gözünün üstünde kaş var hesabı akp ve akp medyası habire bir şeyler arama derdinde...
ama komik duruma düşüyorlar farkında değiller. Gazetecide açıklama yaptı "su" içti dedi konu kapandı ve kapanması lazım ama adamlardaki dert amaç başka tabi..
kareleri küçültüp, sağdan soldan kırpıp algı oyunlarını bırakın...
bu ülkenin içenide, içmeyenide bu ülkenin onurlu ve eşit vatandaşıdır. Ayrıştırmaya izin vermiyeceğiz. Hep beraber güzeliz :)
Evet inaniyorum. Harun olmaya gelip, Karun olanlarin hukmettigi bir ortamda hele.
Ne alaka ya. su ulkede her 3 kisiden 2 si biraz rakı filan iciyor zten. siz icerken sorun olmuyor baskalari icinde sorun oluyor nedense. insanlarin özel hayati beni ilgilendirmez ben yönetimine disiplinine bakarim.
Bunu siyaset için kullanmayacak ne B. O. K yerse yesin umrumda değil. Erdoğan dini siyasete alet ediyor diyenler erdoğan'ın seçimden önce namaza gidip seçimi kazanınca içki masasında mı görmüş. Kıvırıp sıyırmanıza gerek yok
Ickiyle siyasetin ne alakasi var? siyaset aleti olarak kullandigi filan yok ama tayyip dini oy araci olarak kullaniyot bu da bariz ortada. siz bunlari ayirt edemiyorsaniz sizin sucunuz. tayyip basbakan olmadan once neler neler dedi suana kadar da dedigi bircok seyi cignedi ikisini kiyaslaman bile hata! ulkenin iq sunu akp secmenleri dusuruyo herhalde o kadar sacma salak yerlerden bir seyler tutuyorsunuz ki insam sasiriyor. az mantikli olun ya
Ne var bizim burda içki içende var cumaya gidende var içki içen dinden mi çıkıyor
İçki İslam dininde haramdır.
Dinden çıkar mı bilmem
Ama kendine müslüman diyerek
Gerçek müslümanlara hakaret eder.
İçki bir müslüman için haramdır bunu meşrulaştırmak daha fena günahtır
Ateistse veya başka dindense o bizi ilgilendirmez.
Bunu siyaset için kullanmayacak ne B. O. K yerse yesin umrumda değil. Erdoğan dini siyasete alet ediyor diyenler erdoğan'ın seçimden önce namaza gidip seçimi kazanınca içki masasında mı görmüş. Kıvırıp sıyırmanıza gerek yok
Cevap
9Cevap
Bunu eleştiren önce kendisine baksın bence ve bu kimseyi ilgilendirmez
Din devlet ile karışmaması gerej din insanın özel hayatıdır dini kullanıp paraları cebe atan ayrı
Alkol günahtır ama kebair günahlardan değildir.
Recep Tayyip Erdoğan'ın da kul hakkı yediğinin de farkında olun.
Kul hakkı en ağır ve kebair-i günahlardandır.
Şimdi soruyorum sana camiye giden müslüman hiç içki içmiyor mu?
Yemin ediyorum böylesi tiplerin hangi kıbleye namaz kıldığı belli değil!
Adamın danışmanı fahişenin önde gideni
Kendi ne bok olacakki?
Ah ulan ah keşke şu tepkiyi Allah deyip ülkeyi soyanlara da gösterseniz. Yatacak yeriniz yok.
Proje adamı olduğu belli, tüm siyasetçiler böyledir aslında şaşırmıyorum.
Ulan adam bileğinin hakkıyla 2 defa seçimi kazandı çekemediniz be... yok şunu dedi yok bunu yaptı...
İçki içmiş içmemiş kuran okumuş okumamış banane günahı bana mı. Nasıl yönetiyor ona bakarım ben
Çok yapmacık bir adam halka oynuyor
Icer icmez okur okumaz sanane
Kimsenin siyaset için kullandığı yok Bana oy atan sırat köprüsünü kolay geçer mi demis adam birileri gibi hayır yaptığı şey el açıp dua etmiş namaz kilmis kime ne
Inanmiyorum bu pinokyoya
Ne yapalim akp ye mi oy verelim?
Nayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar