Şimdi soyad niye yazmadım diye takılırsınız ama soru uzun soyad yazsam roman gibi olur 🤣Neyse Beren saat 1.67 Fahriye Evcen 1.69 aralarında fark yok neredeyse aynı gibiler ama Fahriye Evcen daha uzun duruyor. Nedeni ne olabilir? Çok merak ediyorum. Herkes Beren saat'e kısa diyor ama Fahriye Evcen'e kısa demiyor. Oysa aralarında dağlar kadar fark yok. Kilo olarak Beren şu an aşırı zayıf ama Aşkı memnu da 45'ti Fahriye Evcen yaprak dökümün de 50 nette öyle diyor.
Fahriye ve Beren aynı boy da olduğu halde neden Fahriye daha uzun duruyor?
Beren Saatin kafasi kucuk ve vucudu ince kibar ondandir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Beren’le fahriyeyi gerçek hayatta görmedim ama Tuba Büyüküstün’ü gördüm inceledim asil kadın ve 1.68-1.69 falandı. Tahminimce Fahriye 1.65-1.67 arasıdır Beren de 1.64-1.65
Valla bunu ben de anlamış değilim ama Beren çocuk gibi neden öyle acaba zayıflıktan mı. Belki de Fahriye gerçekte daha kısadır bize ekranda uzun geliyordur
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beren'in vücudu ve yüzü çok çocuksu belki de ondandır. Fahriye yüz ve vücut olarak kadınsı Yaprak dökümünü izlemeye başladım topuksuz kısa değil de normal görünüyor öyle uzun görünmüyor ama topuklu giyince at gibi oluyor.
Bence Fahriye de Beren de 1.70in altındadır ama Beren bir tık falan daha kısadır çünkü eskiden berenin boyu internette 1.64 yazıyordu şimdi 1.67 yazıyor bence boyu 1.64tür berenin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fahriyenin kemikleri kalın kalıplı o yüzden bende öyleyim mesela bazı arkadaşlarım la aynı boydayım ama daha uzun buluyorlar
Doğru, Beren çok ince kemikli vücudu biraz çocuksu
Beren Saatin kafasi kucuk ve vucudu ince kibar ondandir
Beren’le fahriyeyi gerçek hayatta görmedim ama Tuba Büyüküstün’ü gördüm inceledim asil kadın ve 1.68-1.69 falandı.
Tahminimce Fahriye 1.65-1.67 arasıdır Beren de 1.64-1.65
Boylar doğru girilmiyor bazen. Bazıları daha kısa ama uzun söyleniyor
Doğru ama bence aşırı fark yok aralarında ama herkes Beren saat e kısa deyip Fahriye Evcen e uzun diyor.
Bence yalan bilgi. Fahriyenin boyu tamam da bereninki azdır
Fahriye Evcen 1.65 duruyor bence. Topuklu giyince aşırı uzun görünüyor ama değil
Oyledir muhtemelen
Valla bunu ben de anlamış değilim ama Beren çocuk gibi neden öyle acaba zayıflıktan mı. Belki de Fahriye gerçekte daha kısadır bize ekranda uzun geliyordur
Beren'in vücudu ve yüzü çok çocuksu belki de ondandır. Fahriye yüz ve vücut olarak kadınsı Yaprak dökümünü izlemeye başladım topuksuz kısa değil de normal görünüyor öyle uzun görünmüyor ama topuklu giyince at gibi oluyor.
Bence Fahriye de Beren de 1.70in altındadır ama Beren bir tık falan daha kısadır çünkü eskiden berenin boyu internette 1.64 yazıyordu şimdi 1.67 yazıyor bence boyu 1.64tür berenin
Yani Beren 1.64 se Fahriye de 1.67 falandır. İkiside topuklu çok giyiyor. Ondan uzun sanıyoruz.
Bu bilgiyi beynim nasıl kabul eder? Fahriyenin boyu kaç bilmem ama. 172 gibi görünüyor.
Yok be, hatta 1.65 duruyor topuklu çok giyiyor hep topuklu görüyorsan Normal. Yaprak dökümün de çok topuksuz halleri var baya kısa duruyor oda.
Beren kılçık gibi olduğu için😂
Topuklu ayakkabıdan dolayı