AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Alacağı ceza belli cunku bıçak cekiyor kasten degil adam oldurmek suçundan yargılanacak ve suda olabilir müdafaa diye de değerlendirebilir mahkeme heyeti bunu ama bence şahsi görüşüm çocuğun tek suçu bıçak taşıması
Kadın kızmıştı bu kurtaran çocuga çok kadın şiddet seviyo garip döven satan asaglayan tecavüz eden alkol madde bagımlısı erkeklerle beraber hep. Bu erkeklerin şiddetini seviyor iyi erkeklere iftira atıp harcıyorlar çok tuhaf
Çok üzücü bir durum insanlık edip müdahale ediyor sonucu darp edilmek oluyor..😔
#kadiricinadalet
Sosyal medya güçlü bir yer. Bu tip paylaşımlar olduğu sürece halkın etkisiyle tekrar dava açılıp beraat edeceğini düşünüyorum.
Üzülüdm gercekten hakkında hayrılısı. İnsanlar müdahale etmeyince kötülüyorlar müdahale edince başlarına böyle bişey geliyor cidden bu devirde iyilik yaparken 2kere mi düşünmek lazım
Uzucu bir durum ancak yaninda bicak tasimasi da bir suc
Bence serbest bırakılması kadına şiddeti azaltacaktır.
isteyerek cinayet işleyenler dısardayken kadire ceza verirlerse ülke ayaklanır. ceza almamalı
Kendini korumak için öldürmedi mi sonuçta o adamı? Mecbur kalmadı mı bir yerde? Umarım serbest bırakılır ben bu haberi gördükçe çok üzülüyorum, kendini korudu sonuçta benim gözümde katil falan değil
Sen hala adalete inanıyor musun. O adam kadını dövseydi ceza almıcaktı. Ama kadir kadını kurtardı diye ceza alıcak
Senin hakkını kim ödeyecek şimdi, hayallerine ne olacak?
Bu nasıl bir adalet?
Evet ya çok üzüldüm. İşte 19 suçtan sabıkası olan adamı salarsan böyle olur.
Dünyayı 1 pislikten kurtarmış ne cezası ya ödül verilmeli
Tecavüzceler anında çıkıyor. Ülkenin adalet anlayışına göre müebbet yer.
Kim ne derse desin çocuğun suratından belli masum olduğu. Nefsi müdafadan çıkmalı bence. Ellerin dert görmesin. Başın dik olsun👍🏻
Hukuk devleti burası... müsaade edin o zaman herkes haklı diye birbirini öldürsün
Eksilemissin... Kızım sen neyin kafasını yaşıyorsun
Yahu birini öldürdü bu cocuk. Öldürmek suctur. Şimdi bir cocuga ceza verirler. Vermek zorundalar.
Bir pisliğin ölmesine aracı oldu. Boğuşmada bu da ölebilirdi. Sonuca odaklanma direk
Sonuç olarak bir ölü var ama,
Yürü git belki kadın pisliğin teki o zaman kadını döven adam iyi yapmış oh diyorum bende
Dünde Ankara'da 15 yaşında bir çocuk babasını vurmuş annesini korumak icin
Nasıl bir ailede büyüdü kim bilir
inşallah altında birşey çıkmaz da dedikleri gibidir ve sizde boşa üzülmemiş olursunuz
Ay umarım ya bende sonra kendi halime gülerim. Ama ifadeyi okuduktan sonra soru işaretleri oluştu kafamda
Hiç birşey için netleşmeden yorum yapmak istemiyorum inancım kalmadı yaşanan hiçbirşeye artık
İnsan yerine koyarlar diyoruz ya işte o ölen pislik insan yerine kondu ve bir gencin hayatini söndürmeye yetti
Mantık ve vicdan serbest bırakılmalı diyor ama ortada haklı da olsa bir cinayet var ve bıçak en ölümcül noktalardan birine saplanmiş. Serbest kalması cok zor
Bu ülkede adalet yok hatta dünyada yok varsa bundan niye haberimiz yok.
Yazık be çocuğa merhametlı olması başına ne getirdi ya
Ceza almamalı, yoksa bir daha kimse kimseye yardım etmeyecek.
Tek bir gün bile ceza alırsa veya tazminat ödemek zorunda kalırsa bundan böyle bu ülkede yaşanmaz.
Bu adam gibi adam serbest kalmasın da suç isleyenler mi kalsın
Demekki neymiş? Bu ülkede herşeye karışmamak lazımmış.
Kadirin hapisde kalmasını isteyen gerizekalıı bir insan topluluğuda var, saygı değer arkadaşlarım.
Evet adalet istiyoruz
Adalet, bu KATİLİN tutuklanmasıdır.
Evet gördüm çok üzüldüm bizim inşallah ceza almaz boşuna
Tecavüzcü serbest, kurtarıcı biri içeride delirecem
Bu kadir denen çocuğu haftaya idam ederler. Ülkede adalet böyle çünkü.
İyi yapmış valla eğer çocuk ceza almaz ise kimsenin g*tü yemez artık kadın dövmeye ve öldürmeye!
Ama belinde silah taşıyan herkes, sokakta kavga eden gördü mü birini öldürmeye başlar.
@BeniBöyleBill Kadınlar savunmasızdır kardeşim eğer bir kadın şiddet görüyorsa ona müdahale etmek zorundasın müdahale ederken seninde hayatın tehlikeye giriyorsa kendini de savunmak zorundasın. Zaten bir kadına şiddet uygulayabilecek kadar aciz bir insanın yaşamasının ne anlamı var ki?
Kadınların savunmasız olduğuna emin misin?
@BeniBöyleBill dalga mı geçiyorsun kardeşim?
Sen hayata dümdüz bakıyorsun sanırım.. Kardeşim.
Niye şiddet olduğunda karışılmadığı açıktır sanırım? Yetmez birde kadın da seni suçlar.
Kadına şiddete hayır derken bunu engelemeye çalışan insanları bu duruma düşürecek olan bir adalete sahipsek eski türkiye kalmamış olur
Adaletin Türkiye de sadece saray ismi olduğunu bir kez daha görmüş olduk
Nedir bu Kadir muhabbeti ya ben anlamadım hiç bir şey?
Sonuçta isteyerek yapmamış yazık olmuş serbest kalsa keşke iyi niyeti başına iş açmış
Kadirin ceza yerine ödüllendirilmesi gerekir ki, digerlerine ders olsun bu
Serbest bırakılmazsa bundan sonra birine yardım ederken 10 defa düşünürüm
genelde oturup kamera açmak yerine gidip müdehale :D afern sana
Bence bu cocukta hic suc yok ceza verilmemeli nefsi müdafa yapmiş ve kizi savunmuş
Güzel çocuk kalbi de güzel. İnşallah ceza almaz diyecem ama buna inanamıyorum en azından hafif ceza alır. İyilik yaptığına pişman olmak çok kötü
Kadir biraz saflik yapmiş 19 sabikali adama asik olan kadin suclu olmasaymis.
Umarım serbest bırakırlar.. çok iyi biri olduğu yüzünden belli serbest bırakırlar ve hayallerine ulaşır umarım : (
Evet bu gence üzüldüm sonuçta isteyerek yaoammis İnşallah serbest kalir
Dünyayı bir pislikten daha temizlendi sayesinde umarım ödül verilir
Adalet yokki Türkiyede Yanlış yapan Çeksin Cezasını
Adalet yerini bulmazsa.. bundan sonra herkes seyirci kalacak..
İnşallah ceza almaz iyilik yapmakta suç olmuş artık
Ben zaten bu ülkede adalete inanmıyorum ki.
Kesinlikle suratındaki mahcubiyete bak ;(
Adalet sadece sarayların ismidir
Şaka gibi cidden şakaa
Nefsi müdafaa hükümleri uygulanmalı.
Bu memlekette sistem çok kötü..
Ülkede ne hak ne adalet kaldı.
Yürekli çocukmuş helal olsun
Adalet sadece bir kadın ismidir
Sen hala adelete inanıyor musun