İlgilimi çeken bir şey var Shakira ve Lucy Hale 1.57 boylarında ikiside aynı boylarda ama neden lucy daha kısa duruyor?

Arkadaşlar sorum gayet net.
Ünlü salsa dansçısı Shakira ve Pretty Little Liars'in güzel oyuncusu Lucy Hale aynı boylarda ama fotograflarına aynı anda bir göz gezdirin Lucy sanki 1.57 değilde daha kısaymış 1.50miş gibi duruyor hadi diyelim 1.55 Lucy o zaman da bir fark etmez ki haksız mıyım? 2 cm ne fark edecek ki? Bu olay benim son zamanlarda gerçekten kafamı karıştırıyor. Hiç bir sitede de, Lucynin daha kısa veya Shakiranın daha uzun olduğunu duymadım en fazla 1 cm farkları olabilir dediler. Siz ne düşünüyorsunuz gerçekten aynı boydalar onlar diyen arkadaşlarımız olacaktır ki gerçekten bu soruya cevap vermeden önce 2 sekmede ikisininde boydan fotolarını açın anlayacaksınız ne demek istediğimi. Bakın ikiside kısa bir bayan ben Shakira uzun demiyorum ama Lucy gerçekten daha çıtı pıtı daha minik duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
http://img2-1. timeinc. net/people/i/2014/news/140203/shakira-300x400. jpg Shakiraya bakın ve
blog.fashionwindows.com/.../...for-Bongo-bts06.jpg Lucye bakın.
www.newsclik.com/.../shakira+2014+02.jpg Shakiraya bakın sonra gene
th00.deviantart.net/.../...ismikaelson-d6qjoi1.png lucye bakın. GERÇEKTEN FARK ORTADA
İlgilimi çeken bir şey var Shakira ve Lucy Hale 1.57 boylarında ikiside aynı boylarda ama neden lucy daha kısa duruyor?