Zaten hep soru işareti olark konusuluyordu masa daha önce görüntüye ulaştı sadece uygun zamanını bekledi bnce ole

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yalan haberdir Ufo olduğunu sanmıyorum. çünkü böyle bir şey olsa bile o kadar zeki ve teknolojik uzaylılar saklanmayı ya da görünmezlik teknolojisini akıl edemediler mi ya da bir uzay aracı ile mi geldiler :D onu da geçtim böyle bir şeyleri yıllardır duyuyoruz zaten.
Bu UFO'lular da ne hikmetse ABD hava sahasında gözüküyorlar, daha ben bu zamana kadar ne burada ne de dünyanın başka bir yerinde UFO lafını duymadım. Hele bir ülkemizi ziyaret etsinler de meramımı dile getireyim 😅
Şimdi habere detaylıca baktım da Ortadoğu'da çekilmiş bu görsel, aman dikkat edelim mülteci diye almayalım ülkeye 😂
Kesin, onlar bizim uzaylı mümin kardeşlerimiz. Hem kaç ışık yılıyla taaa oralardan kalkıp buralara gelmişler, hemen göndermek olur mu? 😂😂😂
Onlar bir gelsin her şey hazır, uzaylı milletini gavurlara yedirmeyiz hüloğğ😅
Andromeda p. çleri yıldıramaz bizleri 😂😂
Cevap
8Cevap
Zaten vardı ama şimdiye kadar neden yayınlamadılar onu anlamadım şimdi yayınlamalarının sebebi ne acaba
Ya ben artık inanmıyorum. Gerçekten öyle bir şey olsa büyük sansasyon olurdu.
Varlar dünya da insanlar yalnız değil göstere göstere geldiklerine göre istila savaş yakındır.
Geçerken bizi de alsaydılar bari
nasa sizi yiyor :D :D
Nasa ufolar var demedi basın onu dedi
Ben inanmiram bu islere
yoq la o benım drondur dron :)
Uzaylı diye bir şey yoktur evrende yalnızız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?