Shakira'nın boyu kaç sizce? ben internette görmüştüm boyuna 1..cm yazmışlardı.
168
159
150
180
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye gelin mi alacaksınız? Podyumda mı yürüteceksiniz? Reklamlarınız da mı oynatacaksınız? Bu soru ancak o zaman ciddiye alınacak bir şey olur. Yok ciddi sormuyorsan nedir yani? Az önce de ''vzzxzkvnkllsdklfnsllfmc'' gibi anlamsız bir sorun daha vardı. Demek ki hakikaten soru formunda değil o halde şikayet butonuna basalım. İşe yaramasa da hoş oluyor.
Açık sözlülüğü severim, Mushy seni sevmedim ben. Hiç ısınmadım. Fotoğrafını da sevmedim. Nickin de japon telefon sözcüğü gibi. Gece gece niye taktıysam bu kadar sana..
Ben de anlamadım..
Peki Mushy sor. Soru sorma sitesi diye herkes bugün ne yiyeyim, ne giyeyim, sizce bilmem kimin boyu kaç, sizce babanız pasta yapmayı nereden öğrendi, 2x2 kaç eder tarzı sorular sorsun. Bak kendin diyorsun soru sorma sitesi diye yani bir amacı var gibi ne dersin? Ha desen ki Xper kasıyorum gerçekten susardım ve yorum dahi yapmaz 5 yıldız verip geçerdim.
Sen de beni sevmedin hiç gülücük atma bana. :)
Ben karar merci değilim. Senin gibi üyeyim. Saygımı bozmadan ve hakaret etmeden seni sana şikayet ettim. Kızma.
Kırmızı balonlu hakaret ve küfür yok, istediğim gibi yorum yaparım sen de buna karışamazsın. Ben de bu sitenin bir üyesiyim. Ben ve diğer 100 bilmem kaç bin kişi ile oluşan bir site burası. Bu yüzden artı ve eksi sistemi var. Ben de açıktan eksi dedim. Sen de buna karışamazsın bence ne dersin?
Üyelerin bir kısmı olarak sadece biraz daha dolu bir site olsun istememiz çok mu anormal? Buna saygısızlık etmeden tepki gösterdiğimizde neden sorun oluyor ki?
Neyse Çingen siliver sana zahmet yorumları da cevabımı da.. Çok haklısın senin gibi yöneticiler oldukça gayet iyi gidiyor site, süper yönetiyorsunuz sizin istediğiniz gibi üyeler olacağız söz. Gör bak.
Ama kötü bir şey demedim ki. Sevip sevmemek benim tasarrufumda. Hakikaten ben özel mesaj da attım. Yönetimden biri görüyorsa bütün verdiğim cevabı falan silsinler. Bu arada ''şikayet et'' butonundan da kaba diye şikayet edebilirsin. Hadi iyi akşamlar. Site çok güzel gidiyor.
Bu sitede 1000 küsür mesajım varsa 700 küsürü gerçekten ciddi ve yardım etmeye yönelik, bilgi içeren mesajlardı. Hem bu hem de eğlence amaçlı zaman geçiriyor çoğumuz. Tamam hepimiz biraz eğlencesine giriyoruz da lakin bu kadar da bizi ilgilendirmeyen ve zorlama olduğu gayet belli şeylere de tepki göstereyim bir zahmet. Yani şimdi hakikaten Shakira boyu ne alaka? Biz nereden bilebiliriz? Hangimiz tanıyor? Herkes senin gibi google bakacak yani bariz bir şey. Nerede kaldı bu sitenin farkı? Olay bu.
peki sadece ben mi böyle ciddiyetsiz sorular soruyorum. benden baska kimse sormadı mı smdiye kadar. herkes cok mu ciddi. adamlar argo konusuyo ama onlara hiçbişey yok. ben ahlaksız bişey yapmadım. sadece bi soruydu bu. yanlış bulduysan gel güzelce de ki, kardesim böyle ciddiyetsiz sorular sorma, gereksiz falan de. ne bileyim daha kırıcı olmayan bi dille anlat bunu. ama sen geldin üzerime baya bi.
Hepsini şikayet ediyorum, engelliyorum ve aynen böyle de yazıyorum. Artık yönetim şikayeti değerlendirir mi değerlendirmez mi onların tasarrufunda. Bu yaptığını genelde gizliler yapıyor ve haliyle böyle açık konuşamıyor insan. Karşımda nickiyle biri var. Bu sebeple açık açık yazdım. Kırıcı olmayan dille çok kez herkes anlattı sanırım ama özellikle ciddiye almak istemeyen çok kişi var. Senin de benzer biçimdeki soruna denk gelince yazdım. Amacım da uzatmak değildi.
gizliden yazmak için utanacagım bi soru sormadım. açık açık sordum sorumu. amacım dalga gecmek falan da değildi. sonucta insanlar hep sevgililerini yada ne bileyim şu kız bana bakıyo şu oğlan bana göz kırptı gibi şeyler konusmak zorunda değiller. elalem en son ne yediniz en son naptınız diye sorar, kaldırılmaz. ben bişey sordum diye bi ton azar işitirim
Ben dalga geçildiğini düşündüm yanlış anlamışım o halde. Kusura bakmayınız.
Dediğim gibi kusura bakmayın iyi geceler.
1.50 falan olsa gerek
Cevap
24Cevap
165 mi :D o 1 metre topuklu giyince öyle oluyor normal boyu 150 yani sevgiliside 190 arada 40 cm var :D
150. Sağolsun google amca, beni zor günümde asla yalnız bırakmaz.
onun boyu kaç olursa olsun fiziği ve güzelliği boyunu örtüyor bunu bize sorma şakir ağaya sor
gecenin bir vakti merak ettiği şeye bakarmısın:))kızım bak git yat neden kendinede bizede işkence çektiriyorsun:)))
gece gece o mu geldi aklına düşünme bırak sen ben boy işini çözdüm sen beni merak et:))
one lan ole
1,5 metre
1.5 porsiyon gibi :)
ya b ya c 160 geçmiyordur
1.60 gibi gözüküyor ama aslında 1.50'ymiş.
1.55 diye biliyorum ...
bu anketdeki hic biri ..Shakiranin boyu 1,56 cm
1.59 dedim kesin bilemedim.
150
shakıranın boyu tam olarak 1.53 dur dıe bılıyorum
Google 1.50 diyor, ben onun yalancısıyım :D
ne şeytansınız...
taş gibi hatun.
1.50 ama cok iyi fiziği var
bodurdur
derek
seni cebinden çıkarmaya yetecek kadar
1.92 lik Pique ile mutlu mesutlar,Allah bozmasın.
150
Cüce cüce. 1.55 tir.
150cm
155
Şıklara bakmadım 1.50 diyorum.
1.50 fazla yoktur...
1.60
159 olabılır
155 falan olmalı
165 vardır
cokmu önemli acaba?
1.90 bence ama 1.50 gözüküyor.