1.57 boyundaki Shakira ile 1.94 lük eşi ile aralarındaki boy farkı sizce nasıl duruyor?

Açıkcası boy denilince öyle bir kafam karışıyor ki uzun sandıklarım kısa çıkıyor kısa sandıklarım uzun çıkıyor çok karışık bir şey bu olay
Hayatımda aralarında bu kadar boy farkı bulunmasına rağmen gözüme asla itici gelmeyen çift bunlardır herhalde
Bir ara Shakira için 1.50 deniliyordu o zaman nasıl ya diyordum şimdi 1.57 dediler yine nasıl ya diyorum acaba yine mi yanlış bir bilgi ile karşı karşıyayız
Aralarındaki boy farkı böyle duruyor
Aralarındaki boy farkı böyle duruyor
Bu ise 1.64 lük kız ile 1.90lık erkeğin boy farkı ( internette kıza 1.64 yazmışlar ben onların yalancısıyım valla)
Bu ise 1.64 lük kız ile 1.90lık erkeğin boy farkı ( internette kıza 1.64 yazmışlar ben onların yalancısıyım valla)
Bu ise 1.67 lik kızla ( bir de ben bu kızı kısa sanıyordum meğersem değilmiş) 190lık erkeğin görüntüsü
Bu ise 1.67 lik kızla ( bir de ben bu kızı kısa sanıyordum meğersem değilmiş) 190lık erkeğin görüntüsü
Şimdi bu fotoğraflara da baktınız ya ünlülerin boyları bize yanlış yazılıyor ya da bu işte bir iş var
1.57 boyundaki Shakira ile 1.94 lük eşi ile aralarındaki boy farkı sizce nasıl duruyor?