Ulaşımda indirime gidileceğini vaat etti, İBB tarihindeki en büyük zammı yaptı.
İSPARK için ilk saatin bedava olacağını vaat etti, zam yaptı.
İSKİ için faturanın altına ''bin litre, iki bin litre insani ihtiyaç olduğundan bedava verilmiştir'' yazdı, her ay gelen fatura miktarını yine ödetti.
İnsanların aklıyla testis geçiyor müptezel, bu şekilde giderse cumhuriyet halk partisinin iktidar olma ihtimali bir 100 yıl daha hayallerden öteye geçemeyecek..51 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yıllardır aski da beklenen projeler adam sayesinde tekrar başlanıldı örnek Sultanbeyli metro inşaatı.
Adamdan önce 80 TL olan öğrenci akbil i bugün zamlı halde 50 TL diye hainler kendini yırtıyor
Aynı hainler elektrik, doğalgaz, telefon zamlarına ses çıkarmıyor benzine zamma ses çıkarmıyor aşırı yüksek vergilere ses çıkarmıyor GERCEKTEN ÇOK İLGİNÇ.73 Yorumla- +1 yıl
Cahil Adam bitmiş metroyu bilerek açmıyor ki aradan zaman geçince ben yaptım deyip açmak için
- +1 yıl
Malak herif Alibeyköy Başakşehir hattı bitti açmıyor bilerek, o dediğin yer mali sorundan dolayı durmuştu kredi aldı başlattı oda şowmenlik peşinde
+1 yılgayette güzel tutuyor zamanla yavaş yavaş oluyor 25 yıllık bir yönetimden edevraldı tabiki bazı aksilikler olacak ama ilk 2 yıl da görünür neler tam yapıldı neler yapılmadı ayrıca ulaşım demişsiniz KEŞKE BU ÜLKENİN EKONOMİSİNDEN BEN SORUMLUYUM DİYEN SAYIN CUMHURBAŞKANINA NEDEN EN PAHALI BENZİNİ BİZ KULLANIYORUZ TOPLU TAŞIMALARA ZAM GELİYOR DİYEBİLSENİZ
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEko atıp tuttu
Malum partinin oylarıyla seçildi
Onlara ne vaad etti bilemem
Kendi eşi, Kılıçdarın eşi Selonun eşiyle kanka gibi gezip tozuyorlar60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılHenüz yeni sayılır yapacağı icraatlarla kendini gostericek. Zam olayında akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak zorunlu kalınmış olabilir fakat deprem zamanı farklı il belediye başkanı bile olsa depremzedelerin yanında geçirmesi, İstanbuldan gelen belediye ve kurtarma ekiplerini koordine etmeli bizzat görev adamı olup tüm vakit ve zamanını orda harcalamiydi ki ben olsam öyle yapardim.. Bu tip ulkenin acı çektiği dönemlerde tatil yapmasi hos olmadı. Palandöken kaçmıyordu acelesi yoktu. Ayrıca beltur gibi işletmelerde fiyat artışına gidildiğide gozlemlenmiş.. Yani beylikduzunde söz veripte yapamadigi birçok icraat mevcut. Belkide İstanbul 2 gömlek büyük gelicek kimbilir. . Bunu zaman gösterir.. Umarız başarılı olur tabi bu ayrı bir konu. .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeylikdüzünü 100 Trilyon borc ile devraldi 550 Trilyon borcla birakti, o sürede 400 Trilyon serveti artti. İstanbul pirince giderken evdeki bulgurdan oldu ama körü körüne gurur meselesi yaptilar, aklamaya calisiyorlar bu pinokyo ekremi.

10 Yorumla
+1 yılSosyal medya algısı ile karalamaya çalışıyorlar ama yemezler anca ak koyunlar inanır o haberlere fjdkjs daha geleli 1 sene olmadı ne yapmasını bekliyorsunuz pardon da 18 senedir akp ne yapmış yol köprü hariç?
1410 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Umami o da ithal be kardesim :(
- +1 yıl
Sosyal medya algisi ile erdogani senelerdir karaliyorlar ama adam islami savunduğu icin size de islami yanlis tanittiklari için dusmansiniz. Tarihi bilmeden onune çıkanı savunuyosunuz. Tamam savunun ama bir arastirin. Cok degil gecmis 140 seneyi arastirin su an kimin ne oldugunu anlarsınız.
- +1 yıl
Düngü kıçı boklu yaşın gereği sus bari
- +1 yıl
- +1 yıl
@OdunKokanAdam kardesim bunlar colukcocuk daha, siyaseti politikayi birak, bunlar daha dinini tanimiyor.
Kaldiki dogruyu yanlisi bilsin.
Cevresi ailesi yanlis dogru ne diyorsa, bunlarda onu dogru kabul ediyor.
Bilmuyorlar ki yular var kafalarinda, at gibi nereye cekilirse oraya gidiyorlar.
Ogrenirler ama merak etme. Kurunun yaninda yasta yanacak ama olsun. Bir musibet bin nasihatten iyidir.
Musibetimiz tatildedir Şu an rahatsiz etmeyelim🤭🤭 - +1 yıl
@Phantasmagoria ben kizmiyorum onlara aslinda. Tarihimizi yalan yanlis anlatanlara kiziyorum ama insan bir düşünür araştırır. Zamani gelince elbet neyin ne oldugunu gorecekler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet cehapelilerin hizmeti her zaman durmak ve durdurmaktir. durdurdu herseyi. metro biticekti bu yil bitmedi. zam oldu vaatleri vardi herif yapilan metronun akan damini yapamiyor bakimi gece yapiyoruz deyip istanbulun metrolarinin yuruyen merdivenlerinin yarisi Şu an durmus vaziyette calismiyor aylardir. ya da bir calisip bir bozuluyor. sorsan sadece gece yapiliyor. İstanbul'da yasamayan cahillerde imamcikoglunu ovsun dursun. cahil keriz cok ulkede dunya kare desen inanir bu cehape secmeni.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılimamcikoglu anca zikkki tutar 😂😂
+1 yılBelediye başkanı olduğu ilçede bile vaatlerini yerine getirememiş adam koskoca İstanbul için mi yerine getirir?
102 Yorumla- +1 yıl
Balon
- +1 yıl
aynen
+1 yılÇok merak ediyorum şurda yorum yapan kaç kişi acaba siyaset eğitimi aldı. Kaç kişi kararlar verilirken canlı yayınla yayınladıkları videoları izledi. Kusura bakmayında boş beleş insanlarsınız. Türkiye cumhuriyeti bir proje yapılsın diye şehrine para vermiyor adamlar krediyi yurtdışından temin ediyor sonra gelip onu yapmadı bunu yapmadı. Kusura bakmayında bazılarına tapmaktan gerçekleri göremez hale gelmişsiniz.
20 Yorumlaİcraat yok bazılarıda tutmuş yok AKP MHP Engel oluyor arkadaşlar CHP partisinde olan bir şehir bunun geliri gideri AKP MHP ile alakası yok böyle düşünen zaten adamı savunmak için savunuyordur kendinize gelin yapamıyor üşte artık bir kabul edin abi CHP yapamıyor yapamaz da bunu anlamayan insanlar toplumda hala varsa gidin bilgilenin azıcık
20 Yorumla- Gündem konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılAKP'nin tutmadığı sözler ve izlediği yanlış politikaların yaptığı israfın yanında bu adamın lafı bile edilmez
Savunduğum düşünülmesin kesinlikle
Türkiye'nin gelecekteki başkanı olarak erkenden lanse edip şımarttılar fakat asıl düşünülmesi gereken kişi Mansur Yavaş diye düşünüyorum00 Yorumla
+1 yılben sıcak bakiyordum bu adama deprem ve küfür olayında sonra gözümden düştü
58 Yorumla- +1 yıl
Deprem olayı neydi
- +1 yıl
insanları yargılamayı sevmemde ama deprem oldu git orda göründü sonra kayak yapmaya gitti oradada gözümden düştü
- +1 yıl
Hahahaha. Siz sanırım bu adamı bir belediye başkanı değilde Peygamber sandınız. Değişiksiniz gerçekten:))
- +1 yıl
ben peygember demedim herkes hata yapabilir bu benim görüşüm saygi duy bende sana duyuyorum
- +1 yıl
Hayır da adam depremi mi durdursun? Hiç bişey yapamaz ki
- +1 yıl
Sel olur suçlusu bu adam deprem olur suçlusu bu adam :d?
- +1 yıl
buse lütfen ama lütfen bana sarma bir sürü kişi var bana bulaşma lütfen
- +1 yıl
Tamamm bişey demedim hahahaah
+1 yılDüşünün ki bu adam sayesinde beylikdüzü gibi bir yerin ara sokaklarına bile metro gelmişti seçilmeden önce... 😂
Tabii seçim olduktan sonra her ne olduysa o metrolar gelmedi hatta inşaatı bile başlamadı.. Herifin hayal gücüne hayranım 😊00 Yorumla
+1 yılEvet gayet başarılı birisidir kendisi umarım Cumhurbaşkanlığını da görürüz. Adamı boşuna karalıyorlar.
50 Yorumla
+1 yılUzun zamandır İstanbul da değilim ama ailemle konuştuğum kadarıyla memnuniyetsizlik seziyorum annem ulaşım İstanbul metrolarından ikrah etmiş
20 YorumlaSeviyoruz onuda simdilik tutmadı gibi İSTANBUL icin en iyisi olsun
10 Yorumla
+1 yılKim tutu ki buda tutsun maksat koltuk sevdası kedinin önüne ciğer atar gibi vaatler atıyorlar...
40 YorumlaUlaşım indirimli olacak demiş ama artık 1,7 ödüyoruz çelişkili... Seviyorum adamı ama galiba bundan da bir halt olmayacak :/
42 Yorumla- +1 yıl
O tur olayların gerçekleşebilmesi için belediye meclisi oylaması gerekmektedir. Belediye meclisi canlı olarak ibb tv'den veriliyor. Açıp bakabilirsin. Chp ya da İmamoğlu hangi önergeleri vermiş ve o önergeler kimler tarafından reddediliyor diye :)
+1 yılKendisini seviyorum güzel bir ibb ama bence Mansur Yavaş çok daha iyi biri
20 Yorumla
+1 yılTutmuyor gibi görünüyor eğer görünüyorsa tutmaz da herkes kendini kandırıyor bu ülkede diğerleri de bunlarda
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomiğime giden ne biliyor musunuz?
Bu tür sorular niyeyse sadece chp'li belediye başkanları için soruluyor :)31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşin daha da vahimini söyleyeyim. Belediyelerde kararlar alınır iken belediye meclisinde oylama yapılır.
İmamoğlu tek başına ulaşımı indirelim diyemiyor malesef. Ulaşımda indirime gidelim diye oylama yapılıyor ve reddediliyor ibb meclisi tarafından. Bu durumda indirim olması imkansız ve İmamoğlu vaadini yerine getirememiş sayılıyor.
Peki bu öneriyi reddeden akp+mhp meclis üyeleri ise buna ne diyeceksiniz acaba?
- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük başkan
Ülkenin rezil ekonomisine hukumetin tum engellemelerine ragmen idealden cok daha iyi10 Yorumla
+1 yılKardeşim siyasetçi bu insanlar. Erdoğanı da İmamoğlu da aynı.
10 YorumlaHiç birine inanmıyorum, hepsi boş vaatlerdi. Koltuğa oturdu aynı tas aynı hamam.
CHP yi suçlamıyorum, sadece bugün Türkiyeyi ayaklandıracak bir adam yok.00 YorumlaDaha başkan olalı 1 yıl olmadı ama bakalım şu ana kadar çok iyi izlenim vermedi bende
20 YorumlaMeclis üyeleri ortalığı karıştırıyor çoğunluğa göre karar verilir
22 Yorumla- +1 yıl
Cahil zamları direk UKOME yapıyor başkanın talimatı ile Meclis ile alakası yok
Herşey çok güzel olacak derken kendini kastediyormuş meğer sadece onun dışında bir yanlışını görmedim 😂
10 Yorumlabu krizde köprü yol proje yapılmaz vaatlerini yerine getiremiyorsa tek suçlu önceki başkan ve ekonomi bakanı çokomel
42 Yorumla- +1 yıl
Cahil bitmiş metroyu bilerek açmıyor ki aradan zaman geçince ben yaptım deyip açmak için
Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Chatham house a çıkan biri, tüm sözlerini tutsa bile gözümde hiçtir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha geçeli kaç ay oldu mk Adam gibi adam boş yapıp adamın önünü kesmeye çalışıyorlar tabi yandaşlar para yiyemiyor İstanbul dan
10 Yorumla
+1 yılBaskasinin usakligini yapan birisi ne yapabilir ki.
10 Yorumla
+1 yılIETT zamlarindan sonra gözümden düştü. Millet zaten fakir bir de o zamlarla daha da fakirlestirdi.
10 YorumlaErdoğan tutmamasi için elinden gelenin fazlasını yapıyor 😅 nasıl tutsun
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutmaz olur mu. HDPpk lilari memnun etmek için elinden geleni yapıyor Ha bide yapraklara kendini alkışlatti..
10 Yorumla- Gündem konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılTutmadi. Ama Ak parti tuttu. Sizi calistirmayacagiz dedi valla. Helal olsun👍
00 Yorumla
+1 yılBaşarılı olacak diye düşünüyorum. Sonuçta zamana ihtiyacı var.
00 YorumlaB. Paşa İstanbul Otogarına tuvalet yaptırdiya 🤗🤗🤗
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAttıkları karavanaya gitti. Sahtekarın aga babasıymış !
00 Yorumla
+1 yılSiyasetçinin ağzı itin kıçına benzer. Zırt zırt zırt...
00 Yorumla
+1 yılHenüz bir icraatini görmedik..
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün siyasetçiler gibi o zamanı atıp tutarlar seçilince de canımıza okurlar. Tutmadı tabi ki..
20 Yorumla
+1 yılÖğrenci aklibili diye diye geldi.. yol 6-7 lira
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir icraatını görmedik daha
70 Yorumla
+1 yılTutmadı ve tutmayacak da😒😒
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTuttu tuttu. İndirim yapcam dedi bindirim yaptı.
10 Yorumla
+1 yılTutmuyor sevmiyorum
61 Yorumla- +1 yıl
O dislike atanlari..
Tutmadi
40 Yorumla- Gündem konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yıltuttuğu da var yuttuğu da var
00 Yorumla Adam tüm vaatlerini yerine getirdi.
00 YorumlaGündem konusunda 488 cevap paylaştı. Ne iyi ne kötü şu an bakalım
00 Yorumla
+1 yılTuttu
80 Yorumla
+1 yılYolumuz uzun heyecanımız yüksek gençliğimiz var
00 Yorumla
+1 yılGörev sonunda değerlendirme yapmak daha doğru olur
10 YorumlaChpkk ve söz tutmak ikisi bir araya gelemez
00 Yorumla
+1 yılUnutmazda söz tutmayı pek sevmiyo
10 Yorumla
+1 yılDaha yeni geldi yanaş yavaş yapar
20 Yorumla
+1 yılZamana bırakılmalı.
10 YorumlaHiç sevmem verdiği sözü tutmaz yawsah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMansur bile tutu sözünü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEKREM IMAMOGLU❤️🇹🇷
60 Yorumla- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSüper biri
30 Yorumla
+1 yılŞimdilik vasat
20 YorumlaGündem konusunda 310 cevap paylaştı. Duruşu yeter
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih