Diyarbakır’da eşinin üzerine benzin dökerek yakıp öldüren adam, “serviste şoförün yanına oturuyordu, benim de zoruma gidiyordu” diye ifade verdi. Böyle insanlık yoksunlarınının cezası ne olmalı?
Bilim insanlarina gore Azili Suclular 1000 yillik hapis cezasini 8 bucuk saatte cekebilir! Ne dusunuyorsunuz? ↗ burada anlattigim ceza sistemi. ve ekstra iskenceler de eklenebilir. mesela hucresinde ajdardan cikita muz calinabilir. ama bir kere degil. durmadan. artik ne kadar uyku tutarsa :) zaten insan benligi bilgisayar ortamina aktarilabilirse bir suru iskence simule edebiliriz. bedeni oldurmeden, o aciyi hissetmesi saglanabilir. mesela bir firinda yakilabilir. ama olmez. yanar durur :D hep ayni aciyla :D yasasin bakalim yasattigini. hatta halkin katilimi da saglanabilir. simulasyonlari biz ayarlariz basina ne gelecegini. tusa biz basariz sirayla gibi...
bahsettigim tabi gelecek teknolojisiyle olan bir ceza. su an icin en iyisi iskenceli muebbet cezasi. ama iskenceciler oldurmemek konusunda dikkatli olmalilar. haftanin bir gunu bu suclular halka acilabilir. ve halk sirayla falaka zevkini deneyimleyebilir. bu gibi seyler. bu hayvanlar insan olamaz. hayvana hakaret.
Şimdi bu ruh hastası yüzünden tüm erkekleri hasta ilan etmek hangi akla mantığa sığıyor? Bu adamı idam etmezseniz diğerleri korkmadan daha beter cinayet işler. SOKARIM avrupa birliğine, idam geri gelsin. Küçük çocuklara tecavüz edenleri, bu şekilde cinayet işleyenleri hayvan gibi itlaf edeceksin ki toplum temizlensin
Allah böyle şerefsizlerin bin türlü belasını versin. Gün yüzü göstermesin. Bunu yağlı kazığa oturtsalar benim içim yine soğumaz. Yok namusmuş yok ahlakmış yeter be her kadın kendi namusunu korumasını bilir. Böyle şerefsizlerin namussuzluğundan bahsetsek buradan köye yol olur ama kalkmış zoruma gidiyordu demiş. Senin zoruna gitse ne olur gitmese ne olur? Tipine baksan 5 para etmez. İğreniyorum. İğreniyorum.
Nazilerin toplama kampları gibi yerler böyle tipler için uygun olabilir. Bilimsel deneylerde kobay filan olarak kullanılsın mesele ya da ölene kadar günde 20 saat ağır işlerde çalıştırılsın. Böyle şeyler düşünüyorum.
Emine Bulut olayın da halk güzel tepkiler verdi. Peki sonuç? Bu olaydan sonra kaç can yitirildi? Toplumumuz acıları ölümleri o kadar kanıksamış ki artık normal geliyor. Arada böyle çıkıyor ses ve adalet sonrasında unutuluyor.
Gerekli eğitim verilmediği sürece bu gibi olayları normal karşılamaya devam edeceğim galiba. Sıradan bir haber gibi okudum o kadar yaygınlaştı ki bu gibi suçlar hepsinin altında yatan neden eğitimsizlik başka bşy değil.
Kızlar - Kadınlar bu tipte & düşüncede erkeklerden hoşlanıyor/seviyor/evleniyor , "belalı tip" tip dediğimiz bu gurüh inanılmaz cazip geliyor sanki ellerinde dolu bir silahı tutmak hoşlanıyor gibi ama bu silah bir yerden sonra dönüp onlarada patlıyor. Yıkılan aileler kaybedilen evlatlar , analar mahkeme önünde arbede - eylem haberleri ama günün sonunda yine gidip koynuna girmek için bir psikopatı seçip bunun sonuçlarını göze alan yine kendileri.
cehalet aldı başını gidiyor :)... Böylelerine öldürtükleri gibi ölüm yaşatacaksın :) kısasa kısas. Hem anlamıyorum madem rahatsızsın eşinin öyle birşey yapmasından söyle mk salağı. Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa, gerçi bu insan müsvedine insan demek fazla :)
abazan ve krolarla dolu ataerkil bir toplumda yaşamak zorunda bırakılmaktır.
abazanın biri taciz etse kuyruk sallamış olur,
kıro'nun teki şiddet uygulasa, kimbilir ne yaptı denir.
ona dayatılanlara göre yaşamıyorsa hafiftir, yolludur...
en kötüsü de ne biliyor musunuz? tecavüzcüsünden hamile kalıp, o bebeği doğurmak zorunda bırakılmasıdır. o psikolojide bir insan istemediği bir bebeğe nasıl annelik yapar? bunu kimse düşünmez.
Bu adamı varya bir elektrik direğine zincirleyecekler suçunu da tabelaya yazıp yakinina bırakacaklar. Bizim millet ne s. ker bu şerefsizi ne döverler varya adamı günde 24 saat dayak yer sonra beslerler pici 1 ay boyunca böyle dovdukten s. ktikten sonra direkten bir kablo koparıp koyucan g. tune o zaman bunun gibi şerefsizler akillanir
Yarı beline kadar çukura gömeceksin ondan sonra etrafına odun döşeyip ateşi yakıp geçip bir kenara seyredeceksin hatta TV den canlı yayın yapacaklarki ibret olsun benim fikrim bu sonuç nar gibi kızarmış bir şerefsiz
Evet nerde kalmıştık, Batı kanunlarının caydırıcılığı olmadığı, Allah'ın kanunuyla insanların buna cesaret edemeyeceğini herkes bilir. Yakılacağını bilen insan, başkasını yakabilir mi?
black mirrorda bir bölüm vardı, izleyen bilir. o tarz bir şey olmalı, adama her gün işkence edilip gün sonunda olanı anlatmak, hafızasını silip her gün buna devam etmek
Agarlastirilmis müebbet hapisle hücrede çürüye çürüye ölmeli bu tarz insanların hepsine bu ceza uygulansa en azından hukuken yapılması gereken yerine getirilmiş olur
Allah sonumuzu hayr etsin derken evli kadının şoförün yanıana oturmasınımı kocasının onu yakmasınımı kast ediyorsun bence ikiside yanlış hareket ama kocanın durup dururken kadını öldürmesi daha büyük yanlış zoruna gidiyorsa boşanırsın olur biter
tamam koca hayvan aşırıya gitmiş abartmış hatta insanlıktan çıkmış ama rahmetli kadının yaptığınıda tasvip ettiğimi söyleyemem ha ölümü haketmişmi dersen elbetteki hayır adamın abarttığını söyledim ama keşke kadında sevis şoförünün yanına oturmasaymış diyorum
Bunun cezası tanrının ta kendisinin. Şayet yarattıysa bunu kulum diye yarattı. Buna kulum dedi. bir düşünün yahu bu yaratığa kulum diyen bir yaratıcıya nasıl güveneceksiniz?
güclu zayifi ezer ben bunu bilirim. bugun avuktaiydi savcisiydi var yarin olmadi ne olcak. herkes uygun cezayi kendi kesmeli hayatta kalmak lazim bunun icinde
En İyi Cevaplar