Gördüm ve yalnız değildim. 2.5 yıl önceydi. Kanıtlamaya veya anlatmaya çalışmayacağım. Sorum şu; akıl sağlığımın yerinde olduğunu, yalancı birisi olmadığımı biliyorsunuz ve beni tanıyorsunuz diyelim. Böyle bir şey anlatsaydım ne düşünürsünüz? Ben kötü damgalar yememek için anlatmıyorum da
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kim bilir ne gördü de UFO sandı derim
Ulan her yerde kamera, mobese, radar, x-ray, ısıya harekete sese duyarlı sensörler var, onlar görmedi sen mi gördün?
Bilmiyorum belki de görüyorlardır. Çok netti hani yolda bir araba görür modelini söylersin ya öyle. Ha tek olsam kendimden şüphe duyardım belki de. Ama yanımdakine gösterdim yorum yapmadan ne olduğunu kendi söyledi. Anlık değildi yarım saat içinde 3 kere aralıklı gördüm
Kardeş şu kullanıcı adın ( nick ) bile seni ciddiye almama sebebi
Kdkdsldldksksı ne nedir allasen
O önemli değil ki. Öylesine yazdım geçtim. Aklı başında insan işinde gücünde iyi olur. Kıyrıtık bir sitedeki kıytırık bir nick işte
keşke telefonla çekseydin kameraya merak ettim
Anlatırım çekemememin sebebini de inanır mısın bilmem bence inanmazsın
söyle
Askeriyede nöbetteydim ama çekekememin sebebi bu değil. Telefonum yanımdaydı kameralı son model ama çekersem onları bir daha göremeyecekmişim gibi bir his vardı içimde. 3 kere gözden kaynolup geri geldi. Arkadaşıma gösterirsem de gidecekler hissi vardı çünkü arkadaşım kameraya çekmek isteyecekti. Son sefer gitmelerinden önce arkadaşıma artık göstermezsem bir daha fırsatımın olmayacağını hissettim göstermek için. Sormasam kendimden şüphe ederdim belli de ben yanıldım diye. Şaşırıp küfür ederek ufo lan bu dedi. O an telefonu çıkarttık çekmek için ve gittiler bir daha görmedim. Her şey çok netti. Ama ben hiç görmeseydim biri bana böyle anlatsaydı yalan derdim
bilimle uğraşan insanlardan bazıları uzaylı yok diyor ama ben inanıyorum. Zaten inanıp inanmamak kişinin kendi meselesidir kimse de beni veya seni yargılayamaz. Bu evrende sadece insanoğlu yok :D
Bazıları da var diyor. Teşekkür ederim yorumun için. Hoş bir cevap olmuş ☺ Şu yazıyı okuyunca ne düşündün ama merak ettim. İş kameraya gelince böyle bir cevap me düşündürdü sana? Bu arada burada çok trol insan var dalga geçen ama ben şu an onu yapmıyorum gerçekten
sadece insanoğlu yok derken yanlış anlaşılmasın hani bu evren birtek insanlara özel değil birçok farklı canlı olabilir. Kamera meselesine gelecek olursak da o sırada çekmemem gerektiğini hissettim diyorsun his denilen şey çok önemli benim için. Ben de aşırı hisli bi insanım. Rüyalarım bile ayrı mesaj veriyor bana uyanınca ürperiyorum. Yüksek bir yerde balkonumuz var geceleri oraya çıkıp eşsiz gökyüzüne bakıyorum ufo görme umuduyla :D Bunu da sana itiraf etmiş olayım öyle işte görsem naparım bilmiyorum kaldıramayabilirim
Ben hiç beklemediğim bir anda görmüştüm aklımda bile yoktu, sadece nöbeti btiriip uyumak istiyordum. Teşekkür ederim tatlı itirafın için ☺ Bence de öyle sadece insanların olması uzak bir ihtimal gibi geliyor. Nasıl hislerin var peki? Benim de çok zor denk gelecek şeylerim var ama his mi araştırmacı ruh mu bilemedim şimdi onlar için 😄
mesela bazen olacaklar önceden içime doğuyor. Veya rüyamda görüyorum. Bunlar dışında hani garip tesadüfler mi diyim bazen öyle şeyler denk geliyor ki başkalarına açıklayamıyorum. Bunları yazdığım için bu özelliklerim gidecek diye de korkuyorum :D
Hmm gitmez umarım ama istersen yazını silebilirim korktuysan
Bende de var ama ben detaydan ve araştırmaktan dolayı çıkarıyorum. Çok güzel tesadüfler de oldu ama. Sevgilimle ilgilş şaşırılacak şeyler
belki o kişi ruh eşindir
Nasıl anlarım?
İnanır mısın dün gece bende balkondan yıldızları seyrederken turuncu ışıkta havada hareket eden bişey gördüm 2-3 dakika havada süzüldü sonra kayboldu evimden tahminen 20-30 km uzaktaydı
Nasıllarını nedenlerini sorardım.
Görmüş birisi olarak anlatmaya çekiniyorum damga yememek için. Tuhafına gidiyor insanların
Anlatmak zorunda mısın?
Değilim tabii ki. Anlatmıyorum da. Sadece biri çevresine anlatmak istese ne olur onu öğrenmeye çalıştım. Sitede istediğine anlat ama gerçekte yapmam
"Beni kaçırdılar olm" derdim
Ciddi soruyorum. Tanıdığın bildiğin birinden böyle bir şey duysan ne tepki verirsin? Ben anlatmıyorum çünkü deli derler belki de. Gördüğüm şeyden eminim. Yanımda arkadaşım vardı o da emin
İnanırım
İnanması zor değil mi? Şüphe falan duymaz mısın? İlgin var mı böyle şeylere peki?
Hayır şüphe duymam evet ilgim var
Başına geldi mi peki? Ben benimkini anlatabilirim istersen. Yorum yaparsın
Ben uzaylı gibi bişey görmüştüm ama kime dediysem inanmamıştı
Anlatabilir misin peki?
Köye gitmiştim benden 20-30 km uzakta birini gördüm ama böyle sanki folyoyla kaplı gibiydi parlıyordu sonra kayboldu birden
Korkutucu olmuştur. Gece miydi acaba? Kaçtın değil mi sonra :)
Gece değildi hayır kaçmadım kaçmam hem merak ederim
Ben de askeriyede gece nöbeti tutarken gördüm. Arkadaşıma göstermiştim bu ne diye bilerek ufo demedim ki aklı çelinmesin kendi söyledin. Küfür ederek ufo lan bu demişti. Beyaz ışık falan değil çok net görülür tarif edilirdi. Pencereleri ışıkları falan hepsini detaylı görmüştüm. Şekli şemali. 30 dakika kadar hemen hemen. Detaylı anlatınca çoğu insanın inanmayacağı ayrıntılar var hikayemde
nedense bu tür olaylar (uzaylı veya UFO görmek) çoğunlukla hep askerde nöbetteyken yaşanıyor. uzaylıların nöbetçiler ile ne davası var bilmiyorum
Yaşın küçük diyedir
Mesleğini yapan bir öğretmenim. Gördüğümde de üniversite bitirmiş tezini vs. yapmış askerdim