Gerçekten gördüm. Dron veya balon gibi şey olmadığından emin olacak kadar uzun gördüm ve yanımda arkadaşıma da gösterdim. O da aynı fikire ufo dedi. Önceden de var olduklarını zaten düşünüyordum ama birileri ufo gördüm deyince yalan olma ihtimalini çok ön planda tutuyordum. Artık çoğuna inanır oldum.
Sizinle dalga geçmiyorum arkadaşlar. Böyle şeylere meraklı olan veya benim gibi görmüş olan varsa konuşmak isterim.
2020 yılında askerde gece nöbeti tutarken gördüm. İzmir, Bornova'da. O askerliği koronadan dolayı uzayan bir grup var ya. Onlardanım. Gördüğüm şeyden çok eminim. Göz yanılması olamayacak kadar netti. Sokağın başındaki arabayı nasıl görüyorsanız ben de o derece net gördüm.
Sizinle dalga geçmiyorum arkadaşlar. Böyle şeylere meraklı olan veya benim gibi görmüş olan varsa konuşmak isterim.
2020 yılında askerde gece nöbeti tutarken gördüm. İzmir, Bornova'da. O askerliği koronadan dolayı uzayan bir grup var ya. Onlardanım. Gördüğüm şeyden çok eminim. Göz yanılması olamayacak kadar netti. Sokağın başındaki arabayı nasıl görüyorsanız ben de o derece net gördüm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanıt yoksa inanmam
valla gördüm mü görmedim mi bilmiyorum 2 defa falan garip şeyler oldu ama :D
Ufo zaten tanımlanamayan uçan cisim değil ben sürekli görüyorum ne lan bu diyorum :D
Dalga geçmiyorum
Kardeşim ufo tanımlanamayan uçan cisim demek asıl ben dalga geçmiyorum uçak gördün ama ne olduğunu anlamazsan o ufo oluyor
İngilizcesini ben de biliyorum. Sence neyden bahsettiğini bilmiyor muyum? Uzaylı aracı desem ne fark eder
Gördüğünün uzaylı aracı olduğunu ne biliyorsun içini gördün mü?
Uzaylı aracı değilse insanların yaptğı aynı görüntüde bir araçtır
Kafan güzelmiş güle güle kullan.
Niye? Görmek imkansız mı?
Kanka çok hizli mi hareket ediyordu boyutu neydi
Havada asılı duruyordu. 2 kere gitti geldi galiba görünmez oldu ya da ben göremedim bilmiyorum. 3. de gitti ve bir daha gelmedi. 30 dk kadar gördüm. Boyutu şöyle tarif edeyim ellerini kafanın yanında getir ve biraz boşluk bırakıp havaya doğru tut. Havada o büyüklükte gördüm. Çok büyük olmalı
keşke kameraya alabilseydin
Askerde nöbetteydim sonuçta. Maalesef alamadım. Şüphe ediyorsan eğer, kuşku ile bakabilirsin normaldir. Görene kadar ben de %90 inanmıyordum. Artık inanıyorum bir çoğuna.
zaten bu varlıklar var. inkar eden de yok.
Ufolari abd yapti zaten:) gördüğüne Eminim
Gördüğün doğru ama ABD diyorsun. Olabilir ama sence bir yerlerden mı görüp yaptılar? İçimde farklı duygular da vardı ama. Telefonu çıkarıp çekmeye çalışırsak giderler diye. Arkadaşıma gösterince telefona davrandı ve gittiler.
Abi haklisin ama onlar ileride planladıkları sahte uzaylo saldirisi icin boyle seylr tasarladi ve bilim kurgu filmleri ile var olduguna inandirdilar. Yoksa uzaya da cikilmadi mars diye gosterdikleri yerler dunyanin farkli yerlerinde degisik acilarla cekilmis kurak yerler.
Ve gök 7 katmandan olusur. Dunya ise 5 katmandan olusur yer alti yer ustu ve gögun katmanlari dunyanin icindedir dunyanin disinda ki kisma asla ne 3 harfliler ne de insanlar gidemez. Allah kuranda belirtiyor bunu inanma bunlara
Ben de gördüm
Nasıldı anlatır mısın?
Lisede görmüştüm daire şeklinde olduğu yerde duruyordu sonra çember çizdi tekrar durdu sonra kayboldu senin kadar yakın değildi ama uçak görürmüş gibi gördüm.
Ama uçak olmadığından eminsin değil mi? Ya da drone falan?
Evet eminim net gördüm
Teşekkür ederim
Anlattın mı peki birilerine? Ne dediler?
Anlatmadım
Nasıldı
İnternette ufolar var ya onlar gibi ama tam değil. Bugün bi video gördüm çok benzettim aklıma geldi sordum. Alttan baktığım için üstü de görsellerdeki gibi mı bilmiyorum
ABD oyunları
Yakıt alacak üssü nereden bulmuşlardır peki? Yakınlarda bir ada vs. mı diyorsun?
Reis hepsi bir oyun
Bence NASA dünyayı kandiriyir?
Bu yazdığım soruyu arama yerinden ara ve soruyu oku
Bakayım. Soruda da yazım hatası var mı burada yazdığın gibi? Sonra çıkmıyor
Hayır yok
inanırım kanka ben
İnandim..
Ben ciddiydim.