UFO'lara inanmayanlar bu kez. inanabilir artık... Kesinlikle montaj olmadığı Sirius Ufo Araştırma Dairesi tarafından açıklanan ve Bodrum'da kaydedilen UFO görüntüleri görenleri hayrete düşürdü... Ben en başından beri UFO'ların varlığına inanıyordum ve bu sayede bir kez daha kanıtlanmış oldu... Gri adı verilwn bu uzaylı ırkı Dünyadan yaklaşık 39 ışık yılı uzakta "Zeta Reticuli" adı verilen takım yıldızından geliyor ve bunların esas amacının insanların genlerini toplayarak erken yaşlanma olarak bilinen PROGERIA hastalığına tedavi bulmak olduğu söyleniyor... ÇEvre gezegenleri kolonileştirme çabası içinde bulunan ve 4.5 ışıkyılı uzaktan gelen "nordic" ırkı da şu anda NASA tarafından tanımlı 120 uzaylı ırkından biri... Neler düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGriler genellikle kötü bir uzaylı ırkı olduğunu söyler bazı kaynaklar.
https://www.youtube.com/watch?v=izEga2CQhiw
İyi uzaylı ırkları da vardır.
Hepsinin amacı insanlığın yakın zamanda geçireceği bir hasat zamanına hazırlamaktır.
Bu hasat zamanı dinlerimiz de var olan kıyamet olduğunu düşünüyorum.
Bütün din kaynakları kıyametin yakın olduğu, şu an ahir zamanda yaşadığımızdan bahseder.
Okumuş olduğum dünya dışı varlıklar ile iletişim kurulduğu iddaa edilen kitapların hepsi de aynı durumdan bahseder.
Hasat zamanı yaklaşmakta.
Hasat zamanı yaklaşmakta olduğu için göklerimizde görünmekteler.
Bu griler ve grilerin sahipleri olduğu söylenen kertişler ya da kertenkelelerin amaçları da insanlığı köleleştirmek olduğu söyleniyor.
Hatta Amerika'lıların bunlar ile yaptığı antlaşmalar olduğu da iddaa edilmektedir.
En son Obama'nın yaptığı bir konuşmada insan kılığına bürünmüş bir uzaylının olduğu da söylenmekte, görüntüler ile desteklenmektedir.
Burada da uzaylılardan gelen bir mesaj olduğu kanıtlanmıştır.
Tabi bunların bir çoğu kötü niyetli uzaylı ırklarıdır.
İyi niyetli olanlarda vardır.
Mısırdaki pramidin birisinin uzaylılar tarafından bir günde yapıldığı da söylenmektedir.
Bu güne kadar pramitlerin sırlarının açıklanamaması da çok ilginçtir.
Bu konularda geniş bilgiler veren
Ra Bilgileri 1-2-3-4
Kasyopya Celseleri
pleiades öğretileri
adlı kitapları gogıldan pdf olarak indirebilirsiniz.
Dileyene e posta olarak gönderebilirim.
İlgisini çekenlerin hatta herkesin okumasını isterim bu kitapların.
Kitaplarda geçmiş, gelecek, boyutlar, evren, dünya, dinler, peygamberler, kutsal kitaplar, tarih, ünlü kişiler, reenkarnasyon, kavimler, Atlantis, Mu, Mayalar, Praimitler, ufolar, uzaylı ırklar, tufanlar, çağlar, insanlığın evreleri, yaratılış, evrim, bilim, dna, meditasyon, çakralar, illüminati, yeni dünya düzeni, savaşlar, nükleer savaş vs hakkında bir çok bilgiye sahip olacaksınız. Çok şaşırtıcı bilgiler edineceksiniz.
Uzaylıların amacı da din ile paraleldir.16 Yorumla- +1 yıl
harika bir yazı eline sağlık...
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Zaten bu mu değil mi bilmiyorum ama dört gün kadar önce akşam üzeri gördüm bende ufo.
Turgutreisteyim şu an.
Akşam oturuyordum.
Bir ışık gördüm.
Oldukça parlak.
Normal bir seyirde ilerledi.
Uçak gibi değildi.
Anladım ki ufo.
Anneme seslendim " gel gel " diye.
Çağırdığım anda yavaş yavaş ışığını azalttı.
Annem gelinceye kadar da uzaktaki yıldız kadar küçüldü ilerledi ve kayboldu.
Bu güne kadar 6-7 kere de görmüşlüğüm vardır.
Bu konulara da ilgiliyim.
O kitapları da okumanı öneririm kesinlikle.
Bilgileri öğrenince çok şaşıracaksın.- +1 yıl
ne mutlu ne güzel ben de çok ilgiliyim bunlara ama bizim buralarda henüz ben birşey göremedim ama sanki içime her an görebilirim gibi geliyor...
Cevap sahibi+1 yılGök yüzünü incele.
İnşallah görürsün.
İçinde görme isteği varsa görebileceğine inanıyorum.
O kitapları da mutlaka oku.
İstersen e posta olarak gönderebilirim.- +1 yıl
Güzel bir yazı olmuş lakin kısa bir bilgi eklemek istiyorum bilim adamları geçtiğimiz aylarda mısırdaki piramitlerin ıslak kumdan yapıldığını ortaya attı
Cevap sahibi+1 yılRa Bilgilerinde büyük pramidin taşlarının canlı olduğunu söyler.
Fakat bizim anlayamayacağımızı da ekler.
Kuran'da da insanların anlayamayacağı olaylar vardır.
Bu da onun gibi bir şey.
Zaten Mısır Firavunlarından Akhenaton'un sözleri vardır Tek olan Yaratıcı hakkında.
Gogıldan araştırın peygamber olduğunu anlarsınız.
Belki bahsedilen Yusuf o olabilir tabi benim zannım.
En İyi Cevaplar
Evet uzayda hayat kesinlikle var olmadığını söyleyen bence uzayda yaşamıyor :D Şunu söylemek gerekir kulaktan dolma olaylarla bir yere varılamaz yaklaşık 2 yıl önce palan Amerika hükümetinde yeni bir bölüm açıldı uzaydan gelen varlıklarla iletişim kurma bakanlığı mıydı neydi dünyada çok şey olduğu doğru ve insanlıktan gizlenen o kadar çok şeyin olduğuda orta ama dünyamıza gelen bu uzaylılar acaba neyin peşinde bizi keşfetmek mı istiyorlar yoksa bizi kullanmak mı? Bence asıl soru bu olmalı ve çok hızlı zamanlarda teknolojimizi ilerletip onların galaksisinede bence gidilmeli.
00 Yorumla
Yha bn yokusbasinda oturuyorum ama bu tür bir haber ilk defa burada duydum. Ne zaman kanitlanmis bir haber ve olay gazetesine çıkmış mi acaba
01 Yorumla- +1 yıl
www.milliyet.com.tr/.../
Yokuşbaşı ve Ortakent mahallelerinde bugün saat 15-16 sıralarında amatör bir kamera tarafından. çekilmiş. İdaalara göre cismin Kos adası Akyarlar istikametinden geldiği ve bir süre sabit kalıp sonra aniden kaybolduğu söyleniyor. Sirius Ufo araştırma dairesi de yaptığı optik, fiziksel analizlerle görüntülerin montaj olmadığını kanıtlamış.
+1 yılYeni yapılan. Savas ucakları ufo gorunumundedir bilgini ze...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
82Cevap
Ufo larin varligi zaten kanitlanmis. Acilimindada belli, bilinmeyen ucan bir nesne olan hersey ufo'dur.
Yani insanlarin daha evvel hic görmedigi, fakat ucabilen bir icat gelistirin. Ucurun ve bunu ufo olarak tastiklemeyecek hic bir kurum yoktur. Bu herhangi bir asteroidde olabilir, balon da olabilir, kus ta olabilir, hatta tabir i caizse kediyi ucurun, oda ufo olarak tanimlanabilir, eger daha evvelden kedi oldugu anlasilmazsa.
Bende ufolarin varligina inaniyorum, fakat bunlarin illakine uzayli oldugu konusunda süphelerim var. Uzayda baska gezegenlerde yasayan canlilar olmadigi bana mantiken imkansiz geliyor, fakat dünyamizda ufo olarak gördüklerimizin insan yapimi mi, baska gezegen yapimi mi ondan süphelerim var ciddi23 Yorumla- +1 yıl
İlginç bir. yaklaşım gerçekten ama ufoların diğer. gezegenlerdeki canlılar tarafından yapılıp araştırma, deney ve inceleme amaçlı dünyamıza gönderilme ihtimali bence. ağır basıyir. Bu konuda Amerikanın yakaladığı ancak dünya kamuoyuna kesinlikle. sızdırılmayan belki yüzlerce ufo modelleri var ama dediğim gibi bunlar hep gizli tutuluyor.
. - +1 yıl
Tesekkür ederim. Baska gezegenden olma ihtimali elbette bir iddiadir ve olamaz demiyorum. Lakin agir bastigi tezine pek katilmiyorum. Söyledigin gibi amerikada belkide bu konuda dünyaya sizdirilmayan bir sürü kanit varda olabilir. Bu teori benimde isime geliyor aciklama yapabilmek icin. Veya bu teori sadece insanlari uyutabilmek icin yazilmis bir senaryoda olabilir, asil olanlari dünyadan gizli tutabilmek icin, konulari carpitabilmek icin. Tarih boyunca herzaman bilinmeyen ucan nesne iddialari olmustur. Ama bunlarda beni uzaylilar kacirdi iddialari eski tarihte pek rastlanmamistir ya da ben birseyleri kacirdim. Bu iddialar cogunlukta 2. dünya savasi dönemi ve sonrasinda cogaldi. Ucan dairelerin sekli semalide neredeyse bu dönemde netlesmeye baslamistir. Ve tabiki uzaylilar, onlarda bu dönemde bir kimlik kazanmistir.
- +1 yıl
Ilginc olan insanligin göklere hakim olmasida bu döneme denk geliyor. Benim arastirma ve gözlemlerimde 2. dünya savasi öncesi almanlarin bu tür teknoloji calismalari olmustur. Ozaman tabi basarisiz olan projeleride cogunluktadir fakat savas sonrasi bu tür bilimsel calismalari Amerika calmistir. Bunlarin süs amaci calindigi ihtimalini sanirim kimse kabullenmez. Elbette bu teknoloji devam arastirilip gelistirilmistir, ama sonrasi iddialarda almanlarin fizik olarak imkansiz olan bir teknoloji yapmaya calistigi iddialaridir. Böylece insanlarin ucan daire yapabilmesi konusu mümkün degil diye kapanmistir. Tabi görülen ucan dairelerede bir aciklama yapmak gerekir ki, eger insanlar yapamazsa ozaman dünya disi varliklar olmasi gerekir düsünceleri beyinlere yerlesmistir
21 yasındayım kendımı bıledım bıle astrolojı uzay bılım gokbılım arastrırı belgesel ızler kıtap okurum ılgı alanımdır takı 17 yasında aılemle gece 3 te az bulutlu bı havada kocaman bı ufonun kafamın ustunde gectıgını gormek gıbı ben onden gıdıyordum aılem arkadan yukarı bakarak gıdıyordum bı bına yakınlıgında yavas sessız sekılde bı ufacık bı buluta gırdı cıkmasını bekledım ama cıkmadı alenen ve resmen gordum ucak ya da benzerı bısey degıldı yanılıcak bıseyde degıldı cunku yakında net ve ap acıktı. herkeze anlatmam ınanmayanlar ınanmaz ınanan ınanaır umrumda degıl ben yasadım ben bılıyorum yeter
20 YorumlaYahu nasa araştırma yapmışta nordik ırkıymış, 120 uzaylı ırkı varmış ta. Ya iyide kardeşim 120 uzaylı ırkının olduğunu hangi vatandaş hangi araçlarla tespit etmiş. Sorsan vatandaşa dünyada kaçtane insan ırkı var cevap veremez :D Her görünen ışığı ufo diye yutturuyorlar. Valla gelip benim bir çayımı içmezlerse inanmam var olduklarına. Hem uzaydan gezegenler arası seyahat edebilen bir teknolojileri varsa niçin dünyayı istila etmiyorlar. Dertleri ne abi. Kolonileşme diyoruz ama zaten insan ırkı kendini kolonileştirdi. Hepimiz patronların uşağı olmuşuz hala ufo var mı yokmu? Ufolar belkide bu yüzden gelmiyorlar dünyaya, arada bir hayvanat bahçesi niyetine seyahat edip gülüyolardır halimize. :D
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar şöyle düşünün;
Sonsuz biçimde gelişen bir evrenin içinde yeni yeni oluşan trilyonlarca gezegenin arasında milyonlarca yaşam barındıranbilecek gezegen varken sadece bizimkinde yaşam olmasını düşünmek yer israfından başka bir şey değildir.. Tabikide var bu su götürmez.. Nedenmi iletişim kurmuyorlar?
Çünkü insan ırkının vahşilğinden ilkelliğinden ve bilinmeyeni yok etme arzusu yüzünden..
Gelip başlarına belamı alsınlar..10 Yorumla
+1 yılUzaylılar dünyaya kadar gelip kapımıza kadar dayanıyorlar. Nedense bizimle irtibat kurmuyorlar. Uzaylıların varlığına inanıyorum ama bu gördüklerimizin uzaydan değil dünyadan olduğuna inanıyorum. Eğer öyle bir cisim gelse bile en geç 10 dk içinde hava sınırları ihlal edildiği için savaş uçakları gönderilir ve gelen cisme bakılır veya ihtar verilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Birincisi, irtibat kurup kurmadıklarını kesinlikle bilemezsin hem Nasa yetkililerinin ufolarla ve çeşitli uzaylı ırklarıyla irtibat kurdukları rivayetleri var bunlar belki gerçek olabilir ve amerika tüm bu bilgileri dünya kamuoyundan saklıyir olabilir. İkincisi ufolarda insan teknolojisiyle kesinlikle erişilemeyen bir ışınlanma teknolojisi var. Sen 10 dakikadan bahsediyorsun ama cisim havada saniyeler içerisinde aniden gözden kayboluyor bu da onların ne derece yüksek teknoloji kullandıklarını gösteriyor. Yani bir ufoyu yakalamak çok zor bir vaka bize göre...
Dünyada dünyaya yabancı bir ton adam varken uzaylıların gelip de burada keşif yapacağını hiç sanmıyorum.
https://img833.imageshack.us/img833/4522/m6qm.jpg21 Yorumla
+1 yılYa ufo nedir soylermisiniz uzaylilar var mı bilmem ama ana karadan bakarken gordugumuz silindirik ucak gibi olan seyler (ufo) bir alman muhendislik harikasidir ve baya gizli bir ucaktir şu an rusya almanya amarika gibi guzlu devletler bu tasarimi guclendirmekte simdi bgelgelerle acikliyamam az internetten 5-6 saat bagimsiz olarak takilirsan bu konu hakkinda kesin biolgiye ulasirsin
00 Yorumlayavrum o ufo tipi uçakların 2 prototipini us air forcede gördüm... şekli aynı ufo türkiye olarak sürekli israil ve amerika tarafından izlenioruz... oraya bir iha veya savas uçağı gönderse amerika bu ülke güvenliğini ihlal olacağından bu tip seyler yapıor amerika...
00 YorumlaBir kumsaldaki bir kum tanesi, dünyaya kıyasla ne kadar küçükse, dünya da kainata göre "EN AZ" o kadar küçüktür. Bu şeyin UFO olup olmamasıyla ilgilenmeksizin, bu denli büyük bir kainatta yalnız olduğumuzu düşünenlerin "akıllı" başkalarının da var olması gerektiğini iddia edenlerin "deli, komplocu, çılgın" gibi ifadelerle tanımlanmaları beyinsizlikten başka bir şey değildir.
10 Yorumlabu tarz görüntüler sık sık medyaya yansıyor... ufolara inanıyor musunuz sorusunun da tek bir cevabı vardır. o da ufoların yokluğunun imkansız oluşudur. ufo tanımlanamayan uçan nesneler ifadesinin ingilizcesinin baş harflerdir. yani tanımlayamadığımız uçan her nesne ufodur... o yüzden ufo vardır
00 Yorumla
+1 yılbir programda kıyamet alametleri konuşuluyordu zülkarneynin bir gezegene gidip ecüş ile mecüş kavmiyle bizim aramıza set çektiğini ve bu setin kıyamet zamanında açılacağı filan konşuldu pleiadesliler griler ve diğer ırklar gerçekten eçüş ile mecüşse bunlar dost değil ve kıyamet yaklaşıyor
00 Yorumla
+1 yılÇok güldüm bu haberi görünce resmen oynanmış resimle 22 yıldır bodrumdayım ilk defa böyle bir haber gördüm bu resim çok eski bir resim kalenin arkasındaki değirmenler orada artık büyük bir otel var onun gibi bir çok kritik yer var :D
10 Yorumlabunları hiç düsünmüyormusunuz uzaylılar meslek lisesinie gitmis uzay aracının ekeltrık aksamını yapmıslar kımısı torno tesfiye bolunumu bitirmiş kimisi elektrıgı bizden once bulmus muhendisler yetistirmisler dimi sonra deneme ucusları yapmıslar :)) sizce bunları yapmıslarmıdır bence mantıksız geliyo
00 YorumlaGelmelerinin nedeni PROGERIA hastalığına tedavi bulmak olduğu söyleniyor... Arkadaş ne çabuk düşünmüşler.. Dur Bismillah..
Ne olduğu belirsiz birşey görünce hemen neden saçma sapan şeylere yoruyorsunuz.. Belki ateş topudur. d00 Yorumla
+1 yılkoskoca evrende dünya belkide nokta kadar araştırmalara göre insanlar evrenin sadece yüzde 3ünü tanıyor biliyor yüzde 97sinde kim bilir neler neler var...
23 Yorumla- +1 yıl
Geri kalan %75'i karanlık enerji %21'i karanlık madde %4 ü normal madde ve plazmadan oluşuyor
- +1 yıl
o dediklerim yüzde 3ün verileri :)
- +1 yıl
sadce yüzde 3 bilindigi için zaten yorum yapılammıyor yüzde97siyle ilgili
bence bunlar doğru olabilir ama eğer doğruysa neden o ırkla iletişime geçmek için çaba harcamıyoruz.. bence onların ülkesine biz de yolculuk yapalımki dertleri neymiş anlayalım..
02 Yorumla- +1 yıl
Onların ülkesine. gidebilmemiz için bizim belki binlerce. seneye ihtiyacımız var. Bir rivayete. göre uzaylıların (gri ırkının) ışınlanmayı 3000 yıl önce bulduğu söyleniyor. Biz ise daha Plüton'a bile insansız robotla anca 9 yılda gidiyoruz. Daha ışık hızına bile erişemedik Sence 39 ışıkyılı uzağa gidebilir miyiz?
İyi bak, iyi:
https://i.hizliresim.com/nYYR05.jpg10 Yorumla
+1 yılKeşke şu uzaylılar gelip dünyayı özellikle bu bizim ülkeyi işgal etsede kurtulsak şu recodan ve diğer kenelerden..
20 Yorumla
+1 yılGözümle görsem inanmam çünkü Kuranda İnsanlardan Hayvanlardan Bitkilerden ve Cinlerden başka canlının olmadıgı yazılıyor. Allah'ın yok dedigi şeye ben var diyemem
07 Yorumla- +1 yıl
Koskoca evrenin sadece bizler için bu gezegen de ki canlıalr için yaratıldığını düşünebilecek kadar bencilsiniz :) İşte bu yüzden ilerleyemeyeceksiniz hiçbir zaman bilim de
- +1 yıl
G. zekalı mısınz yoksa ateist misinz 2 side eş değer neyse ben her insanla tartışmaya girerim ama körcahil insanlarla asla
- +1 yıl
Bizim evrenimizden başka daha 18 makrokozmos ve 1000 tane da bizim gibi evren eşgüdümünde mikroevren var. Bunların birbiriyle çarpımı da 18.000 alemin varlığını açıklıyor. Bazı bilim adamları Samanyolu Galaksimizde bile üzerinde hayat olan sadece 650 milyon gezegenden söz ediyor. Sence de evrenimizin sadece bizler için yaradılmış olması tuhaf değil mi?
- +1 yıl
hesap gününde sorarsın hep onlar hesap soracak değil ya ;)
- +1 yıl
yaw he he
+1 yılUfo değil yahu multicopter onlar. google a multicopter yaz bak. Uzaktan kumandalı helikopter altıüstü bende de var onlardan :D üzerindeki led ışıklardan dolayı millet bir şey sanıyor :D
10 Yorumla
+1 yılYa ufonun ilk görünüşü değilki inanıyoruz zaten :) benim babaannem çıplak gözle görmüş 17 yıl öncee
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. varlar evet ve her yıl dünyamıza ziyarete geliyorlar. Bu da kabul edilmesi gereken bir gerçek. Bilim adamları kesin nedenini çözemese de anlattığım nedenlerden dolayı olduğunu ileri sürüyor. Korkuyorum bunları düşündükçe...
- +1 yıl
Bence gelmesinler zaten bu dünyayı bilseler gelmezler ama..
- +1 yıl
Bence. de ama onlar. da belki bizi iyi olarak biliyor.
- +1 yıl
Olabilir..
Hayal gücü yoksunluğu. Kendi hayal gücünüz olmadığında herkesin hayalleri aynılaşıyor :) Hayalleriniz olsa UFO gördüm demezsiniz.
00 Yorumla
+1 yılamerika bukadar safmıda milyar dolarlar yatırıyor uzaya?
nasanın sakladığı bir şeyler var , o marsdada hayat belirtileri var ama tüm dünyyadan gizleniyor
kesinlikle gizlenen bişeyler var zaten00 YorumlaBen gördüm zamanında hatta iki kişi kullandıkları araç her ne ise inanılmaz hızlı.. bir anda durup geri ileri gidebiliyo.
00 Yorumla
+1 yılEvren de yalnız olmadığımız kesin. İnsanoğlu dışın da düşünebilen varlıkların olduğuna inanıyorum evet
00 YorumlaYok öyle bişey Nasa da çalışan arkadaşım Muğla köyceğizli Mustafa tek bir delil yok diyor, adam 33 yaşında prof oldu yalanmı söylüyor yaa
00 YorumlaCome onee :) gelecekleri varsa gorecekleri de var :)
10 Yorumlainannnnnmıyorummmmmm :D o ufoyu ancak bizzat gözlerimle yerdeyken görünce inanınırm :)
00 Yorumla
+1 yıloff sen şimdi inanıyonmu bu resme , farklı canlalar başka sistemlerde elbette vardır ama bu onlar değil emin ol
00 YorumlaAdamlar 39 ışık yılı uzaktan gelmeyi becermiş ama 100 metre daha aşağıya inip insanların içine girmeyi becerememiş enteresan tabi..
10 YorumlaBen antalyada da gormustum uc tane cok net ayrica sirius sitesini de takip ediyorum ben zaten inaniyordum baya bir haşır nesir olmustum zamaninda :D
00 YorumlaGündem konusunda 644 cevap paylaştı. NORDIC iskandinav ırklarıyla ilgili bir kavramdı, sallamasyon olduğunun kanıtlarından biri..
00 Yorumla
+1 yıl18.000 alemin var olduğu Kuran da zaten açıklanmış. ufo da olabilir neden olmasın
03 Yorumla- +1 yıl
Elinde bir link var mi dogruluycak guvenli bir site
- +1 yıl
neyi doğrulamamı istiyorsun ufoyu mu Kuran ayetini mi?
bu ufolar bir gelemedi gitti anca uzaktan bakıyolar. gelsinler bir tanışalım kaynaşalım yeni dünyalara yelken açalım olmuyoki böyle uzaktan uzaktan :D
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=33G6l6-1bRQ
İnanmıyorum kesinlikle -.-01 Yorumla
+1 yılzeratul emmim ziyarete geldi gecen gün. o olabilir.
hdhd00 Yorumla
+1 yılFotoğraf çok yetersiz. Gelmeseler iyi olur, dünyanın bu haliyle evrene madara oluruz.
00 Yorumlabir zamanlar dünya yuvarlak diyenlere de deli gözüyle bakıyorlardı. uzaylılar olabilir bence ama gelselerdi iletişim kurarlardı ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElimde kendi telefonumla çektiğim ufo görüntüleri var ama nereye yollayacağımdan hiç bir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?
00 Yorumla
+1 yılGeçenlerde ben de gördüm aşırı parlak bir ışıktı ve yuvarlak biçimdeydi. Çok eskiden annemlerde Konyada görmüşler. Etrafında renkli renkli ışıklar varmış dönerek gitmiş. Hatta onu görmeden çnce rüyamda gördüm. dd
00 YorumlaHala inanmiyorum.
Gelip yuzyuzeol olmadikdan snra inanmam mumkun degil :))00 Yorumla
+1 yıluzun zamandır inanrm ufolara bu da artık kesin kanıtıdır bnce cok net bir görüntü. zaten bu kadar gökcismi yaratılmışken hepsinin boş olması çok saçma
00 Yorumlaher gökyüzünde gördüğün parlak cisme ufo demek ne kadar doğru. sahile indilermi konuştunuzmu. doğa olayı olmadığı ne malum
00 Yorumla
+1 yılYa hiç birşey olamaz. Diye bişey yok ama bende geçen gün şu dışarda dilek balonların yakıp havaya birakiyorlar ya onu ufo sanmıştım normaldir :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ona şüphe yok bebek ama şimdilik dünyaya gelemez onlar :)
+1 yılTamam yavrum. Tabii ki varlar. Bizde uzaylıyız zaten. Hadi gel insan ırkını beraber çoğaltalım :))
04 Yorumla- +1 yıl
Şaka bir yana şuradaki konuşmamı dinle. www.kizlarsoruyor.com/.../q1467447-paranormal-aktivitelerdeki-artislar-konusunda-kendimce-bazi
- +1 yıl
Senin ufo olarak bildiğin varlıklar ABD ordusunun ikinci dünya savaşından beridir yürüttüğü bir çalışma ve cinlerdir.
- +1 yıl
Fazla da takılma bu konulara. Normalleş.
- +1 yıl
Normalde bende ilişik olmazdım ancak onlar araya girdiler. Onlar girince mecburi bir çakışma oldu.
+1 yılUfolar veya Ufo denen şey hakkında biraz bilgi almak istiyorsan Michael Sikkofield - Piyon OKU.
00 Yorumla
+1 yılnordik ırkı ne ya daha iyi bir isim bulamamışlarmı
00 Yorumla
+1 yılbizim bahattin dayılar da vampir görmüş hazır inanmışken ona da inanalım pls
00 YorumlaNedense bu tür görüntülerde birtek Optikten yakalanıyor resimler :)
Başkada bir Allah'ın kulunda yok00 Yorumlapeki neden 240 pixsel de ve genelde 10 km uzaktan çekiliyor bu fotolar bana bunu acıklayın
01 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf amatör kameradan ve 10 km uzakta. değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan oglu ne kadar tuhaf sankı kendı dunyamızda yasaya bılıyoruzda baska gezengenlerde hayat var mı dıye merak edıyoruz:) bızden ayrı 3000 alem var dıye gecıyormus kıtapta...
00 YorumlaBu haber doğru veya değil o ufo nun içinde uzaylı olsun olmasın. Sen bu bilgileri nereden öğrendin?
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum ama varsada tatile gelmislerdir sonuçta uzayda bunalmıslardır artık bir yere kadar reis
10 Yorumla:AsD:AS:D:ASD
mk uzaylı gelse bile.. ne işi var bodrumda allasen? a:SDA:SD:Ad02 Yorumla- +1 yıl
tatile gelmişlerdir :P
Bende inanıyorum ama geliş sebeplerini daha çözemedik
00 YorumlaTabiki de inanmiyorum :) yorungeye tas girse tum dunyanin haberi olur bunlar elini kolunu sallaya sallaya dunyaya mi geliyor :)
00 Yorumlabende gördüm bunlardan hemde dün. bulutların arasından geçiyodu
00 Yorumla
+1 yılbu evrende tek olmadığımızı biliyorum koca kainat yannii
00 YorumlaPaintten ekleme yapıyosun anladık ta bari ısıtıcı ufo koymasaydın..
00 Yorumlabodrumda yetiştim küçüken gerçekten ufo var ve inanıroum Kuran Kerim dede yazıo İyice okuyun şifreli !
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem