AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
söz söylemek kolaydır.
atalarımız ne demiş hocanın dediğini yap yaptığını yapma
Yahu bunların yalanlarına neden hemen inanıyorsunuz?
@Halid_Bin_Velid1 inandim ya da inanmadim demedim icrata bakmak lazim dedim. Inanmis olsam saydiriridim. Inanmasam atmayin be kardesim derdim. Sosyal medyada gordugum duydugum herseye supheyle yaklasirim.
Pazara akşam gittim her şey çok daha güzel oldu vallahi adamlardaki kafa zehir.
Bir bize öyle sanki ülkeyi kuruttular satıp satıp yediler bu ne konuşuyor.
1000 Odalı dedigin Cumhur başkanlıgı Külliyesi Tayyibin degil milletindir. Tayyib bügün var, yarın yok.
Emine Erdoganın çantasının 50 bin Dolar oldugunu nereden biliyorsun, alırlarken oradsmıydın?
Bende Erdoğanın malı demedim ki israf dedim bu saraylar yerine daha faydalı olunabilir mesela fabrikalar kurulur insanlar çalışılır ve kendini yakmak zorunda kalmaz!
Çanta olayına gelince bunu ben söylemiyorum hermes çantanın fiyatını insanlar Google dan bakıp öğrenebilirler yani bizlik bir durum değil.
Hermes çantası oldugunu nereden uyduruyorsunuz. Ne Emine hanım, nede Sayın Erdogan bir çantaya o kadar para vermez.
Sözleri doğru. Aynen katılıyorum.
1000 odalı saray ve gerisi devletin ve milletin.
Alışverişine bakılırsa parası olan alsın. Kişilerin yaptıkları değil dedikleri doğru ise ona bakarım. Herkes ne istiyorsa onu yapsın :)
Bir babanın çocuklarım aç diyerek, kendini ateşe verip can verdiği bu ülkede , insanlar temel ihtiyaçlarını zar zor karşılarken ülkeyi yönetenlerin halkına örnek olması gerekmez mi?
Hayır. Herkes kendi elinde olan parayı harcıyor. Herkes örnek olsun dersek önce ailelerin içeriden birbirini desteklemesi lazım. Kendini yakma aşamasına gelmiş baba bizim akrabamız ise biz neredeyiz? O. adam bu hale gelirken bizler ne yaptık? Herşey devlet veya birkaç fabrikatör holding sahibi değil. Bir aile dev aile içinde yokluktan kendini yakarken geriye kalan bizler kime el uzattık? Her gelen partim benim partimden değilsin diyerek işçi işten atar. Diğerı başka şey yapar. Partiler ve devletten önce biz halk olarak neden birbirimize el uzatmaz, hatır sormaz hale geldik? Öncelik iğneyi kendimize batırmak. Yoksa hep bu olayların ardından sadece konuşuruz.
Herşey devlet değil ise neden herşeyden vergi alınıyor sosyal devlet anlayışı böylemi oluyor vergiyi ver ama sonra ne halin varsa gör bu ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü bildiğinizi düşünüyorum gemisini yüzdüren kaptan sistemi ya da bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın sistemi 🤔
İkisi de değil. Toplum ne ise devlet ve yönetim odur mantığı bu. Biz sıcak odamızda, elimizi cebimize atmayalım ama devlet her ihtiyaç sahibine koşsun. Kusura bakmayalım ama bu da bana dokunmayında ölen olsun kalan kalsın mantığıdır.
Devleti oluşturan birey ve unsurlar halkın parçasıdır yani halk olmadan devlet olmaz, yani devletin yaşaması ve ayakta kalması için halkların var olması lazım, peki halk devleti vergileriyle beslerken devlet halkına daha kaliteli bir hayat yaşamak için gerekli şartları sağlayor mu 🤔kocaman bir hayır!!
Peki devleti kim yönetiyor iktidarlar bu iktidarlar kime imkan ve olanak sağlıyor kendi görüşünü savunan kendi çıkarlarını koruyan yandaşlarına yani gerçek halk kimsenin umrumda değil, cengiz holdingin vergi borçlarının silinmesi gibi!
Peki görüşleriniz teşekkürler 👍
Devleti iktidar ve muhalet birlikte yönetir. Ne yazıkki ne iktidar nede muhalefet milletvekillerimiz millet için bir adım atmıyor. Sebebi ise halkın fanatizm düzeyinde taraf tutması. Hata yapan kim olursa olsun eleştirilmeli. Ancak; şahıslar üzerinden olduğu zaman asıl amacından çıkıyor olay. Açıkçası ne partilere nede partilerin milletvekillerine kızmıyorum. Çünkü bizler hala elini taşın altına koymaktan kaçan insanlarız.
itibardan tasarruf olmaz düşüncesi içinde kendileri
Hala su canta meselesine inana var mi ya 😄😄 ahmaksiniz
onlar olmasa biz israf nedir nereden bileceğiz?
iyi ki varlar !!!
Bizi daha iyi sömürmek için eğitim veriyorlar ne kadarda iyi insanlar değilmi
Bunların destekçilerine sormak lazım eğleniyorlar mi?
Dini karıştırmasaymış keşke
Doktorun dediğini yap, yaptığını yapma 😅
Mevkisine göre giyinmek zorunda. Söyledikleriyle yaptıkları çelişmiyor. Konumuna göre lüks giyinmeli 🌺
Ben aynı fikirde degilim ama firavun da öyleydi
Firavun Allah'ı inkar ediyordu Haşa "ilahım diyordu" Ama onlar Müslüman
Evet bu dogru kitap hırsızlık haram diyo ama bizimkiler hem çalıyor hem de adam calıyor ama yapıyor diyor kitap zülüm etme diyor bizimkiler görüş ayrılığı için zülüm ediyor kitap ilk emri oku diyor bizimkiler hoca öyle dedi diyor neden okumuyorsun sorusuna arpça bilmiyorum diyor sanki töbe haşa Allah sadece Arapça biliyor hoca yanmaz kefen satıyor millet allahın azabına karşı şirk ediyorsun demiyor keşke yunan kazansaydı diyor millet lan hoca biz türkü demiyor özele gel iyice anlatyım sana istersen
Emine Erdoğan bana hiç bir zaman samimi gelmiyor.
Eyy Bay Kemal, yatacak yerin yok...
Bin odalı evi tasarruf için yaptırdı sanırım
Ablacım yarın cehepe gelse o sarayı kullanmayacak mı... Tayyip seçim kaybedince sırtına alıp taşıyacak mı orayı... Bence artık saçmalamayın... Not AKP li değilim
@ÖLÇÜSÜZ 11 cumhurbaşkanı ÇANKAYA köşkünde oturdu
Asleri vesayet ile gelen ki sen bilmezsin Kenan Evren bile devletin kasasını bu şekilde kullanmadı.
Bunca işsizlik kriz varken mahkeme kararı varken Ahlat'a kışlık saray yaptırmak nedir?
Bunca işsizlik kriz varken Okluk koyunda jakuzileri beğenmeyip 30 milyon lira ile yeniletmek nedir?
Nereden biliyorsun deme sayıştayın raporlarını olursan yıllık bütçe görürsün.
Kimin cebinden 1,6 milyon liralık kahvaltı vermiş bu hanımefendi? 50 kişi sabah kahvaltısında nasıl olur da 1,6 milyon yiyebilir? Nusret değil Hollywood Venice'de yapsan yine o para tutmaz. Ne yemişler kime fatura etmişler?
Kendi cebinden ise beni ırgalamaz ama benim vergim ise KİM OLUYOR DA MİLLETE KAHVALTI ISMARLIYOR BENİM PARAMLA?
@MetaProlol ne desen boş hacı... açlıktan ğeberseler, sokakta fare yeseler... yine ölümüne Reisi ve Emineyi savunurlar. hiç nefesini tüketme. beter olsunlar. boklarında boğulsunlar... hiç nefesinizi tüketmeyin.
@yokozuno aynen bro. Ama olan bize de oluyo bu mallar yüzünden
@A-normal_-kiz Yalnız MAL diye kime dedin bilmiyorum ama yorumcu beni onaylamış farkındaysan
@MetaProlol iyi oku yorumları. Uğraştırma şimdi.
@A-normal_-kiz Terbiyeki ol ağzında çıkanı kulağın duysun
Bir tane yorum var sarayı kimin kullanacağı ile ilgili
Sen çoğul eki kullanmışsın LAR eki
Uslubuna dikkat et
@MetaProlol öff. Okuduğunu anlama kürsü al lutfen
Kursu
@MetaProlol anlamayana anlatamazsın. Biri bilmem neresindeki kılım diyor yani bu zihniyete ne anlatabilirsin ya da nasıl anlamasını bekleyebilirsin? Kaç yaşında ablacım abicim diye hitap eden insanları zaten anlamıyorum ben cevap verme gereği bile duymam böyle insana ama baktım yorumlar bildirimler susmuyor :) ampül bir yerinde patlamış faturalar 3 iken 33 olmuş çarşaf çarşaf gelirken anlamıyorlar ben mi anlatacağım sen mi? Cevap vermeyin bu zihniyete her ay sonu maaşı ve faturası verir ona cevabı da anlarsa tabi:)
@MetaProlol Ayrıca kız sana m*l dememiş özür borçlusun :) yinede o yanlış bir kelime kime söylenirse söylensin yanlış
😅Sinirleeem bozuldu okurken
Güzel bir söz hoca verir talkımı kendi yutar salkımı
Kendileride uymalılar ona bence
Dinime söven müslüman olsaa (:
Söyledikleri ve yaptıkları çelişmiyor Cumhurbaşkanının eşi tabiki şık olmalı. Yoksa onu kim ciddiye alır.
En cok itibar sahibi olan yabanci cumhurbaskanlari ve eslerinden bile bu kadar satafat icinde yuzen yok. adam ise bile bisikletiyle gidiyor. şıklık ucuk harcamalar ile mi oluyor sadece?
bana hiçbiri samimi gelmiyor allahın adaleti çok büyük amenna
gülüp geçin boşverin..
Zıkkım olsun
Siyasetmi? Hepsinin allah belasını versin.
Platonun devletini okuyun, orda yazıyor
Milletle güzel dalga geçiyolar
Buna gülünür 😂😂😂😂
Nefretten başka bir şey düşünemiyorum
Senin canın silivriyi çekmiş
Tamam
İsraf edilecek para mı varda edeceğiz ya
Katılıyorum ve Mercedesime binip gidiyorum.
Diyecek laf yok
Hermes çantam olmayacak
Cumhurbaşkanının eşi sonuçta imkanı var alıyor
Yaw he he diyesi geliyor insanın
Helal olsun yerinde konuşmuş
Ben diyorumki cehennemin müşterisi çok
Hiçbir şey
Algı yönetimi.
Nyse sinirlenmek istemiyorum
israf kötü şeydir.
Prof Dr diyeceksin
Eyvallah haklısın