blog.fashionwindows.com/.../...for-Bongo-bts06.jpg Lucye bakın.
www.newsclik.com/.../shakira+2014+02.jpg Shakiraya bakın sonra gene
th00.deviantart.net/.../...ismikaelson-d6qjoi1.png lucye bakın. GERÇEKTEN FARK ORTADA
belki shakira daha balık etli ve iri kalçalı falan olduğundan daha endamlı duruyordur.. bir de shakira genelde saçlarını kabarık saç kullanır... tepesi kabartılmış saçlar da boyu daha uzun göstermek için bir hiledir... onun da etkisi vardır..
Ya aslında sorun mesela saçta değil. Shakiranın gövdesi bacakları Lucye oranla belli bir uzunluğu var sanki.
Kamera oynamasi canim mesela bende kisayim ama bir fotografim var 170 sanirsin kamera cok farkettiriyor
https://hizliresim.com/djmgD7 bak bu resme soldaki vanessa hudgens boyu 155 yandaki kardesi boyu 162
Ay hangisi 1.55 hangisi 1.62 çözemedim oha çok haklısın canım :O Ama mesela Lucynin uzun çıktığı fotograf çok nadir ama Shakiranın çok var gerçekten bu gösterdiklerim sadece örnek
Senin boyun kisa demi ;)
1.69um ben canım:)
Niye takiliyorsun ozmn :)
Ya kardeşimle boylarını kıyaslıyorum da taktım gibi oldu valla ama garip değil mi sence de
Gelsinler bizat bir kalite kontrol çekiyim. çekmeden olmas. anlaşılmaz :))
Valla ya :D ama içimden bir ses Lucy boyu hakkında yalan söyledi 153 falan o diyorda hadi bakalım :))
işte gelsinler ben bir ayrıntılı ölçülerini alırım onların senin için :))
senin boyun kaç ki bulnları merak ettin ve ikiside gayet taşlar bu arada :)
1.69 da:d boyumla ne alaka benim kardeşimin boyuda 1.57 ve o lucy gibi durmuyor gayette uzun duruyor. Tabi ona göre uzun duruyor
Cevap
5Cevap
Bacak boyu uzun olan uzun gosterir omurgasi uzun olan kisa gosterir
Shakiranin beli cok ince ve yuzu zayif. Ayrica genelde bacaklarini kapatip dikkati ince beline cekiyor.
shakira at gibi duruyor da o yüzden :)
Ya yok canım :D Shakira güzel bir bayan ikiside çok güzeller. Ve Shakira şu an zayıf mesela gene aynı sonuç. Çok garip ya Lucyde ama çok feci kısa duruyor hani 1.57 boylarında bir insan komplexe girer baksa o derece bilmiyorum ya sorun benim gözlerimde mi acaba diyeceğimde bir kaç arkadaşımdan da bu düşünceyi duydum hatta Lucy'e 150 diyenler oldu.
boy da kilo ve dik duruş faktörüde var unutma
Gerçekten buda olabilir mi? ama feci fark ortada ya Lucynin kafası vücuduna büyük kalıyor bazen baktığımda şaşırtıyor bu beni. Hoş bir kız. Ama Shakira kısa olmasına rağmen ben daha 1.57 olduğunu yeni öğrendim ve inanamamıştım.
Aynen bak ben de ona dikkat ettim Shakiranın omuzları geniş. Ama bacaklarıda kısa değil
Piskopat misin kizim yaa :D
Biri ince biri kalın anladın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar