Ümit Özdağ "eğer Mansur Yavaş aday olursa onu destekleyeceğiz aksi bir durumda adayımız Muharrem İnce " gibi bir şey demişti. Ve bugün söyle bir haber gördüm eğer Kılıçdaroğlu aday olursa sizce Mansur Yavaş oylarının bir kısmı Muharrem İnce ' ye kayar mı? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ümit ve Muharrem Millet İttifakının oylarını bölebilmek, onları yıpratabilmek ve bu sayede sürekli olarak kan kaybeden akp yi kurtarmak için saray tarafından görevlendirilmiş projelerdir. Akıllı davranmak ve tek bir oy bile fire vermeden, tek bir oy bile bölünmeden hepimiz gidip Millet İttifakına oy vermeliyiz. Bu ucube sistemden kurtulup, parlamenter demokratik sisteme geçtikten sonraki ilk seçimlerde kim kimi istiyorsa ona oy versin ama şu an öyle bir lüksümüz yok, ülke elden gidiyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Görüş için teşekkürler elden gidenler konusunda katılıyorum...
Kemal Kılıçdaroğlu hdp'li kürt seçmenin de oyunu alabilecek potansiyele sahip. Hdp'nin % 12- 14 arası bir oyu var. K. Kılıçdaroğlunun %54 - 57 civarı bir oyla seçileceğini düşünüyorum.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çoğu CHP'li arkadaşım sadece gördüğüm şeyi söylüyorum Kılıçdaroğlu nun aday olması halinde ona oy vermeyeceğini söylüyor sosyal medyada siyasetle alakalı ya da alakasız çoğu postun altında Kılıçdaroğlu aday olmasın yazıyor peki bu konuda ne düşünüyorsunuz daha doğrusu bu işi yapabileceğini düşünen insan sayısı az bilemiyorum bende
Rte ey bele oy veririm ama muharrem ince ile ekrem imamogluna vermem
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnşallah geleceğimizi düşünüyorsunuzdur ya da çocuklarınız olmadı yeğenlerinizin. Ya da kendinizin başka söylecek sözüm yok herkesin 1 oyu var ve o oy çok kıymetli ona göre kullanalım. Görüş için teşekkürler
Muharrem ince gelse varya 1 ay icinde reisi mumla ararsiniz. Dizinizi doversiniz. Bu sefimde dua edin de ya kilocdaroglu ya da muharrem ice aday gosterilsin. İmamoglu direk reisin adamı. Muharrem ince de ne oldugu belli degil
Haberi sadece a haber ve malum kanallardan izlememenizi bir de Oğuzhan Uğur un YouTube da yaptığı sadece seyircilerin soru soruduğu MEVZULAR AÇIK MİKROFON programını izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Bu ülke bizim bizim seçtiklerimiz bizden üstün değiller 🙏
Ben gecen hafta akgezenkere sövdüğüm ocin hesabim 3 gun kapatildi burada. Sizde sadece halk tv izlemezseniz daha bi guzel olur. Brn sadece belgesel ve film kanallarini izlerim 20 yildir haver kanali acmadim. Ama buna ragmen muharrem incenin rte den daha kotu oldugunu bilirim. Siz bilmiyorsaniz sizin sorununuz. Kilicdaroglu veya Ankara belediye baskani iyiler.. imamoglu reisin en has adami. Prim yapsin diye mahdur ettirdi. Meral aksener reisin adami ayni bahceli gibi secimden sonra kazik atacak. Ya da hemen oncesinde..