Fanatiklik yapıp cevaplamazsanız sevinirim teşekkürler objektif yorumlar
Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fanatiklik yapıp cevaplamazsanız sevinirim teşekkürler objektif yorumlar
Yapılan her şey Ekrem İmamoğlu için değil bunu bir anlayın adalet yok ülkede sonra ekonomik krizi var savaşlar oluyor insanlar birbirlerine ayrıştırılır mezhep ayrımları var yani ülke komple elden gitmiş adalet olmadığı bir yerde her şey var anladın mı savcılar karar vermiyor a telefonla bekliyorlar kararı yukarıdan geliyor her şey çok değişik bunu anladık sadece tek amaç tek Ekrem İmamoğlu değil tek yani bunlar millet dışarı Ekrem İmamoğlu çıkmadı sadece yani ülke için çıktı anladın mı artık yeter yani bıkmış herkes faizler ortada yani şeyler ortada enflasyon ortada yani yeter en güzeli yani kim ne derse desin bırakıp gitmesi başkası gelecek o da yapamıyorsa o da gitsin iyi olan gelsin
Ekrem İmamoğlu bardağı taşıran son damla oldu öncesinde terörist aponun metni okutuldu, gazeteciler tutuklandı, kendileri teröristler ile işbirliği yaptı ve İmamoğlunu terör ve yolsuzluk ile yargıladılar terörden bir şey bulamadılar amaçlari terörden suçlu bulunsaydı ibb ye kayyum atayacaklardi, yolsuzluktan attılar ama ellerinde delil yok gizli tanık diyorlar ama temyize giderler ve serbest kalacak, ekonomi kötü milletin canına tak etti İmamoğlu davasıda insanları tahrik etti, akp nin yaptığı yolsuzluklar beşli çetenin hapis yatmamasi ads başkanı Murat Sancak Ethem Sancak, in kardeşi ordu ve emniyete çelik yelek sattı yelekler çürük çıktı Diyarbakır hendek olaylarında asker ve polisimiz çürük yelekler yüzünden şehit oldular, bu akp yi savunanlarin vatan millet umurlarinda değil ki Euro dolar ve altını olan kendi menfaatleri için Erdoğan'ın avukatlığını yapıyor körü körüne savunuyorlar oysaki kendileride biliyor Erdoğan'ın her konuda yanlış yaptığını ayrıca bop projesi tıkır tıkır işliyor İsrail Suriye'ye kadar geldi sıradaki durak Türkiye, Erdoğan bop eşbaşkanıyim dememişmiydi bu tutuklamalar özellikle yapılıyor halk ayaklansin iç savaş çıksın da İsrail de bu karışıklıktan faydalansın diye iç savaş çıkarsa Erdoğan zaten ülkeyi terkeder maltada Karadağ da yeterince parası var ve Malta siyasi hiç bir sığınmaciyi ülkesine teslim etmiyor neden maltadan liman satın aldı ve Malta bankalarına para yatırdı kendi hesabına millet ne zaman bunu sorgular ise ozaman düzlüğe çıkar, savcılar hakimler adil olursa Erdoğan bop projesi hayata geçmeden tutuklanır
Peki sence çıkartırlar mı finalde cb adayı olur mu peki seçime kadar düşüncelerin neler
@ahmetfly
Bence çıkartmak zorundalar İmamoğlunu cikartmazlarsa ülkede gerçekten kaos çıkar maelesef ve ic savaş kesin çıkar, amacı iç savaş çıkartmak olduğuna göre hapisten çıkmaması için elinden geleni yapacaktır Erdoğan, yargı Kendi ellerinde bir şekilde içeride tutmaya çalışacaklar iç savaş çıksın diye, bence akp kaybedecegini biliyor seçime girilirse bu yüzden seçim olmasını istemeyecek, her türlü sindirme politikasını uygulayacaklar bakalım bekleyip görelim bir ay içinde İmamoğlu çıkar mı çıkmaz mı belli olur
Böylesine hassas bir konuda farklı bakış açılarına saygı göstermek önemli. İnsanların demokratik haklarını savunup seslerini duyurması eylem özgürlüğü açısından kıymetli bir durum. Ancak bu tür hareketler sırasında şiddetten kaçınmak, diyalog yollarını açık tutmak gerekiyor. Eğer barışçıl bir şekilde toplumsal bir dayanışma ve adalet talebi ortaya koyuluyorsa, bu eylemleri anlamak mümkün. Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🙌🏻
Benim seçimim: Evet.
Cevap
5Cevap
doğrudur evet
İçin sorusu her şeyi bariz ediyor neden diye sorun bu sefer
Ümit özdağ tutuklandığında neredeydi bu kadar insan merak ediyorum boşu boşuna rezillik
Umrumda değil. Bıktım artık vallahi bıktım. Bi düzgün adam yok şu ülkede
Ekrem İmamoğlunu tutalamalarının doğru yanlışlığı konusunda bir yorumum yok,
İnsanlar eylem yapabilir buna hak veriyorum. Ama o alanda çok fazla provakatör var onlara uymazlarsa eylemleri doğru buluyorum
Eylemler İmamoğlu için yapılmıyor önce bunu bir anlasan da.
Doğru
Boş yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?