıdır sadece. 300 işçi madendeöldü 1 günde hepsinin maaşını topla etmiyor bir nihat beyin maaşı. Bunu lady gaga mı düşünmeli dindarım diyen adam mı.
- +1 yıl
Ne alaka şimdi maden işçileriyle din adamlarının maaşı? Ee tamam o zaman herkes eşşek gibi çalışsın emek versin sonra hiç çalışmayan kıtap okumayan ama zor iş yapanlarla aynı parayı alsın oldu canım ee bende okumayım o zaman aylık 900 alayım bütün emekler boşa gitsin. lady gaga ne alaka bir kere ulkemızde dolu zengin insanlar var para hırsızları var o kadar gidiın onlara karısın. İçiniz yemiyor diye gidip bütün bir hayatını dine harcamış insanları bilgilendirmek amacıyla gece gündüz çalışan Müslümanlara değil ki Zaten sizi de Müslüman olduğunuza inanmıyorum yazık ya acıyorum...
+1 yılo haberin yalan olduğu söylendi zaten. ki gerçek olsa da adamın mesleği bu. hocalar para kazanmasın mı yani aç m kalsınlar. ha belki televizyona çıktığı için diğer hocalardan fazla alıyordur. ama bence hakkıyla kazanıyor milyonlarca kişiyi bilgilendiriyor. ben dinliyorum gayet de beğenerek.
01 Yorumla- +1 yıl
Sana çok katılıyorum :)
Bencede 600.000 doğru olamaz
+1 yılGüzel konuşuyor, dinlediğim kadarıyla Ehli-Sünete uygun kkonuşuyor.. Para konusuna gelincede o kadar aldına inanmıyorum sonuçta meyva veren ağaç taşlanır,, islamiyet düşmanları uzaklarda aramaya gerek yok, hepsi içimizde çoğuda hoca geçinen insanlar y. nuri,, z.. beyaz s. ateş... v. s en baştakiler
00 Yorumla
+1 yılsibel kekilli seks yaparak alıyo o parayı kimsede sorun etmiyo. paralar öyle yerlere gideceğine böyle yerlere gitsin. Ha ama ben daha çok Mustafa karataş hocayı seviyorum. Nihat hoca olayları anlatırken duygulu anlatıyo ağlatmak ister gibi ama Mustafa Karataş öz ve sade türkçeyle anlatıyo. ayrıca nihat hocada çok saçma sapan sorular sorulduğu için Mustafa hocayı seçtim
00 YorumlaSamimi bulmuyorum
isin icine yuklu miktar para varsa mutlaka taviz de vardir
mesela hirsizliktan, soygundan, iftiradan, yalandan, riyadan vs bahsetme sakin demislerdir o da bahsetmez cop kadar degeri de kalmaz..11 Yorumla
Soran+1 yılbende kesinlikle işin içinde para olunca kafam karısıyor
+1 yıldostum ben nihat hatipoğlu veya a kişi b kişi buraya takılmam taraf tutmam aynısı sende olsa almaz mısın? 600.000 TL bence fazlasını bile isteyebilirsin çünkü sana talep çok bide şu pencereden bak tori black, lisa ann, julia ann, nikki benz, alexis texas bunlar hangisi samimi hangisinin yaptığı doğru ya da hangisi ne kadar helal bence fazla takılma bu mevzuya
00 YorumlaAldığı para da yanlışlık yok. Helal para. Anlattıkları doğru ama bazı bilgileri anlatıyor gibi geliyor bana. Dünyanın birçok yerinde savaş var. İnsanlar zulüm görüyor. Halkın evleri bombalanıyor. Bizim bunlar karşısında savaşmamız gerekir. Bizim zulümlere karşı savaşma sorumluluğumuz var ama bundan bahsetmiyor mesela. Çoğu İslam'ı anlatan böyle yapıyor.
00 YorumlaHeryerden duydugunuza inanmayin p*rno yıldızları 10 dakikada alıyor zorunuza gitmiyorda adam dini yayın yapıyor omu zorunuza gidiyor !
14 Yorumla
Soran+1 yılbize ne kardesim p*rno yıldızından zaten bu adam din adamı olmasaydı biz bu eletiriyi yapmazdık ki.
Soran+1 yılayda 1000 lira alan adama dini anlatmak için 600000tl alması ilginc değil mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılO bilginin yanlış olduğunu söylediler. Adam yayında oturduğu evi anlattı normal bir apartman dairesinde yaşıyorum dedi para göz biri olsa villalarda yaşardı onun dışında anlatımı çok hoş insanın dikkatini çekiyor zevkli bir şekilde dinliyor insan
11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ama bu konu ilgimi cekti fikirlerinizi alamk istedim tesekkür ederim
Çoğunluk olarak insanların hayatlarını anlatıyor bu da tarihe girer anlattığı çoğu şey islamın temeli değildir yaşanmış olayları anlatır kişileri anlatır ve diksiyonu hitabeti gayet güzel adamın aldığı paraya laf edenler diğer program yapanları da bu kadar araştırıyor mu? Senin de hitabetin o kadar iyi olsun çık sen anlat kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılO kadar para alip asgari ücretle yasamayi öğretmesi saçma
Ona o kadar para verileceğine fakirlere vagis yapilsin her ramazan ayında gösterilen programlarında tekrari gosterilsin her sene ayni şeyggösteriliyor zaten23 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
- +1 yıl
Sen nerden biliyisun bahis yaptigini hic inanmiyorym
İmamlar da namaz kıldıyor para almıyorlar mı?
Hangi meslek parasız?
Bu çok saçma adam görevini yapıyor
Ama çok ucuz malzemeyle kirletme derdindeler.
Yazık.02 Yorumla
Soran+1 yılya ben para almasın nemiyorum ki sadece aldıgı para size görede cok fazla değil mi?
+1 yılMadem o kadar inançlısın gazzedekilere üzülyrsun yeri gelince ağlıyrsun hadi bu ramazan kazandığın bağışlasın da görelim bunlar hep akp zihniyetli sahtekar hocalar ya
00 Yorumla
+1 yılAdam yolunu bulmuş gidiyor. Kanallar para vermeseydi o zaman. İnsanlar izlemeseydi. O adamın işi sonuçta. İstediği maaşı alır. Kapitalizmin temel kuralı.
00 Yorumla
+1 yılislamı kim parayla anlatmıyor ki imamlardan tarikat liderlerine sonuçta hepsi az ya da çok para alıyor zaten almalarıda lazım. bu bir iş sonuçta
00 Yorumlaparasını araştırdın o parayı neye harcadığınıda araştır bence. ayrıca kıytırık bir dizide oynayan adam ne alıyorsa Nihat hatipoğlu daha fazlasını hak ediyo
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
+1 yılOndan daha Cahil olanlarin cebinden Allah Kitap diyerek para kopartan cahilin teki oldugunu düsünüyorum.
00 Yorumlasenden benden almıyor ya o paraları reklam ücretleri falan izleniyor adam ama yine bu kadar çok para insanı hoca olmaya teşvik ediyor :)
00 Yorumlacok yapmacik. cok para aliyor. belki gelistirmistir kendi eskiden yuzune bakinca gulesim geliyirdu.
cubbeli for ever10 YorumlaAnlattiklarinin bir çoğu hayal ürünü zaten yok Peygamberimiz bir kasini kaldirip şöyle dedi yok ayağa kalkip hoşgeldin dedi binlerce yillik şeyleri sanki önünde görmüş gibi uyduruyor
00 YorumlaBir şey düşünmüyorum görürsem televizyonda kanal değiştiriyorum capslerine bakıyom falan
31 Yorumlakanaldan zorla almıo ya bir iş yapıyor kanal da ona o kadar parayı veriyor zekatını veriyorsa harama harcamıyorsa sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılO kadar nefret ediyorum ki ondan. Bir de oğlu çıktı. Birdi iki oldular
24 Yorumla
Soran+1 yılnedeni ne?
- +1 yıl
davranışları çok yapmacık geliyor.
Soran+1 yılolabilir bu senin düşüncen ben kendisini severek dinliyorum yapmacıktaa bulmuyorum fakat aldıgı parayı duyunca tuhaf geldi
- +1 yıl
aldığı para biraz fazla tabii bize göre. ama işini yapıyor da alıyor parasını napalım..
+1 yılKeske aldigi paradan cok anlattiklarini ogrenseydiniz. Biraz daha iyi olabilirdiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılonu değilde sizi anlamakta güçlük cekiyorum
+1 yılataitlere maskara gerek çamur atacaklar ya nereden bulaşacaklarını şaşırmış durumdalar. nihat Hatipoğlu nun avukatı açıklama yaptı böyle bir şey yok diye.
00 Yorumla
+1 yılBence islam oyle tv karsisina gecip oradan ogrenilecek bir din degil yahudiler dahi israilde bunu yapmiyor bizim hic yapmamamiz gerekir hele bir de bundan para alan hocalarla hic olmaz
10 Yorumlabilgi vermek bu kadar pahalı olmamalı ama haram değil yani ne diyeyim yolu açık olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Bilgiye fiyat mı biçiyorsun sen :D İlginç
- +1 yıl
hayır fiyat biçmedim yanlış anladın yani bu kadar alması saçma. Sonuçta onun ekmek kapısı bu sayılır. Para alacak yaptığı iş karşılığında. Fakat aldığı meblağ fazla uçuk. Bilgi veren bir insanın hele ki İslami bir bilgi bu kadar para alması ne kadar doğru bilemem. Bu anlamda yazmıştım bilgisine değil programına fiyat biçtim yanlış anlama olmasın.
Anlamıyorum bu insanları. Size ne adamın parasından demi ama. Orası bizi ilgilendirmez, bana samimi geliyor adam çünkü doğru konuşuyo
00 Yorumlaya onun oğlu varya ılk tv ye cıktıında n, hatıpoğlunun oğlu olduğuu nu bılmıodum babası gıbı ağzıını yamultrk anlatıoya cok sovmustm taklıtcı dıe hos oğrendm gene sovuomya kendı olmalı bı ınsan
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben çok seviyorum. Emek vererek parasini kazanıyor. Yıllarca okumuş. Samimi diye dusunuyorm
10 Yorumlahayatımda gördüğüm en boş insan bide saatlerce izliolar ve her ramazan aynı sorular * bıkmadınız mı ya...
00 Yorumlahoca ilim yapmiş. haram yerden alip haram yere vermediği sürece dinimizde bir sıkıntısı yok
00 YorumlaAdam hem anlatıyor hem kazaniyor ben yanlış bişey bulmuyorum gayette iyi ve bilgili biri
01 YorumlaSamimi buluyorum 600 bin aldığı da uydurma. soruyorum size para almadan bir insan nasıl geçimin sağlar
02 Yorumla
Soran+1 yılkardesim anlamıyormusun ya ben almasın falan demiyorum. ayda 1000 lira alan adama islamı anlatmak için 1 ay 600000 TL fazla değil mi?
- Gündem konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılSen o adamın o paralarla ne yaptığını araştır lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadasim her halde soruyu yanlis sordun :)
simdi boyle bisey var islami anlatan kisinin ucretli ya da ucretsiz anlatmasindan
verdigi bilgilerin dgurulugunu olcemez sin00 Yorumlaçok seviyorum konuşmaları olsun kendisi olsun. dinlemeyide seviyorum
00 Yorumla- Gündem konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılYalan iftira. Kendisi iyi bir zat severek dinlerim. Ama oğlu için aynı şeyi soyleyemeyecegim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbnce doğru anlatıyor ve tv proğramcılığında zaten yüksek para var bide çok izleniliyorsa normal bu kadar alması
00 Yorumla
+1 yılbize kanaati anlatıyor kendisi.. neyse laf edemeyiz belki iyi yolda harcıyordur ve bu parayı aldığı kesin değil !
00 YorumlaAldığı parayı hayırlı yerlerde kullanıyor bir de tamamıyla hak ediyo o parayı
06 Yorumla- +1 yıl
camilerimizde binlerce imamımız hocamız bu adam gibi haftada bir değil hergün söhbet yapıyor.. bunun ne özelliği var neye göre hak ettiğini düşünüyorsunuz...
- +1 yıl
profluk değil mesele mesele sevgi kazanabilmek bu kolay olmuyor öyleki bazıları var ne yaparsan yap sevdiremiyorsun halkın nefreti kazanmış onlar ister kanun koy ister ceza ver olmuyor. Mesele sevgiyi hak edebilmek
- +1 yıl
işte bu önemli bir şey herkesi yapamayacağı bir şey ama ben bu eleştirenlerin derdinin para olmadığını biliyorum. Onlar için biri yeterki bir ayet söylesin bir dini büyüğün hayatı anlatsın mesele bu bundan rahatsızlar ama işte ne yaparsan yap bazıları kalplere hükmeder sevgisi baki kalır (Dini büyükler gibi) . Kimisini de ne yaparsan yap sevdiremezsin halk onu istemez. İster ceza ver ister yasakla ister korkut ister zoraki dinlettir ;) En iyi hakem Kalptir sonuçta :D neyse baya uzun yazdım ya yoruldum da bunlara denecek bence tek kelime var HAZIMSIZLIK yapıyorsunuz :)
+1 yılArkadaslar kim soyluyosa yalan soyluyor onun ayligi 80 bindir inanmayin canli yayinda anlatti ok
00 YorumlaGündem konusunda 411 cevap paylaştı. Adam ne yapsın kanal Veriyor Oda alıyo ne desin almam mı desin sonuçta haram yoldan kazanmıyo demi
00 Yorumlayanlışş duşunuyorsun.. imamda namaz kıldırıyor ama para alıyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpara çok az bile ben olsam daha fazlasını talep ederdim.
00 Yorumla
+1 yılBence*** iğrenç bir adam hiç sevmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
- +1 yıl
ne biliyim fazla abartıyor herşeyi
+1 yılDindar insanları oldum olası hiç sevmemişimdir
02 Yorumla- +1 yıl
Bence sen dini sevmemişsindir :)
- +1 yıl
Bilmiyorum belkide ama dindar insanlar bana hep yapmacık gelmiştir çünkü dışı nur yüzlü içi şeytan kim bilir neler neler düşüyor ben çok denk geldim adam cumadan çıkıyor önünden geçen kızı izliyor maşallah maşallah diyor bu nasıl bir zihniyet anlamadım
+1 yılNur yüzlü adam. Seviyorum
20 Yorumla
+1 yılher akşam programını kaçırmadan izlerim adsafffsgh
01 Yorumla
Soran+1 yılaferin sana devam et :)
+1 yılBen Nihat Hatipoğlu nu severek dinliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılbende dinliyorum ama aldıgı para günümüz sartlarında gercekten cok. gecimini yapacagı kadar olsa neyse
- +1 yıl
İnanmıyorum öyle iftiralara
+1 yılAldığı paranın zekatını veriyorsa sorun yok!
00 Yorumla
+1 yılnihat hatipoğlu = HUZUR
00 YorumlaFetullah gülenden iyidir hacım
00 Yorumlaişini para için yapıyor
00 Yorumladin tüccarı
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi